Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A másik pedig, hogy mégiscsak eredetileg egy 12(?) éves játékról beszélünk a FF X esetében. Ha megnézünk más ilyen idõs játékokat is, akkor azért azok is sokszor sok mindenben fapadosak a mostaniakhoz képest.
Seth
Pont a rémunalom 10. részbe kellett belekezdened? :D

PSN ID.: Beegabor

Fasza. Szóval ez a #211271 üzenetre ment.
Ez a második JRPG-m. Az elsõ a Ni No Kuni volt és azt imádtam. 70 órát belevittem és tök jó volt. Van még pár JRPG, ami érdekel, de ha az összes FF ilyen nehéz, akkor azt hiszem, hogy annak az epizódjai nem lesznek köztük.
Fpocok
Azt tudom. Arra gondoltam, hol nézhetem még meg, hogy miért kaphatok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
A "Balance" részen kattints az összegre és megjelenik tételesen.
arty
Nem állítom, hogy mind rossz - csak olvasva más, egykoron jrpg kedvelõk írásait, a fapadosság, a játékosszopatás szép lassan bedarálta az elszántabb mûkedvelõket is... kb amirõl most Evo is beszélt. Néhány (sok) ilyen szerintem el tudja venni az ember kedvét a komplett mûfajtól is.

Mindezt egy laikus, külsõ szemlélõ mondja ;)

Forza.

arty
nincs paypal fizetés és ha rossz államban élsz (pl nem florida ;) ), akkor adó jöhet még rá (áfa)

Forza.

TBTPumpa
Lehet, de azért jön egy Stranger of the Village of the Sword PC-re augusztus 22.-én!
JRPG eszméletlen artwork-ökkel megtûzdelve.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Playfireben hol tudom megnézni, hogy miért kapok pénzt? Már 6 fontnál járok.

Troger911
Csak mert gondoltam veszek egy 4 Packot PayDay 2-bõl.
Troger911
Amazonon jön még valami a kiírt összegekre paypal fizetésnél?
arty
lassan megérted, miért áldozott le a jrpg mûfajnak ... :D

Forza.

grebber
Kezd alakulni az ára még 1 év és jó lesz!

Next PC upgrade: 2022

Ok. Puding vagyok. Kezdem feladni a Final Fantasy X-et. Olyan nehéz bossok vannak benne egy idõ után, hogy az valami katasztrófa. És nem csak ez, hanem még az is, hogy nincs automatikus mentés, csak bizonyos helyeken lehet menteni, nem lehet beszélgetéseket átugrani és emiatt sok bossnál (a jelenleginél is) valami 10 perc átvezetõt kell minden halál után megvárnom, mielõtt megint harcolhatnék vele. Hát...
IMYke2.0.0.0
GreenManGaming: +Resident Evil 6" - STEAM - 66% OFF - 6,8 font.
ZMMIEX-EW1476-0PNL11 csak 10 font felett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Amúgy se vagyok oda az Origin-ért. Steam-em függök már 7 éve <#alien>
TBTPumpa
4500 forintért nem is rossz vétel a Complete változat!

Nem régiózáras, tartalma:
XCOM: Enemy Unknown alapjáték
XCOM: Enemy Within kiegészítõ
XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack DLC
XCOM: Enemy Unknown - Slingshot Pack DLC

CD Galaxisnál ez a kiadás 7000 Ft!

Fpocok
Mi a fene van már a steam storrel? Napok óta szar. Biztos az a sok trágya játék, ami manapság kijön.

Scooter
Semmi gond! Legalább jó helyre került! Elvileg neki szántad és õ kapta <#hawaii>
arty
bocs :( annyiszor volt leírva ilyen idiótán a multy, hogy ezekszerint megragadt :(((

Forza.

Troger911
Épp készültem gyereket tisztába tenni, mondom még gyorsan frissítek egyet :)
Scooter
Grat <#eljen> Nem esett le elõször, hogy MP kell oda. Azt hittem, hogy a Multy azért van Y-al, mert ott van a turpisság <#awink>
arty
<#taps>

(miután írtad, hogy kellenek, reméltem h legalább az egyik hozzád jut!)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Könnyítések kikapcsolása nélkül sem olyan nehéz, mint mondjuk a Thief 3 normálon.
Igaz, én nem játszottam végig úgy .
Írtam is, hogy én még úgyis és ott is megszívtam, ahol vélhetõen mások gyakorlatilag átsuhantak. :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Ha bejönne store... :(
Troger911
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS megvan! Két napja erre várok :) Ezer hála és köszönet. A kettõt nem sikerült megnyerni, úgyhogy megyek megveszem most akcióban és meg is van a trilógia. Az elsõnek úgyis hamarosan a végére érek! Köszi még egyszer!
arty

Dead Space 3

Origin Key : 6MFF-QKJ6-T3CW-JSNJ-4**K

** = MultyPlayer

Forza.

arty
mit jelent, h kazuároknak készült?
ahogy én láttam: az optionsban kb minden könnyítés opcionális és kikapcsolható

Forza.

Shep
Bunda vót :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
A játékokat XXXPaulXXX és Fooka nyerte! grat! :)
arty
"mután a kerekek nem 1mp alatt fordulnak, mint a papírautós GTA-kban"

mármár azt hittem, h értõ embert olvasok, aztán eljutottam idáig :)))

Forza.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, az nem jutott eszembe , de nekem még csak nehezítés sem kellett, és párszor úgyis megszívtam... amikor kulcs kellett, és bármennyire "ügyes" voltam, kaptam az arcomba az õröket - uzsgyi elbújás, és mégis észrevettek.
Igazi adrenalin bomba volt. Jó értelemben.

IMYke2.0.0.0
Nuuvem: X-COM akció van náluk

Shep
Hát azért ha 0-zod a hud-ot akkor igencsak HC tud lenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát de nincs motorfék, legalábbis nálam nem lassul ha felengedem a gázt és ezért szívok vele leginkább.

IMYke2.0.0.0
Készülj fel: magába szippantós - még úgyis, hogy kazuároknak készült a játék .
Az utóbbi 2 patch annyit javított rajta, hogy gondolom, nem lesz gondod.

TBTPumpa

Fpocok
HAgyjátok, eddig tartott.

Fpocok
TBTPumpa
Nekem van még 6 darab. 3999 Ft-ért bárki viheti! <#idiota>

Troger911
Az elsõ komment találó :)
Scooter
Sokáig árulhatja majd az biztos <#eplus2> Én ingyen odaadtam valakinek <#vigyor2>
Fpocok
Remélem l*fax a seggébe a kis patkánynak.

TBTPumpa
Dead Island: Epidemic eladó

Azért vannak bajok... <#idiota>

Moby
Ez a legjelentéktelenebb baj vele.

Adversus solem ne loquitor

MerlinW
Én nem tudom, bill+egérrel játszottam és egyszer nem okozott problémát az irányítás. Mindenkit leráztam, mindenhova mindig idõben érkeztem, sõt, percekig tudtam full gázzal száguldani a városban karcolás nélkül.
Mint a valóságban, a kanyar elõtt kell elkezdeni kanyarodni lassítás után gáz nélkül (mután a kerekek nem 1mp alatt fordulnak, mint a papírautós GTA-kban), majd a kanyarból kifele gázt adni. Szerintem nagyon jó a kocsik irányítása. Az más kérdés, hogy maga a játék egy ritka unalmas hájpkupac.

[merlinw.org]

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Az NV megcáfolta az AMD állítását

Egyébként itt most az AMD a sáros, mert developer access-el még én is le tudom tölteni azokat a forrásokat, amik az AMD-nek kellenek. Pedig valószínûleg nekik magasabb szintû hozzáférésük van a GameWorks adatbázishoz, mint nekem.

[merlinw.org]

Shep
Na ja, autók irányítása egy vicc és tiszta dodzsem az egész.