311803
  • MerlinW
    A másik cikkíró szerint meg IGEN

Tehát majd mindenki eldönti maga:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.11. 19:53:30
  • Totti5
    Mondjuk olvass el más cikket is, mert vannak ám amik nem NO-t nyomtak rá, csak hogy ne egyoldalúan lásd a dolgokat, mert annak semmi értelme, nem biztos, sőt biztos nem tükrözi a valóságot.
  • Rapid81
    Nem tudom, hogy mi lett. Némelyik oldal megy, némelyik meg nem...
  • Fpocok
    Olvastam kotakus cikket. Grafikán kívül minden fos benne. Szép, de mocskosul szarul fut még konzolon is.
  • IMYke2.0.0.0
    Ukrán port. ezek után lehet reménykedni a Far Cry 4 és a többi Ubisoft játékban is...
    //Hiába lesz némelyik régebbi motorral, ha ugyanaz a "hozzáértő" európai csoport portol [mert egyik sem PC-re készül elsődlegesen].
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nem... :_)
  • Evoluti0N
    OMFG. AC Unity értékeléseknél olyan gépeken szaggat, hogy mindjárt sírok. Még szerencse, hogy nem vettem meg. Majd 10 év múlva játszok vele.
  • Rapid81
    Lefeküdt a Steam...
  • IMYke2.0.0.0
    Ehh, a hörcsögöm sosem nyer Steamgiftsen :(
  • IMYke2.0.0.0
    Jogos :)

//Csak ne Unity Engine lenne, a betegségeivel együtt. Bár ez az RPG stílus jobban fekszik neki, mint egy Dreamfall...
  • Fpocok
    Mikrotranzakció.
  • DarkSector
    What....én sem értem.,
  • Fpocok
    "But then there's optional but questionable stuff like this, a real-money way to obtain the game's optional "hack" currency instead of using the in-game currency you earn by finishing most missions..."

WAT?
  • Shep
    Akkor ha jól sejtem megint minden 2. küldetés követésről szól, viszont legalább szép :DDDDDDDDD
  • Tinman #230610
    Dobozos CE kéne
  • Tinman #230609
    Nekem is dettó ez ugrott be
  • zorrobomber
    :D Tök jól illeszkedik a mai mondandómhoz, és a hsz-edhez:
    AC Unity Kotaku review - NEM
  • kigyi
    Jah ebből a szempontból rossz példa, de nem a hype miatt érdekel, hanem azért, mert a sorozat érdekel hype nélkül is. És mivel érdekel ezért szeretném minél hamarabb magaménak tudni és játszani vele. Viszont nem érdekel az új AC rész hiába van körülötte akkora felhajtás nem vonz, ha gyorsan beszerezzem és játsszak vele az ráér. tehát nem azért veszek játékot, mert azt mondják jó, hanem azért, mert én szeretem a többiek véleménye nem nagyon számít max annyit, hogy megnézem milyen játék, ha már valamit sokan mondanak, hogy jó, de a döntésben, hogy kell vagy nem kell nem számít semmit az, hogy mennyien istenítik.
  • grebber
    Na már csak 36-37 fontot kell csökkenni az árának és veszem is.
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman:

http://www.greenmangaming.com: "Pillars of Eternity - Champion Edition" - 10% - 40,49 font.
    Unity Engine.

NOVEMB-ERGMGX-20XOFF kóddal a vége: 32,4 font

Kép:

• Totti5
    Elbaszták. Nem ezt vártam tőlük.
  • IMYke2.0.0.0
    Olyan géppel az lenne a meglepő, ha számolnod kellene a képkockákat.

//Tudom-tudom-tudom: sosem számolod, csak jelezni kívántam, hogy a géped fényében a hozzászólásodnak két éle van. Olyan géppel engem sem izgatna a 60 FPS mizéria... mert mindig meglenne az a bizonyos 60 FPS.
  • Shep
    Hát bizonyos helyeken stabil 60, úgyhogy ... :)
  • zorrobomber
    Laikusként ebbe csak annyit tudok beleszólni(ma muszáj mindenbe belepofáznom), hogy nekem úgy tűnik a konzol genek elején mindig bénáznak az optimalizációval, bár mondjuk pont a Halo esetében illene odafigyelni erre, mégiscsak zászlóshajó vagy mi.
  • zorrobomber
    Értem és persze, egyből be is ugrott, hogy nem a South Park volt az utolsó amit előrendeltem, Beyond Earth is 1 héttel megjelenés előtt ugrott a zsákba, ami akkor a világ legtermészetesebb dolgának tűnt :) Ócs :)
  • MerlinW
    Hálisten én még mindig csak röhögni tudok ezen a fix 60+ fps témán. Én ha játszom jól szórakozok, ti meg számoljátok a képkockákat. Persze kinek mi a szórakozás.
  • MerlinW
    Most az hogy mi miért van hájpolva az egy dolog. Én is instant előrendelem az AC játékokat és nem a hájp miatt. Az első része óta szeretem, ha nem lenne hájp, akkor is szó nélkül venném. Mert szeretem, mert tetszik. Egyszerű ez.
    GTA, BF, Witcher, COD, stb. is agyon van hájpolva, oszt egyikkel sem játszom (COD, BF-el abszolút nem, GTA, Witcher-el pár órát szoktam, de egyet sem játszottam még végig).

Kicsit átmentem szubjektívba, a lényeg hogy a hájp passzív-agresszív reklám. Ha nem érdekel a termék, úgysem foglalkozol vele.
  • Fpocok
    Csekkoljátok milyen jóra sikerült optimalizálni az xbone-on.
    Szerintük ez a stabil 60?
  • Shep
    Mondom, hogy beteg vagy :D
  • zorrobomber
  • Shep
    Na elmész a picsába :D ... hogy neked legyen mit kérdezni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.11. 16:58:58
  • zorrobomber
    Oké, de MIÉRT? :D
  • Shep
    Arra akartam célozni ,hogy minden tekintetben jobb játék szerintem. Na jó, nem mindenben, nagyobb a gépigény és többet is foglal.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.11. 16:54:40
  • zorrobomber
    Jó taktika a visszakérdezés, nehogy érvelni kelljen :) Nem mondom hogy az Absolution definitíve rosszabb játék, inkább csak más, és nekem a Blood Money szabad játékmenete jön be. Mindenesetre Absolution-ben már az gáz, hogy töltőképernyő van a pályákon belül, amiken keresztül nem üldöznek az őrök, és elfér a gatyádban egy sniper rifle.
  • zorrobomber
    Egyetértek, talán annyi kiegészítéssel, hogy a 0day, vagy későbbi vásárlás ugyanolyan "támogatás", "szavazat a pénztárcával" mint a preorder. A bizsergéssel nem tudok vitatkozni, de én azért megvagyok nélküle. :)
  • Shep
    Miért, miben nem? :)
  • Shep
    Mai napig nem bánom, hogy előrendeltem anno a DNF-et. Asszem 5x játszottam végig és a DLC is megvan azt csak 2x. Ja, tudom, én vagyok a hülye, nem baj, nekem bejön a DNF, ez van.
  • Shep
    Tudom, csak leírtam, hogy azért nem kell odáig lenni egy ilyesfajta ajándéktól.
  • zorrobomber
    Kicsit ellentmondásnak érzem, hogy nem érdekel a hype, mégis a legújabb, kifejezetten hype-olt játékokkal akarsz játszani :) Jövő ilyenkor ugyanúgy menni fog a gépeden az FC4 :)
  • kigyi
    Nagyon sokan megdobálnak amiatt, hogy pl. engem az FC4 és a GTAV érdekel a következő időszakban megjelenő játékok közül és komolyan elgondolkoztam azon, hogy megveszem megrendelem őket, de ez ízlés kérdése nekem ezek bejönnek szeretném őket kipróbálni most van hozzá még vasam is amin elfut. Hiába akarok majd jövő ilyenkor megjelenő címekkel játszani akkor már csak butítva mennek majd a nagy újdonságok addig kell taposnom a vasat amíg frissen játszhatok a megjelent és várt játékokkal. Nem érdekel a Hype és nem foglalkozok azzal mások mit mondanak egyre jobban evezek az árral szemben ahogy öregszek. Nem érdekel a BF4-ben szidott hitbox rendszer sem nekem megfelel nem vagyok profi gamer nekem nem gond.

Amúgy én is régebbi címekkel szoktam játszani sajnos a legtöbbször már lecsengő multi élettel, mert csak akkor veszem meg amikor olcsó lesz ez van. Azért átlagban 2-3 címet megengedek magamnak évente amit viszonylag frissen (fél éven belül a megjelenéshez képest beszerzek).

Van amikor belenyúlok és tényleg élvezem a játékot amit frissen beszereztem van amikor kicsit bosszant 1-1 komolyabb hiba, de amit megveszek azt azért veszem, mert tetszik és ez nem változik meg akkor sem, ha van benne hiba attól én még jól eljátszok vele.