Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Rántott ki engem (így) is kakiból a társam - jó cucc valóban - jól legfõképp a "nem-csak-szembõl-támadunk" ellenfeleknél jött ez jól, meg akkor, amikor rögzített pont ellen kellett harcolni, és közben jöttek a gyalogos enemik is , és ugye ki van szolgáltatva az ember fia/lánya...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
A Braid idõmanipulálásról szól, ráadásul a "szabályok" változnak pályáról pályára... okoz egy kis fejfájást, de megérdemli, piszok jó fejtörõk vannak benne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Én szeretem a platformereket, fõleg az indie-ket, de az ilyen Mario, Giana Sisters féle gyémántgyûjtögetõsektõl a falra mászok, mint Trinity a Mátrix-ban :-D El is cseréltem anno Maak-al, hiába volt kártyás.
Most a Braid-el próbálkozok. Rohadt nehéz. Most ott vagyok, hogy egy pálya elején egy oroszlántól meg kell szerezni a kulcsot, mert leesik a szakadékba, ahol tüskék vannak. Persze én távolabbról indulok az elején és nem tudok odaérni addigra, amíg leesik. Gondolom valahogy az idõvel kell manipulálni?
Sir Quno Jedi
Battle charge a legjobb. Ha beteszel olyan skilleket a társadnak amikkel lehet, akkor elég gyakran rádkúrja, mert õ rendes, mindig charge-ol, nem csak simán elnyomja. Így téged is tápol csata közben és ez gyakran kihúz a szarból. Nem beszélve arról, hogy elég hasznos skilljei vannak a harcosnak amúgyis. Ami nem tetszik, hogy 3+3 képesség van karinként, de csak 4 slot.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Én késõbb leltem erre a gyöngyszemre - nem is azonnal szereztem be anno.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Én már megjelenéskor letoltam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Ugye-hogy-ugye! 😊
Kétszer játszottam végig.
STEAM-en is meg lesz majd véve. Dobozosban megvan már.

IMYke2.0.0.0
Léteznek a kazuár játékosok (kábé 1 milliárdszor többen vagyunk, mint), és létezel te.

IMYke2.0.0.0
Ezt hiányoltam!
Idejében "észhez" tértek 😞

Sir Quno Jedi
Hunted The Demons Forge-ot tolom másodjára. ÉS EBBEN VAN életerõcsíkja az ellenfélnek akire rácélzol (igaz csak felül az UI-ban és nem zavaró, sõt hasznos, enélkül van ellenfél, akinél sosem jönnél rá hogyan tudod VALÓBAN megsebezni).

Amúgy nagyon baba ez a játék. Így minden maxon még jobban fest (pedig régi és nem túl highpoly a graf). Durvák a váltások a gyakorlatilag éjsötét dungik és a fényes, vakító külterep, a gõzös mocsarak, meg az lángoló városok között. Az art nagyon bejön nekem, látványos és igazi RPG-s hangulatba ringatja az embert.

A harc elég kemény, néhol már-már embertelen egy magamfajtának, de okos taktikázással/fejlõdéssel és jól felhasználva a társunk segítségét meg lehet csinálni, még a sleg-es csatákat is sleg nélkül. Bár néhol vért pisiltem már.

Kurva hosszú, eszméletlen, de mindig más, változatos.

A beszólások, a karakterek egymás közti interakciója pedig fenomenális. Nagyon csipázható mindkettõ és haláli dumájuk van, annyi szent. Nem azok a tipikus egyenhõsök ám, hanem "pénzéhes zsoldosok" 😄DD.

Tök jó benne íjászni az elf csajjal. Közelharcban én nem is vagyok benne jó, eléggé le tudnak csoffasztani. Idõvel elég sok upgrade-ünk lesz, pl. a dragons tear-ek miatt, vagy csak mert elértünk valami acsit. ÉS ezek jócskán megdobják a karakterek használhatóságát és a lehetõségeinket a túlélésre.

Korrekt kis megyek oszt gyakok játék, jópofa lore-ral, ötletekkel, puzzle-kkel és sok rejtett cuccal és hellyel (ami kifejezetten szépek és érdekesek). Sosem szabad arra menni, amerre az utunk vezetne, elõször minden mást érdemes végigsasolni, megkeresni, kipróbálni (backtrack nem nagyon van ugyanis).

Elara meg pazarul fest az egyre újabb szerkójába és cuccaival, imádom.

Szóval ez egy kifejezetten jó játék. Akinek mégse jönne be, az NE is foglalkozzon vele. Jobban jár.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A letaglózóan nehéz BioShock Infinite-ban van HP csík kívánságra. 😊

Remélem nem lesz divat.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

A God of War II-III-tól - és a PSP-s részektõl, meg gondolom az Ascensiontõl is - amúgy megbolondulnál 😊 Az elsõ részben még volt HP-csíkjuk a nagy bossoknak.

Azt pedig marhára értékelem, ha egy játékban nem az unalomig ismert a fázisok száma, amit ugye helybõl spoiler lenne elõre tudni.
Ez most komoly? A Giana Sisters annyira hagyománytisztelõ, hogy mindenki ellen

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
három sikeres támadás kell, mint a hasonló játékok 99%-ában.

Ez egy pillanatig nem tûnt elõttem titoknak. OK, hogy valaki szereti látni az ellenség HP-ját, de éppen ebben a játékban, mint 1.0-ból hiányzó feature-t említeni erõsen túlzás.

FPS-ekbe amúgy miért nem kérsz HP-számlálót? 😉
Mielõtt farkast (vagy stillszerûen kimérát XD) kiáltanátok, hogy spoilerezem. Ez egy sima átlagos mindenhol fellelhetõ ellenfél típus, semmi extra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondjuk az nem hülyeség, ha tudod mennyi kellett volna még a bossba mielõtt meghaltál.

Én is örültem neki tegnap amikor Dragon's Dogma-ban a kiméra az utolsó támadásával (10 ütés kellett volna bele, ami kb vagy 3 másodperc ha az egész csapat üti) megölt, pedig 30 percig csépeltem.

Nem baj ma már a fejét vettem... Mind a hármat (oroszlán-kos és kígyó keveréke a szentem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
most olvasom, hogy tovább gyengítették* a giana sistert pécén:

"Evil bosses have hearts too
7 APRIL - BLACK FOREST GAMES
We’ve added a boss heart counter () () () to all of the three Giana boss fights: Hansel and Gretel, Octor Freud and Gurglewocky.

This is a new UI element that indicates how many hits you still need to defeat each boss.

Sincerely,
Your BFG Team "

*1.0-ban benne kellett volna lennie

Forza.

arty
"miért egy társaságban mindenkinek egyet kell érteni mindenben vagy hogy?"

azt itt nem szabad, tomsolo jön és egybõl fasszopkodással vádol meg! 😞

Forza.

arty
100000%

magam példája: végig kb 3-at játszottam, ez jut kb 100 letöltöttre 😊 (manapság minden free2play, abba is hagytam a 'csába a mobilgéminget)

Forza.

arty
178/102

én akkor normális vagyok, ugye?

Forza.

grebber
Lényegtelen akkor a gametime-ot ha néznénk, nagyon a béka segge alatt van a mobil game-ing!

Next PC upgrade: 2022

benőmenő
Nem lenne fair.
Egy jetpack joyride-ot, temple runt, zombie cunamit, flappy birdot hogy viszel végig?
grebber
Errõl beszéltem a múltkor.A mobil gamek-erõl kellene statisztikát csinálni hogy a megvettek közül mennyit játszottak végig.

Az 100% hogy 48x siralmasabb lenne az eredmény mint a steam-es stat. esetében!

arty
Tehát elrabolt, fogvatartott kislányok nyomják. Durva, hogy állítólag mennyien vannak 😞

Forza.

Szabi
én eddig még csak pikácsút fotóztam 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szeressük az ilyet. <#eljen>

DarkSector
Király némelyiktõl megijeddnék élõben látva...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát...ööö...izé...WOW!!! <#eljen>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
jaja, de ez túlélte. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Pfú mennyi ilyet nyírtunk ki MK: Deception alatt 😛 😄

Fákjúal!

grebber
Alapjáték 0 day vétel volt mert már a videókkal megvettek!

Dzsini
Jó, lehet ilyeneket szórakozni:
Civ 5 alap: 30 euro.
Gods and Kings DLC 30 euro
Brave New World DLC 30 euro
Vegyes apró DLC-k 46 euro

Civ 5 Complete Edition 40 euro (gyakorlatilag az alapjáték és a két kiegészítõ -6 eurot ér, ha csak a kis DLC-ket veszed meg 😊 )

... szerintem ez a helyes módi egy befejezett játéknál, hogy értelmes áron meg lehet venni a teljes változatot, minden kiegészítõvel együtt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Eret nem kell végni azért, pl:
Sleeping Dogs: Nightmare in North Point review : 4/10

Instead you get less than two hours of gameplay consisting of a few repetitive fights, and all you get to show for it is a new hat. Hardly worth getting out of bed for, let alone rising from the grave.

Alapjátékkal jól jársz, azt dícsérték és amíg bartma za autózást, egész kellemes volt.

Pl a Mafia 2-bõl a GOTY kiadást vettem. Az alapjáték 10/10 volt, imádtam. DLCk olyan szarok voltak hogy pár napon belül eladtam a egészet, mert nem bírtam a kínzást amit azok nyújtottak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Korábbi DLC mizériát jól tükrözi az alábbi is:

Sleeping Dogs full 6.99
Only összes DLC 5.99 (Gyakorlatilag maga a game semmit nem ér már<#nemtudom>)

DarkSector
jah az jó lenne mert nekem ésik a seggéj. 😄

Seth
Én be tudnék menni hozzá, pápai vagyok 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
de kibaszott szar nekem nem adja meg.

DarkSector
Menj be a jenõhöz a hivatalba, a polgármesterhez a hivatalba. 😄

/csak azzal a felhasználoval kell belépni-regelni int gmg.

IMYke2.0.0.0
No szép - 72 órás eksön : STEAM - Don't Starve

IMYke2.0.0.0
Én meg azt látom, hogy zsigert értek a korábbi szavaim, és most kapkodsz az üveg túloldalán, hogy ne tûnjön úgy, hogy a rossz oldalán vagy.
//<#beka3>

Fpocok
Na felraktam ezt a playfire csudát. Hogy tudok gamersegélyt kapni ezzel?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Még jobb :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én inkább azt látom hogy csulás lettél te is, nem sikerült idõbe kiszállnod, fõleg ezzel a shepes személyeskedéssel

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Az a helyzet, hogy én nem elítéltelek - ahogy te tetted velünk, játékostársaiddal -, hanem csak tükröt tartottam eléd.

IMYke2.0.0.0
Azaz te.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

mi meg itt voltunk shepeskedni 😄

wantonly
Mindenféle OFF elõfordult már itt, de azért ez benne van a top10-ben az biztos. <#idiota>