Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem is rengeteg játékom van , és úgy érzem, "ideje" játszani is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Ne is mond! Én nem rég kezdtem a hörcsögölést, de már most annyi játékom van, hogy nem tudom mikor érek a végére 😊
w77d
nekem a The Stanley Parable volt, de azóta már 20 tételt dobtam a steam profilomra 😊

IMYke2.0.0.0
Szép 😊)

Én a meglévõk lassú végigjátszására is ráfeküdtem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Kell hozá sweet-fx rendesen mert aliglehet benne látni vmit

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Ja, az más. Az oroszok kiadója.

Rapid81
Az 500. játékom a State of Decay. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
És van elõtte y? Ez a logó van rajta!
IMYke2.0.0.0
Uplay - a Ubisoft kliens-szolgáltatása.

Troger911
Ja, a Wings of Pray-en powered by yuplay logó van. Az mi a fene?
IMYke2.0.0.0
Írod mindezt Windows 8.1-rõl, mi? 😊

Maak
Zsozso keress meg steamen pls.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
Sajnos nem indul XP-n, így le kell mondanom róla 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tomsolo
nálam 2-bõl 2 volt. 😊

Troger911
Azért a húszból 16 bejött 😊
tomsolo
mondtam én hogy vmi kejli csak lesz vele

Én készen állok. 😄
Troger911
Na, kis összegzés a tesco-zásból. A 2 Bionic Commando nem tartalmaz kulcsot, csak a disc kell hozzá, így nem aktiválható steamen, a Wings of Pray és a Lego Lotr szintén 😞 Sebaj, pécsieknek fel tudom ajánlani beszerzési áron, vagy megy apródra 😊
tomsolo
Már hogyne lenne, 2 próbálkozás van benne.

Sirch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom azért, mert bár a feladat folyamatosan utal rá, hogy a végeredményként kijövõ szám egy steam játék ID-je lesz, arra semmi utalás nincs, hogy magával a tárcsával mit kellene csinálni.

MerlinW
A Border 2 DLC-ket szinte kéthetente adja Amazon 1-1.5 dollárért.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Troger911-nek ezúton is köszönöm szépen a csereüzlettel átadott "Sleeping Dogs" alapjátékot, amihez a STEAM meg is adta az ingyenes tartalmakat - amik a DLC listában nem is szerepelnek:

KÉP:

tomsolo
Már csak azt nem értem, miért torpantatok meg a 3-as feladatnál? 😊

tomsolo
nyárimiki 😊

Botond
Ez még csak nem is uplayes, hanem vmi antik cucc van benne, ami x installt bír ki, meg 5 alkatrész csere után is halott a cucc, szóval nem jóság az ár ellenére sem.
TBTPumpa
Elméletileg pedig mégsem, hanem jövõ hét csütörtökön.

Prince23
Péntek 13-án kezdõdik a Steam Summer Sale...elvileg

zorrobomber
ja bocs, other drm nyilván nálad se játszik

zorrobomber
Anno 1404: Gold - 3.24 font(- vocser gondolom)

ZsZso
Ó, mindig van mit venni. Idõ nincs vele játszani. Az a legjobb, hogy tényleg semmire sincs szükségem, de fix, hogy minimum 10 játéknál fogok égetõ vágyat érezni, hogy megvegyem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Meg mindenki megvett mindent ami 2,5nél több pontot kapott egy 10es skálán, és így már nincs is nagyon mit venni. 😄
ZsZso
Semmit sem akarok venni. Kíváncsi vagyok viszont, hogy mi lesz a vége. Az elmúlt 1-2 év elég gyér volt valóban, bár lehet ez annak köszönhetõ, hogy árban jóval a Steam alá ment rengeteg másik oldal, a Steam pedig maradt a tõle megszokott formánál. Amazonban pl. én jobban hiszek jelenleg, de ki kell várni a végét.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Hát olyan 10 eurót adok a goldért, az szerint 33% offal megvan. 😄

Másik kérdés, ami foglalkoztat, hogy jade empiret érdemes most megvenni steamen a heti akcióban, vagy az szarul fut 64 bites w7-en, és van gog.com-on olyan verzió ami jobban fut, és érdemes ottani akciót kivárni?
TBTPumpa
Jöhet. Remélem a Borderlands 2 DLC-k is kapni fognak 75%-os akciót, már csak a Headhunter DLC-ket kell berántanom. Jó lenne, ha a 4 DLC kijönne a kártyapénzbõl. <#idiota>
Az ötödik DLC már megvan.

Ezek meg behúzásra várnak:
Shank
SpellForce 2 - Demons of the Past
Age of Mythology: Extended Edition
Rise of Nations: Extended Edition
Age of Empires II: HD Edition
Age of Empires II HD - The Forgotten Expansion

Illetve már egy listám is van a jövõben érkezõ játékokból (lesz itt kiadás bõven):
Dragon Age: Inqusition - TALÁN 0DAY (Az EA miatt nem "merem".)
The Witcher 3: Wild Hunt - 0DAY
Batman: Arkham Knight - TALÁN 0DAY
Lara Croft and the Temple of Osiris - 0DAY
Rise of the Tomb Raider - 0DAY (valami különleges kiadásban - talán Explorer Edition)
StarCraft II: Legacy of the Void - 0DAY (Collector's Edition)

genndy
Na jó, de mi a határérték? -50%? -66?
-75% alatt nem hörcsög a hörcsög <#vigyor0>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

benőmenő
Velvet Assassin - 0,74 euro
Serious Sam Classics revolution - 1,12 euro
Civ 3 complete - 1,24 euro
Serious Sam 2 - 1,75 euro
Pokoli szomszédok compilation - 2,49 euro

Budget jóságok 😄
Botond
Anno1404 leárazás lesz akkor lesz shopping, ha nem akkor nem. 😊
Terv nincs, majd ahogy jön. Habár valószínûleg így lesz, hogy:
- аmi érdekel, az vagy nem lesz leárazva, vagy még úgy is drága lesz
- az lesz leárazva olcsón, ami nem érdekel vagy megvan
IMYke2.0.0.0
Én például tervezem elkölteni a wallet pénzemet
2 euró 😊)))))))))

zorrobomber
Én tervezek, már rendezgetem a wishlist-emet. Ha kell valami, akkor megveszem, ha nem kell akkor meg kussolok. Mondjuk nagy igényeim nincsenek, inkább csak apróságok.

Fpocok
😄D

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
"Minden finomság" - aha, és tervez innen bárki bármit is venni SS-ben? Mikor csak a finnyálkodás szokott menni? <#gonosz3> Fõleg ha bedobnak olyat is akcióba, ami mondjuk HIB-ben volt már.

zorrobomber
Az alapszabály az, hogy ha van valami ami érdekel és sima sale-ben van, akkor érdemes várni az utolsó napig, hátha addig elkapod napi, flash vagy akármi más sale-ben még olcsóbban.

IMYke2.0.0.0
Akkor kapkodod majd a fejed, és agyalsz majd rendesen - ahogy mi i szoktunk -, hogy vajh' most vedd meg 50%-ban, vagy esetleg késõbb lesz belõle 75-80%... és az utolsó napig kivársz 😊

genndy
Napik és 8 órás flashek is szoktak lenni (ez utóbbiakra lehet szavazni, hogy mi legyen, de a ami volt napiban az lesz flashben is és vice versa, úgyhogy azért nem annyira változatos).

Napi; pár órás; flash sale; olyan, aminél a játékosok szavazzák meg, hogy mi legyen leárazva. Minden finomság.
zorrobomber
nem csak hogy napi, de flash sale-ek is szoktak lenni amik pár óra után váltanak

Troger911
Ez lesz az elsõ SS-em. Napi akciók is szoktak lenni, vagy végig ugyanaz?
IMYke2.0.0.0
Szigorúan fenntartással tessék kezelni: Eredeti játékok - best buy topikban a STEAM Summer Sale dátuma.