Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
tesztoldalak tesztjeirõl volt szó, amire te azt írtad, hogy nem hiszel nekik, hiszen az Aliens is milyen fasza volt (neked)

miközben jól tudod, hogy a tesztoldalak day1 példányt próbáltak, te meg egy rommápecseltet, amirõl még így is sokan leírtuk, hogy moslék, igen - de te eredetileg nem arra reagáltál, hanem a tesztoldalakat hiteltelenítetted a megjegyzéseddel - csúsztattál

ez pedig egy ilyen vödör moslék esetén, amilyen az egész aliencolonial-mizéria, számomra szó nélkül hagyhatatlan volt 😉))

Forza.

Troger911
Bár nem nekem szólt, de csak egyetérteni tudok!
tomsolo
Na jó most felkúrtatok, de rendesen. Te is meg Tinmann is. Leírom utoljára.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Te példád.
Nem azt kérdeztem mihez NEM értesz, ha nem azt hogy mihez. Ugyanis csak annak van/lesz értéke amit tudsz azt fogja bárki megvenni, kibérelni felhasználni; egyszóval se mondtam, hogy IT-s munkáról lenne szó - sõt, semmit se mondtam, erre már másodszor sorolod a hibáidat, hozzá nem értésedet egy olyan dologhoz ami EDDIG szóba sem került.

Írj bazge egy CV-t, + tegyél bele olyan dolgokat amik értékessé tesznek. Nyilván ha priuszod van az sokkal nagyobb hendikepp mint akármilyen betegség - akkor ne is fáradj persze -, persze az is fontos, hogy utóbbi mennyire befolyásol bármilyen tevékenységet - mennyire leszel megbízható, határidõ tartó.

Nagy kérés volt? Nem. Veszíthetsz vele vmit? Nem. Akkor fejezd be a rinyát és állj neki, különben marad a könyvtár.

2. Tinman
Már múltkor is megkérdeztem, mi a bánatos francért nem húzol el onnan, jöttek a szokásos basic kifogások: így kényelmes, céges roncskocsi etc. ... ja csak pénz nincs továbbra se.

Mit gondolsz más nem volt hasonló szituban? Én is beszoptam már egy ilyet, mielõtt a maga lábára álltam, nekem már 450k-val lógtak, miközben még egyszer ennyi adóságot sikerült felhalmoznunk. Amíg ott vagy mindig ez a képzeletbeli pénz fog a fejedbe járni, ezzel fogod magad állandóan vígasztalni, nekik fogsz palotát építeni nem magadnak, miközben szép lassan eladósodsz teljesen, ahonnan már nem nagyon nehéz lesz föl állni.Nem mondom, hogy full gecik lennének a jelenlegi munkaadóid csak rosszul csinálják viszont ezt TE szopod be - és egyre jobban -, nem pedig õk. Azt hiszed ha jobban megy nekik majd te leszel az elsõ akire gondolnak? A faszt, a saját dolgaikkal ugyanígy meg fognak csúszni

Tessék elkezdeni CV-ket írni tonnaszám, állás nézni sõt akár saját vállakozás indításában gondolkodni. (Ha régóta vagy munkanélküli, még a Viktor is támogat: legalább egy féleves idõszaknyi minimálbért is megkaphatsz ÉRTED? és ha lesznek közben/elõtte ügyfeleid akkor ez színtiszta extra zsé.)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Troger911
Tehát, ha jól veszem ki, akkor mindenképp ülõ munka jönne szóba. Vannak arra ismerõseim, jelzem, ha hallok valamit.
Humble Bundle megvéve! Nekem csak a Riptide kell belõle. A többi vihetõ némi pénzmagért cserébe (nem ebbõl akarok meggazdagodni, tehát max jelképes összegre gondoltam, topiklakóknak még nagyobb kedvezmény!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HA csak átváltjuk 30000 fölötti összeget kapunk, ennél csak drágább lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Helyi illetõségû önkormányzatban gondolkodtam eddig - de azért arra jó volt, hogy emlékeztettél, hogy benézzek, hátha lesz-e Kormány Ablak program például Siklóson, vagy esetleg más meló, amihez engem is el tudnak fogadni úgy, ahogy vagyok.
Jövõ héten át is kerékpározok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Steamgiften 300 kulcsot sorsoltak tegnap.
IMYke2.0.0.0
Elsõ pár kép után azt hittem, hogy LEGO - "Minimum" - Early Access Game

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Nem tudom, hogy mennyire vagy leromolva egészségileg (ez szép magyaros volt), de Siklósi önkormányzatnál nincs lehetõség közmunkára? Pécsen kb 60 körül kapnak a közmunkások.
Troger911
Annak örülnék 😄
wantonly
Emlékeztetõ: Dragon Age: Origins Ultimate giveaway

Ha nem lesz minimum két-három jelentkezõ törlöm és átrakom a nagy SG csoportba vagy máshova.
IMYke2.0.0.0

Úristen... 😞
Ráadásul, nektek több mindenre is költeni kell, nincs mese. 😞

Apám csak úgy enged itt lakni, ha én fizetem a rezsit . - így a 17280 Ft, plusz elõzõ haviból összehúzott-szíj-révén-megmaradt összegbõl fizetnem kellett még az áramdíjat is <4xxx Ft>.
A Diákhitel Központ folyamatosan küldi az SMS-eket... ugye tavaly március vége óta vagyok állás nélkül, azóta nem küldöm a részleteket a hitelre... s még tavaly kaptam hívást, hogy NAV lesz a vége, ha 1 évig nem törlesztek... <#wilting>... hiába mondtam telefonba a néninek, hogy bizony 6 évig nyomtam a lóvét, és csak idén nem, és jelenleg 17-20.000 Ft-ból tengõdök, leszarta.
Adós, fizess.

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok IT-s.
Talán már szembesültél a dologgal a "Játékmagyarítások fóruma" topikban, hogy nekem kicsit jobban el kell magyarázni dolgokat, mert nem Turbo Pascal, C++ és PHP, meg integrál, és logikai mátrix volt a mindennapi elfoglaltságom annak idején, amikor a tanulást mímelõ fiatalságomat tengettem középsuliban és egyetemen 😊))

Ha középsuliban tudom, hogy egyetem 2. évében megfertõz a PC-világ, akkor más irányba lépek, és nem katonai térképész, vagy építészmérnök akarok lenni.
Így viszont, 40 éves buksival, többszörös hendikeppel már nem vagyok versenyképes egy alapvetõen versenyzésre épülõ szakágban, azokkal a tehetséges fiatalokkal szemben, akik kisujjból leprogramoznak egy CSS vagy PHP weblapot, SQL-adatbázisokkal zsonglõrködnek, Delphiben írnak maguknak házi pénzügyi programot, hogy ne költsenek sokat, és bármikor belenyúlnak kernel-alapú programokba...

Tinman
Utalás... pfff, mi egy cipõs dobozban lakunk!

Amúgy utalást már hónapok óta nem kaptam, ellenben tegnap fél hónapra 15.000-et adott a fõnököm, már csak 256k-val lóg :-D

Elõtte hónapban viszont dõzsölés volt, akkor 39k-t utalt és 40k-t kp adott. Fel is adtam pár csekket :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Nem pontosan, de valamékben volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ez fordítva mûködik, elõször küzdeni kell és úgy jutsz a fényre, nem vica versa... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Film idézet? 😊

//Vizualizáltam 😊

tomsolo
Szerinted ennyi elég, ahhoz hogy találjak(junk) neked bármi féle lehetõséget, hogy ne maradj könyvtáros?

Sir Quno Jedi
- Jééé! Innen látom a házunkat! Huhúúúú! Nézd! Az emberek akkorák mint egy hangyaaa!
- Mert azok tényleg hangyák, te f@sz! 😄DDDDD

IMYke2.0.0.0
Nem védekezés , de azt hiszem, az utóbbi idõben elharapódzott lustaságom az anyagi és élet körülményeim számlájára írható - apatikusság.
Amikor dolgoztam, volt kis fény a távolban, akkor voltak idõszakok, amikor több ezer sornyi honosítás megvolt egy hétvégi napon...

IMYke2.0.0.0
Érdekes dolog ez - imádom nézni az eget, a felhõket, szeretnék repülni, de... olyan szintû tériszonyom van, amivel még én sem vagyok teljes mértékben tisztában 😊
Eddigi életem során a Pécsi- és a Kölni tévétoronyban lett nagyon próbára téve .

Ja, és azért megnézném az ûrbõl is a Földet... de... 😊

Sir Quno Jedi
Viszont ügyes fordító vagy (max. lusta).

IMYke2.0.0.0
Dél-Baranya, határvidék. Jó messze mindentõl.
Annyira kikerültem a véráramból, és annyira nem IT-vonalon fejlesztettem magam, hogy egy ilyen, alapvetõen számítástechnikai fórumon tevékenykedõ szakemberek között én csak kibicelni tudok 😊

Sir Quno Jedi
Az életkedvet minden öli sajnos. A stressz legjobban. Egy idõ után még élhetnél, de megöl az agyad...

Sir Quno Jedi
Hé, hó és én?! Énisénisénis! Én pl. ûrhajós szeretnék lenni, de félek a magasságtól és túl kövér vagyok, gyorsulástól hányok és elájulok, kilövéskor hiába is próbálnának beleszíjazni a székbe. Ja és egészségileg még homokzsáknak sem vagyok alkalmas! De gondolom ez nem gond egyik sem?! 😄

IMYke2.0.0.0
Igen, tudom, hogy Te sem vagy makk egészséges 😞

Ehhez a "kényelemhez", amiben állítólag élek, azért kéne egy kis anyagi biztonság is - még ha azt 8+ órás melóval (a hozzátartozó utazás mellett) is lehet elérni 😊
Mert, rendkívül "kényelmes" dolog a semmittevés egy ideig, de öli a kreativitást, a(z élet)kedvet, és ugye pénz nélkül semmi se jó.

tomsolo
Írd le privátban hol élsz, mihez értesz, milyen preferenciáid lennének.

IMYke2.0.0.0
Otthon elkezdtem szépen végigjátszani a Crysis-eket.

Crysis (1) v1.2.1 - 2014.05.10 - 2014.05.12 - Nehézség: Normal - Pont: 7
Crysis (1): Warhead v1.1.711 - 2014.05.12 - 2014.05.14 - Nehézség: Normal - Pont: 7

Tegnap már a 2. részt indítottam. A 3. is végig lesz játszva, még ha bélyegméretben is.

Sir Quno Jedi
Nem kell panaszkodni, arany életed vanik! 😄DD Van neted, géped, áramod és a steam telisteli ingyenes gammákkal (lásd. PoE). Szal. kéjhömpöllyé tudod változtatni az életedet! Ha nem 2014-e írnénk akkor tényleg szarban lennél, mer bámulhatnád ahogy nõ a fû, az meg nem izgi. Hála a modern technikának, mindenki kaphat ablakot a világra. Nem nagyon élünk másként mi ketten. Én is melózok, meg játszom, szeva. Ezenkívül mégis mit tehetnék? Én sem vagyok százas egészségben sajnos...

tomsolo
"A hibás az aki éhbérét melóztatja az embereket, bár lehet hogy õ sem, mert anélkül tényleg éhen halnának..."

Nem szeretnék általánosítani, de a legtöbb ilyen történetben én azt látom, hogy mindig az egyén saját döntései miatt alakul így a sorsa - sõt néha úgy érzem azért van ez így mert nem szeret dolgozni és akkor kényelmesen jó - nem jó persze - a 60 ezer is de pl. a 65 több melóért már nem mert ahhoz már azt is kéne csinálni és akkor már nem éri meg neki. (?!)

IMYke2.0.0.0
Könyvtárosi tiszteletdíj - megbízási szerzõdéssel .

//Környéken semmi meló. Egészségem tropa. Anyagi lehetõségeim bányászbéka popó szinten, így mobil sem tudok lenni. Pécsre bejárni esetleges munkakeresés okán maga a "mission impossible". Internetes munkakereséssel már mindenki tudja, hogy mik a buktatók <és nagy részük mire megy ki>.
//Ez jutott. Remélem, azért ennél mélyebbre már nem... ez után csak az éhenhalás van ugyanis.

Sir Quno Jedi
Ez nem az õ hibája, mivel a magyar átlagkereset (nettó Ft/fõ) tavaly országos átlagban is 150k körül volt. Budapesten meg 190k. Szal. ha valaki itt melózik és befigyel neki az átlag 190k, akkor nehezen érti a 60k-t, pedig van aki még annak is a harmadából él. Ez tény. A hibás az aki éhbérét melóztatja az embereket, bár lehet hogy õ sem, mert anélkül tényleg éhen halnának...

tomsolo
De mi ez vmi közmunkás bér?

kigyi
Igen errefelé is ez a szokás nem nagyon keresnek többet az emberek, aki már 80-at kap az nem puffoghat a fizetése miatt....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Rengeteg ismerõsöm ennyit kap havonta. Én egy picivel többet. De ezek szerint te nem. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Örülnék, ha annyi pénzt kapnék egy hónapra...

//Áprilisra 17280 Ft-ot utalt az önkormányzat, könyvtárosi fizetésként.

Sir Quno Jedi
Van akinek két-három havi. Én mondjuk ennyit szoktam tankolni két-három hétben.

Sir Quno Jedi
Morrigan gyíkká változtatna és utána lelépne meghódítani a világot, sokat nem rész vele.

tomsolo
60 000 Ft mint egy havi kereset?

TBTPumpa

TBTPumpa
WTF. Egy havi kereset és ráadásul EA játékról beszélünk.

Eléggé túl van árazva ez a dobozka, max 20-25k lenne érte a reális ár.
Persze, ha egy élõ, hús-vér nõcikét (Morrigan vagy Leliana) is adnak hozzá, akkor instabuy. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Tehát: vettél egy GTX 680-ast?

IMYke2.0.0.0
És akkor a kis- és nagykereskedelmi haszonrést nem is adtad hozzá...

"Minyimum 150"... ... na jó, 60.000 Ft.

wesker24
Jaja ebbõl szereztem be tegnap egy Watch Dogs Nvidia kupont amit már sikeresen el is adtam akinek nagyobb szüksége van rá ! 😄
TBTPumpa
Eddigi tapasztalataim alapján úgy számoltam, hogy:
170 dollár = 170 euró.
170 euró x 305 Ft = 51850 Ft

WTF. Alsó hangon is 52 000 Ft ez a pakk? Hát ennyiért nem kell. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ennyi pénzért még azé' egy mûanyag sárkány szobor vagy mi még igazán... :]|

TBTPumpa
Dragon Age Inquisition Collector's Edition

170 dolcsi. Kíváncsi leszek, ha lesz idehaza, akkor mennyiért fogják osztogatni.

TBTPumpa
Meg az Nvidia akcióknak is. Már adnak olyan VGA-t, amihez Watch Dogs kupon is jár (a Daylight mellett).

zorrobomber
adatgyûjtés