Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ajaj! Tegnap bejelentettek egy önállóan is futtatható Infamous DLC-t nõi fõszereplõvel. Lassan, de biztosan érik az a PS4 vásárlás. A végén még elõbb beérik, mint sejtettem.
shaddam
Van nekem is ilyen pakk. A mortal kombat 2 dollárért nagy úr 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Troger911
A Company of Heroes 2 dlc-k már Maak-nál vannak 😊
Troger911
Ha valaki lemaradna, nekem is maradt egy adag!

Company of Heroes 2: German Commander - Storm Doctrine
Company of Heroes 2: German Skin - Four Color Disruptive Pattern
Company of Heroes 2: Soviet Commander - Conscripts Support Tactics
Company of Heroes 2: Soviet Skin - Four Color Belorussian

Total War: Rome II - Nomadic Tribes Culture Pack

EVE Online: Trial Key
EVE Online: Rifter Ship Skin

Landmark 1-Week Closed Beta Key

SMITE - Almighty Zeus

One Month of Twitch Turbo
MerlinW
Nekem nincs meg a játék, de aki jelentkezik rá annak jó info😊

[merlinw.org]

MerlinW
PC-re ott a ResidualVM 😊

[merlinw.org]

MarkBlade
Az éjszaka szivatós de van elemlámpa. A nélkül sokat nem látni de jó is így. Mostmár rendesen be lehet álítani a billt is és a kijelzõt is. Nem szaggat.. optimalizált..stb.
Panzeradler
CoH2-os dlc-k mûködnek az alienware-s multi only verzióval is😊

IMYke2.0.0.0
Nemes felajánlások. Köszönjük <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
Fontos tudni a Twitch Turbohoz kell egy aktív, fedezett bankkártya (8.99 dollár).

MerlinW
Lehet jelentkezni rájuk, itt is vagy privátban.

SMITE - Almighty Zeus

EVE Online: Rifter Ship Skin
EVE Online: Trial Key

Landmark 1-Week Closed Beta Key
Warframe Booster Pack
Total War: Rome II - Nomadic Tribes Culture Pack

Company of Heroes 2: Soviet Skin - Four Color Belorussian
Company of Heroes 2: Soviet Commander - Conscripts Support Tactics
Company of Heroes 2: German Skin - Four Color Disruptive Pattern
Company of Heroes 2: German Commander - Storm Doctrine

One Month of Twitch Turbo

[merlinw.org]

zorrobomber
A képi világ mikor/hogyan javult? Nem rég próbáltam, és éjszaka botorkáltam benne pár métert.

MarkBlade
Nézd meg tényleg sokat javult
Fpocok
Egy hónappal a megjelenés után még szar volt. Most megvettem Maak barátomnak, majd kipróbálom az accján.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MarkBlade
Az már jó. Igazából a képi világa is javított már. A coop hiányzik nagyon belõle csak. Az hogy tellik az idõ az elég nehezítés de egy szinten túl már nem romlik és meg lehet szokni..
Fpocok
Én is kétszer indítottam el, de én azt láttam, hogy basztak a pc portolásra az irányításnál... úgy hogy nem is folytattam. Ilyen nehéz lenne megcsinálni normálisan az egér irányítást?

ZsZso
UGYANEZ volt nálam is. Láttam benne a potenciált, de egyszerûen nem bírtam túltenni magam azon az infón amit a szemem küldött az agyamnak. Plussz nincs nekem arra idõm, hogy szopjak azzal, ha x napig nem kapcsolom be a játékot, mert 'addig is zajlanak az események' míg ki van kapcsolva a játék. Pedig tényleg nagyon jó játéknak tûnt ... 😞

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Kétszer indítottam el ezt a játékot, mindkétszer kb. kifolyt a szemem, nem láttam semmit. Valahogy zavaró a látvány, pedig képeken-videókon szépnek tûnik.

Fpocok

IMYke2.0.0.0
Hát, elõfordult már eddig is, hogy ilyen "indiefos" nálam szaggatott, és alacsony felbontáson futott csak jól - "Hard Reset: Extended Edition", hogy csak 1 példát írjak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Kb. 10 perc után kikészülnék a színvilágától.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Pedig csak egy indifos 😊

No Man's Sky
Developer(s) Hello Games
Publisher(s) Hello Games
Platform(s) PC, PS4

IMYke2.0.0.0
Tuti ki kell maradjon ez nekem - már ha jön PC-re is -, mert elképzelésem szerint ez 4 mag és sok RAM, erõs DX11-es VGA nélkül meg sem nyikkan.

zorrobomber
Én igyekszem szelektálni, a cinematic videók teljesen hidegen hagynak.

zorrobomber
Troger911
Én szerintem megvárom az E3 végét és egybe megnézem az összes új trailert és gameplayt!
zorrobomber
Még egy No Man's Sky vidi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Valóban meglepõen kicsik a távolságok.

Troger911
Ennek örömére, ha valaki játszik a Company of Heroes 2-vel és szeretné az E3-as dlc-ket, az szóljon, szívesen odaadom.
zorrobomber
Impresszív belsõ nézeti kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kicsit gyorsan átjutunk a légkörön és máris aszteroidák vesznek körül(kisbolygó?), de ettõl függetlenül ígéretesnek tûnik.

Troger911
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt muszáj volt? 😞 Nem baj, próbálom pótolni az elmaradást...
ZsZso
Ezen a formázáson még van mit finomítani 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Troger911, fordítsd felém a hátad, ha már kényelmetlen a [/athuzott]tõr[athuzott] kard, amit Dzsini szúrt most bele 😊.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Ne is mond, belesajdul a fejem, ha belegondolok, hogy mennyi jó bundle-rõl maradtam le 😊
IMYke2.0.0.0
Mindig a múlt...
Az az ajánlat akkor volt, most már nincs. ez az ajánlat most van.

kigyi
Persze, de talán 1 dolcsis pack-ban volt anno Humble-ben ahhoz képest írtam, hogy nagyon drágán számolják nem az a gond, hogy nem érne ennyit.
kevesebb mint 4 dolcsiért már a majdnem a teljes Civ5 is járt melléjük.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
Ó, én vettem már egy játékért bundlet 😊

... de volt már olyan is, hogy 10-bõl 4-ért se vettem 😛

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, az már jó arány.
Rosszabb lenne, ha csak 1 játék érdekelne 😊

Troger911
Sajna csak 3 játék érdekelne belõle... De az nagyon 😊
IMYke2.0.0.0
Áááá, tényleg te jártál is ott 😊
Én végig az õrzõkutyákra asszociáltam. 😊

zorrobomber
Az él érthetõ, én a valós Chicago-ra gondoltam 😊 És még csak egy lámpát se hekkeltem meg 😊

A Sid Meier pakk nyilván drága, de jó játékok amik megérnek ennyit.

IMYke2.0.0.0
Nekem jelenleg mindig játék drága.
De (!), ez a csomag így baromi jó vásár! ~530 Ft/játék.

IMYke2.0.0.0
Valaki 89 óra alatt teljesítette 100%-ra, PS4-en. Ezért írtam a 90-et a képre. De 190-et is írhattam volna <1 hét és ~1 napnyi játékidõ, szemben a kép bal oldalán lévõ 2 hónappal>, akkor is érthetõ lett volna az éle, remélem. 😊

kigyi
Bolond világ bizony, de ez tényleg ultra drága 😞 Még dolcsiban is sok lenne pedig a játékok jók a railroads és a civ is sok sok órányi kellemes elfoglaltság, de ez jóval olcsóbban sokkal nagyobb tartalommal is volt már humble-ben.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
48 óra rettenetesen kevés idõ volt Chicago megismerésére, szerintem a 90 se lett volna elég 😊

ZsZso
Milyen bolond világban élünk, hogy azt kell mondjam, hogy ez drága?!

IMYke2.0.0.0

zorrobomber
Sid Meier Bundle - 6.58 font

- Sid Meier's Ace Patrol
- Sid Meier's Ace Patrol Pacific Skies
- Sid Meier's Pirates!
- Sid Meier's Railroads
- Sid Meier's Civilization III

davidka003
Megéri? NEM
Használtan 20 font szokott lenni GAME-en és el is lehet adni utána.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;