311803
  • Rony94
    Nekem most 50 óra jött ki. Sajna sikerült kihagynom pár küldetést, de azokat majd pótlom a következő végigjátszásnál. De el kell ismerni, ez az 50 óra NAGYON tömény volt. És ezt azért elég kevés játék tudja nálam elérni hogy 50 órán át teljesen lekössön. A Witcher-nek sikerült. :)

Potiknál csak a Macskát és a Fecskét használtam, a többire érdekes módon soha nem volt szükségem (nyilván azoknak hard-on van jelentőségük).

Bombákat SOHASEM használtam. Tehát a játék alkímiai részét nem nagyon használtam ki.

A játékról még annyit hogy a történet cseszett érdekes lett a végére, legszívesebben azonnal folytattam volna a 2. résszel, csak hát már hajnali 1 óra volt, le kellett feküdni. Pár hete írtam hogy a karakterek eddig semmilyenek. Na ez a végére megváltozott, NAGYON érdekes karakterek vannak a Witcher-ben, egyszerűen mindenkivel beszélgetni akartam akivel csak összefutottam (ez se jellemző rám a legtöbb RPG-nél).

Szóval nagyon megérte elkezdenem. Azóta a 2. részbe is belekezdtem már és húúú, nagyon epik már az eleje is. HOL VAN MÁR FEBRUÁR???? :(
  • DarkSector
    Este elgépeltem pár szót de már későn vettem észre azért elnézést :)
  • Evoluti0N
    Nem jelent az okvetlenül rossz dolgot. Darksiders csomó játékból összelopkodott: jó lett. Shadow of Mordor az AC-ből a Batmanből lopott: jó lett. :) Manapság már ritka az újdonság. Persze nem azt mondom, hogy nem az a legjobb, ha valami eredeti ötlet (Nemesis rendszer - szintén SoM), de jótól lopni nem bűn.
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban az.
    Csak az elvárható korrektség nevében közöltem a véleményemet.
    A topik hasábjain elfér, és ráaádsul, hangzottak el már hasonló vélemények más játékokkal kapcsolatban is - melyeket tiszteletben tartok, de nem osztok.
    ratgab tette többször is szóvá a Saints Row 4 kapcsán, hogy arcátlan Prototype-koppintás. De a nagyra hízott DLC kifejezést is olvastam mástól stb.
    Nem gond ez. Én most a Sunset Overdrive-nál érzem ugyanezt [nyilván, a tuningolt vagy nem tuningolt reklám anyagok láttán is, de a végeredmény is ilyen lesz].
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban - a vezetékeken korcsolyázást ki is hagytam...
  • grebber
    Tuti viszik majd mint a cukrok és nekik ez számít.
  • Fpocok
    Ez így van. Én a saints row+infamous-t írtam a kommentek közé.
  • IMYke2.0.0.0
    Én továbbra is összelopkodós játéknak tartom [Saints Row-k, Borderlands-ek, Dead Island stb. - kábé ezek köszönnek vissza a képkockákon].
    S ezzel korántsem hízelegni akartam a készítőinek.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.27. 09:34:40
  • IMYke2.0.0.0
    Gyors voltál.
    Én kb 100-110 óra alatt végeztem [otthon megvan pontosan].
  • Shep
    Engem is meggyőzött, hogy elég hamar megunnám.
  • Fpocok
    Erre mondtam, hogy azért mondják, hogy eladják most a konzolra. Nyilván nem fog jönni.. ahogy a dead rising sem... ahogy a ryse sem.
  • MoRT2195
    Erre ez jött válaszul:

Persze ez kb. semmit nem jelent, nyilván nem fogják bevallani rögtön, még ha igaz is. :)
  • Fpocok
    Emlékeztek, hogy tegnap azt mondtam a SO-ra hogy gagyi? Most megnéztem EZT a videót és visszavonom. Jónak tűnik. Bár a saints rowhoz hasonló okok miatt sosem játszanék vele.
  • Solid Snake
  • Rony94
    The Witcher - kijátszva!

Hát...wow....WOW!!!
  • DarkSector
    Evil Within GOTY!!!!!!!!!!!!!!

• DarkSector
    Hallod ha leteszed 16:9-be a képet vesztesz a panoráma nézetből nem? vagy széthúzza a képe? vagy hogy változik meg a kép ilyenkor?
  • Evoluti0N
    Ez a vezetés az olyan dolog a játékokban, hogy nekem valaki azt mondja, hogy ebben meg abban a játékban ilyen meg olyan a vezetés, akkor én csak bólogatok, buta mosollyal az arcomon. Direkt autós játékokat nem szoktam játszani, csak olyant, amiben lehet vezetni és soha észre nem veszem, hogy melyikben jobb és melyikben rosszabb vezetni, mert mindegyikben ugyanúgy béna vagyok. :D
  • zorrobomber
    Az 5-ben nagyon nem tetszik a vezetés... olyan mintha a saints row-t vagy valami új nfs-t tolnék, zsírozott szappanon gyorsulnak az autók. A 4-et jobban eltalálták, a GTA-k varázsához hozzátartoztak a kretén gépi sofőrök és a sok ütközés is, ott ez még megvolt. 5ben valahogy mindent ki tudok kerülni és a forgalom is kevésbé akadályoz.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.26. 22:06:56
  • FEARka
    Próbáld ki esetleg EZT.
  • DarkSector
    Mikor jelenik meg az Evil Within HD?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 22:01:01
  • DarkSector
    :D
  • Evoluti0N
    Az bizony. Az 5 a legjobb. Utána a SA. A többi sorrendjét nem állítanám fel, de a 4 valahol a legvégén kullogna.
  • DarkSector
    Szintén, így csíkokkal is brutál jó.
    Bár én asszem majd hagyom ps4-re.
  • genndy
    Driverfrissítés, kisebb grafika - szokásos ötleteim.
  • grebber
    Senki nem beszélt bugokról sem a játék milyenségéről.Az UE3 egy rakás fos ezalatt.VGA tesztekben meg lehet sasolni a nagyszerű teljesitményét.
  • Rapid81
    2x toltam ki 100%-ra, egyetlen egyszer sem találkoztam egyetlen buggal sem. A játék pedig iszonyatosan jó...
  • w77d
    neeeem, a világ és a sztori qvára érdekel!
  • grebber
    Törlöd a vérbe elbaszottul lett megírva az a játék az UE3 szégyene!
  • w77d
    sanszos... mit lehet tenni ellene?
  • Shep
    Kár, hogy nem kell megölni, csak lefutni. :)
  • Shep
    Legújabb NV drivert tedd fel és ne vedd ki teljesen a csíkokat hanem az értéket állítsd 2-re, meg használd a flawlesswidescreent és az fov-t vedd 2,75-re.
  • ffxi
    Kipróbáltam. Előhoztam a konzolt, kilőttem a csíkokat. Szaggat a játék :S Csak kíváncsiságból tettem, mert csíkokkal is élvezhető nálam.
  • DarkSector
    Vagy az 5.? :)
  • Rapid81
    Az a 3. rész...
  • DarkSector
    Nektek. :D
  • ffxi
    Ne szidd! Legjobb GTA mind közül
  • DarkSector
    Mekkora gyér a környezet ebbe a SA-ban. :D
  • DarkSector
    Neki egy szavát se hidd. :D