Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetektõl fogva ilyennek kénevlennie.
BF4= A játéktörténelem legtovább tartó fizetõs bétája.
De mire kész lesz már ezresért szórják...
Next PC upgrade: 2022
Olvassátok át a cikket. Több szót úgy sem érdemel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Am RDR-t Én máig megvenném, annyira izgat az a játék, a westernes GTA, tuti végignyomnám 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Még itthon is lehetett kapni hivatalos boltban.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerintem ha jönne a Red Dead Redemption PC-re, már az se hozna brutál eladásokat, mert már az olcsó konzolok miatt akit érdekelt, letolhatta.
A mostohagyereknek
Várom ezerrel a többi egy rakás fos amugy is.
Parasite Eve 2, best game EVER!

[merlinw.org]
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Fõleg a múltkori gép-újrarakás után, ezek szerint megkímélted az életét <#idiota>#idiota>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ja, és persze ott a SteamGifts, amire vágysz arra jelentkezzél lelkesen, aztán simán megnyerheted, és akkor ingyér megkaptad, ez a legjobb.
Injustice-t nem ismerem, nem játszottam vele, Mortalt frissiben vettem, nem bántam meg, netkód miatt vagyok csak elszontyolodva, nem kimondottan magam miatt, csak hogy bõven játszanának vele még a PC-sek, de szerintem kihalt az online.
maross meg megbízható eladó, és a játék 1100-t bõven megér, mert régen jött már PC-re Mortal, és ez tényleg jól is sikerült.
Injustice nem megvehetõ nálunk, a sarló-kalapácsos Szupermen miatt. ha máshonnan be tudod szerezni, és nem orosz verzió, akkor viszont aktiválható (grebbert kérdezd, õ is valahogy így szerezte).
Am a havi játékkeret már el is ment, ha meg akarom venni mindent, ami a srácnál van. Szerintetek ad még ezen kívül kedvezményt ha többet veszek egyszerre? <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De azért az a 36/100 értékelés eléggé vad!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
AM én szinte ingyennek látom 😊 0,91$