Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Grat, ha megjön látni akarom. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Szigorúan megnézném egy foton privátba ha szabadna. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Van még aki nem vette meg!!!!! ????????? <#ejnye1>

Troger911
A Chrome lecsapja letöltéskor 😊
Shep
Advanced System Care a Bundlestars jóvoltából.
http://ld.iobit.com/2014/bundlestarsgiveaway/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Köszi. 😄
grebber
Ezek továbbra is gazdára várnak INGYEN!

Sylia - Act I desura
Angvik
Aveyond Lord of Twilight
Grimind
Helicopter Simulator 2014 Search and Rescue

Next PC upgrade: 2022

Troger911
Köszi!
Dzsini
Sim Masters Bundle (Bundlestars)
2,6 Euroért:
Construction Machines 2014 Steam - Win
Demolition Master 3D Steam - Win
Recovery Search & Rescue Simulation Steam - Win
Mining & Tunneling Simulator Steam - Win
Bridge Constructor Steam - Win / Mac / Linux
Eurofighter Typhoon Steam - Win
Xpand Rally Steam - Win

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Hagyjuk. Imi lekapja a fejemet.
Amúgy igen 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na de a kutyásat nyomtad rá végül?

Hali
Nem tudjátok hol vehetném meg az ut3-at olcsón steamen enyhén drága 20 euro kibaszott sok érte pár éve láttam vhol 1000ft-ért a dobozosat de a cdgalaxis/konzolok szervize ott nincs.

IMYke2.0.0.0

Továbbiakban törlök minden egérpados hozzászólást. Elég volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Még nem jött meg. Csak shippelték 😊 (feladták)

davidka003
Nekem ma jött meg.

Nagyon jó minõségûnek tûnik. Brutál jó ár érte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Képet! 😄

zorrobomber
már épp kérdezni akartam!

Fpocok
Most kaptam emailt, hogy már shippelve lett az egérpadom. WOOHHOO!

MerlinW
Hát tudom én ezeket követni?😊

[merlinw.org]

Botond
Mount and bladehez adták, nem a magickához, ezt már a múltkor felgöngyölítettük, nem?
MerlinW
Kizártnak tartom😊

[merlinw.org]

Prince23
Ez alapból ingyenes. nekem pl meg van.
Vagy ez esetleg a Starter packot tartalmazza? mert akkor máris regizek 😊

MerlinW
Elvileg mindenki megkapta, akinek megvan a Magicka.

[merlinw.org]

Scooter
Nem tudom, hogy mûködik-e, de gondolom igen. Nekem is van 1 kódom egy másik oldalról, ha kell valakinek!

Magicka: Wizard Wars ingyen!
IMYke2.0.0.0
A 3. rész is képes a Sztereó 3D-re.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Sajna akkor még azt se tudtam, hogy létezik Bundle... Most meg gyõzöm bepótolni a lemaradást. Crysis 2 nekem is jól jönne (pláne, hogy alapból támogatja a 3d-t).
IMYke2.0.0.0
Hát igen 😊

zorrobomber
Nem véletlenül Far Cry "koppintás". 😊

Botond
Kösz!
Scooter
Mondjuk én nem voltam oda az elsõ részért se, de errõl nagyok jókat hallottam. Az elsõ résznek is inkább a grafikája ütött. Magától a játékmenettõl nem estem hanyatt. Olyan Far Cry koppintásnak tûnt. Végre ezzel letesztelhetem a nemrég vett Core i5, 8GB RAM, Nvidia GT 720M 2GB-os notebook-ot <#vigyor5>
IMYke2.0.0.0
<#eljen>
//Mondjuk, az nekem megvan már a 2013.08.14-i Humble Bundle - Humble Origin Bundle-bõl (4,71 dollárért, 1108 Ft a teljes csomag):

* Dead Space (1),
* Dead Space 3,
* Burnout Paradise: The Ultimate Box,
* Crysis 2: Maximum Edition,
* Mirror's Edge,
* Medal of Honor (2010)
* Battlefield 3 (átlag felett),
* Sims 3+Starter Pack (átlag felett).
* Populous (késõbb ajándékként kaptuk)
* Command & Conquer: Red Alert 3 (késõbb ajándékként kaptuk)

Steam kódok: Dead Space (1), Burnout Paradise: The Ultimate Box, Crysis 2: Maximum Edition, Mirror's Edge, Medal of Honor (2010), Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising.

Origin kódok: Minden játékhoz járt egyedi Origin-kód is.

MerlinW
Intel HD Graphics 4400

Suface 3 vs MacBook Air

[merlinw.org]

Scooter
ÁÁÁ...most jött be egy 3 copy-s Crysis 2 -Maximum Edition. El se hiszem! <#vigyor2> <#taps>
genndy
Jobban jársz ha csak olyat veszel ami Steames.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
* A címeknél (DRM: x), vagy a "Product Description" részlegben ott szokott lenni, ha valamelyik digitális klienshez kell regisztrálni.
* Ha nincs ilyen, akkor ez érvényes: "Note: Download time for each game varies based on download size and your internet connection. After purchase, you can download these items again from Your Games Library."

//Azaz: bármikor újra letöltheted az Amazonos könyvtáradból.

Törölt felhasználó
Gyóóóó Itt azért vannak Bundle-k 😮 Pedig megfogadtam hogy nem fogok többet költeni a hónapban, de innen valamit el kéne hozni... Valakinek javaslat?
Am azok amik letöltõsek, hogy mûködnek? Letöltöm és onnantól a gépemen fogja foglalni a helyet? Vagy kell hozzá valami amazon progi és akkor azt is a felhõben tárolja vagy hogy?
A kódosok gondolom Steam kódot adnak, vagy nem azért ennyire nem egyértelmû? Azért kérdezem, mert nem találtam semmit az oldalon leírásba.
IMYke2.0.0.0
Bátran jelentkezz - szerintem, egy próbát megérnek az ilyen népszerûbb felajánlások is. Hiszen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fortune is a bitch

😊

Maak
Szep pakk <#worship>, ki kell hagyjam, ket dlc hianyzik csak szal nem veszem el az eselyt masok elol.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Scooter
Engem is érdekelne, de meghagyom neked az esélyt. 1000 fölöttire ritkán rakok. Nem is nyertem még 1000-tõl nagyobbat. Drukkolok!!!
IMYke2.0.0.0
Dark Sector játék 0,88 euróért - STEAM-es.

Panzeradler
Május utolsó vasárnapja(most 25.-e)
zorrobomber
Amúgy mikor van gyereknap?

zorrobomber
detto, bár nekem a 3 is DLC mentes

lalakov
Szerintem jelentkezzetek nyugodtan. ;-)
kigyi
Ez azért gáz, mert nekem csak a 4 hiányzik és nem akarok jelentkezni így, mert nem korrekt azokkal szemben akiknek semmi sincs meg belõle 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Drukkoljatok nekem és hátha mást is érdekel: Shadowrun Returns-steamgifts

IMYke2.0.0.0
Azt a leborult szivarvégi neki! Ha nem lenne meg majd' minden, ami Saints Row, akkor úgy ugranék rá, mint Marci a kitárulkozott Juliskára!
<#worship>

kigyi
Aztaaaa ez nagyon komoly pack, köszönjük a felajánlást!

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/