Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
<#guluszem1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
ez ugye accra aktiválódik? vagy kulcsok?

pl meg tudom tenni, h Dear Esther-t magamnak aktiválom, a többit odaadom másnak?

Forza.

Troger911
Bezsákolva!
Botond
Azanemgyenge. De csak flash sale, még 6 órát, akinek kell az ne töprengjen reggelig, mert akkor már késõ lesz.
Troger911
😞 Nekem nem tetszik...
IMYke2.0.0.0
Humbe Bundle:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dartonite
Aaz igen.Koszi!
arty
<#worship>

Forza.

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com/store - Age of Empires III: Complete Collection - 29,99 helyett 2.99 euro

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
😄DD

tetszene az uj banner, de nem merem kifejezni a véleménem (ami mint tudjuk nekem nincs is)

Forza.

IMYke2.0.0.0
http://maross.hu/ - költözés történt.

IMYke2.0.0.0
Illetve:
Today's Deal: Save 75% on Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, Deus Ex: Game of the Year Edition and Deus Ex: Invisible War!*

IMYke2.0.0.0
19:00 - Daily Deal - Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, 75% Off

genndy
<#eplus2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Ez de gonosz! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Nem, a sotry nem a szokásos, s nyilván nem vegy képben a világgal és a történésekkel. Lásd Reach, ODST s Halo 4. 1-2-3 hangulata diadalmentes, a szuperkatona megmenti a világot. A többi rész homlok egyenest eltérõ, nem a megszokott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

benőmenő
TESO máris féláron. Biztos hatalmas siker 😄
davidka003
Please note that it was Mass Effect in the description from the beginning, it was just our mistake and we've already changed the graphic. Sorry about the confusion.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wantonly
GA2.COM Weekly Sale

A Mass Effect Trilogy (?) 2,99€?

A kép szerint az, de ha rámegyek, akkor csak "Mass Effect Origin CD-Key" szerepel. Ja és +0,44€ fee.
zorrobomber
zorrobomber
49 euro? Ráérnek azok a tanácsok késõbb is, gondolom megvár Obivan 😊

mostmár csak arty hiányik, kiváncsi vagyok melyik oldalt szopja fel? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

wesker24
<#taps><#eljen><#nevetes2>
<#taps>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zorrobomber
Egy szelet répa.

tomsolo
Annyira gonoszat nem tudtam elképzelni. 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Alul a "ne" szócskát az elsõ mondatból a másodikba helyezd át 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Ömmm... mirõl maradtam le?

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
<#nyes>

[merlinw.org]

tomsolo
Tinman nem távozott, elérte a hörcsög nirvánát mikor már nem is vesz semmit és mégis van mivel játszania. Így szellemét örökre megõrizzük a fejlécben ahogy békejelet mutat, majd utána gátlastalanul lekaszabolja az ártatlanokat DaS2 multiban.

Obi-Wan Kenobihoz tudnám hasonlítani, Õ sem halt meg hanem szétoszlott az erõben és azóta is a segíti fiatal generáció padawanjait. Ezért nem kell szerepelni mindenféle barát listákban csak gondoljatok rá jó erõsen és válaszol. Tinman eggyé vált a Das2-vel és 49 euróért bárki felkeresheti hasznos tanácsait igény bevenni.

Mert ha a sötétség erõi végül mégis gyõznének, az rettenetes jövõképpel kecsegtetne itt:

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

MerlinW
Far Cry 2 szavannája kb ilyen volt, mégis k*va jól nézett ki😊 Igaz itt ki is merült a játék minden pozitívuma😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Még jól, jöhet!

zorrobomber
Mártír 2

Te kezdted(!), aztán megint a nyavalygás...

Shep
Mert elõtted biztos bezáródott az ajtó, de ha kell adok egy feszítõvasat 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, elég sokszor belefolytam én is ezekbe az adok-kapok-okba.

zorrobomber
Miért?

Shep
Miért, mikor voltál?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Bannold magad, mihamarabb...

Renjike
Akkor átmegyek ! 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

zorrobomber
Tinman nem ok nélkül távozott, jajjj egyemmegahusát szegénynek. Elõtted is nyitva az ajtó.

IMYke2.0.0.0
Nem kaptam fel a cukrot, csak tájékoztatásul közöltem, hogy ezentúl igyekszem nem partner lenni a dologban.

Shep
De tudtam ,hogy felkapod a cukrot 😄

IMYke2.0.0.0
Olvass vissza légy oly kedves... nem kellenek a bölcseletek.

Sippie
<#eljen>
Botond
Õk is és te is, és szinte mindenki a topikban akkor szokott besértõdni, amikor vki finoman vagy kevésbé finoman felhívja a figyelmét, hogy

1. más szemében a szálkát sajátjában az erdõt nem látja
2. bort iszik és vizet prédikál
3. õ sem különb a deákné vásznánál.

És ehhez még egy grátisz bölcsesség:

mindenkit az igazsággal lehet a legjobban megsérteni.

Hát ennyi történik itten nap nap után.
IMYke2.0.0.0
Én fogok is így, mert már rohadtul utálom az iróniát, beszólogatásokat, és a kényszer válaszokat ebben a topikban, amik OFF-okat, és flame war-okat szülnek.

Tinman nem ok nélkül távozott innen. Rapid81 haragudott egy idõben a topikra, ezekért.

arty
pedig ott szívesen válaszoltam volna ....

Forza.

Shep
Jól van, így is lehet játszani.

Törölt felhasználó
Nem tudom Mit esznek a Halo-kon. Öcsém is imádja, pedig csak az elsõ 2 résszel tudtunk PC-n nyomulni valami emulátor segítségével anno. De lényeg, hogy nekem annyira nem adja. Story is csak a szokásos. Megtámadnak az idegenek, te meg egy "Balls of steel" katona vagy, aki szétb*sz mindenkit 😊