311803
  • PeeTeR
    en igy vagyok szinten gog -al meg a bundle szemetekkel :D
    de ha azt nezed mennyiert jutsz hozza jelenleg.. legalabbis Magyarorszagon.
    nalam a regi szarok 0.99-2.99€
    tobbi mind 8-15€

nem lehet, hogy a magyar regioba kerult ugyan azaz ar mint pl hozzank is, viszont az osszeg nem lett atvaltva csak az € jelzest HUF -ra csereltek? :D
  • mester1987
    És ezt én írtam okos?
    Ne nekem írd a faszságaidat...
  • grebber
    Nekem mindkettő. Ez nálam most olyan mint a gog.comról való vásárlás ha a világon semmi más bolt nem lenne csak az akkor se vennék ott játékot.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.06. 22:40:46
  • DarkSector
    Semmi köze, azt mondtam hogy egy hajszál hiányzik ahoz hogy ne a gép vigyen előre, annyira kevés a szabadság benne.
  • PeeTeR
    greby-baba, melyik a nagyobb gond? a stereo vagy az angol?
  • grebber
    Hát ha itt valakit érdekel angol nyelvű stereo hangos cucc akkor egészségére. Még akkor se kell ha 3-10 ft-ért adják őket.
  • Totti5
    Semmi köze ahhoz. Ryse akció játék. House of the Dead pedig rail shuter. Milyen idétlen kontextusban sikerült a két játékot összemosni
    Agyam eldobom...
  • Tinman #233182

• zsoltia
    http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/12/06/fillerekert_adja_a_kasszasikereket_a_google/?cp=1#comments

Tudom nem játék, de attól még érdekelhet egyeseket.
  • mester1987
    Inkább nem. Tényleg.
  • DarkSector
    18+
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Próbáld ki warezba
  • mester1987
    Mostanság sok budget sz*rt vittem, úgyhogy inkább hagyom. Az én életem se véges.
  • DarkSector
    Játszd végig,megér egy misét, csak pénzt szerintem nem sokat ér.
  • mester1987
    Most mit írjak, hogy nem bíztam benne? xDDD
  • mester1987
    De ha tényleg ilyen cső-House of The Dead féle nonszensz valami...akkor inkább hagyom...:D
  • DarkSector
    Most meg vagyok lepve nagyon. :D
  • mester1987
    Hát nem is kapott jó értékeléseket sajna.
  • DarkSector
    még csak olyan nagyon kimagaslónak sme tartom látványban, ilyen kötöttpályás multinál grafikában ez semmi szerintem.
  • DarkSector
    Nem rossz.
    Végigvittem szép.
    Csak nekem 1 dolog nem megy le, és megakad a torkomon, hogy Brutálisan cső a játék.
    De nem úgy mint egy tps lövölde mondjuk, hanem brutálisan, szinte már egy Time Crisis, vagy Hause of the DEad kategória, éppenhogy nem megy helyetted a játék és neked csak éppen ütni kell amikor eléd jön valaki.

A felszedhető tárgyak előtted vannak zölden villognak, semmi kis mellékút vagy kutakodás, istenem, ez nekem nagyon levett a játék élvezetéből, és a látvány meg a brutális kivégzések sem tudtak átlendíteni ezen, egyeltalán nem tudtam 100%-ig ez végeűtt élvezni a játékot, alig vártam hogy vége legyen, csak hajtott a látvány ennyi.

Valami budget 1 dolcsis csomagba.
  • mester1987
    *Mármint az Evolvét fejleszti a Turtle Rock - arra írtam.
  • mester1987
    Turtle Rock fejleszti aki a Left 4 Dead-et, hát elég monoton volt az mondjuk. Mindegy a CryENGINE miatt megnézem azért.
  • mester1987
    Még a Ryse: Son of Rome-mal ismerkedem. Látom múltkor volt benn forgalom. Nem lehet rossz!

Lagymatag? Jobb vagy rosszabb, mint az Advanced Warfare inkább úgy mond, így annyira nem vágom, csak nézegettem róla...
  • DarkSector
    Titanfall lagymatag, az Evolve meg szerintem pont a hype ellenkezője, egy idétlen unalmas játék.

Evolve-nak nem látom a jövőjét.
    Nem értem mi a francot kezdenek vele az első 1-2 hónap után.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 22:07:32
  • DarkSector
    De olyan hardverem nem lesz. :D Többi meg már van (XOne asszem 1-2 éven bellül ha lesz Quantum Break)

Igen a Crytek asszem, de ha ismered megmondod a címét akkor meg tudom mondani, de asszem igen valami Hunt vagy Hunter. :D
  • mester1987
    Én Crysisnál voltam így, de ugye annak már vége.

Multisnál a Contagiont nézegettem, a Titanfallt meg az Evolvét.
  • DarkSector
    Azt a Garden Warfare-t nem fogom, sőtt azért szedem le mert ingyenes, de még így ingyen is csak 1-2 menetre belenézek, a többit ahogy lesz időm sorba végigjátszom.

Na jó a Last of Us-t nem feltétlen mert PS3-on megvolt, de ott abban van egy kiegészítő, ahoz nem volt még szerencsém, meg valami multiplayer is.
  • Shep
    A Hunt vagy mi a címe Crytekesre gondolsz?
  • Shep
    Kár ,hogy nem jön a Resi HD vitára, WiiU-ra meg mondjuk Gameboyra is :DD
  • DarkSector
    Igen kevés a jó.
    Pár sorozatot nem tudok megunni.

Multi terén az a zombis lövölde tünik faszának.
    Most nem tudom a nevét, elég Resident Evil-es játék, a gameplay demo-ban egy erdő közepén kell csapatban gyilkolni, na az faszának tünt.
  • DarkSector
    Nyugi közmunkából nem költök, ez csakis a maszek lóvém, a rendes fizetés csakis értelmes dolgokra megy el. :)
    Ezért mondom leállok, megleptem magam születésnapra meg karácsonyra is rendesen, most pihi lesz, azt kb márciusban talán lesz újra valami. Még ezek mindenképpen kellenek majd:

- Uncharted 4
    - Resident Evil Remastered (PS4-PS3-X1-X360-PC .... mind az 5 platformra megvezsem majd, húzós lesz a projekt anyagilag.:D)
    - Order 1886 (feltehetőleg dobozosan, mert eléggé 1x végigjátszósnak tűnik)
    - Final Fantasy 15

(amúgy az elmúlt időben Steam-en sokkalta többet költöttem, csak éppen olyan játékokra amikkel nem játszok, vagy nem indítottam el, most meg olyanokra igaz kevesebbre amikkel játszom is.)
  • Shep
    Minek, mikor semmit nem játszol végig?
  • mester1987
    Engem meg mostanság szinte semmi.
    Ha nem szadista játék van, akkor klisés, hogyha az sem, akkor meg folytatások.

Lehet rá kellene jobban állnom a multis dolgokra, mert ez a sok single playeres dolog már kezd kihalni, nem mintha nem lehetne új műfajt vagy mittudomén.
  • Tinman #233157
    Vaze én ezt nem értem... tudom nem nyúlkálunk más gatyájában, de nem úgy van, hogy közmunkában kínoznak? Eskü melót váltok, megyek hozzátok, mért én ezt távolról sem engedhetném meg magamnak ^^
  • mester1987
    ProStreet ezerszer jobb, inkább azt vedd!
  • DarkSector
    Jó hát ez van. :D
    Most pár hónapig kuss lesz. Nincs is már szinte ami jelenleg érdekel. és már megjelent.
  • Tinman #233154

Szerintem a vesződést se érik meg... egyrészt full angol (mégsem szinkronizálhatok családomnak, ha néznénk), másrészt nincs magyar felirat, harmadrészt 90%-át szvsz a legtöbben már láttuk és nem a torrent mellett, de onnan jobb minőségű, fullosabb anyag, leszed, megnéz, töröl és ennyi.
  • mester1987
    Nem semmi! Tudsz élni :)
  • MerlinW
    2.5 eurót? Aztamindenit:) Biztos vagdosod most az ereidet:)
  • DarkSector
    Ja Rivals-ért 500ft-ot nem adnék!

Killzone és Unity van meg, egészen pontosan:
    (Kiköltekeztem de nagyon, most is az akciókkal elcsábítanak sajnos.)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Killzone SF (4000)
    - Infamous Second Son (3700)
    - Infamous First Light (4600)
    - Evil Within (3700)
    - Call of Duty Advanced Warfare (7500)
    - PvsZ Garden Warfare (free)
    - Assassins Creed Unity (7500)
    - The Last of Us Remastered (3800)
    - DriveClub (7500)
    - Metal Gear GZ (1300)
    - Tomb Raider DE (2500)

+- 100 ft eltérésel ezeket vettem eddig.

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 21:50:04
  • Maak