311803
  • Troger911
    Ér! :)

Amúgy tényleg sajnálom azokat, akik olyan településen élnek, ahol még 1 megabit (vagy kevesebb) a max. sávszél :( Tesóm pécshez közeli faluban lakik, ott csak max. 5 mega van. Persze netezni meg játszani bőven elég az is.
  • Evoluti0N
    Ilyen sebességért ölni tudnék.
  • wantonly
    Jó, akkor mostantól utálunk. :D
  • grebber
    The World II (Hunting BOSS) Új mobil port pc-re
  • ffxi
  • IMYke2.0.0.0
  • Troger911
    Na végre kicserélte a digi a lépcsőházi eszközt :)
  • zorrobomber
    Használd őket egészséggel!

Én notit vettem tegnap...faternak sajna :)
    Asus N550JK
  • zorrobomber
    Tisztában vagyok vele, de 100k nekem még mindig sok egy VGA-ra, kb. 50k nálam a lélektani határ.
  • ffxi
    Ne légy irigy. Nekunk vehetsz :D
  • Shep
    Na igen, de az azért elég jól húzta.
  • Shep
    Hát pedig azt hittem fel akarsz ajánlani a csoportnak egy FC4-et :D
  • IMYke2.0.0.0
    A Starforce is elbukott. Ez is elfog. Minden értelemben.
  • Shep
    Ok, csakhogy minden játékra ezt fogják rakni előbb-utóbb, persze idővel ezt is feltörik, ahogy eddig mindent.
  • grebber
    Amikor már semmi ötlet ,de minden fillér kell......Want a Mass Effect trilogy remaster? BioWare is listening to all your feedback
  • Tinman #230209
    Üdv a klubban :-D
  • grebber
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kicsit csaltam, mert volt 4 db 20k-s ajándékutalványom innen-onnan. Viszont pl. az SSD és a memória nem volt betervezve:) Viszont úgyis szükség volt rájuk.. előbb-utóbb úgyis venni kellett volna.
  • grebber
    Jelenlegi és még kb fél évig erőteljesen legbestbuyabb vga ami létezik. (SZERINTEM és sokan más szerint is)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.07. 13:39:06
  • zorrobomber
    kiégtem, "impulzusvásárolni" gtx970-et?? ááá
  • MerlinW
    Hétfőn gondoltam előrendelem az új AC-t, ahogy szokásom...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát nem felugrott az egyik oldalon egy ipon banner, rajta egy "akciós" GTX970-el és AC:U kuponnal? A mocsokok. Ha már ott voltam előtört a női énem és elkezdtem shoppingolni. És otthagytam majdnem 300k-t. Nincs több játék idén... szóljatok rám, ha venni akarok bármit is :D
  • grebber
    Nekem ne írj ilyeneket.Én majd megveszem ha olcsó lesz szóval engem nem érdekel feltörik-e valaha vagy sem.
    Xbox 360-on játszottam vele ,nem estem tőle hanyatt ,de az fps nézet miatt majd újrajátszom.
  • shaddam
    Ez pont ide illik
  • lalakov
    Felesleges, mindent fel lehet törni. Megint csak azok fognak szívni akik megveszik.
  • IMYke2.0.0.0
    GIGA OFF (saját zene):
  • Shep
    Akkor a gépigény egyből meg fog ugrani, ráadásul még ki sem tudod majd próbálni előtte, hogy hogy fut. Tudom ,hogy erre is be lesz szúrva a magyarázkodás duma de akkor is leírom. Van a PC-s tábor. Ebből van az a kis csoport aki első nap megveszi a játékot, ami érdekli, mert megteheti, vannak azok (pl. mi itt) akik esetleg 1-2 játékot első nap de inkább kivárunk egy jó akciót és úgy vesszük meg, és vannak azok akik soha semmit nem vesznek meg, mert hát minek ha ingyen is lehet. Na most azzal ,hogy ráraknak egy brutál védelmet mi fog változni? A 2. csoportból pár száz ember évente 1-2 játékkal többet vesz teljes áron. Na most kérdem én, az, hogy PC-n elmegy valamiből 100 ezer helyett 102 ezer, az megéri ez a DRM fejlesztésbe ölt pénzeket, vagy a megvásárlását, meg a megnövekedett gépigényt? Sőt igazából mivel senki nem fog tudni kipróbálni semmit ,hogy milyen, hogy fut a gépén még az eddigi teljes áron vásárlók is lehet inkább kivárnak majd egy akciót, mert a zsákbamacskát senki nem kedveli. Persze lehet jönni a tesztekkel, videokkal de tegye fel a kezét aki mindezek ellenére nem futott még vakvágányra! Na és akkor ez milyen jól eshet egy 12e Ft-os játék esetében. Úgyhogy részemről annyi lesz ,hogy ugyanúgy nem fogok megvenni semmit első nap (Crysis 4, vagy új Splinter nem számítana :D) hanem kivárok a 2e Ft-os szintig, ami mindössze 3-4 hónap. elég csak megnézni pl. az agyon reklámozott, jó eladásokat produkáló WD-ot. 3 hónap múlva már fél áron volt, most meg már 2e Ft alatt is hozzád vágják.

Feltörik a PS4-et és akkor lesz Kánaán, igaz Grebber???? :DDDDDD
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.07. 12:13:55
  • Fpocok
    Újabb mikrotranzakciós Just Cause 3 képek.
    Rajongók sírhatnak.
  • Fpocok
    Ez most nagyon fura. Egyben sírok... de igazából örülök is. Csekk disz áut.

Grand Theft Auto V on PC to utilise Denuvo DRM

"It’s emerged that GTA V on the PC will utilise the Denuvo DRM system which has so far kept a few recent games from being pirated, most recently Lords of the Fallen and FIFA 15. As well as playing the game through Steam it looks like this additional “check” could be put in place."
  • grebber
    Kísérletezik a DICE: iOS-en fut a Battlefield 4
  • ZsZso
    GOG - Ingyen Little Big Adventure
  • IMYke2.0.0.0
    Az a baj, hogy az 1 dolcsisból 2 már megvan és a WRC Powerslide érdekel egyedül. A DiRT-ök nincsenek meg.
    A meglévő 2 játékkal hiába is mennék steamgiftsre: nem számolja [tehát, gyakorlati haszna sem lenne, az ajándékozáson felül, ami szép és jó, de kábé 100-ból 99 embernekm ár megvannak].
    Dilemma :)
  • grebber
    Last Year kickstarter Evolve-hoz hasonló 5 vs 1 survivor horror
  • Rapid81
    A Zack Zero az jóféle.
  • w77d
    csupa szemét
  • Rapid81
    Új IndieRoyale
  • Evoluti0N
    Közben rájöttem, hogy mivel keverem. Van valami bogaras, aminek csak egy része lett.
  • Rapid81
    Ebben az Urban Trial Freestyle-ban annyira idegesítő a motorhang, hogy ki kellett nyomnom az erősítőt...
  • benőmenő
    Egyre megy, bevallom csak beletekertem a humblibumlin kirakott trailerekbe.
  • Totti5
    Joe Danger 2: The Movie, WRC konzolon jelentek meg "árkéd" címek.
  • w77d
    az ok, hogy a hörcsögnek baja van, na de hogy a steam vásárlási/aktiválási történetben sem szerepel a game?