Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Viccesnek érzem, hogy reklámozzák ezt az új netkodot.
Kezdetektõl fogva ilyennek kénevlennie.
BF4= A játéktörténelem legtovább tartó fizetõs bétája.

De mire kész lesz már ezresért szórják...

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Mert hogy? Mi a baj vele? LEhetne rosszabb is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
A fizetõs teszterek (Premium) által kitesztelt Netcode Patch: Új netkódot kapott a Battlefield 4
Olvassátok át a cikket. Több szót úgy sem érdemel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én inkább más konzol exkluzívra voksolnék - nem szeretem annyira a vadnyugati játéktémát, hogy 10+ ezret fizessek érte [vagy éveket (!) várjak, míg az esetleges PC-s verzió is hörcsög-árszíntre csúszik <4,99 euro>]...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Én csak abból indulok ki, hogy ha van egy kompletten megírt játékom, aminek a piaci helyszíneit még nem aknáztam ki, jobban megéri azt átültetni egy PC-re mint új játékot csinálni és megnézni az mit hoz be.

Am RDR-t Én máig megvenném, annyira izgat az a játék, a westernes GTA, tuti végignyomnám 😊
Botond
Merthogy nem is tudja olyan gyorsan végigtolni, hogy megérje pörgetni a cuccot a piacon. Úgy meg ciki eladni, hogy a 20%-áig jutottam fél év alatt. 😊
Totti5
Reklámkampány, hazai support, haza live nélkül. Ezt is csak az tudja aki járatos a gémingben. A nép nem tudja, az majd akkor veszi ha látja a TVben, plakáton, látja kirakva a media marktban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
Hardcore pisták megvették, de a kvazár arcok, akiknek sok az ügyeskedés még vele, hogy jó legyen, azok majd csak ezután fogják. Ez utóbbi jóval szélesebb réteg amúgy. Már az életben, nem itt a fórumon. 😄
Totti5
Mert a piacon csak tudatos hörcsögök vannak. Nem. A nép nem vesz használtan, a nép megveszi a plázában...

Botond
Na de a nap kérdése. Mikor jelenik meg az rise of nations ee?
davidka003
Az meg a másik.
Még itthon is lehetett kapni hivatalos boltban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Szerined, de errõl ne nyissunk vitát mert hülyeség.

davidka003
Szerintem év végére már a legtöbb új Xbox One vásárló beszerzi használtan.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
Aki igazán akarta az xbone-t az már megvette importban.

Botond
Én nem értek a számokhoz, de ha az elsõ részbõl 1,8 milla, a másodikból 2,7 milla fogyott akkor az 1,2 milla az elég karcsú. Vagy nem?
Totti5
Szóval az 1.2 millió ami márciusban volt ( 4 hónap alatt ) az kevés, de majd a PCs 1-2 százezer lesz a tuti. Én értem ( nem ). Amúgy ne felejtsed el hogy idén lesz a wordlwide launch ahol a világ minden részén megjelenik a Xbox ONE ( további 26 ország ). Bõven megfogja még dobni az eladásokat, mindegyik játéknál. Dead Rising 1 1.8 millió volt ( 360 exluzív ), Dead Rising 2 2,7 millió ( ami jött 360, PS3 és PC ).

davidka003
Szerintem is rájöttek, hogy nem nagyon jön már be nekik Xbox ONE-ból eladás. És inkább most csinálják meg PC-re amíg van valamennyi érdeklõdés, mint 2 év múlva amikor már a kutyát sem érdekli.

Szerintem ha jönne a Red Dead Redemption PC-re, már az se hozna brutál eladásokat, mert már az olcsó konzolok miatt akit érdekelt, letolhatta.

IMYke2.0.0.0
Én is így gondolom.
A mostohagyereknek dobott csont is jól jön ezeknek a cégeknek - csak azt nem értem, miért viselkednek mindig így. A WRZ, mint vesszõparipa unalmas, és nem indok .

grebber
Bármit mondasz ez így van.Õk sokkal de sokkal többre számítottak.Ezért most pcre is kiadják mert az a +1-2 százezer db eladás is jó pénz nekik.

zorrobomber
<#kuss>

Totti5
Mirõl beszélsz? márciusig tartó üzleti év zárásánál hivatalosan 1.2 millió fogyott és üröl a Capcom hogy sikeres, profitál.

grebber
DR3: Ennyi....Mégis megéri pcre kiadni ha konzolon nem fogy?
Várom ezerrel a többi egy rakás fos amugy is.

Fpocok
Most akartam írni, hogy az A Story About my Uncle készítõi lokalizálót keresnek, de úgy látom már lost prophet bejelentkezett rá.

Troger911
Hat ingyenes apróság: SteamGifts fórum
Fpocok
Az egyetlen xbone ekl cím, amit irigyeltem, erre bamm... lehet jön pc.

Fpocok

Troger911
Szép gyûjtemény! A könyveket érdemes elolvasni?
MerlinW
Liberation is van dobozosan, meg Black Flag könyv, csak a kép még megjelenésük elõtt készült😊

[merlinw.org]

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

dartonite
Awesome,kosz!
Fejlesztõktõl meg lehet venni dollárban is. 3$ a 4pack. Ki száll be?<#idiota>
It's off time: Kettõ van. Az egyik két évvel fiatalabb nálam (26), másik városban él, szoftverfejlesztõként dolgozik, de hétvégenként hazajön. A másik 10 évvel fiatalabb nálam és gimnazista. Az utóbbi mûvelte a géppel a csodát. 😄
Törölt felhasználó
Pff, akkor a következõ pár hónapban nem veszek semmit 😄 Amennyi idõm van játszani, ezekkel most legalább egy évig elleszek... 😊
genndy
Ööö... nem csak egy van? <#fejvakaras>
Fõleg a múltkori gép-újrarakás után, ezek szerint megkímélted az életét <#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Injustice-t bezsákoltam ma. Itt volt már az ideje, hogy ne csak a MK-ban verjenek el az öcséim. 😄
genndy
Pénztárcád kímélése miatt szerintem egyelõre csak azt vedd meg amivel a közeljövõben tényleg játszani is akarsz/fogsz (mondjuk 2-3 hónapon belül). Ennyi idõ alatt úgyis jön majd akció a többire is, bundle, nyári nagy Steam Sale, akár még alapár-csökkenés is. Jó dolog a hörcsögölés, meg látni a sok játékot a polcon/Steam/Origin/GoG/... fiókon, de én inkább már kicsit elszomorodom hogy még mennyi van, ami csak porosodik ott, pedig tényleg még akarok is játszani velük, csak az idõ kevés rá. Egyiket sem bántam meg hogy ott és akkor és annyiért megvettem, de azóta mindegyikre jött akció, bundle, amibõl még olcsóbban megkaptam volna.
Ja, és persze ott a SteamGifts, amire vágysz arra jelentkezzél lelkesen, aztán simán megnyerheted, és akkor ingyér megkaptad, ez a legjobb.

Injustice-t nem ismerem, nem játszottam vele, Mortalt frissiben vettem, nem bántam meg, netkód miatt vagyok csak elszontyolodva, nem kimondottan magam miatt, csak hogy bõven játszanának vele még a PC-sek, de szerintem kihalt az online.

Törölt felhasználó
Maros árulja 2500ért tudom hogy mi miért nem tudjuk megvenni, de ugye több mint a duplája mint a mortal. Aztán amiatt kérdezem hogy megéri-e, mert legutoljára a Mortal 4-el játszottam de az nagyon jó volt 😊
genndy
Ha jó géped van és gyors neted, akkor egy fokkal jobb a helyzet netes játékkal. Meg magyarokkal azért nem olyan szaggatós, de sajnos tényleg ramaty a netkódja, és nem fogják már peccselni se <#shakehead>
maross meg megbízható eladó, és a játék 1100-t bõven megér, mert régen jött már PC-re Mortal, és ez tényleg jól is sikerült.

Injustice nem megvehetõ nálunk, a sarló-kalapácsos Szupermen miatt. ha máshonnan be tudod szerezni, és nem orosz verzió, akkor viszont aktiválható (grebbert kérdezd, õ is valahogy így szerezte).

Törölt felhasználó
De basszus a kártyák ilyen 0,1$ ért mennek, ráadásul alig van pár játékom, ami dobott pár kártyát. Tehát abból én még nagyon sokáig nem veszek semmit 😊

Am a havi játékkeret már el is ment, ha meg akarom venni mindent, ami a srácnál van. Szerintetek ad még ezen kívül kedvezményt ha többet veszek egyszerre? <#idiota>
grebber
Kártyákat eladod és abból a pénzbõl.

Scooter
Igen, utólag vettem észre <#vigyor> Bocsi <#idiota>
TBTPumpa
Igen. Csak lejjebb kellett volna görgetni a játék adatlapját!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De azért az a 36/100 értékelés eléggé vad!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troger911
Ingyen játszhatod pár napig, és ez idõ alatt meg is veheted 0,99€-ért!
Scooter
0.99€ mégis le tudom tölteni??? <#idiota>
Törölt felhasználó
Azért meredek ez a Jurassic park + Star Wars + Halo keverék 😄
AM én szinte ingyennek látom 😊 0,91$
Törölt felhasználó
Ne is mond.... már a boltban is ráfagyok 1-1 50%-os feliratra, aztán ezek a 70-80%-os feliratok katasztrófák... Ráadásul ezek a játékok olyanok, amiket tudom hogy ha elérkezik az idejük, akkor végig tolok. Mert tudom hogy a multis része kb mind1iknek érdekel. Mortal és injustice warezos werziói, meg katasztrófák. Le se töltöttem õket...
Scooter
Most akkor mi van? Az ORION: Dino Horde is ingyen van?

ORION: Dino Horde
Törölt felhasználó
Ezt kifejtenéd bõvebben? Hogy lehet kártyából gammát szerezni?
Törölt felhasználó
Injustice-nek nem látom am az árát steam-en, meg se lehet nézni, az megér 2500-at?
Troger911
Te nagyon rákattantál a hörcsögölésre 😊