311803
  • Rony94
    1 hét múlva lesz 10 éves a Half-Life 2. Szerintem neki is kezdek az első résznek.
  • IMYke2.0.0.0
    Itteni gép:

CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ - Top 10 XPU-hoz képest, és érdekes kép:

RAM: 4 GB DDR2 800
    VGA: HD4870 - Mai VGA-khoz képest
    noSSD
  • Tinman #230462
    Nem csak játékot lehet ám ott venni ;-)
  • Maak
    Az en hat evvel ezelotti konfigomon is tudok vele jatszani, es szerintem a kiegtol szamitva nagyon jo lett a gama.

Sirch : ez mondjuk tenyleg igy van.
    Utoljára szerkesztette: Maak, 2014.11.09. 13:05:17
  • ratgab
    Köszönöm szépen az észrevételed. Ezek alapján fogok eljárni.
  • Sirch
    A kieg valóban jócskán megdobja az élményt, de kizárólag endgame content-et tartalmaz (leszámítva az egy új választható karaktert). Szóval az ott lévő dolgok csak azután lesznek elérhetőek, ha elérted a maximum szintet és végigvitted a játékot.
    Éppen ezért kipróbálásra bőven elég az alapjáték, és ha megtetszik, költhetsz a kiegre.
  • Shep
    Hát ha a Unity az én gépemen csak úgy futna, mint a WD akkor elégedett lennék, sanszos, hogy nem fog, lehet el sem fog indulni.
  • ratgab
    Próféta szóljon belőled Imrém, mert a helyszín, meg úgy az egész Unity nekem baromira bejön (szerintem ezen nem lepődik meg már senki... XD).
  • ratgab
    "neked már messze "1080p" fölött fut a könyvtárad, tán már lassan a "4k" is meglesz"
  • ratgab
    Abban igazad van, hogy bizony első ránézésre valódi hivatalos viszonteladó oldalnak néz ki.
  • ratgab
    Én szeretném egyszerre a kettőt venni. Úgy hallottam kieg azért jóval megdobja az élményet.
  • Zóanagyvarázsló
    Egyébként mennyi idő alatt vennéd észre, ha akár a 30+ játékot egyszerre letakarítanák az accountodról?

Nem, nem lesz ilyen, csak eljátszottam gondolattal, hogy neked már messze "1080p" fölött fut a könyvtárad, tán már lassan a "4k" is meglesz
  • Tinman #230452
    Rajtad kívül kb. mindenki belelépett vagy elmerült már... viszont te meg nem próbáltad, nem tudod bizonyítani sem, hogy xy játék mennyire szürke vagy sem. Én sem tudom bizonyítani ez ellenkezőjét, de nem innen indult csak sikerül elvinni más irányba.

Nekem csak idén 30+ vásárlásom van onnan, ráadásul garancia nélkül és 1x sem volt gond, ezzel a ténnyel aztán mindenki azt kezd amit akar.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.09. 12:00:40
  • Maak
    Trader ismerosoknel erdeklodtem, akik nagyban vasarolnak, nem csak innen, de innen is, es senki nem emlitette, hogy baja lett volna vele. Sot volt amikor kertem valamelyik gamera ajanlatot es egyikuk irta, hogy g2a-n vegyem mert ott jobb az ar mint amit o tud.
  • Shep
    Akkor rosszul adtad elő :)
  • ratgab
    Ez így korrekt tőled Zo!
  • Rapid81
    Sok az egyszeri júzer. Én pusztán most azt az oldalt képviseltem volna, de ezek szerint ez "nem jött át". :) Az oldal marha könnyen meg tudja téveszteni a vásárolni szándékozókat és több oldalnyi cuccot kell átnyálazni, hogy rájöjjön az ember, hogy ez egy vatera játékokkal...
  • Shep
    Pontosan, én vagyok a G2A Ördög, szóval gyertek költsétek a pénzeteket! Amúgy nem, csak arra próbálok rámutatni ,hogy mielőtt bármit elítélnél előbb nézd meg miről is van szó pontosan.
  • w77d
  • IMYke2.0.0.0
    Hátha érdekel valakit: Elkezdett éledezni a Magyarítások Portál - 1 év után: a régi tagok be tudnak lépni, és hozzászólást írni a hírekhez.
  • Rapid81
    Te üzemelteted az oldalt vagy mi, hogy ennyire véded?
  • Shep
    Van support, van leírás. Tájékozódni kell és nem egyből a másikat hibáztatni, persze ezt egyszerűbb, elismerem.
  • Rapid81
    Ha ez egy normális oldal lenne, akkor mindenhol fel lenne tüntetve az oldal jellege, de nincs... Szerinted nekem kötelező lenne egy adott weboldal minden egyes nyamvadt kis lapocskáját egyenként végignyálazni? Az oldal nem fogalmaz egyértelműen. Pont. Attól, hogy véded, még ez nem változik. Gondolom ismered a kifejezést, "a vásárlók megtévesztése"...
    Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2014.11.09. 11:16:49
  • Shep
    Ja, arról is én tehetek ,hogy egyik belső oldaluk alapján ítélkezel.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.09. 11:08:31
  • Fpocok
    Jó lenne, ha nem védenétek ezt az oldalt. Mehetne tiltólisáta a GS és OW mellé :D
  • Rapid81
    A weekly sale oldalon légyszi emeld már ki ezt a szöveget, meg hogy melyikből hány eladó van. Köszönöm előre is!

(Én maximum ennek az oldalnak hasonló aloldalaira tévedtem, amikor valaki belinkelte, hogy akciózás van. Egyébként az oldal főlapját sosem láttam. Valószínű vagyunk még így páran...)
    Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2014.11.09. 11:00:04
  • Shep
    Nem néztem még végig de ez nagyon igaz sajnos.
  • Zóanagyvarázsló
    OK, akkor a gyerekeket molesztálókra se mondok semmit, mert én még ezt nem próbáltam, egyik félként sem.

Kár túlzásokba esni (azért is éltem ilyen szelíd analógiával :), hogy ha nem vásárolok náluk (vagy hasonlóktól), akkor magamba nézzek a kritika előtt, ha meg nem, akkor nincs jogom véleményt formálni. Attól, hogy veszek tőlük 10 kulcsot, és nem volt problémám velük, nem biztos, hogy tapasztaltabb leszel, a Pay Now nyomkodása nem jár annyi XP-vel, más forrásukból utánaolvasva tánm még többet is meg lehet tudni a működésükről.

Mindenki eldöntheti, hogy kiben bízik, mennyi szürkeség fér bele, de sokakat kellett már felvilágosítanom, hogy a G2A nem hagyományos bolt, és időnként bannolják a kulcsaikat, ennek fényében vásároljon náluk. Ehhez képest a garancia előrelépés. Azt viszont, hogy a szürke megoldások közül melyik erkölcsösebb és biztonságosabb, azt viszont inkább valóban az ezekben utazókra bízom, csak jelzem, hogy nem mindenki merült el bennük még teljesen.
  • Smuge
    Igaz, lehet a kanadai ördög szemétkedik itt is :D (Aki esetleg még nem látta feltétlen pótolja)
  • PeeTeR
    baromsag. en szoktam onnan vasarolni, bevallaltam mindig az egy euro plusszt. megszivtam mar? igen - sajat hiba? igen - karpotoltak 5perc utan? igen. ennyi

szerk: bevallalom hogy nyiltan szurkezek? meg csak le se szarom ha velemenyed van rola :D
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.11.09. 10:45:50
  • wantonly
    Nekem az expansion hiányzik (addig nem is kezdek neki újra), de ez már nem feltétlen kell dobozosban. Abban azonban nem reménykedek, hogy nagy árcsökkenés lesz a következő két évben, tehát egy szokásos leárazásnál megveszem majd, ha lesz rá keret.
  • Totti5
    mo-keys -en 2szer vásáróltam. 2. esetben 1 hónapra rá kibannolta a steam/codie az F1 2013 kulcsomat mint a huzat. Nyilván lopott volt valahonna... szerencsére pár email és kaptam újat ami azóta is megy. A hörcsög, sufni, nem legális beszerzéseknek ez az ára... olcsó? az, fél árón vagy olcsóbban megy mint steamról. Nyilván ezek nem legális forrásból szerzett játékok, mert ekkora eltérés nem lehet. Minden más meg a szerencsén múlik.
  • Shep
    Szerintem bannerba mehet akkor a: G2A a Ördög műve! :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.09. 10:41:12
  • Shep
    Visszakapod a pénzed ha átver a lókufár.
  • Tinman #230430
    Az a gond ezzel Imi, hogy g2a-n legalább ott az 1 euros garancia, még PH-n simán megteheti, hogy átvág hamar 1-2 embert, regel új nicket meg még egyet, azzal felpluszolják egymást és mehet tovább a móka végtelenítve.
  • Shep
    Mi kellene neked attól nagyobb kiemelés, mint felül a start selling on G2A now, meg mikor valamire ráviszed az egeret írja, hogy hány eladó van az adott játéknál. Néha olyan hülyének tudjátok tettetni magatokat. (nem kell megsértődni rajta, ez csak ilyen szófordulat)
  • IMYke2.0.0.0
    A válaszod ott van a 412-ben...
  • Tinman #230427
    Semmivel sem rizikósabb, mint egy PH-s kufárral seftelni.
  • IMYke2.0.0.0
    Futni fog. Lehet kőbe vésni :)

//Igaz, ukránok készítik a PC-s portot, tehát a félelem jogos, de épp ezért a világ sokkal jobban figyel rájuk - és a Ubisoftra manapság rájár a rúd ["nagyszerű" megszólalások (filmszerű 30 FPS), "kiváló" PC-s portok (Őrkutyák és társai), "fantasztikus" játékszoftver árak (80 dollár/euro stb.)].
  • Tinman #230425
    Akkor érdemes valamit kritizálni, ha már próbáltad, addig sajna csak rózsaszínű lufi.

Term. nem védeni akarom a G2A-t, mert kb. leszarom, hogy él-e vagy hal-e, csak ne avassunk szenteket se egyelőre, mert azoknak némi gond van a kezükkel.