Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
"My review on Dark Souls II on PC (I use keyboard and mouse, I misclick a lot):

Got rekt, got rekt, got rekt, got rekt, got rekt, got rekt, got rekt, bought a mace for 1.2k souls, got rekt, got rekt, rekt some thingies, got rekt, got rekt, beat a boss, got rekt, got rekt, rage quit, got rekt, got rekt, rage quit. I'll try more later."

Ezen felnevettem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Gyerekek Metal Slug 3 duópackra valaki esetleg?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Tudnák még mesélni hajjaj ! xD

Mondtam is Ratgabnak hogy készüljön fel a legrosszabra mert a Red Alert 3 Uprising még az alap Red Alert 3-nál is veszettül nehezebb.

Mert igaz hogy jóval rövidebb de sokkal inkább nehezebb mert ugye az Uprising az alap Red Alert 3 történéseit viszi tovább !

IMYke2.0.0.0
Szerintem sem tisztán játszik 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Igen ez kezd gyanús lenni, hogy mindig õ nyer szerintem csal a srác....

😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
12021 jelentkezõ közül... Anonymous vitte el a Dark Souls 2-õt.
Anonymous mindenhol ott van 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Jaja na meg amikor a Sógun alkatrészeit szállító csapathajókat kellett megvédeni az is elég durva volt mert állandóan kilötték a 3-as hajót ! 😄

Jah és mind 3 Commander csajt orrba szájba elölrõl hátulról xD !
zorrobomber
Ilyen beszámoló még jöhet! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Ennyire nem lehetnek bénák a STEAM-nél, hogy még egy link se mûködjön...

Meg a carrier spam, csak hogy mást ne mondjak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az, hogy az elején lerusholtuk az ellenfelet az miért exploit?
Volt egysége, amivel megölhetett volna? Volt!

Yuriko túl op volt, hogy mégse tudja kivégezni? Jah....XD

Semmibõl elõtûnõ teljes orosz bázis az nem csalás ugyebár...XD

wesker24
Hát kénytelenek voltunk mert ha a gép durván kicseszik velünk hogy ember legyen a talpán aki ezt képes megcsinálni Hardon akkor mi miért ne cseszhetnénk ki velük !

Ha a gép geci akkor mi is azok leszünk ! XD

Tulajdonképpen az már a végsõ megoldás volt mert már minden szart megpróbáltunk ha a gép ennyire kicseszik velünk akkor mi meg kihasználjuk a map exploitját arról meg nem tehetünk hogy bennt hagyták ! XD
IMYke2.0.0.0
Mondjuk, én arénában tápolok, mint állat, így kicsit könnyebb.

IMYke2.0.0.0
Én is úgy lõttem be, hogy velem fejlõdjenek - mintha emlékeztem volna a beszélgetésre.

wesker24
Jah én benne vagyok minden Coopban a Dead Islandet egyszer Soloban vittem végig és egyszer Coopban haverokkal ugy hogy a zombik szintje velünk együtt fejlödött ugye Tinman XD mert igy volt csak eléggé kihivás a játék ! 😄

Ratgabbal a következõ Project a Resident Evil 6 lesz Coopban ! 😄

Japán 7. pálya Yuriko rush az azért mi röhej volt már...XD

wesker24
Jaja olyan stratégia megbeszélések folytak hogy a Pentagonban nem tanácskoztak annyit mint mi Ratgabbal !

Amugy Hardon nyomtuk mert ott már durván kõkemény taktikai megbeszéléseket kellett tartani ! 😄

Amugy ahogy láttuk is a gép mocsok módon képes csalni lásd Japán 7 pálya ! Csak ugy fossa magából az egységeket mint az állat !

Egy félig lerombolt japán bázist kell tartani 5 percig 2 fullos USA bázsi ellen és ha ez még nem lett volna elég mikor megkapjuk a bázist akkor jönnek a szovjetek a Dreadnaught hajokkalés mikor még kb semmink sincs akkor kezd el ö is durván apritani és támadni !

Volt olyan meccs amit sirból hoztunk vissza hála Ratgab és az Oil Derrick-ek segítségével engem durván lerohantak csak a fö bázsiom maradt de Ratgab küldött segítséget igy újjá tudtam épiteni a bázist igy közös erövel vért veritékezve lassan de biztosan nyertünk !

Volt olyan map is ahol Ratgabot rohanták le durván és õ volt Refinery support igy nekem dölt a lé és helyette is elvégeztem a piszkos munkát 😄

Hol én voltam a support egység hol Ratgab volt mig aze gyikünk kitartott ahogy tudott addig a másik támadz ezerrel, volt hogy közösen támadtunk esélyül sem volt XD.

Messze a legecibb rész a japánok voltak persze a szovjetek és az amcsik is eléggé bekeményitettek a végére de megbeszéltük a megfelelõ taktikát és esélyük sem volt 😄

Persze minden egyes mapot a nehezebb úton oldottuk meg amikor lett volna könnyebb út is 😄 de igy még édesebb volt a gyözelem hogy a nehezebb úton sikerült megcsinálni !

Mind 3 frakciónak megvannak a maga elönyei és hátrányai az egyik hol technologiában a másik hol a légieröben vagy a tankokban jobb.

Mindenesetre mondtam is Ratgabnak hogy arra készüljön fel hogy a Red Alert 3 Uprising még ennél is rosszabb lesz nem hiába olyan rövid , rövid de baszottul nehéz. Új egységek Uj épületek Uj technologiák !
IMYke2.0.0.0
Sajnos 😞

Már ott kezdõdik a dolog, hogy ha nem emberi idõben kezdjük (délután 4-tõl, vagy esetleg szabi alatt délelõtt), hanem mondjuk este, akkor Imy már bajosan tud részt venni.

grebber
Sajnos ez a nagy baj a haverokkal is. Már nem iskolások vagyunk amikor minden délután és hétvége csak a játékokról szólt<#falbav>

Next PC upgrade: 2022

Nem fogunk gyorsan haladni arra készülj fel. Még Weskerrel is nehéz volt összehangolni a coopot, akkor képzeld el ezt 4 emberrel, akik különbözõ beosztás szerint vannak vagy nincsenek gép elõtt.

grebber
Mennék negyediknek ha idõm engedi munka mellett ,de akkor maxoljuk ki 😄

IMYke2.0.0.0
Az eleje habkönnyû - tegnap 2 órán át semmi bajom nem volt benne, és nem egy helyben álltam 😊
Állítólag, az elsõ boss is csak bõven ez után van.

Viszont, a narratíva, a történet, az atmoszféra nagyon el van találva. Mennyi felfedezni való van, te jó ég! A grafó is szép, és a HD4850-esen is mindent fel tudtam tolni, amit bírt és gyönyörû, a maga módján.

De, én sehol sem tartok, a topikjába meg spoiler-veszély miatt nem járok. Amúgy is, most minden Dark Souls 2-es felajánlásra lecsapok a Steamgifts-en, mert kell. Igaz, az elsõ részt se játszottam még végig. <#wilting>

Fpocok
Több mint két óra játék után azt mondom, hogy kibaszott jó. A Dark Souls2-t függesztettem fel miatta 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Megnézni se merem azt a játékot. Azt hallottam genyóbb lett, mint az elsõ rész. Még a végén újabb becenevek ragadnak rám...XD

Én se toltam még le DI-t és ha jól tudom Wesker is benne van a coop mókában. Így már csak egy fõt kéne találni egy igazi jó kis DI mókához (egyedül nem lenne kedvem tolni, de cimbikkel iszonyat fun lehet).

RA3: Vért pislantottunk nem egyszer. Wesker is tudna mesélni. Olyan stratégiai megbeszéléseket tartottunk idõnként a kollégával egy-egy vesztett csata után, hogy a Pentagonban nem tervezgetnek annyit...XD

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ezt néztem én is, ez nagyon jópofának néz ki.

IMYke2.0.0.0
Én a Dark Souls 2 próbevarzióban is nõi lovagot indítottam...

IMYke2.0.0.0
Nos, látom sikerült a végére érni 😊))

//Kooperatívban majd benne leszek. Dead Island-re is keresek majd valakit, ha végére értem a single-nek.

Én meg érdekes módon a csapkodós harcost kedveltem jobban, mert karddal/bárddal fejeket szétcsapni jó.

Én még csak egyszer, de steamen majd "kénytelen" leszek mégegyszer. Jó lenne majd coopban tolni ismerõssel.

49 órát töltöttünk vele (3x9 pálya), de végüls csak meglett. Red Alert 3 kipipálva Hardon Coopban Wesker kolléga segítségével.

Idõnként erõsen a Churchill idézet jutott eszembe (Nem ígérhetek mást csak vért, erõfeszítést, verítéket és könnyeket!) és kb olyan is volt némelyik pálya, hogy vért izzadtunk Hardon még ketten is. Japán 7. pálya volt messze a legrosszabb, embertelen durva, ami már ott ment! Japán 6. pályán meg vert helyzetbõl sikerült valahogy nyerni.

grebber
Lepergett a Cod 2-is!5 óra 36 perc volt szintén minden átvezetõt megnézve normál nehézségi fokozaton! (Cod 1 --> 5 óra 21perc volt)
Ez a Cod 2 klasszisokkal jobb volt mint az 1.Akciódúsabb, pörgõsebb, jobb szebb ,mindenbe felülmúlta az elsõ rész! 10+/10

Cod 3 az konzolon már megvolt abban nem kell több mert nem lett olyan jó.

Jöhet a Modern Warfare!

genndy
Mi az a core gamer? <#kerdes> Aki csak egy platformon játszik?
Ha igen, akkor érthetõ a kérdésem: a korod és a családi állapotod miatt játszol multiple deviceson (ejj, ez de gyönyörû <#vigyor>)? DE ha tehetnéd, akkor inkább lennél core gamer?
Ha nem, akkor semmi, hülyeségeket kérdezek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Mióta multiple deviceson játszom, azóta érzem, hogy már nem vagyok core gamer. De ez nem a multiple devicesal van összefüggésben, hanem a korral és a családi állapottal.
IMYke2.0.0.0
"Not all games fit that model but as we mentioned core gamers now tend to play on multiple devices."

Ja.

Fpocok
Na emberek! Megtaláltam a következõ Isaac-et, a következõ Spelunky-t!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Kösz, hogy szóltál. Nem is tudom mi történt volna, ha rákattintok. Szerintem instant apokalipszis.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Hát, ezt kissé magasra lõtték be a fijjjúk: (CDgalaxis): "Borderlands The Pre-Sequel" - 12.000 Ft.

zorrobomber
GameSár alert, ne kattintsatok<#felkialtas>

grebber

IMYke2.0.0.0
Yeah - 7000 pont már a Raptr-ban 😊

wantonly
Megkésve, de hozzám is megérkezett a drágaszág. <#vigyor0>

IMYke2.0.0.0
Köszi - délelõtt (mindennap belépek a RE.net-en - ) már aktiváltam õket 😊

Ezt írtam is, de repetitio est mater studiorum. Csak a mûfaj ekorábbi darabjainak és a konkrét játék bossfightjainak fényében meglepõ volt, hogy egy elvben nem mai gyerek vagy kazár játékos ennek hiányát kardinális kérdésnek érzi.
Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tomsolo
A háromszíves boss HP asszem a régi Mariokban is divat volt, szóval sztem a Giana developerek nem biztos, hogy a siránkozás miatt tették bele.

Egyébként nekem se jön be az új Giana mivel annyira színes meg villogó, hogy szivárványt hányok ha csak ránézek.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
IMYke2.0.0.0
Üssük agyon az "Age of Wonders III" fejlesztõit is, mert:

"Added extra text to the preview popup when attacking a city wall. Players can now see the hit points the wall have remaining as they plan their attack."