311803
-
A kulcsos emberek a sg-en, meg a ph-n nem ugyanez a kategória? -
Diablo 3 engem is érdekel.
Még úgyis, hogy állandó net, és ez a Diablo már nem az a Diablo.
[Ismerd meg ellenséged...]
De a baj az, hogy drága még az a játék. S a hardver is, ami kell neki.
-
Zóanagyvarázsló #230422 Nálam a kiskapuk kimerültek a Steamgiftsben, valamint abban, amikor egy topiktárs adott egy ingyenes Blood Bowl-kulcsot ingyen. Ezzel vajon már átléptem azt a határt, hogy kritizálhassam a G2A-t? -
ratgab #230421 Múltkor Dio 3 ügyben is majdnem elcsábultam egyébként.... Azért megkukkantanám szívesen, hogy milyen nem trial formátumban (egyszer egyik komámnak elvittem még annó lemezen a World of Warcraft 14 napos triált...eltűnt utána 2 évre.... Én már Blizzard játékkal inkább nem kockáztatok... :-D) -
ratgab #230420 Viszont srácok AC unity kapcsán eléggé meg vagyok lőve. Tűkön ülve várom a jövő heti első beszámolókat az amcsiktól, hogy ténylegesen mennyi kraftot igényel a játék. Lehet első AC lesz, amit ki kell hagynom a gépigénye miatt (eszem ágában nincs ezért gépet fejleszteni!)?
Egyelőre még a gyűjtői verzióra se tudtam a jóváhagyásomat kattintás formájában adni. Lehet sima dobozos verzió lesz belőle, ami egyébként egyáltalán nem tűnik rossz döntésnek... Még olcsóbb is lenne majd 8000-el, mint a gyűjtői (van épp elég kacat már a szobába így is).
Vagy veszek szürkéből 7-8 k-ért inkább kuponos verziót... Mondjuk ahhoz semmi bónusz nem jár és ugye nem dobozos. De ha így nézzük akkor 12k helyett 14-15-ből lehetne még egy Crew-m is.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.09. 10:26:34 -
Nálam ez csakis akkor következne be, ha átkozottul-rohadt jó ajánlat lenne ott néhány olyan címre, ami engem nagyon-de-nagyon érdekel.
Viszont, olyan ajánlatot úgy se tud sem az "oldal", sem a kínálatot generálók adni...
-
ratgab #230418 Én se vettem még onnan, de valószínűleg a közeljövőben ez változni fog. Ezek a harmad Starcraft 2-k egész jó áron kezdenek már ott is mozogni. -
ratgab #230417 A szürkézés sose volt élet vagy játékbiztosítás. Ezzel legyen mindenki tisztában! -
Biztos akadnak még kivételek, de én például még nem vásároltam a G2A-n.
Sőt, csak közvetve vásároltam szürkéből is - wesker24-en át, például.
Annak kifejezetten örülök, ha nem égetted meg magad a G2A-n. -
ratgab #230415 Ebben a kérdésben nem értünk egyet kedves Imrém, de ezen nem is fogunk összeveszni. Így kerek a világ.
-
Ezzel értek egyet. Fogalmam nem lenne róla, ha nem írjátok, hogy ez egy kétes oldal... Még csak nem is olcsó. Egyetlen egyszer sem láttam olyan árat, ami vásárlásra késztetett volna. És mi van, ha teszem azt valóban megkapom a giftemet, aztán egy hónap múlva törlik, mert lopott bankkártyával vásárolták... Na, ezért nem is tradelek ismeretlenekkel és használok ilyen szürke forrásokat. Nem ítélem el azt aki igen, de személy szerint ezt az oldalt én kerülöm. -
2014-ben nagyjából 30-35(!) vásárlásról tudok beszámolni onnan. Minden alkalommal kivettük a pipát a "garancia" elől, ettől függetlenül MINDIG minden rendben ment.
Ebben a topikban különösen furcsa aggályokat olvasni, hogy vajon, honnan lehet a kulcs, amikor minden idejáró tag lépett már be kiskapun...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.09. 10:17:01 -
Majdnem jó indoklás... de mégsem.
Mert nem látod be, hogy azért kell fizetned (ha nem akarod, hogy a már említett Sztefán Úgysekapszkódot átverjen), ami minden más üzlet esetében egyrészt benne van az üzleti szabályzatban, másrészt sosem fordul elő.
Lelki szemeimmel már látom, hogy kezded is gépelni a "de hát itt sokkal olcsóbban..." - nem, nem sokkal olcsóbban. Cserébe kockázatosabban szerezhetsz játékokat, mint bármely más szürke forrásból.
A Steamtrades esetében például Te sem, és más sem klikkel olyan emberre, akinek akár csak egyetlen egy fekete pont (mínusz) akad a neve mellett, de írhattam volna a Prohardvert, Vaterát, Játékaink.hu-t is.
De wesker24 orosz/ukrán emberkéit is akár. Ha egyik-másik egyszer is téved, annak a híre olyan gyorsan terjed tova az interneten, mint a Krakatau-robbanás hangja akkoriban... sőt, gyorsabban.
Tehát, ez az 1 eurós "biztosítás" egyszerűen az oldal sarca - számára: a biztos bevétel akkor is, ha az üzlet meghiúsult. -
Nincs kiemelve az oldalon, hogy ez egy "szürke" oldal. Hogy legyen akkor vele tisztában az ember? -
És ezt hol is emelik ki JÓL LÁTHATÓAN az oldalon? Kb 3x jártam eddig itt, de soha nem tolták a pofámba, hogy ez nem egy bolt. Nem vagyok köteles ránézésre levágni, hogy ez egy "bárki felrakhat ajánlatot" oldal. A Vatera is egy online piactér, mégis első pillantásra le lehet szűrni róla, ellentétben ezzel... Sem az eladó, sem annak értékelései (már ha van ilyen) nincsenek feltüntetve, amiből rögtön tudná az ember, hogy mivel áll szemben...
Ráadásul az áraikat magasan verik a MEGBÍZHATÓ webshopok... -
ratgab #230409 Nem azért... 230408-ban leírtam, hogy miért értek most vele egyet. -
ratgab #230408 Aki szürkeforrásból szerez játékokat annak ezzel tisztában kell lennie. Shit happens alapon előbb-utóbb minden szürkéző belefut egy ilyenbe. De ha kiszámolod mennyit spórolsz az előző 9 üzleten még így is jól jársz.
1 euró meg nem nagy ár érte, hogy ne történjen gebasz..feltéve ha tudják is tartani. De gondolom csak olyan játéknál ajánlják fel, ahol van "készlet" tehát a meghiúsult üzleteket meg tudják mégis csak valósítani valami úton-módon. Ha csak azt végiggondolod, hogy steamtrades-en semmi garancia nincs rá, hogy nem vágnak át, akkor ez mégis csak egy szép és dícsérendő kezdeményezés 300 jó magyar valutáért meg pláne. -
Rosszkor értesz vele egyet... Csak nem a WRZ-vita miatt? :) -
ratgab #230406 Le akartam én is írni. Köszönöm, hogy megtetted helyettem. És maximálisan egyetértek most veled. -
Te meg nem érted, hogy épp ezért - "akárki felrakhat ajánlatot" - nem ajánlott a vásárlás onnan...
Aki be meri vállalni a kockázatot, és 10-ből 9 alkalommal sikerrel jár, egyszer viszont megszívja, az sem fogja nekünk ide leírni, hogy rossz az oldal, mert elismerné, hogy bevallottan szürkézett egy kétes oldalról.
Az 1 eurós "biztosítás" az oldal sarca.
Semmiféle garanciát nem tud adni, hogy Sztefán Úgysekapszkódot tesz fel egyetlen egy ajánlatot a Far Cry 5-re, és bolond módon kattint valaki rá... hiszen, a "boltnak" nincs is saját kínálata...
-
Nem értitek ,hogy akárki felrakhat ajánlatot, akár te is és ezzel vagy védve, hogy nem leszel átverve valami ukrán lókufár által? Egyébként meg opcionális ha nem akarod nem kéred.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.09. 09:58:59 -
Nem kell ismernie senkinek az oldal motorját ahhoz, hogy megítélje - nekem is felszökik a szemöldököm egy ilyen szövegtől:
"Guarantee of 100% successful purchase.
Full working key or your money back."
Mindez a PayPal és a 99,9999999%-ig megbízható digitális áruházak [STEAM, Uplay, Origin, GMG, Gamersgate, Nuuvem stb.] korában...

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.09. 09:55:40 -
Inkább úgy, hogy fizess 200at még, hogy ne legyen penészes a kenyér. -
Hát ha nem tudjátok hogy működik az oldal akkor nem csodálom ,hogy ezen fennakadtatok. -
Ezt ugye Te magad sem gondoltad komolyan? Ez egy webshop! Mi az, hogy még fizessek pluszba, hogy tuti jó legyen, amit megveszek?! Ez olyan, mintha bemennék a sarki kisboltba venni egy kenyeret, de fizessek rá még 200 Ft-ot, hogy tutira kenyér legyen, ne zsömle vagy valami maradék... -
ratgab #230399 Nyilván elismerik, mert oda bárki felrakhat eladási ajánlatot. Akár te is, akár én is. -
Egyáltalán miért merül fel egy boltban, hogy nem jó a termék, amit tőlük vásárolsz?
(azért, mert a G2A-ról már többször kiderült, hogy bundle-ben vett, dobozokból kinyitott, továbbértékesített, vagy egyéb szükre módszerekkel jut kulcsokhoz, amit továbbértékesít - és plusz 1 euroért azt vállalják, hogy a raktárból addig adogatják neked a kulcsokat, amíg egy működőképest nem kapsz -> tehát elismerik, hogy az eladott kulcsaik között lehet problémás) -
1 vessző hiányzik belőle. -
Az, az köszi. -
Mert? Megvéd a csalóktól, ez akkora probléma? Jobb, mint vakon bízni vadidegenekben? -
Ez így annyira abszurd, hogy számomra már hihetetlen. Ilyen helyen SOHA. -
Én inkább nem vásárolnék itt, amikor ilyen szövegeket tol az arcomba...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Itt vettem en is sc2 kieget, de kb 6k ha mindkettot veszed.Annyit meg boven meger. -
Feketén? Nem tudtam, hogy a konzolokszervizétől az eredeti, bontatlan csomagolású tokos verzió "fekete vásárlásnak" számít... -
Ha van valaki aki lecsúszott az ingyenes Metro2033-ról és még valamilyen csoda folytán kéne neki (vagy ismerősnek, barátnak) az írjon, van egy példányom. -
Kösz, Black Flag, Syndicate, SF4 behúzva. -
Road Redemption -
Road Redemption, de a vesszőhasználatot is újragondolhatnád, oszt nem 3x kellene elolvasnom a hsz-edet, hogy megértsem mi a lényeg :D -
Mi annak a jelenleg még korai hozzáférésű játéknak a címe ami annak a régi motorról verekedünk játéknak az újragondolása? -
Rony94 #230385 OFF
Úristen gyerekek, akinek van módja rá, minél előbb nézze meg az Interstellar-t. Nolan egyszerűen nem tud rossz filmet csinálni. Számomra eddig az év filmje (a Gone Girl-t még nem láttam). 15/10