Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nézzetek át Witcher 3 topicba! Tényleg szebb a Shadow of Mordor 😄DDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tomsolo
Hát én adnék nekik. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Legalább annyit hogy a számok színének van-e jelentõsége?

steam, origin: ACE_hun

Szóval nem akarsz adni támpontot?

tomsolo
nem hiszem - bár a jó intuíció is nindzsa tulajdonság 😊

Lehet csak tippelt játékneveket 😊

tomsolo
Hát mivel egy megfejtés már van, és kb elõtte 50-szer visszaellenõriztem... 😊

Én már próbáltam mindenféle tekergetést, kezdek attól félni hogy vagy én vagyok a hülye vagy nincs logika a feladványodban 😄

arty
jah, közben már megláttam a másik hsz-t, amiben kiderült, h nem steames 😞

azért köszönet trógernek! (egyébként úgyse játszottam volna még1x végig 😄 )

Forza.

genndy
Írta a kép alatt: "Minden van Steam logo, kivéve a Bionicot"
Úgyhogy szerintem az pont nem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

arty
egy 50%-os Broforcét vennék 😊

Forza.

arty
bionic steames? 'nnyi?

Forza.

genndy
Szerintem sok helyen majd játszanak a tükrözõdéssel, üvegekkel, és akkor láthatjuk majd magunkat.

tomsolo
Hogy mûködik egy széf?

Troger911
Na, feladtam a 3. feladatnál... Tudom, hogy minek kéne kijönni, de egyik kombináció se jó... Pedig biztos egyszerû a megoldás!
genndy
ZsZso jól írta, tényleg rendes dolog volt tõled még külön visszamenni és lerabolni a Tescot csak a mi kedvünkért <#nyes>
<#taps><#worship>

Shep
Majd a tükörben megnézheted 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Én sem...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Köszi, igazán nincs mit. Volt lehetõségem, éltem vele! Amúgy még elvileg van 1 Sleeping Dogs (nem jelzett vissza akit érdekelt volna), egy Cities in Motion és két Heroes VI kieg. ha valakit érdekel!
Botond
Azoknak mennyi volt a beszerzési ára?
ZsZso
Hálálkodás +1 csak az olvassa, aki még nem unja 😊. Belõlem mindenképpen kikívánkozott.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy pici háttér sztori

Ma jeleztem a fórumon Trogernek, hogy igényt tartanék egy Dragonborn + Dawnguard együttesre, de csak együtt, mert ha csak az egyik van, akkor a legendary akciósan még mindig olcsóbb lehet mint egy nagyobb DLC. Az ebédszünetes akciójában Troger csak 1 Dragonbornt vett, úgyhogy nem lett belõle semmi. Maak alias Pedro emlékezve arra amit írtam a topikba hozzácsapott egy a nap végi vásárlása során szerzett Dawnguardot a másik DLChez és így meg lett mind2. Nagyon hálás vagyok nekik, írtó jófej emberkék. Köszönöm nekik mégegyszer!

(Pedig már azt hittem buktam az egészet, amikor Szeged mindkét nagyobb Tescoját körbejárva se találtam ilyen olcsó példányokat.)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

TBTPumpa
Annyira ráfeküdtek a Battlefield 4/Hardline DLC teljes árú játékként - 13 000 Ft - való eladásának fejlesztésére, hogy el is felejtették a Mirrors Edge-t. Gyorsan elõszedtek egy tavaly készült videót és azt mondták, jó lesz ez az E3-ra, ezeknek!
A Star Wars is csak azért került elõ, mert jövõre érkezik a film. Ha nem jönne, gondolom a játék sem készülne ilyen rohamléptekben.

Az szuper dolog, hogy a Mirrors Edge-ben Faith nagyon gyönyörû lesz, de ebbõl a játékos mit fog látni?
Mert, ha úgy játszanánk, mint Larával (külsõ nézetben), akkor rendben, dolgozzák ki rendesen a karakter arcát és adjanak a külsejére - de így, hogy FPS nézetben futkározunk és néha látjuk a kezünket és lábunkat...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Sokáig tart a fehért textúrák elkészítése, van ilyen 😊

TBTPumpa
Azért jó tudni, hogy az EA egy tavalyi "buildot" mutatott a Mirrors Edge-bõl. Az új E3-as videó végén lazán 2013 van kiírva... Kicsit vicces, hogy lassan már fél év eltelt ebbõl az évbõl. <#idiota>

Shep
Na igen, az vicces volt ,hogy a DRM mentes verzió jóval jobban futott.

TBTPumpa
Magyar felirat biztosan lesz. Ezt már a hazai kiadó is megerõsítette.
Talán az optimalizáció is jó lesz. Már eleve "tanultak" a Witcher 2 0day hibájából, mert ugye akkor volt egy idegesítõ DRM - ami még a teljesítménybe is "beleszólt", most már az sem lesz.

Shep
Remélem majd akkor is gondolnak ránk, csóró magyarokra, mikor optimalizálják a cuccot! 😊

ZsZso
4 óra? Ó mamám. Utolagosan is elnézésed kérem, hogy 1 órát tippeltem.
És még voltam olyan pofátlan, hogy 1 óra szopás és idegeskedés után feladtam! Ehh. Max. respect érte, nem gondoltam volna.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Na most tolom a harmadikat... Ez már kicsit durva...
A legszimpatikusabb és legfelhasználóbarátabb fejlesztõcsapat.
TBTPumpa
Azért a CDProjekt Red gondolt a magyarokra is. A Witcher 3 E3-as trailere el van látva magyar felirattal is, a német, lengyel és angol mellett. Na meg a hivatalos oldalon is magyar reklámszöveg jelenik meg. Apróság, de aranyos.

tomsolo
cirka 4 óra munka van benne

ZsZso
Hadd kérdezzem már meg, hogy mennyi idõ volt kitalálni/elkészíteni ezeket a feladványokat? 1 óra?

tomsolo
na de ha mind ilyen félperces lenne ennyi erõvel be kontrolvézhettem volna ide azt hello

IMYke2.0.0.0
Az lehet, hogy segítettem, de jómagam nem erõlködtem, amikor az elsõ félpercben nem jutottam át rajta. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Hát de Te segítettél nekünk kb. 10 órával ezelõtt megfejteni az elsõ feladatot.

IMYke2.0.0.0
Ez van. 😊

Ma ráadásul szavak se jutottak eszembe. Mintha az agyam szabadságra ment volna. Beszélgetés közben nem jutott eszembe a "fasírt" (étel) szó... és fél percig agyaltam, amennyire tudtam, hogy mi is az az étel, ami olyan, és aminek nem jut eszembe a neve... és a beszélgetõpartnerem persze nem tudott segíteni, mert hiába írtam körbe, neki sem esett le...
... és most, este 7 körül beugrott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
<#ijedt>

IMYke2.0.0.0
Én még az 1. feladaton sem jutottam túl.

ZsZso
Hatalmas arcok vagytok, el se hiszem. Felvettelek Steamen (Zsozark) ... áhh ...

IMYke2.0.0.0

tomsolo
miután már tudod, hogy az elsõ sem volt nehéz ezért nem igaz ez a megállapítás

IMYke2.0.0.0
Csak ne olyan nehezet, mint te 😊

tomsolo
csinálj rá vmi szép rejtvényt és indulunk 😊

Maak
Egyebirant elfekvoben van nalam ket Dishonored meg. Votam tecsoban😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Ja, és mindenkinek köszönöm a dicsérõ szavakat, nagyon jól esnek!
Troger911
Keresd meg Maak/Pedro-t és engem mert egyikünknél van egy Dawnguard másikunknál pedig egy Dragonborn 😊
IMYke2.0.0.0
Én is nem gyõzöm és gyõztem köszönni Troger911-nek a lehetõséget, és annak is örülök, hogy tudtam neki olyan játékokat adni a nagylelkûségéért cserébe, amik kicsit is érdekelték.

Bár most nemrég esett kicsit az esõ, de dél környékén garantáltan 34+ fokban sétálgatott a játékok kedvéért...

ZsZso
ÁÁ, én azóta se tudtam feldolgozni. Nekem a mai nap hõse mindenképpen Te vagy (még akkor is, ha én spec nem használtam ki a lehetõségeket). Kajaszünetet erre áldozni, ráadásul ahelyett, hogy rommá keresnéd magad (vagy legalább egy picit) nulla haszonnal tovább is adsz a játékokon ... nagy király vagy. És teszem hozzá gyorsan, hogy minden egyes hasonlóan cselekedõ jótét lélek ugyanígy.

Én nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ezek az önzetlen jóindulatú cselekedetek mindig bearanyozzák a napomat. Jó néha ráébredni, hogy vannak még ilyen emberek. Szerencsére ez a topik is és a PH -s brigád is tele van hozzád hasonló emberkékkel. Nem csoda, hogy szeretek hozzátok "bejárni" 😊.

Bocs, hogy túl csöpõgõs lett, de ami a szívemen az a számon. A rosszat mindig pofába mondjuk a másiknak, én most a jót se sajnálom 😊.

Troger911
Most nézem, hogy azért a Sleeping Dogs tényleg bestbuy volt 450 Ft-ért 😊 A legolcsóbb akcióban is 1000 Ft felett volt, most meg akcióban 10€...