Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Humble Bundle:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy tényleg jó lett ez a játék és nem érdemtelenül került a figyelõlistámra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Indie Royale: The Mixer 4 Bundle :/

2.44 EUR

* Q.U.B.E. (Steam, Desura, DRM-Free)
* One Finger Death Punch (Steam, Desura)
* Sword of the Stars: The Pit (Steam, Desura, DRM-Free)
* Data Hacker: Corruption (Desura, DRM-Free, Greenlight)
* Ku: Shroud of the Morrigan (Steam, Desura, DRM-Free)
* Ultionus: A Tale of Petty Revenge (Steam, Desura, DRM-Free)
* Isomer (Desura, DRM key, Greenlight)
* Litil Divil (Steam, Desura, DRM-Free)
* Mystery Game

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Szokás szerint tudatlanul okoskodok, rá se néztem még a Back in Action-re 😊

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Minden irónia nélkül (mások felé): elvileg ez egy játékokról szóló topik, így azt hiszem, nem baj, ha néha ilyen tanácsok is elhangzanak 😊

Troger911
Ötletes és szép, nekem hasonlóból a két Trine jött be! A kettõt most nyomom 3d-be, nagyon szép.
tomsolo
Jó ár és a játék is jó! 😊

Troger911
Köszi!
IMYke2.0.0.0
Utóbbi idõben az ilyen megmentõs / gyereket irányítós platformerek dívnak - de ez most felkeltette az érdeklõdésemet: Max: The Curse of Brotherhood

IMYke2.0.0.0
Tényleg nem azért, mert én írtam, hanem mert és pusztán kronológia sorrendrõl van szó - így érdemes végigjátszani õket: #209936

Troger911
Pc-s vonalon csak az õs Prince volt meg. A Wii-s élveztem végig, de a hsz-ek alapján lehet beszerzem a pc verziót is.
A Commandos real-time, ahogy a Back in Action is. A JA1-2 persze tényleg körökre osztott királyság.

Mindenestre a BiA nem jó, az elõdjéhez képest egyenesen szemét, de Commandosra sem hasonlít annyira, hogy kiváltsa. Vannak közös pontok, de más.
Akkor más játékkal játszottál 😉 Tudniillik, Wiin más a fõhõs, a sztori, de még a játékmenet is nagyban eltér, ahogy a pályák is. A Ubi viszont nem fektetett hangsúlyt a különbségtételre. Elvileg amúgy nemcsak más, de jobb is, tervezek Wii-t, és PoP is kell rá.
IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel mást is, mondjuk a Nuuvem-rõl: "Project Temporality" - STEAM - Nuuvem - 37% OFF - 18,75 brazil reál (x100,29 Ft) = ~1881 Ft.

zorrobomber
Tökmindegy, ha odarakják azabaj, ha nem rakják azabaj. Multis játék, teccikérteni?

tomsolo
Project Temporality

Ma húztam be a games rocketrõl, tetszik ez az idõ manipulálásos puzzle dolog (tudom a Brad is ilyen), de gondolkodós játékból sosem lehet elég 😊

DarkSector
Egy icipicit egyforma, ha nem is szoftver, de az egéralátét is a pc része, játékhoz illõ, a játék képe van elvileg legtöbb esetben rajta....de ez kb olyan minthogy veszel egy játékból collectors-t, vagy egy crysis-os pólót és ne mutasd meg spoiler-be se, mert nem szoftver...csak egy ruhanemû rajta a crysis logo-val. 😊

Felfogható így is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
az ottlevõ kamuszingle ettõl még továbbra is a fejlesztõt minõsíti 😊

Forza.

zorrobomber
Ez nézõpont kérdése. Multis játék, nincs szinglije, az már mindenki egyéni szoc. problémája, hogy rányom a kamuból odarakott Single Player gombra és aztán elvárásai vannak 😊

Akkor nem csak újabban... <#beka3>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Mi az ,hogy újabban? Ne személyeskedjél!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
Olyannyira nincs, hogy amint mondtam, játszottam is vele 😛

Forza.

Nekem már világos te miért jársz ide újabban... Trollkodni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

2-3 hete volt belõle tán 30 hsz, minap volt belõle saccra 10. Kibírhatatlan. Mindenki menstruál vagy mi az isten van veletek?

Ezeket a véleményeidet legközelebb tudod kevésbé paraszt módon is közölni? Sokan értékelnénk szerintem, én biztosan.

IMYke2.0.0.0
Engem például ezek zavartak a sorozattal kapcsolatban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Crysis 1 / Warhead alatt a nõi hang a nanosuit-nál - a 2. és 3. részben a "badass" férfi hangra cserélték.
- Crysis 1 / Warhead / 2 alatt megszokott, használatban lévõ vs. felvehetõ fegyver összehasonlítás eltûnt a 3. részre
- QTE: az elsõ 2 epizódban nem is volt, a 2. részben ellenben már többször is
- Hack: 3. részben debütált - szerintem, feleslegesen

IMYke2.0.0.0
Nos, néhány fontos dolog kihagyásától eltekintve, szerintem a technó javulásával a játékmenet kicsit kazuárosodott - tömeg kiszolgálása -, és "filmszerû(bb)" lett, így nyilvánvalóan csak egy engedékeny, elnézõ és rajongó (így, mind egyben) rétegnek lehet a teljes sorozat a szíve csücske.

A grafó nem elég az üdvösséghez. Az erõltetett hekkelés, és QTE meg aztán a romlott marcipán a tortán.

grebber: a 3. résznél már nekem is szaggatott néhány átvezetõ alatt a hang, low graf, és 1280 mellett is.

Nem. Nekem azzal van tele a puttonyom, hogy a random off megy, de amikor épp nem vagy(tok) érdekeltek, akkor leordítjátok a másik haját.

Nem vagyok sértõdõs, ilyesmin meg fõleg nem sértõdök meg. Csak akkor tessék akkor is szót emelni, mikor a játéktól homlokegyenest ellentétesebb témák mennek itt napokig. Szerintem.

MerlinW
Nekem is megjött az egyik egérpadom😊

[merlinw.org]

az egy az ok volt pár hibától eltekintve, a többi megrekedt azon a szinten

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Tekintettel arra, hogy fagyharapás-motorral fog futni: nálam esélytelen a futtatása.

tomsolo
Ez fontos info, hogy nehogy megvegyem.

zorrobomber
Az általában azt jelenti hogy a game engine-el megy az egész.

Szeretem, amikor azt írja, hogy gameplay trailer, utána meg nincs benne semmi gameplay. Emígy jól néz ki és a hangulat is úgy tûnik, hogy megint meglesz. Az elsõ két rész örök favorit.
IMYke2.0.0.0
Elfelejtettem délelõtt leírni - most már nem leszek tudatlan Crysis-sorozat témában.
Igaz, mindegyik epizódot csak egyszer játszottam végig , így vélhetõen fél év múlva már puskáznom is kell a neveket illetõen, de addig is:

Crysis (1), Crysis: Warhead, Crysis 2, és Crysis 3: 7 pont
Megközelítõleg: 40 óra volt, Normal (illetve az ezt a nehézséget takaró elnevezésû) szinten.

Shep
Gépigényre leszek kíváncsi, mert a többi a szokásos Rocksteady minõségnek tûnik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Arkham Knight trailer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dzsini
Az még nem is tragikusan sok, nyugaton 12 euro körül van a minimálbér, az 16,5 usd.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
NINCS szinglije 😊

arty
nemrég én is megtudtam: 20$-t kap utánam óránként a multicég magyar szervezete 😊

Forza.

Shep
Hát egyáltalán nem olyan, max annyi ,hogy itt is, meg ott is embereket tudsz tologatni de kb. ennyiben ki is fullad.

arty
amazonon volt asszem 3500 körül még januárban - kb mindenki sokallta érte (én is 😄 )

mivel idén nem jön uj, lehet ez sokára lesz 5$ ...

Forza.

arty
tusé 😄

Forza.

arty
a szingije AZ!

(janem, csak tul magasak az igényeim, hogy elvárjak egy MINIMÁLIS grafikát, AI-t, animációt....... )

Forza.

arty
Dark Souls 2 gyûjtõi, sorszámozott képregényének 1-es példányára se? 😉)))

Forza.

Sir Quno Jedi
UFO Afterlight. Mostanában ezzel szopoklészelek. Lehet jó kis 7 fõs csapatod, amiben akár alienek is lehetnek, meg építgethetõ drónok. A taktikai rész a szokványos, bár közelebb áll a realtimehoz. A stratégiai rész meg gecinehéz. Néha elmebeteg, már egy csapásra elveszíted, pedig azt hitted jól állsz. 😄 Van sok frakció, lehet diplomáciázni és egész jó a sztori. Grafó nem az a nagy szám, de szokható.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Stíílusban olyan? Vazdek egyik körökre osztott másik meg nem.

Törölt felhasználó
😄 Miért? Stílusban olyan, amilyen kellett neki. Am annyit nem játszottam vele, hogy el tudjam dönteni hogy jó-e vagy sem 😊
Shep
ÚÚÚ azt a bûn rossz JA-t ne ajánlgasd ha megkérhetlek! 😊