311803
  • DarkSector
    Elég gyér a San Andreas HD környezete.
  • kill3r21
    Srácok, ha valaki lát valahol olcsó COD Advanced Warfare Day Zero editiont, jelezzen nekem, mondjuk olcsóbbat mint ami a g2a-n van!
    Köszi :D
  • IMYke2.0.0.0
    Na, akkor ezt fogom megvenni majd 1990 Ft-ért :)
  • ratgab
    Végre megérkezett az AC Birth of the New World És nincs benne magyar felirat! Ez így ebben a formában marhára vevős részemről.... Így újra teljes lesz az AC dobozos gyűjtemény!

És ami plussz, hogy nem az okádék magyar/lengyel/cseh dobozt adnak hozzá, hanem normális angolot!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.27. 16:49:05
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.gamersgate.co.uk - "Halloween 2014"
    http://www.gamersgate.com - ugyanaz, csak euróban
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.27. 16:44:18
  • IMYke2.0.0.0
    Amíg ők is át nem állnak addig a STEAM-en 18:00-kor lesz az akciók váltása.
  • IMYke2.0.0.0
    "Erre jó példa a Sunset Overdrive. Szerintem ez a játék egyáltalán nem hasonlít semmi másra, ami tőlünk érkezik, és ez remek. Ilyen játékokba szeretnék befektetni a jövőben, ki akarom tolni a határokat"

//ipon.hu "Több teljesen új játékon is dolgozik a Microsoft"

Bocs, ezt még:

"Továbbra is keményen dolgoznak majd az Xbox One frissítésén...

...bár decemberben nem kell számítani nagyobb rendszerfrissítésre. Egyrészt a stáb egy jelentős része szabadságon lesz, másrészt pedig az ünnepi szezonban annyi új konzolt aktiválnak be a felhasználók, hogy a stabilitást kár lenne veszélyeztetni. A jövő év elejétől azonban ismét beindulnak a havi nagy frissítések, ennek megfelelően valamikor az első negyedévben várható a screenshot funkció megjelenése is."
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.27. 15:05:59
  • Szabi #229097
  • shaddam
    :'( Amikor meglett a jogsim fater elvitt valami mellékútra (bízik a képességeimben na :D) és amikor először átültem na mi ment a rádióban? :D Ok nem az első szám, de dobogós volt. Nyár elején vett új kocsit, akkor már rásegítettem a walkman appal
  • zorrobomber
    Jaja nincs Billie Jean a robogón. Egyébként mondom, mindhárom címmel babrálnak, szóval lehet az is jön.
  • IMYke2.0.0.0
    Felesleges fennakadni a zenéken - bármikor visszarakhatóak a játékba, manuálisan is.
  • shaddam
    A vice city jöhetne inkább. Igaz abból is kiherélték a zenéket
  • zorrobomber
    Lol, jó lett a remastered san andreas :)

Egyébként jól látszik itt az is, hogy a színekkel kicsit babráltak(sweetfx, gondolom :)), jót tett neki.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.27. 14:50:50
  • zorrobomber
    Szöszmötöl a valve a GTA III/VC/SA bejegyzésekkel. Valószínűleg vagy jön a HD update, vagy külön lehet megvenni majd a mobil portokat. Alapvetően jobb verzió mint a régi, de vannak kivágott dolgok, fű pl. nincs benne, és bizonyos dalok is dobva lettek(lejárt licenc gondolom).
  • shaddam
    A shareplay lesz még fasza. Rendes nettel nyithatnék egy játék kölcsönzőt :D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi - valóban Saints Row-keverés volt részemről
  • genndy
    A 2. résznél csak szívtak vele, nem csoda ha utálják. Helyes, helyes, drm free-t szeretjük (de a Steames az igazi ).

Imy:Shani. Nincs u (csak azért mert pont most beszélgettem vele sokat a kocsmában). Kicsit bekeverted az SR-t :)
  • Troger911
    A kettőt kéne befejeznem. Csúnya verzióval kezdtem, remélem valahogy át tudom rakni a mentéseket a steamesre :)
  • grebber
    Submerged
  • Dzsini
    Hát, annyiban igaza van, hogy egyelőre az "always online" az egyetlen olyan DRM, amivel nem sokat tudtak kezdeni (mármint a Diablo 3 és SimCity-féle a játék egy része a szervereken fut fajta - látható volt, hogy amint a SimCityből kijött az offline patch, egy héten belül volt játszható warez változat). A Steam, Origin és társai indítófelületnek jók, védelemnek nem annyira.

Ez a fajta működés pedig - ilyen fajta játékoknál jogosan - ellenérzéseket kelt, és sokszor problémaforrás is.
  • IMYke2.0.0.0
    PS4 tulajoknak: Holnap jön a PlayStation 4 új, 2.0-s rendszerfrissítése

Részletek a link mögött. Csak ezt emelném ki:

"Ingyenes PS Plus-játékok hozzáadása a Libraryhoz: eddig úgy biztosíthattuk be magunknak az adott hónapban elérhető igyenes PS Plus-játékokat, hogy le kellett töltenünk azokat, még akkor is, ha utána rögtön letöröltük őket. Erre mostantól nem lesz szükség, ugyanis a Store-ból szimplán hozzáadhatjuk őket a Libraryhoz."
  • IMYke2.0.0.0
    Rony94: valóban szimpatikusak.
    Én tőlem telhető módon támogattam őket.
    * The Witcher (1) - dobozos sima, dobozos Enhanced, STEAM verzió
    * The Witcher 2 - dobozos Premium Edition, dobozos enhanced, STEAM verzió.

S remélem, még lesz módom a 3. esetében is.

Tinman: Valóban nehezen felejthető. Én Shaunira szavaztam akkoriban elsőként :)

• zorrobomber
    Végtére is ez a lényeg.
  • Tinman #229081
    Oh... az más. Mindegy, amúgy sem árt tényleg a felfrissítés, mert Day1 toltam... bár eléggé emlékszem még rá, nem egy könnyen felejthető cím, baromira szerettem.
  • Rony94
    Rohadt szimpatikusak egyébként. Csak maradjanak mindig is ilyenek és akkor én fogom őket támogatni akármikor. Cyberpunk 2077-et is megveszem, tuti! :)
  • IMYke2.0.0.0
    A fejlesztők véleménye a témáról: THE WITCHER 3 DEVELOPER TALKS DLC AND DRM

"We don’t believe in DRM because we hate DRM. It also doesn’t protect, not really. Games are cracked in minutes, hours or days, but they’re always cracked. If you want to pirate you’ll find a way. But if you’re a committed gamer and are buying the game why should we place a barrier on you?"
  • Rony94
    Milyen kemény lenne ha a dobozos alapból DRM Free lenne, de ez alatt lenne egy Steam kód is a kézikönyvben. 2 in 1 :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én - most úgy érzem - tudnám szeretni másodszor is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Apropó Mass Effect...
    Az 1. részt sem játszottam még végig. Mindent el fogok követni, hogy a 3. is meglegyen Originen, és akkor már szinte kötelezve leszek a sorozat teljes megismerésére :)
  • zorrobomber
    Akkor nekem eszembe sem jutna újrakezdeni, annyira nem jó a játékmenet, számomra főleg a hangulat vitte a hátán az egészet.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.27. 11:13:49
  • IMYke2.0.0.0
    DRM Free lesz - GOG-on ott is virít.
    Az előrendelésnél nem írják.
  • dartonite
    Johetnek a kedvcsinalo leirasok majd a masodik reszrol is.
    Az elsot en is vegigtoltam szinte megallas nelkul jatszva, de a masodiknak mar haromszor ugrottam neki es mindig meguntam az elso varoska utan.
    Valami hianyzik belole ami az elsoben megvolt.
  • IMYke2.0.0.0
    Amennyire lehetséges, én ilyen téren akkurátus vagyok.
    Ez az egyik DVD-men van (kép):
  • Rony94
    Igen, végül is nagyon jól kijött most az egész. Kijátszottam az első részt, most fogom a 2. részt és ha szépen kinyújtom a végigjátszást, akkor csak 1-2 hónapot kell várnom a 3. részre.

Apropó: A CD Projekt Red-et ismervén a 3. rész dobozos verziója DRM-free lesz, igaz? Mert én dobozosban gondolkodom, de mégis csak jobb lenne Steam-en, mert ott van az előző két rész is.
  • IMYke2.0.0.0
    A mentések megvannak, de ahogy grebber is írja, jól jönne ennyi év után egy hangulat- és élményfrissítés is (az első rész esetében), nos és a befejezés a 2. esetében.
  • Tinman #229069
    Dettó u.e. van nálam is, nincs meg az 1. mentése :-(
  • grebber
    Gondolom arra értette hogy naprakész legyen a sztorival!
  • zorrobomber
    Eltűnt a mentés? Mass Effect 2-vel jártam így de azt legalább maradéktalanul élveztem a harmadik végigjátszás alatt is :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.27. 10:55:02
  • IMYke2.0.0.0
    Te jársz jobban amúgy, mert neked minden friss.
    Nekem most újra kellene játszanom az 1. részt, befejezni a 2. epizódot, és persze megvenni a 3.-at, meg a futtatására alkalmas gépet :)(
  • zorrobomber
    Be kéne már nekem is fejezni, az eleje kínkeserves, de ha belemélyedsz akkor meghálálja.