311803
-
Majd este nyilván, amerikaiak el vannak tőlünk tolva vagy 9 órával. -
Igen.
Meg egy csávó azt írta, hogy de fasza mert ez nem felületes textúra ami csak rá van aggatva, hanem attól jobb.
Hát én mondtam neki hogy nézze meg neten, ebben a játékban mindent egy papirvékony textúra lap alkot, nincs a textúra belselyében semmi....szóval egy olyan fénykép végülis ami mindig a te aktuális poziícódból mutatja magát.
Persze más játékokban is ez van, csak annyi hogy itt sem jobb, nem olyan mint a Terminátor játék ps2-re hogy a svájcinéger böre leszakad és alatta van valami, hanem ha lekaparod a festékréteget bellül csak légüres tér van.
Most emlegethetnénk a PT Demo-t az is ilyen, vagy ezek a P&C játékok. -
Srep #227695 Payday akció ma van? Csak mert nem látok rá semmit. -
Már a végén járok, de nekem kifejezetten tetszik így üresen is, talán a Dear Estherhez tudnám hasonlítani, egy kicsit több aktivitással. -
Jaja, nem optimalizálás ez, hanem más technológia. Valós fotókat konvertálnak át a textúrákba. Mondjuk tölt is rendesen, de ez teljesen rendben van, nem az a lényeg, hogy csinálják, hanem, hogy szuper lett a végeredmény.
Na de, az jó szó amit mondtál, hogy ezen felül üres az egész, mert mire fel ez a látvány, ha nincs mögötte semmi. -
ratgab #227692 Én 8 hónapot hagytam ki de most kicsit én is megint visszatértem. És én se költöttem még rá egy fillért sem mégis van már vagy 3 prémium tankom hála a misszióknak. Nemtom hány tank van a garázsban (10-15 körül lehet), de nekem is van 20 millió creditem már. -
Én is mindenkinek mondtam.
El voltak ájulva a látványtól, meg hogy milyen jól van optimalizálva.
És semmi optimalizálásról nincs szó.
Egy üres játék az egész, max annyi mozgás van előre leprogramozva, mint a szél fújta fa lombja vagy szallagok.
Ez nem meglepő. -
Élménybeszámoló: The Vanishing of Ethan Carter
Remek játékról van szó, de egy kicsit csalódott vagyok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyrészről ott a csodálatos grafika, az egész játék olyan, mint egy festmény, elképesztő látványban van részünk, a táj gyönyörű - mindez csekély gépigénnyel. A pályaszerkesztés is kiváló, minden a helyén van. Rengeteg munka van benne az bizonyos, mert nagyon realisztikusra és hangulatosra sikerült a játék. Sokszor a hideg kirázott csupán egy romos ház látványától, vagy az aláfestő zenétől. Ugyanakkor amit hiányolok a játékból, azok maguk a játékelemek. Mert nincs igazán kihasználva ez a nagy terület, sokszor csak megyünk-megyünk, de kevés olyan rész van ahol interakcióba léphetünk bármivel is, a terület egy része csak bejárható, de semmi érdemleges nincs ott. Ha találunk is valamit amit fel tudunk venni, azt biztos, hogy pár méterrel arrébb fel is kell használni. Nekem emiatt egész játék alatt hiányérzetem volt, és a játék rövidsége is ebből fakad. A történet az elejétől fogva elég zavaros, és csak a végén világosodunk meg. Azonban már emiatt is mindenképpen megéri végigjátszani!
A játékelemekre visszatérve; mivel nincs inventory sem, ezért nem igazán lesznek bonyolult feladványok, inkább csak sodródunk az eseményekkel és mint egy interaktív filmet játsszuk. A feladványok elmúlt események újra összeállítása tulajdonképpen, ami érdekes ugyan, de nekem ez kevés... Sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna ebből hozni, persze még egyszer ennyi munkával. Ettől függetlenül is jó játék persze, de mivel néhány óra alatt végigjátszható (a tájban gyönyörködve persze ki lehet húzni még tovább is), és mivel az újrajátszás szinte értelmetlen, nem nevezném teljes értékű játéknak. Nagyon igényes, élvezetes, de csupán egy demó.
Azonban ennek ellenére is mindenki számára ajánlom a játék végigjátszását, mert meghatározó élmény.
A magyarításért nagy-nagy hála lostprophet-nek, mert enélkül valószínűleg elvesztem volna benne. :) -
Ahogy mondod! Egyedül a World of Tanks-nak vagyok a megszállottja a megjelenése óta. Igaz, hogy most 1 évet kihagytam, de megint visszatértem az ingyen TOG II akció miatt. 1 fillért se költöttem még rá és van 6db X-es tankom és kb. 21 millió kreditem :-) A garázsban meg 30 tank pihen :-P -
Ezek szerint a (fizetős) MMO játékok nem neked valók. :) -
Igen, arról beszélek, hogy a Payday 1 lesz 24 óráig ingyenes, ami meg is marad. Azt, hogy a Payday 2 meg a hétvégén ingyen kipróbálható, azt le**arom B-) Sose csíptem az ilyen akciókat. Azért sose töltenék le semmit, hogy pár napra korlátok közé szorítsanak. Utána meg eltűnik. Valami vagy megvan, vagy nincs. -
De most hétvégén a Payday 2-t lehet ingyen játszani... Free weekend... A Payday 1 az 24 óráig lesz ingyenes és az meg is fog maradni. -
Don't Starve-t végre kipróbálom.
-
Én már a kezdetek óta a Payday 1-ről olvastam. A Payday 2 steam group-hoz kell csatlakozni és az első rész lesz ingyenes. -
Ja én is hallottam ezt, fasza.
Köszönöm az infót. -
Akkor a hétvégén pörög a COH2. -
Nem összekeverendő! A 2. hétvégén ingyen játszható, az 1. pedig INGYENES lesz ma estétől egy napon át! -
Amihez külső aktiválást igénylő kód kell (pl. GFWL, stb), az nem megy megosztásban, mert nem fog kapni hozzá senki még egy kódot... -
A Payday 1 ma estétől 24 órán át ingyenes lesz! -
Szerintem ez egyértelmű. Mindenhol Payday 2 -t írnak :D -
na most akkor melyik :D
mindegy, nalam mind a ketto hianyzik :) -
2-t írnak. -
Payday 1, bocsi. Azért nem mindegy ;-) -
Igen , állítólag nem minden játék támogatja ezt a funkciót. -
PayDay2, nem elfelejteni, ma -
Én már nagyon rá vagyok állva win8-ra. Bármi kell mindig a win gombra nyomok és akár egy gommbal előhivom a kívánt programot.
Win 7 van havernál, és szabályossan gagyi mikor elmegyek hozzá és intézni kell valamit.
Start menü nem tudom sokaknak miért hiányzott ez sokkal jobb. -
Origin néha csinál oylat, hogy ingyen lehet játszani a játékot. STEAM most emeli a tétet. A hétvégén EZEKET A JÁTÉKOKAT LEHET INGYEN JÁTSZANI!
Awesomenauts
Blade Symphony
Company of Heroes 2
Don't Starve
Grid 2
Injustice
Killing Floor
Payday 2
Trine 2
XCOM: Enemy Unknown -
Evoluti0N #227668 Páhá! :D Közben sikerült megoldani a dolgot, de rögtön jött utána a feketeleves. A DayZ nem műdökik Family Share-ben. Először azt hittem, hogy én csinálok rosszul valami, de utánagugliztam, és bizony nem műxik. Szar ügy. :D -
Na végre visszajött a fórum. Helyzetjelentés egy nap után: még nem volt kompatibilitási gondom, mint anno, egyelőre fut minden bár még sok dolgot kell megnéznem. Első nap kb 14-szer kattintottam a startra a bal gombbal (ekkor jön elő a csempe). -
Sajnos nálunk is volt gebasz!
Sokszor kell le és fel csatlakoztatni a megosztást egy idő után menni fog. -
Értelemszerűen ha rejtett, akkor kell probálkzni, ha enged játszani akkor vagy offline vagy rejtve kék. :D -
1000% -
Mi van ha nem jelentkezik be chat-be és úgy játszik? Mert akkor se zöld se kék.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.10.15. 22:26:46 -
pont pár hete toltam végig az orange boxos részeket.
ep 2 achi: taposs össze minden lárvát. elsőre 333-ból 330 lett meg. másodjára 332.
ajókurv... uninstall. -
Én bármikor és bármennyiszer végigjátszom a Half-Life 2-őt. Örök kedvenc a játék! -
-
Ha nem látod a játékait, akkor nem...
Valamit kihagytatok. -
Evoluti0N #227658 Azt megcsináltuk. Bejelentkeztem a profiljába az én gépemen, ő meg az övén az enyémbe és engedélyeztük. Na mind1. Most letöltöm a DayZ-t az ő profiljában a gépemen, aztán kiderül majd, hogy az enyémből tudok-e játszani. :D -
Neki be kell jelentkeznie a Te gépeden és engedélyeznie kell a Te gépedet és a Te profilodat, hogy láthasd a játékait és játszhass velük. -
Evoluti0N #227656 Biztos? Csak mert így van, hogy: Van az egyik öcsém. Általában az én gépemen szokott játszani a Steam fiókján, mivel nem túl jó a laptopja. Látom az ő játékait Steamen az én profilomban (egy van neki :D) és ő is az enyéimet. A Könyvtár fülön is írja a profilnevét és ki tudom választani, hogy csak az ő játékait mutassa nálam.
Aztán van egy barátom. Neki ofc külön gépe van. Ma megosztottuk a profilunkat egymás között. Nem mutatja a játékait a listámban. Szal ezért gondolom, hogy az ő profilján először le kell töltenem az én gépemen és aztán tudok játszani a játékával az én profilomban.