311803
  • ffxi
    Kicsit betojtam ennél a résznél. Mire legyűrtem ezt a csúmyaságot, vért izzadtam :S Nálam nem ekkorák a csíkok. Lehet azért mert TV-n tolom?
    Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.10.26. 20:52:08
  • Fpocok
    :)

• DarkSector
    Tudtam! :D
  • ffxi
  • DarkSector
    Elnézést hogy linkelek, de sok a kép, na ki vezs WiiU+Bayonetta 2 csomagot? :D
  • DarkSector
    Aha, jó már kimaxoltam, szóval gyakorlatban végülis hasznát már nem veszem csak jó tudni hogy kikapcsolhattam volna. :)
  • Evoluti0N
    Nem tudom, hogy alapból be van-e kapcsolva, de ki lehet kapcsolni. Sőt, úgy van, hogy több szint is van. Talán három. A nagyon sokat segít, a kicsit segít és a teljesen off.
  • Botond #229017
    Köszi! Vettem, töltöm!
  • DarkSector
    Hát alapon az RDR-ben a célzás gombbal ráfókuszál a legközelebbi ellenfélre.
    És sokszor zavaró, nem is azt akarom megölni, hanem mondjuk mögötte akarok leölni egy karaktert, de ugye a gomb lenyomására odarántja a célkeresztet.

Multiban is.
    Nem kell pontosnak lenned, csak gyorsnak.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 20:11:56
  • Evoluti0N
    Mi alap? Hogy be legyen kapcsolva? Hogy ki legyen kapcsolva? Hogy be van kapcsolva? Hogy ki van kapcsolva?
  • DarkSector
    RDR-nél alap nem?
    Engem zavart inkább a single-ben.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 20:08:32
  • Evoluti0N
    Na jó. Bevallom, hogy én is használtam az RDR-nél valamelyik challenge-nél. Valami madarasnál. De emígy amiben csak lehet, abban kikapcsolom. :)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.26. 20:07:11
  • DarkSector
    Aim Assist.
  • zorrobomber
    Bevallom bekapcsoltam. Eleve inkább a vezetést szeretem GTA-kban, és bár PC-n ellene vagyok, ha a kanapén döglök a francnak sincs kedve célozni azzal a kis furkós karral a kontrolleren :) A lényeg hogy a lehetőség megvan(a kikapcsolásra is).
  • Evoluti0N
    Auto aim.
  • Rapid81
    Nincs valakinek olcsón? Mióta meg akarom venni, nem volt leárazva. :( Hátha most Haloween Sale-kor.
  • DarkSector
    Ja főleg az autoaim. :D
    multi van?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 19:54:16
  • Shep
    Megtelt a video memória?
  • zorrobomber
    10 perc próba után amondó vagyok hogy nagyon szép, pöpec lett a San Andreas Remastered Achievmentek, autoaim, és Tenpenny, mi más kell?
  • w77d
    Srácok az mitől lehet, hogy a Bioshock Infinite kb 1 órányi játék után úgy elkezd akadni, hogy az valami eszméletlen... Tehát megy fix 80fps-el, majd egyszer csak elkezd akadozni, de nem úgy, hogy lemegy 20-30-ra, hanem 1-2 másodpercig áll a képernyő, majd megint pár frém, majd megint áll stb...
  • DarkSector
    "Átlag gémer / konzol tulaj nem PC mellé választ játékgépet"

Én ezt inkább ellenkezőleg gondolom, de nem akarok belemenni ebbe.
    Lényeg hogy jogos amit írsz, azért is meg a Microsoft nem gyengén érdekelt PC fronton is.
  • Totti5
    Sony és az MS verseng. Xbox One és a PS4. PC nem tényező ebben a közegben, leglább is nem arra hajt egyik cég sem, csak hogy mi van X1re és mi van PS4 illetve mi nincs. Akinek 250-300 ezres gémer PCje van válaszon amit szeretne. Átlag gémer / konzol tulaj nem PC mellé választ játékgépet, így lényegtelen hogy mi van PCre.
  • DarkSector
    Evolve ALPHA

Érdekes, de nekem elfogadta, itt beléptem és vagy nem a belépés miatt kiirt lentebb egy referal és egy serial kódot, amit minden gond nélkül tudtam regisztrálni.
    Igaz hogy Xboxos a kód, de a platformnál legörgetve, van PC és PS4 lehetőség is! :)

Akit érdekel próbálja meg!
  • DarkSector
    Én akkor is veszek One-t, a Quantum Break-ért nem akarok gépet fejleszteni, És biztosan a Halo illetve GeoW-nak is híve leszek majd. :)

Ez az egész statisztikailag érdekes sok játékos számára, mikor dobálóztak hogy lesz 18 Exclusive cím....ha emlékeztek még.
    Hát sokan velem együtt nem így képzelték, nem mintha bánnám eme 3 címet hogy a Microsoft hagyta szárnyalni.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 19:44:47
  • Totti5
    Quantum Brake BIZTOS lesz PCre majd.

Neked az érig meg, tiszta sor. Másnak meg nem.
  • Rony94
    Tudom hogy nem minden, de én a noname játékokat nem veszem számításba, mert nem sok ember van akik azok miatt veszik meg a One-t. :)

Forza, Halo és talán még a Quantum Brake (amire szintén van egy csöppnyi esély hogy megjelenik PC-re, mert eddig mindig volt PC-n Remedy termék), ezek vannak most One-ra. Na most ha én konzol vásárlás előtt lennék, akkor emiatt a 3 játékért biztos nem vennék One-t. PS4-et választanám, mert tudom hogy arra 3x ennyi exkluzív van és még még több fog jönni. Egyszerűen exkluzivitást nézve a PS sokkal jobb választás. Nem flame akar ez lenni, egyszerűen csak tények.
  • Totti5
    Közel sem minden, csak az ami "third party" és a jogok a fejlesztőknél vannak. Sunset Ovrerdrive története közismert és pofon egyszerű. Insomniac kitalálta a játékot, ment házalni a Sony-hoz hogy legyen a kiadó. Sony azt mondta hogy ok, de a jogok akkor a mi kezünkben lesznek. Ezt az Insomniac nem akarta, ezért ment az MS-hez akik egyrészt pénzel is beszálltak + úgy adják ki a játékot hogy a jogok utána is az Insomniac-nál maradnak ( ahogy ők szerették volna ), tehát később azt csinálnak a címmel amit akarnak.

Éppen ezért jöhet PCre, ennek igazából semmi köze már az MS-hez hisz az Insomniac arra adja ki amire akarja az exluzivitás lejárta után ( persze lehet hogy az MS fogja PCre kiadni, ezt nem tudja még senki ). Nyilván PS4-re ezek után sem fog megjelenni.

Xbox részleg fejese a Ryse-al kapcsolatban mondta nemrég, hogy lehet itt köpködni őket, aminek igazából semmi értelme, de amíg ő a fejes addig ő nem fogja a fejlesztőket megakadályozni abban, hogy a játékaikat PCre is kiadják. Egy szegmenesben dolgoznak, egy a célja mindenkinek, miért akarna Ő bármelyik céggel haragban lenni / akadályoztatni abban hogy az a játék profitáljon a fejlesztőknek más platformon jelen esetben kizárólag PCről van szó.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.26. 19:32:00
  • DarkSector
    Esélytelen, látod a Halo-val is szivatják a népet.
    A saját cuccuk nem fog jönni, gondold meg, Halo 1-2 jött, 3-nak megfogták a gyeplőt, mert a multi nagyon népszerű lett, és fogyott is a többi részből.
    Gears of War megintcsak éppen hogy megkóstoltatták a PC-sekkel.

Naná, mert valjuk be sokan vettek itt köztünk is x360-at csak mondjuk Forza, Halo, Gears miatt.
    Ez is egy ügyes húzás.

Tomb csak timed exclusive akart lenni csak a bemutatón magyarázták félre.

Nem lepne meg ha a timed-ek következő része népszerűeség szerint vagy megint timed lenne vagy azokat már megfognák végleg.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 19:32:07
  • DarkSector
    "de csak azért, hogy a sok konzol tulaj megvegye"

naná ez volt a helyzet a Ryse-al is, ki a faxom fizetett volna ezért pc-n ?? :D
  • Szabi #228995
    Forza kéne PC-re.. :D
  • DarkSector
    Nem minden.
    A Megtévesztő az hogy ezek timed exclusive-ok, nem a Microsoft sorozatai, azokat kötve hiszem hogy áthozzák.

Forza - Fable- GeoW - Crackdown - Halo - Quantum Break (elvileg ezt megfogják, hülyeség lenne elengedniük)
    Most őszintén azokat amik eddig jöttek DR3 - Ryse - SO...ezek jopofák de nem feltétlen vonz akkora közönséget.
    Majd a többi azokra öszőpontosítanak, legalábbis én erre gondolok, párat beáldoztak ennyi.
  • Rony94
    Na jó, részben én is örülök neki. :) Főleg a Tomb Raider miatt. Ezek után TUTI megjelenik PC-re is.
  • Fpocok
    Így jött ki a hivatalos oldalon. Aztán mondták, hogy csak hiba, de csak azért, hogy a sok konzol tulaj megvegye és ne várjon a pcs verzióra, ami tuti, hogy jövőre jön.
  • Evoluti0N
    Heh. :D Én pont ezért kedvelem. Nem kell Boxot venni az exkluzív játékokhoz. Úgy tűnik, hogy ebben a genben is elég lesz egy konzol. :)
  • DarkSector
    Pár hete, volt egy hír hogy a Dead Rising és Ryse sorsára jut a játék.
    Most ne menjünk bele hogy a Microsoft-nak ez mennyire ciki lassan.

De igen, jó vagy nem jó egy ideje hangoztatják hogy lesz PC-re, még ha nem is egy időben.

most már csak az kell hogy a Quantum Break legyen PC-re és a kardomba dőlök.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 19:22:00
  • Rony94
    Manapság minden Xbox exkluzív megjelenik PC-re. Egyszerűen nem tudom komolyan venni a Microsoft-ot. Egyre kevésbé kedvelem őket.
  • IMYke2.0.0.0
    Ott a képen - ezek szerint jön PC-re is.
  • Evoluti0N
    Várjunk csak! Le vagyok maradva? Ez most jön PC-re is?
  • totyak
    Pont ma értem a végére, tényleg fenomenális. Chapters előtt muszáj feleleveníteni a régi kalandokat.
  • Myselor
    nagyon hangulatos jó lenne ha minél hamarabb jönne.nekem nagyon tetszik és semmi gagyit nem látok benne.amikor meghalsz is annyi féle variáció van hogy újra éledsz és a fast travel is nagyon vicces :D