311803
  • zorrobomber
    2 szem kutyabengét javaslok étkezések után
  • Evoluti0N
    Én is már csak úgy multizok, hogy haverokkal, testvérekkel és közben Skype. Vagy esetleg co-opban nyomunk valamit. Így legalább jól szórakozunk és az se zavar, hogy multis FPS-ekben sokkal bénább vagyok, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Olvastalak benneteket a Fallen topikban :))))
  • IMYke2.0.0.0
    Szinte szó szerint írhattam volna akár én is.
    Azért szinte, mert nekem nincsenek a közelemben PC-s haverok. FPS Józsi rá van kattanva a DayZ-re... az meg nekem nem pálya.
    Mikor régen Bad Company 2-ztünk, TS mellett, az tényleg jó volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát majdnem
  • wesker24
    Jah mert Kratos az csak only PS3 Exclusive azért nincs benne a PC-sben !
  • shaddam
    Nekem :D Megvan ps3-ra meg vitára, pécére az arcade kollektiont zsákoltam be inkább. Múltkor majdnem megvettem, csak rájöttem hogy ebben nincs Kratos papa :(
  • grebber
    Shadow of the Eternals - mégis van remény Annyi pénzt tömött bele az amd biztos volt,hogy nem kukázzák....
  • lalakov
    Láttam a sírodat H2S-ban. Nagyon ijesztő. :)
  • zorrobomber
    Látom a wall of text ajánlásra bagózol, közben meg gerjeszted a CoD flame-et :) gratgrat
  • w77d
    iPhone 6-om van most és eddig meg vagyok vele elégedve. Azt viszont nem mondanám, hogy megéri ezt az árat, de kimondottan ügyes kis szerkezet.
  • grebber
    Most erről velem ne kezd el vitatkozni mert szomomra nem ér egyik game se többet pár $-nál legyen abban 300000000 óra tartalom vagy 20 perc.
    Kényszerből veszem amit veszek semmi másért!
  • Tinman #229892
    Tehát? Tehát qrvára nem éri meg 15 dolcsit kiszórni rá Humble-ben, vagy akciós áron 12 Eurot Steam-en, mert egyszerűen nem kapsz a pénzedért elég tartalmat és az újrajátszhatósági mutatója is zéró.

Ez a játék pontosan azért, mert rövidke és nagyon keveset ad, lesz hamar a pár dolcsis ajánlatok királya. Karácsonykor szvsz már 3-4 dollárért vihető lesz.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.03. 08:46:32
  • grebber
    Nem és nem is fogom csak hozzáfűztem a beszélgetéshez hogy ez az ár/óra egy faszság.
  • Totti5
    Akkor ők gondolom vettek android telot ami használható :))) minden meg is oldódott. Ha nem CoD-oztal akkor honnan tudsz ilyeneket. Te is voltál tízen éves ha akkor voltak videó játékok akkor te is úgy totál. Hülyék meg mindenhol vannak nem kell ahhoz gyereknek lenni sőt....
  • Tinman #229889
    "Most akkor ennyi erővel akkor az 1 óra 23 perces Among The Sleep-et senki ne vegye meg mert nem ér annyit ahány perces?
    Bullshit. "

Mert, hogy te megvetted?
  • grebber
    Jó veletek "beszélgetni" mert mindig csak tereltek.

"Attól, hogy valami drága, még nem lesz jó..." Codnál szó sem volt erről hogy jó vagy nem jó (nem mellesleg szerintem singleben verhetetlen mint a BF mint pedig a medal of honor szériát nézve is).Arról megy a vita mennyibe kerül/mennyi idő a gameplay.
    És írtam ha drágán el tudják adni minek csökkentsék az árát.
    A Call of Duty-k és az iphone-ok de minden más is olyan dolgok,hogy kinek mi tetszik.

• Rapid81
    A cod csak egy név. Ha nem cod-nak hívnák a játékokat, akkor a kutya sem venné meg, mert - a te szavaiddal élve - okádék az egész. Egyetlen cod-dal sem játszottam sosem, mert undorítóak. Az, hogy az 5 éves vérpistikék elélveznek a cod szó hallatán, attól a játék még nem lesz jó.

Az iphone példára visszatérve, van pár ismerősöm, akiknek van/volt. Mind szidja, mint a bokrot, mert használhatatlanok. Attól, hogy valami drága, még nem lesz jó...
    Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2014.11.03. 07:18:29
  • grebber
    Ha okádék példának szántad ezeket nem jött be mert iphone pont ilyen. Az ezer éves első iphone-t se dolbálták utánnak 20 ezer ft-ért de még 50 ért sem....

Amit el lehet adni drágán soha a büdös életbe nem fogják csökkenteni az árát.Az árakon látszik melyik cégek vannak rászorulva.
  • zorrobomber
    igen, kb. annyira luxuscikk mint az airmax meg az ájfon
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.02. 23:20:53
  • grebber
    Na és?

Szerinted ki van rászorulva a megjelenés után pár hét /hónap utáni felezésre 66-75-80-93%-os leárazásra? Várjál megválaszolom akinek nem viszik a szarjait vagy tegnapelőttre akarja visszahozni a ráfordított összeget.
    A Cod-ok nem ilyenek mert kb 1 hét alatt visszahozzák az árat akkor hova a fenébe árazzák őket?
    A codokra új kell nézni játékok terén mint valami luxuscikkre.

Szerintem az FPS jáékok között bőven kimagasló a single részük.Bár most ez az AW már nem lett az igazi akár ha a Cod 4-hez akár a Ghosthoz nézem.Kezdenek eltunyulni :(
  • benőmenő
    De az egy független játék, aminek már most annyi az akció nélküli ára, mint a lassan évtizedes cod 2-nek :D
  • Shep
    Na de várjál akkor ezen elgondolás alapján a warez az egyetlen ami megéri az árát :DDDD (júj Gáborka meglátja ezért is hallgathatok :D)
  • grebber
    ÁÁÁ ettől a xy óra gametime/Ft-os árazással a halálba lehet engem kergetni.

Most akkor ennyi erővel akkor az 1 óra 23 perces Among The Sleep-et senki ne vegye meg mert nem ér annyit ahány perces?
    Bullshit.
  • DarkSector
    De basszus, volt olyan haverom hogy bejött mondtam mi a domination, mi a taktik, azt ígycsinál én ölöm inkább az embereket mondom kuvajó, nem hittem el hogy van egy tulok ember haver, aki nem tudta megérteni hogy nem az a fontos hogy öléssel első legyél, hanem csapatmunkával kell nyerni.

Hihetetlen idegestítő volt sokszor azt inkább elmentem egyedül játszani.
  • DarkSector
    Igen ez jogos, legalább egy társ jól jön, de mitnemondjak, én egyedül is baromi jól el voltam, a DEMOLITION módért odavagyok, és baromi jó, sokszor sikerült az idegen társaimnak gyors szövegben elmagyarázni a bevált taktikákat, és egyénileg tudtam mit kell tennem hogy akár úgy segítsek társaimnak hogy nem beszélünk össze...MW2.

És imádtam, csak egy dolgo zavart, az új mapok KUVADRÁGÁK még máig, és kevés az aki a sima pályákon játszik már.
  • Rapid81
    100-ból 95 játékot a single miatt játszom. Multizni nem igazán szeretek, mert ha nem haverokkal játszik az ember, akkor a játékosok 90%-a troll és mindenki játékát tönkreteszik vagy csalnak. Coopozni meg sosincs kivel... Multi-only játékokat meg kerülöm, mint a véres rongyot.
  • DarkSector
    Jó ezért mondom hogy ne single-t nézd, hanem a komplett játékot, te azt mondod miért költök 7500-at, mondom mert a cod a multi és coop is, nem csak single, ahogy a többi is.:)
    Csak a single ja nem ér 7500-at.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.02. 21:45:13
  • benőmenő
    Jó reggelt kívánok!
  • DarkSector
    Ja te a single-re nyomatod ezt a 7500-at. Én nem, Single+Multi+Coop
  • DarkSector
    Jó Tinman meg a Dark Souls adatbázis az nem fehár embernek való. :D
  • benőmenő
    Ha leporolnánk Tinman forint/óra útmutatóját, valahol ott kötnénk ki
    7500-ért 4-6 óra nem pálya, amikor jóval tartalmasabb címeket találhatunk a bundlis bödönben kabátgombért.
  • DarkSector
    Jó nem aláztad csak azt mondtad, hogy 1 ft-ot nem ér. :D

• benőmenő
    És ki mondta, hogy alázni akarom? :D
    Leírtam, hogy a multija nem jön be, a single magában pedig egyszerűen nem ér nekem ennyit, és ebben az ingyenes multis hétvégék csak megerősítettek.
    De a bf-et is tudnám akár fikázni a battlelog instabilitása és a lag miatt, ha éppen az lenne az aktuális téma, annak ellenére, hogy magát a játékélményt nagyságrendekkel minőségibbnek tartom a cod-nál (és itt most kizárólag a multiról beszélek, mivel a bf-ben meg a single kampányok vacakok úgy, ahogy vannak).
  • DarkSector
    Fuck.
    Mégsem lesz ebből rendelés, összekevertem véletlen az új FUSION-al...basszus, pedig elsőre hogy megörültem hogy csak 1k.

:(
  • DarkSector
    Ezt kértem a jézuskától!

Trials Evolution Gold Edition PC 999ft!
    Demozgattam, nekem marhára tetszik.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.02. 21:15:34
  • DarkSector
    Ez mi amit utálsz a cod-okban?
    És ez most tényleges alázás? mert szerintem egyéni vélemény, tudod hány játék nem ér 200ft-ot? Ebben legalább olyan multi van amit ha rinyálnak is sokan de érdekesmód baromira tele vannak a szerverek, és ahhoz képest veszik sokan hogy az egyik földkerekség legdrágább játéka.
  • benőmenő
    A perk, és különböző streak rendszerek, a tenyérnyi pályák, a kevés ember egyszerre egy map-on, a dedikált szerverek gennyes tumorként való kezelése. Hirtelen ennyi.
  • DarkSector
    Retek rossz irányban? Szórakoztató a multija.
    Mit jelent hogy retekrossz? Az hogy nem Frostbite 2 megy alatta?
    7500-at nem ér meg multival együtt, szerintem ez alatt szorítkozzunk azokra, akik zsigerből utálják a cod-okat.

Kampány végigvihető coop-ban is!!!!!
    Van gondolom más coop mod is.
    Multi.
    Zombie mod.

A multi lehet nagyon pörgős, de ha ez kell akkor élvezetes cod-ba multizni.
    Ez a skeleton téma új lehetősgeket ad a játékmenetben.
    Interaktív pályák, mi kell még?

Mondhatnánk hogy loptak közbe a BF és Crysis multiból talán, a BF-ből szerintem a hangok terén sokat, a Crysis-ból ezt a becsúszok meg használom a ruhám erejét-képességeit dolog.

Nem egy az egyben, de mintha ötvözték volna a más játékban tapasztalt dolgokat.

Mondhatni még ha sokak utáják is, iszonyat sok tartalom van kilátásban a játékban, és ha másnak idétlen dolgok is, de sok lehetőség van a játékban, azt a lehetőséget adva, hogy akár minden adott meccsen más és más milyenségű csaták alakuljanak ki.
    Én úgy éreztem adok egy esélyt ennek a résznek.

Nekem pl a Plack Ops 2 is tetszett, a multival együtt, csak rüheltem mert pc-n valamiért basztak optimalizálni.
  • w77d
    nebazz :D itt minden gombnyomásért acsi jár? :D