Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ha láttad a filmet, akkor tudod, hogy én miért nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Pedig így olcsóbb is, mint marossnál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Dehogy is. 😄 Megprobbáljuk ha te nyersz 2x adom vissza az árát magamnak. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
El is várom tõled. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😄 én azé igen. 😄

bon
Tudni, hogy hogy kulcsot ad?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

davidka003
Mondjuk tudom nem cél de az ilyen gyûjtõik sok év múlva elég sokat érhetnek bontatlanul.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

wantonly
Ez igen! Tudsz élni! <#worship> <#taps>

Remélem hamarosan kibontásra is kerülnek ezek a szép dobozok!

Bár én is csak a telepítésig jutottam el, hétköznap van vagy mifene.
Totti5
Navégre, most már elhiszem hogy léteznek😄DD <#eljen> s persze wantonly-nak is<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Pontosan, viszont ez a fullos kiadás, vagyis MINDEN DLC jár hozzá ( season pass kód benne volt ), ami 6 DLCt jelent. Mivel nem volt drágább mint digitálisan, sõt... egyértelmû hogy ezt választottam, meg ha már lehet lemezen akkor legyen azon.

Tinman
Gravity jöhetne, Trials XBLA cím az én értékrendem szerint, szóval dobozosan nem is venném. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Grat!

Próbálkozom én is valami hasonlóval, de ez a szemét telefon kiidegel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Filmes off.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy mondod. Tojok én is arra, hogy kit támogat. A jó filmek mindent megérnek. Én nem is tudom, hogy hányszor láttam már a Volt egyszer egy Vadnyugat-ot. Bármennyiszer meg tudom nézni. Igaz ez A Jó, a Rossz és a Csúf-ra. Sorolhatám még estig a többi jó western-t, vagy a csak kicsit is jókat.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Magamat támogatom egy minõségi filmélménnyel.

Moziban láttam, azóta hogy kiléptem a terembõl, a lemezes kiadást vártam.

Vannak filmek ami 2szer, de ezt nem 2szer fogom még megnézni + gyûjtöm az olyan alkotásokat amik tetszettek a moziban.

Aztán pörgetnéd az ujjadon vagy mi? Jöhetnél a topikba mondani, hogy na ezt is kipörgettem... az ablakon...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
És sok helyet is foglal. Mi nem is veszünk csak 1000 forint alatti dvdket. Gravitáció még pár év asszem. 😊
Mirõl beszélsz? Ott végignézési arány van...<#nevetes1> 2 órát az ember már csak becsületbõl is végigszendved ha nagyon akar.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sok volt mostanában már a rántás. Kezdek elszállni, mint a luftballon....<#nevetes1>

Vagy hogy stillszerû legyek, ha így haladok hamarosan kipukkad a hörcsög... Tiszta játék lesz tõle majd mindenki...<#eplus2>

tomsolo
Igényes gyûjtõ eleve ki se bontja. 😉

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Azért még mindig jobb lehet filmeknél a "végigjátszási" arány, mint játékoknál 😊
davidka003
Filmgyûjtés az egy teljesen más mûfaj. 😄
Sose fogom megérteni, hisz max megnézi az ember 2-szer és kifizet érte 4-5 ezer Ft-okat.
Persze respect, hogy támogatod a filmipart is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Ehhez át kell szellemülni. Este + 3D + szigorúan füles a lehetõ legjobb hangzásban és átadni magamat az élménynek s az ûrnek! Pont jó lesz itt a hosszú hétvégén, rápihenve, nyugalomban.

grebber
Majd ha steam-en lesz ennyi akkor kártyákból addig nincs vétel<#idiota>
Dishonored Goty sale jöhetne már -66/-75%-os végre!

Next PC upgrade: 2022

Pár napja játszom a Thomas Was Alone-t nem egész egy órás adagokban. Ez a játék egy újabb tökéletes példa arra, hogy sokszor az egyszerû a nagyszerû.
Tinman
Na hát akkor... tessék berántani, ha érdekel, ennyiért simán jóféle :-)

Április 30-al fog lejárni!

õõõ elfelejtettem? <#banplz>

Dj Tommy
Tegnapi napon elérhetõvé vált, a sokak által várt S.T.A.L.K.E.R mód:
A Lost Alpha.
Innen tölthetõ.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
Most vót' 1 hete se kb. 5 Euro-ért Steam-es, akkor nem zsákoltátok be?

No offense, de ez is még sok érte.

IMYke2.0.0.0
Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition - Nuuvem - STEAM - 29,99 brazil reál (18% off) * 99,45 magyar Forint = ~2983 Ft.

Jó tanács! Köszönjük!<#eljen>

Nem még én adom oda az árát a játék mellé...<#crazya>

IMYke2.0.0.0
Hát, a bal oldalit én sem választanám 😊

lalakov
Ha javasolhatok valamit, a fejlesztési tekercseket ne a "szerver" vegye fel elõször, hanem a másik három. Mert haverommal elõfordult (nem mindig), hogy amikor én felvettem, el is tûnt, így késõbb inkább mindig megvártam míg felveszi, mert ezek pótolhatatlan cuccok. ;-)

Arra készüljetek fel, hogy nem egyformán fogtok fejlõdni a Kihívásokban szerezhetõ XP miatt. Én másfélszer toltam végig, amikor elkezdtem a coopot, haverom meg nulláról. Az elején elhúzott két szinttel, de aztán én kétszer is léptem egyszerre három szintet, ezzel messze beelõztem.
DarkSector

DarkSector
Fasza nagyon, nekem inkább a jobboldali kéne. 😄

DarkSector
Ingyé? 😊

Botond
Nem. 😊 Core gamer aki sokat játszik. Legalábbis az én értelmezésemben.
IMYke2.0.0.0
Battleground Bundle
* Commandosok
* Cossacks-ok.

Csak mert kérted: Amszterdami csata fõbb mozzanatai a Red Alert 3 japán hadjáratából. Spoileresen mert wall of text lenne.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Japán utolsó pálya (ma délután). Olyan stratégiánk volt, hogy esélye se volt a gépnek, pedig mindketten kaptunk 2-2 szuperfegyveres támadást is amellett, hogy a repülõk és a szárazföldi egységek is folyamatosan zaklattak.

Aztán sikerült stabilizálni a védelmemet (én voltam szárazföldön, Wesker a tengeren) és megindultam két egységgel bázist rombolni: egy nagy darabb robottal támogatónak és egy mobil ágyúval, ami hatalmasat lõ. Pár másodperc alatt az ellenséges védelmi tornyokat kilõttem, de végül legyûrt az ellenséges tankáradat. Ekkor indult meg Wesker a 30 egységbõl álló brutális támadóoszloppal: mobilágyúkkal, rahedli támadórobottal, tankokkal miegymással (fél képernyõt betakarta) és végigtakarította az utat a következõ bázisig, ahol megtört a lendület. Elég komoly védelme volt a gépnek, de szerencsére kiszúrtuk a reaktortelepet a háttérben és pont akkor töltött be az én szuperfegyverem is, így nem volt kérdés hova dobjuk majd... Rögtön meg is szûnt a védelmi tornyok áramellátása).

Támadóékkel támogattam az elsõ rohamot (pár egység maradt csak) és végül egy darab robotot tudtam megmenteni, míg Wesker brutál inváziója is kifulladt ott és azon a ponton. Wesker tábornok tanácsa (várjál ott 2 perc múlva betölt a szuperfegyver). Így is tettem, majd jött Wesker tábornok utasítás ("Most menj be felderíteni és már fel is villant a Psionic Decimater furcsa gömb alakú támadóenergiája és a bázis nagy része elporladt. Másik felét a két tábornok kamikáze repülõkbõl álló köteléke robbantotta cafatokra. A többi már gyakorlatilag ellenállás nélküli mészárlásnak nevezhetõ.

Ha jók lesztek elmesélem Yokohama megvédését is, vagy a Tokyo-i kikötõ védelmét, sõt akár a Los Angelesi médiaközpontok elfoglalásának hõsies történetét a Felkelõ Nap Birodalmának legnehezebb, de végül gyõztes csatáit.

kill3r21
Hol mi merre? 😄
grebber
Holnap végre tolhatjuk az elsõ unreal enine 4-es stuffot!! Várom már hogy izzíthassam!

(Daylight)

Next PC upgrade: 2022

"Tévedni emberi dolog" szólt a sündisznó és lemászott a drótkeférõl... <#wow2>

3 eurót nekem megér, fõleg, hogy már vártam, hogy occsó legyen.

Fpocok
Got rekt? Az mi?
Amúgy bill egérrel sokkal jobb, mint a gamepaddal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fogadjunk, hogy a kieg (alapjáték megvan)még véletlenül sincs hasonló occsóságbam!

Hát a Weeklong Deals most elég harmatos...

IMYke2.0.0.0