Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mindezt egy laikus, külsõ szemlélõ mondja ;)
Forza.
Forza.
JRPG eszméletlen artwork-ökkel megtûzdelve.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ZMMIEX-EW1476-0PNL11 csak 10 font felett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem régiózáras, tartalma:
XCOM: Enemy Unknown alapjáték
XCOM: Enemy Within kiegészítõ
XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack DLC
XCOM: Enemy Unknown - Slingshot Pack DLC
CD Galaxisnál ez a kiadás 7000 Ft!
Forza.
(miután írtad, hogy kellenek, reméltem h legalább az egyik hozzád jut!)
Forza.
Igaz, én nem játszottam végig úgy
Írtam is, hogy én még úgyis és ott is megszívtam, ahol vélhetõen mások gyakorlatilag átsuhantak. :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ahogy én láttam: az optionsban kb minden könnyítés opcionális és kikapcsolható
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mármár azt hittem, h értõ embert olvasok, aztán eljutottam idáig :)))
Forza.
Igazi adrenalin bomba volt. Jó értelemben.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az utóbbi 2 patch annyit javított rajta, hogy gondolom, nem lesz gondod.
Mint a valóságban, a kanyar elõtt kell elkezdeni kanyarodni lassítás után gáz nélkül (mután a kerekek nem 1mp alatt fordulnak, mint a papírautós GTA-kban), majd a kanyarból kifele gázt adni. Szerintem nagyon jó a kocsik irányítása. Az más kérdés, hogy maga a játék egy ritka unalmas hájpkupac.
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Egyébként itt most az AMD a sáros, mert developer access-el még én is le tudom tölteni azokat a forrásokat, amik az AMD-nek kellenek. Pedig valószínûleg nekik magasabb szintû hozzáférésük van a GameWorks adatbázishoz, mint nekem.
[merlinw.org]