311803
  • ratgab
    Nyilván szól, ha rossz irányba mész a tutorialban (!....ne csináld már, hogy ezt tényleg hibának veszed). Amúgy a tutorial 30 perc aztán arra mész amerre a lábad vagy a verdád visz.
  • ratgab
    Akkor a te véleményed is igen mérvadó...:-P
  • zorrobomber
    Néha nem tudsz senkihez csatlakozni, csomó scriptelt esemény és bullshit sztori miatt a freeroam csak egy álom amíg be nem fejezed a sztori módot. Full üres a világ, még akkor is annak tűnik, ha épp vannak emberek a közeledben, szokásos ubi minőségű telefosott kezelőfelület, furcsa, és glitch-ekkel teli fizika, grind hegyek, stb. Amúgy biztos tényleg jó.

Nekem már attól égnek állt a hajama bétában, hogy elkezdem a játékot, és elkezd basztatni hogy rossz irányba megyek, egy elvileg sandbox játékban. Mivan??

A semminél biztos hogy jobb, de szerintem szórakoztatási faktorban a burnout még mindig köröket ver rá. Annak az egyetlen átka az a rohadt Paradise City
  • wesker24
    Egyetértek vele egy ilyen játékért én se adnák egy Ft-ot se ! :D Alapból rühellem az összes autós játékot !
  • MerlinW
    Erre inkább nem mondanék semmit :) Grebber szeret olyan dolgokról beszélni amiről fogalma sincs:) Emellett tudjuk, hogy a divatfikázás kiskirálya.
  • kill3r21
    Pont nekem való autós játék...nem túl komoly, de jó szórakozás, nekem több nemkell, ilyen Asetto meg Project Cars nekem már bonyolult :)
  • kill3r21
    Grebber most oltott be hogy hogy lehet ilyen legalja játékért pénzt adni :D
  • MerlinW
    Én nem vagyok híve az árkád autókázásnak, de a TDU-kat imádtam és a Crew-t is imádom. Konkrétan beautózhatod a teljes államokat, LA-tól NY-ig (full gázon ~40 perc út), Vegas-tól Miami-ig, (van 3 fajta gyorsutazás is) nagyon részletes, kidolgozott térképen. Számtalan versenymód dirt, street, circuit, takedown, escape, stb, ezer féle challenge, co-op, pvp, frakció versenyek, gyűjtögetés, felfedezés, free roam "krúzolás" haverokkal, stb. Szerepjáték szerű autófejlesztés (10+ slot, mindegyikbe különböző szintű kártyák, bizonyos stat-okkal (súly, felfüggesztés, gyorsulás, sebesség, stb)), perkek és még sorolhatnám.

Ha szereted a könnyed autós játékokat és a sandbox-ot, abszolút ajánlom.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.03. 16:50:45
  • kill3r21
    Közbe kaptam már kupont :)
  • Shep
    Én tudom a megoldást. Veszel nekem egy GTX 980-at és odaadom neked belőle a kódot amit beválthatsz :DDDDDDDDDDDD
  • kill3r21
    Vegyek Crew-t vagy ne vegyek ez itt a kérdés....ha igen akkor hol? :D
  • Evoluti0N
    A cikk alapján azért crack a játékokhoz nem holnapután lesz.
  • Botond #232897
    Manapság a warez ellensége nem a DRM, hanem a steam sale meg a bundlik. Ha ez a folyton vinyót pörgető drm, akkor vesszen is, mert ez is akkora f*szság mint az 5 gép/aktiválás limites drm volt.
  • zorrobomber
    Crew kezdeti benyomások:
    "...what is there is fine. It’s just fine. It’s maybe about as fine as Test Drive Unlimited 2 was fine (but without haircuts and flashing headlights). It’s nearly as fine as NFS: Most Wanted and probably as fine as NFS: Rivals. So far I’ve not experienced a single original idea and clearly suffered for launch day issues. Hopefully we’ll see this fill up with both players and extra things to do. In the meantime, maybe wait a couple of days to be sure it’s all working properly before you leap in."
    a.k.a. 5/10
  • Fpocok
    Denuvo DRM has been cracked

:(
  • zorrobomber
    The Crew Getting Day 1 Patch, Fixes – Er – Crews

“Fixed an issue where players couldn’t join a session or a crew.”
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.03. 15:07:55
  • ZsZso
    Groupees Be Mine 16-hoz feloldották bónuszként a SURGEON SIMULATOR 2013 -t.
  • ZsZso
    Wickland ingyé!

#232891: Vitatkozhatsz velem, de nekem aztán full mind1 mi van ott, elhiheted. Szerintem Imynek lenne egyszerűbb oda felmutatnia, mint elmesélni, hogy miben egyeztünk meg szóban, amit aztán vagy megért a delikvens, vagy nem.
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.12.03. 14:38:14
  • Dzsini
    Na most akkor a realitás az, hogy tök mindegy mi van kiírva a fejlécbe, vagy a szabályzatba. Úgyse olvassa el / veszi figyelembe, akinek épp olyanja van.
  • benőmenő
    Köszi!
  • ZsZso
    Az egy utópia barátom, most maradjunk a realitásoknál.
  • Dzsini
    Egyszerűbb lenne, ha az itteni társaság (tisztelet a kivételnek) egyszer felfogná és megértené a tizenötször megbeszélt képberakási szokásokat, majd nem futna tizenhatodszor is fejjel a falnak. Akkor nem kellene tizenhetedszer is ugyanazokat a köröket lefutni pár héttel később.
  • ZsZso
    "Közvetlenül ne szúrj be 300 kb-nál nagyobb képet"
    Nem lehetne átírni a szabályt a bannerben? Kicsit megtévesztő (és nem feltétlen csak azért, mert a kb a kilobit rövidítése). Persze az is járható út, hogy Te mindig morcoskodsz az ellenszegülés miatt egy kört, akin meg csattan az ostor az meg sasol, hogy mi a baj, ha a fenti szabálynak eleget tett. Fontold meg, főnök! :)

zorrobomber ▼#232885:
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.12.03. 14:00:28
  • genndy
    Done. Este pü.
  • zorrobomber
  • kigyi
    Ilyen szóljál és vesszük a cuccot ez eddig sem volt gond.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne játszd a sértődöttet!
    Az ilyen képek EDDIG IS így jöhettek. Minden más képnél MEG LETT KÉRVE ÉS BESZÉLVE, hogy spoiler mögé - tök mindegy, hogy 300 kb vagy sem. Érthető voltam?
  • benőmenő
    Deal!
  • genndy
    Megveszem, és majd kifizeted. Deal?
    Azt nem tudom hogy akkor mi van ha az L.A. Noire Complete megvan már nekem belőle ott, Nuuvemen. Kosárba mindenesetre engedte tenni ezt a Rockstar csomagot.
  • wantonly
    Kösz!
  • benőmenő
    Még nincs paypalhoz rendelve kártyám, és így a híresen gyors otp-paypal tranzakciók miatt valószinüleg le fogok csúszni róla, még ha nem is kell proxygányolni.
  • Jim Morrison
    http://greenlightarcade.com/contest/wickland/
  • DarkSector
    N€! :)
  • kigyi
    Nem hinném, hogy valaki is kíváncsi lenne a szerencsétlenkedéseimre :D Főleg, mert ha játszok (single) akkor 8x megyek körbe valahol, mert szeretem kimaxolni a helyeket szerintem ettől egy kívülálló hülyét kap :D
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2014.12.03. 09:38:51
  • lalakov
    Így már jó. :)
  • Botond #232874
    Meg lett mondva, hogy egérpados off az kickdelban! -.-

Amúgy gz, majd várjuk a reviewad, mert engem is érdekelne a cucc, de elég vegyes visszacsatolások voltak eddig a témában.
  • Rapid81
    Attól függ, hogy a privacy settingsben ki mit állít be. Lehet friends only is, meg public, meg private is.
  • Fpocok
    Közösség fülben ott van a broadcast, ott vannak akik éppen streamelnek.
  • kigyi
    Na az a szép az ilyet lebannolnám még a steam-ről is mindenével együtt :D
  • lalakov
    Nem csak baráthoz lehet benézni, aki megengedi? Bárkihez?