Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Forza.
Utolsó achihoz kellene:
MegaZoa kutatás -> Feranmaxis & Abstract
Hát lövésem sincs mit kéne ehhez tenni :-(
Amúgy 10 órát beletoltam ebbe a kis indie cuccba (lassú, szöszölõs végigjátszás) és azt kell mondjam, hogy ez pontosan olyan lélekkel bír, mint anno a C64-es, Amigás játékok.
Remek ötletek, remek hangulat, különös világ, nem túl gyönyörû graf, de ehhez teljesen korrekt.
Mobilon ez borzalmas. Próbáltam HiB révén droidon, hát kösz nem. Controllerre van kitalálva... én nem is értem ezeket a játékokat minek tolják ki telóra? Aquaria-t is néztem, hát 10 perc után lõttem ki a francba, annyira gáz az irányítás.
Szerencsére PS3-as Dual Shock 3-at kezeli a telóm, no meg ha akarom DLNA-n ráküldöm a tv-re a képét, de nem sokkal egyszerûbb Steam alól tolni, X360-as vezérlõvel? DE!
8/10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most már tudom, hogy van egy 'hang', és van egy újabb fejlesztésû "spacedrum' is 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ennyi órát max multilövöldébe tudok beletenni de azt is inkább a szociális mivolta végett (cimborákkal lövöldözés)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kicsit átfogalmazva erõsen javasolnám bannerba!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jó dolog azért a Borderlands (1), hát még a 2.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Köszi a választ akkor nem szenvedek vele 😄
A játékinfó alatta nem említett semmilyen speciális hozzávaló cuccot 😄 Szemetek 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De egyébként elég lett volna elolvasni a leírást:
"Portal 2 Sixense Perceptual Pack is a free stand-alone game, developed with the Intel Perceptual Computing SDK, custom-designed for exclusive use with the Creative Senz3D depth and gesture camera, which is required to play this title." <#awink>#awink>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Egy hét múlva bárki letöltheti a Déjà-Vu és Jamais-Vu küldetéseket függetlenül attól, hogy Sony vagy Microsoft konzol van a birtokában."
Dark Souls 2 - megjelent PC-re, de sok a baj vele
Már kapható a Dark Souls 2 PC-s változata, de a Bandai Namcónak máris rengeteg hibát kell javítania, amik ráadásul nem is csak egyszerû apróságok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//szerintem, ezt is valamiféle ingyen osztogatás után regisztráltam be

Droidon megvan mert ingyen szorták.
Next PC upgrade: 2022
Anomaly: Warzone Earth ingyen minden regisztrálónak (már ha van olyan, akinek még nincs meg)
Next PC upgrade: 2022
Mégis igaz volt lol
Parasite Eve 2, best game EVER!
azért thx
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R