Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Shadow Warrior 8$

Nagyon ajánlom. Én ma fejeztem be. Zseniális játék!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Na már elõre látom az estig tartó flame háborút 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Nem engedik az AMD-nek, hogy lássa a DX11 kódját a Watch Dogsnak.

Tudnám, hogy a fejlesztõknek ezt miért is éri meg. Így kevesebbet tudnak belõle eladni... Idióták...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81

grebber
Blockstorm-ot osztogat az indiegala azoknak akik anno nemtom mit vettek.Nézzétek a maileteket hátha ti is kaptatok.

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Bundlestarzon hatalmas Bundle-k vannak! Én 2200Hufért most húztam be a vendetta és a 4.0 bundlekat 😊
Shep
AMD-n még mantle is van, és kész a játék, lopakodós és tök jó, meg minden, hibái persze vannak de az idén megjelent játékok közül (amikkel játszottam is) az egyik legjobb, persze ilyen gyér felhozatal mellett nem nehéz, de szerintem tényleg jó. Steam szerint 19 óra volt a végigjátszása, úgyhogy még csak nem is rövid.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Nem pörgésre vágyom és akcióra, hanem inkább egy jó lopakodós/sötétben bujkálós játékra. Csak nem tudom, hogy az új Thief mennyire lett ilyen. Illetve mennyire van kész a játék. Félkész és bughalmazokkal nem akarok játszani (lásd: Arkham Origins, Battlefield 4, Watch Dogs).
Elõbb megnézem warezban, és ha tetszik, akkor persze megveszem. Remélem ez az AMD kártya szeretni fogja. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
megígérted, h instant get ! vegyed szépen !! 😄

Forza.

Botond
Eh, akkor így
Botond
Hát de érted most vehetem meg.

😄

Még estig próbálok vmi random kifogással kijönni, hogy miért várok a 75% offig, de mivel van most kis kártyapénzem is, plusz 1 hónapon belül jön a cucc így azt gondolom fail lesz, és vásárlás. 😄
Botond
Gond nincs vele, csak nevettem egyet, hogy egy olyan játékhoz is kell fordítás, amiben a teljes szöveg kis túlzással annyi, hogy a játék címe, play és quit. 😄

De azóta látom, hogy autós játékhoz is vannak fordítások, szóval mkay. 😄
Shep
Bõven megéri, nagyon jó játék, ha át tudsz szellemülni hozzá, ha csak pörgése meg akcióra vágysz akkor kerüld!

Shep
Comodo virtual kiosk, aztán had pakoljon 😊

arty
Nem értem mi történt. Lefagytam 😄

Forza.

benőmenő
Mióta egy velem egykorú srácnak kellett újrahúzni a zikszpét én már semmin nem lepõdök meg.
#211217: Dzsízüsz! Remélem ebédnél adtok rá szakállkát! 😄
PS3-nál meg a kontrollert ejti le egyfolytában. Azt várom már, hogy mikor esik szét. 😄 Gépnél legalább a billentyûzetet nem tudja, habár a 360 kontroller már párszor pórul járt.
Törölt felhasználó
Kártyatémához:
Én már akkor nem szerettem az nvidia kártyákat, mikor még csak mx440 volt piacon. Akkor is inkább Vodoo 2 vel nyomtam, mert jobban ment.
Aztán jött az Ati-s korszak, amit azóta se nõttem ki. Nvidia kártyákat am is sok játék nem támogatott pont az ilyen segg hozzáállásuk miatt. Árértékben meg mindig jobbak voltak az ATi/AMD kártyák
Viszont mindig Intel procival keverem a konfigomat!
Fpocok
AFterfall instanity jó? Most indítom elsõ alkalommal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az kéne. @#211211 Azt kéne. @#211210 Azt kéne.
Fpocok
Ez nem lett túl magyaros mondat 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
öcsöt a ps3 elég engedd, azt nem vírusozza össze

Forza.

Rapid81
Külön, a telepítési jogoktól megfosztott, nem rendszergazda júzer. Oszt jóéccakát. <#idiota>

DarkSector
deepfreze

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gyönyörû szép péntek este és szombat délelõtt. Watch_Dogs helyett vírusirtás, gép újratelepítés. Komolyan mondom, hogy a 17 éves öcsém néha olyan, mint egy óvodás. Minden szart felrak...
TBTPumpa
Megnyugodtam. Mindenki szív vele, szépen le is húzták. Akkor mégsem rossz annyira ez a kártya. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Szerintem, annyit megér - igaz, rettentõ sokat nem játszottam vele, mert örültem, hogy 720-ban futott 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Az új Thief megér 3000 Ft-ot? <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Én meg azt hadoválom, hogy nekem nem kellene a 60 FPS, cserébe minden az elérhetõ maxon legyen. S ha így stabil 30 FPS - emlékeztetõ: ezzel a géppel 12-28 FPS mellett játszottam végig a legutóbbi Lara kalandot, és így multiztam is. Értelemszerûen: nem maxon - lenne, akkor nem hiszem, hogy bármi tudna engem érdekelni közel s távol.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gamersgate Rockstar Bundle-Up Week
GOLD PACK - 5 GAMES €20 - Choose 5 games for €20
SILVER PACK - 4 GAMES €18 - Choose 4 games for €18
BRONZE PACK - 3 GAMES €15 - Choose 3 games for €15

TBTPumpa
270X sem kell, a sima 270-es modell is lazán viszi Ultra grafikán a Tomb Raider-t. (Ultimate lenne a TressFX-es dologgal.)

arty
nojó, de akkor neked nincs valódi választásod 😊 kérdésem arra irányult, hogy ha pl egy 270x-ed lenne, akkor melyiket preferálnád: 30fps + haj vagy 60fps + picit gyengébb haj (amit egyébként kb 5 perc után "nem látsz", annyira megszokja a szemed) - minden más maxon tud lenni!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én, innen az "örülök-ha-stabil-30 FPS-t látok" oldalról hidd el, hogy örülnék annak a látványnak. Elfogult vagyok Larával, és soha az életben nem láttam még a monitoromon full maxon a "Tomb Raider" (2013)-t.
Szóval, bevállalnám azt a 30-ast.

arty
minden full max mellett is tud 60at a TR (tressfx nélkül)

csak(!) a haj miatt 30fps-re kárhoztatni magad, miközben anélkül 60al játszhatnál - az nem jó 😞

Forza.

DarkSector
<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Én minden rívása nélkül bevállalnám a betonstabil 30 FPS-t, csak full-maxxx legyen a Tomb Raider látvány.

DarkSector
Egyetértek.

arty
ha jól rémlik a 7950emmel(?) nélküle perfekt 60fps volt, vele viszont 30-60 😞 jól néz ki, de annyira nem, h miatta "szaggassak" 😊

Forza.

TBTPumpa
Nálam csak akkor felezte, ha Lara feje közel volt a kamerához. Akkor belassult a dolog, de ha távolabb van, akkor nem zabál annyit.
Bár ez a "hiba" még R9 290X kártyánál is megvan - ahogy láttam.

TBTPumpa

arty
TressFX szívás - felezi az fps-t 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
A TXAA-t nem említetted - az is nVidia only.

"To address smaller details and improve the visual quality of Watch Dogs, they decided to use Nvidia’s TXAA technology. This is a new cinematic anti-aliasing technique that’s designed to reduce flickering when there’s movement while playing a game.

In the process of movement on the screen, TXAA will reduce the visual noise of flickering across game elements like fences, cables, grass or trees. These enhancements allow Ubisoft to create an stunning version of Watch Dogs."

Rapid81
Nvidia ezzel az üzletpolitikával csupán magát szívatja, mert sokan már csak azért sem vesznek tõlük kártyát, mert ilyen búzák...

TBTPumpa
A TressFX megy AMD és Nvidia kártyán is, míg a PhysX csak Nvidia cuccon megy. Most akkor ki a búzább?

DarkSector
Ez rég nem a játékosokról szól, meg az összefogásról, hanem a pénz és hírnévrõl.
Mirólun csak addig szól amíg van pénzünk.

DarkSector
Mert különbözõ cégek...nem egy kasszán vannak azért. 😊

grebber
Én nem vagyok jó marketing zseni de soha a büdös életbe nem értettem és nem fogom megérteni,hogy ezek a nagy céget mi a kutya...zért nem fognak össze.

Minden VGA tudna tress fx-et minden VGA tudna physx-et stb stb, de ez még nem zárná ki a versenyt mert akkor is lehetne gyorsabb /lassabb VGA halkabb/hangosabb, hûvösebb/melegebb.olcsóbb /drágább ugyanúgy tudna választani a pancser user,hogy na akkor most melyik is kéne.
Csak hát ahogy kinéz a dolog ezeknek direkt presztízs szopatni a másikat.
És amíg ez megy pc fronton ne is akarjon senki nagy elõrelépéseket.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
TressFX nem exkluzív cucc. Jó dolognak tartom, remélem lesz még néhány olyan játék, amiben szerepet fog kapni, bár az AMD már a TressFX 2.0-n dolgozik, ami kiforrottabb és jobbnak tûnik az eddigi információk ismeretében.
(Nagyon remélem, hogy a következõ Tomb Raider használni fogja ezt a feature-t.)

IMYke2.0.0.0
nVidia be van sértõdve, hiszen duzzogva kilépett a konzol szerzõdés alól, és erre az AMD-nek jól meg - folyamatosan azt hangoztatja, hogy PC és mobil így-meg-úgy, és fujj-fujj konzolok. Cserébe, orrba-szájba szívatja az AMD-t (és az azt vásárolókat), ahol csak tudja.
Lásd Õrzõ Kutyusoknál a titkosított eljárást, ami csak nVidián megy...

TBTPumpa
Az szép. Akkor már értem miért csúsztatták 6 hónappal a játék megjelenését. Kellett bele valami "élményromboló" cucc, nehogymár korrektül fusson PC-n. Nextgen éra van, szívjanak csak a PC-sek, úgysem vesznek eredeti játékot. <#idiota>