Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Boldog Gyereknapot!
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Nem tölti itt be a képet, élõ szóban megosztaná vki, hogy mi az az? 😊
IMYke2.0.0.0
Hihetetlen. Próbáltuk többen is játékokra terelni, de csak dõl az OFF...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Bocs fõnök ez most az én lelkemen szárad 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
Amúgy tényleg ekkora dolog, hogy konkrétan leállítja a ventilátort amikor nincs rá szükség?

(persze kell hozzá, hogy az alacsony terhelésbõl származó hõt a ház többi légmozgása elvezesse, amihez kell valami aktív komponens... de a reklámozás errõl szól 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
naja, viszont ha pl. Servio-val nézek filmet/sorozatot TV-n akkor nem zúg a vga ventije fölöslegesen 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Nincs túllihegve kicsit a ventilátor téma? <#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Jó, ha nincs game akkor nálam is csak egy 500-at forgó venti van a tápban a többi mind passzívra van rakva, de ez akkor is félrevezetés, mert játékok alatt bizony megjön a hangja, de a kártya tetszik 😊

Szabi

Dzsini
"Now here’s the thing, according to ASUS, the gpu’s fans will stop completely at idle or low load. However achieving an actual 0 dB noise level is a marketing gimmick and should not be taken seriously."

Tehát csupán annyit jelent, hogy alacsony terhelésen leállítja teljesen a ventilátorokat. És akkor valóban hangtalan (legalábbis a venti).

Szabi
aztán miért ne lenne ? ha nem forog akkor hangtalan.. 😄

"When the GPU temp is below 65C the card will run in passive mode with the fans turned off. The large heatsink works to efficiently absorb and dissipate the minimal heat generated by low loads, so while you’re surfing the internet, watching videos, playing light games – your graphics card won’t make a sound.

As the GPU temp hits 65C – say you fire up some intense-FPS action that really pushes your PC - the fans spin up slowly, with lowest setting at 300RPM, and ramp up in direct relation to any increasing temperature in order to maintain best performance."

lalakov
Dzsini
Amíg hûl, addig még serceg, pattog egy kicsit 😊

Sir Quno Jedi
A fullra leégett, vagy áramtalanított ventilátor elég kussolós tud lenni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

genndy
Gondolom van egy meghatározott módszer, ami szerint ezt mérni kell (milyen terhelés, milyen beépítettség, milyen ház, milyen háttérzaj, milyen távolságban a géptõl, ...), és AZ alapján 0 dB. A valóságban persze több lesz, nincs olyan ventilátor aminek ne lenne hangja.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
//Manapság, amikor már a flash hardveresen gyorsul, CPU helyett GPU-val, ez már nem 100%-osan igaz - fõleg, ha Youtube + FullHD

Szabi
lehetséges persze, netezgetés közben nem kell pörögjön a venti 😄D

Dzsini
Amíg össze nem tudják hozni a betonstabil 30fps-t 816p felbontáson, addig nem nyugszanak 😊 (milyen játék lesz ez amúgy?)

benőmenő
Addig még rengeteget tudnak butítani a Divízió kinézetén <#idiota>
Dzsini
"könnyen lehet, hogy legambiciózusabb játék, ami valaha készült" - annyira szórakoztató bármilyen "leg.."-el kezdõdõ, vagy "valaha"-t tartalmazó kijelentés egy ilyen iparágban 😊
PR-mellébeszélés.

kigyi
Hogy a fenébe lehet 0DB a venti zajkeltése? Lehetséges ez????????
Amúgy meg én kivárok a dx12 ki tudja mit hoz a piacon ki mi mennyire áll fejre tõle. Persze lehet rákényszerülök a váltásra, mert a HD5830 nem mondható ma már valami acélosnak és a konfig kihajtana egy nagyobb kártyát is simán, de annak csak a hörcsög látná kárát, mert nem kapna kaját.

IMYke2.0.0.0
Tinman nem biztos, hogy olvassa, de mást is érdekelhet:

"Miyazaki mester mától a From Software elnöke

A Dark Souls fejlesztõinek új tulajdonosa, a Kadokawa Games ma hivatalosan is kinevezte a legendás Hidetaka Miyazakit a From Software elnökévé. A Demon's Souls és a Dark Souls sikeréért felelõs úriember (ha minden igaz) egy ideje már a Demon's Souls szellemi örökösén, a PS4-re készülõ Project Beasten dolgozik - míg a Dark Souls 2-t gyakorlatilag a From Software "B-csapata" készítette. A From Software elõzõ elnöke, Naotoshi Jin tanácsadói pozícióban marad a cégnél."

"Még 2015-ben sem biztos a The Division

Éppen a napokban jelentette be hivatalosan a Ubisoft, hogy a The Division biztos nem jön ki idén, viszont 2015-ben számíthatunk rá. Most a Ubisoft Massive-tól egy név nélkül nyilatkozó forrás azt mondta, még a 2015 õsze is necces lehet, ugyanis a játék rendkívül ambiciózus - szerinte könnyen lehet, hogy legambiciózusabb játék, ami valaha készült. "A kiadó megadta a szükséges erõforrásokat, rengeteg embert veszünk fel, és a Ubisoft többi csapata is besegít. Minderre szükség lesz, ha egyáltalán reménykedni szeretnénk benne, hogy jövõ õsszel megjelenhessen a játék".

IMYke2.0.0.0
ON:

Újfent egy kislányos akció játék:: "Hunger: akció kaland egy kislánnyal a fõszerepben"

Hunger egyelõre a projekt munkacíme, a játék maga pedig egy külsõ nézetes 3D-s akció-kaland lesz lopakodós és felfedezõs elemekkel színesítve. A fõszereplõ egy Six nevû kilencéves kislány lesz, akit elrabolnak és a Maw nevû helyre hurcolnak dolgozni. Ez a hely egy szürreális vízalatti menedék, ahol Sixnek a hatalmasságok szolgálatába kell állnia. A kislány természetesen megszökik, útja egy bizarr és kiszámíthatatlan világon keresztül vezet majd, ahol betekinthetünk a "modern boldogság korrupt szívébe".

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

passz, de én ilyet akarok 😄D

benőmenő
Én is facebookra/email nézésre telót/tabot használok, de pl. sg-re teljesen alkalmatlan a retekfazék mobil oldal miatt.
Játszani meg, rákötöm a tv-re a PC-t, nyomok egy ps gombot a Dualshockon és ott a big picture.
Törölt felhasználó
Én is PC párti vagyok, de az elmúlt 2-3 évben öcsém laptopjával járok gyõrbe, mivel járok haza nagy ritkán. Plusz ha otthon vagyok, akkor egy core 2 duo géppel nyomatom, ami nem egy mai gyerek. A laptop is i3 egy kategóriával jobb csak mint a régi gépem, de nem tudom hogy legközelebb mit vegyek. Am ha sikerül beköltöznöm valahova végleg, akkor valeszeg egy komolyabb gép lesz belõle, de ha mennem kell külföldre, akkor nem hiszem hogy lesz keret számítógépre. Max mobilra egy internet elõfizetés, hogy tudjam tartani a kapcsolatot az emberekkel és csoki.
Botond
Egész nap a céges asztali gép, vagy a céges laptop elõtt ülök, otthon már minimális kedvem van bármi elõtt ülni. De még nem született meg véglegesen az elhatározás, hogy az asztali platfrom elhagyásra kerül.
TBTPumpa
Az árán már-már egy felsõkategóriás PC-t kapsz. Persze azt nem tudod ölbe tetti. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Botond
Nem tudom eldönteni mi a teljesen korrekt. Nem vagyok nagy grafika vezérelt arc, a mai napig 1280*1024ben játszom a cuccokat a 10+ éves 19 collos monitoromon, meg xbox360on futnak a 720p cuccok, vagy ipaden 10 collban, ahol ugyan nagyobb a felbontás mint 1080p, de aki ez 10 collon kiszúrja, hát annak gratulálok. Szóval nemtom ilyen 1080p-ben hogy futna egy ilyenen mondjuk egy max payne3, vagy borderlands2, vagy skyrim akár, ha a i7-es verziót csapatom mögé.
Botond
800gramm, 12 coll 2500*1400 vagy mekkora felbontás, és mehet rajta este ölbevéve a civ5. Nem olcsó az viszont tény.

Persze aztán úgyis asztali gépet veszek megint 5 évre, de azért jó megnézni az alternatívákat is, amíg döntök. 😊
benőmenő
My bad, nem olvastam el, csak tippeltem egyet így reggel 😄
Akkor ezek már tényleg olyanok, mint egy ultrabook, csak nem a billentyûzetben, hanem a kijelzõ részében van a hw nagyobb része. Viszont marha drágák még és cserébe annyit tudnak, hogy vékonyak és itt ki is fújt.
zorrobomber
intel hd 4400 teljesen korrekt

zorrobomber
De

TBTPumpa
Ezekbe nem Core (intelkórájöt és kórájhét) procik vannak?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Botond
ja, közben megtaláltam egy részletesebb speckót a ms honlaon, és intel hd 4400 van benne. 😞
benőmenő
Gondolom, mivel pro, ezért atom van benne, tehát vmi ultra alacsony fogyasztású intel vacak.
Botond
És vajon milyen vga van ebben?

Meg azért vicces, hogy a legfontosabb appok futnak rajta részben ki van emelve az itunes. Sokat változott ez a piac az elmúlt 20 évben.
ZsZso
Én olyan kényelmetlenül éreztem magam mialatt néztem a videót. Erõltetett volt szerintem. (ízlések és pofonok)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Maak
Reklam

Eloszor csak a videot nezzetek, ne olvassatok el a szoveget. Allat 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ZsZso
Volt 1 USD -s pakkhoz ajándékba, Groupees -en. (nézd meg, lehet már megvan, vagy csak gondold át, hogy így 4 USD -ért is megéri -e)

Nálam ezek a Humble Bundle -ök "Humble Store Special" -ként futnak. Néha még drágább is mint a Store -ban, de javarészt 1-1 játékról szólnak. Csodás.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wesker24
MerlinW
Nagy fájdalmat okozott volna, ha civilizált hangnemben javítod ki?

[merlinw.org]

grebber
Mi van fagyharapás? Benézted Unreal Engine 3-ez igencsak módosítva! Vagy ha nálad ez a fagyharapás akkor nem szóltam<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Ez kell videóba!!! 😄

tomsolo
😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Törölt felhasználó
Na tényleg ez volt z egyetlen normális... -.-'
Múlthét kedd
IMYke2.0.0.0
//Én kipróbáltam online - sajnos (meglátásom szerint), rengeteg idõ kell hozzá, míg az ember belejön, és mindent tud-ért, eredményeket ér el...

Törölt felhasználó
Én is akartam linkelni, de tudtam hogy gyorsabb leszel 😄
Am csak Én érzem úgy hogy az elsõ olt az egyetlen normálisabb Bundle?

Valaki tudja hányas HSZ-ben volt belinkelve?
Fabio Capello
ehh, az a guns of icarus de csábító...