Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Már kint van a LA??? 😮
MerlinW

[merlinw.org]

DarkSector
😄DDDDDDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kalózöböl kezdõlapját lessétek meg.
Fpocok
Nekem is francián kezdte, nem tudom miért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Jobb gomb a játékon, Tulajdonságok, utolsó fül Nyelv.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MoRT2195
Ja semmi, hülye vagyok, megvan... el is feledkeztem arról, hogy Steamen is lehet/kell nyelvet állítgatni.
MoRT2195
Nem tudjátok, hogy a Mafia 2-ben hogy kell nyelvet állítani? Tegnap szedtem le (Steamrõl), most felraktam, de francia a játék és a menüt végigjárva nem találtam nyelv választási opciót.
Troger911
Nagyonsok függ a környezettõl. De igazán én a hangoktol szoktam ugrálni. Egy egész jó fejhallgatót használok egy xonar dg karival, csak ajánlani tudom.
tomsolo
Jó kis játéknak tûnik ez Krater - kár hogy az átvezetõk alatt semmilyen felirat nincs...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Heh! Amnesiáig azt hittem, hogy nem tud engem egy játék se megijeszteni. Dead Space sorozat, F.E.A.R. sorozat, AvP2 emberi kampány, Condemned, stb. Mindet simán végigjátszottam. Azóta rájöttem, hogy a horrorjátékoknak van egy fajtája, amivel nem merek játszani. Az Outlast is ide tartozik 😄
Botond
Ezért kérdeztem, hogy ismered e, illetve egyúttal jeleztem, hogy ha nem magyar iprõl vagy, akkor felejtõs. 😊
Nekem már megvan és mit ne mondjak, a végét már délután tudtam csak végigvinni 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

genndy
<#worship>
Viszont nem szeretem a horror/ijesztgetõs játékokat, úgyhogy nyerje más <#vigyor0>

Troger911
Néha a Dead Spaceis be....ott 😊
Troger911
Na ezt egyszer kipróbálom 3d-ben, sötétben, fejhallgatóval...
grebber
Semmi "félelmetes" nincs benne sajnos az elõ 10 percet leszámítva ott van egy két para azt elhal 😞

Next PC upgrade: 2022

Bátor emberek jelentkezését várom! ERJA csoport.

genndy
Socból kicsit már elég, akármilyen moddal. Lost Alphát majd megnézem még, csak legyen hozzá magyarítás. Addig CoP.

Fpocok
Nem is a 11-esnél volt a labda.

Fpocok
Nem tudtam, hogy ott lehet nézni.

Törölt felhasználó
Soc-hoz van Priboy Stroy néven egy mod. Besza behu kategória. Kb abból emelték át az ötletek nagy részét a CS-hez 😉 Story nagyon adja! 😊
Fpocok

Botond
Telesport.hu? Vagy külföldön vagy?
genndy
http://www.telesport.hu/fifavb/live/?match=3

Fpocok
Valaki tud adni linket a meccshez, hogy tudjam nézni?

kill3r21
Nincsmit
Botond
Getgamesen borderlands2 goty 75% offal 9,99 EUR. Alapára is kevesebb, mint steamen. Elgondolkoztató!
lostprophet
Köszönöm szépen a Thiefet, már csorog is lefelé 😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

ZsZso
Valóban! Elnézést. Team vs Team.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Megnéztem újra és úgy tûnik ez valami 5v5 pvp lesz... wtf?

genndy
Gratula, jó játékot!

Más:
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Hát ez még mindig egy baromi jó játék, még így sok évesen is (2007-ben jelent meg). Complete moddal 10 óra alatt csak gyorsan átszaladtam a fõszálon, meg pár fontos mellékküldit megcsináltam. Még mindig bazi jó az a sötét, nyomott, komor, kelet-európai hangulata, meg persze az egész Zóna horrorisztikus, parás atmoszférája. Lövöldének is jó, jó fegyver- lövedék- és sérülésmodellezéssel, meg lehet szabadon kóborolni, meg küldetéseket megcsinálni, meg képzõdményeket keresgélni, vagy egyszerûen csak túlélni, amihez kedve van az embernek.
A millió moddal föl lehet turbózni a grafikát, a fegyvereket, a küldetéseket, mondjuk ilyennnel most nem tököltem, a Complete 2009 elég kiforrott modcsomag, javított küldetésekkel meg szebb textúrákkal, az bõven elég volt, fõleg hogy magyarítás is van hozzá. Meg amúgy is vagy 6x játszottam végig, úgyhogy azért sem volt már kivesézõs. Klassz, na. Jöhetne már egy újabb single player STALKER.

RF Armageddon DLC-t meg befejeztem a harmadik küldetésnél, kiharcolt magának egy szõrös bunkót (shift+del) az állandó kifagyásával. Nincs kedvem már nekem ilyennel szarakodni. Inkább végigviszem a Staler COP-ot újra <#nyes> (CS már korábban megvolt, most játékbeli idõrend szerint akartam haladni)

tomsolo
hmm

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Visszaszívom:

* Orcs Must Die (1) -STEAM szerint- = Single Player
* Orcs Must Die (1) -STEAM szerint- = Single Player / Coop

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
A videók tanulsága szerint van.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Semmit sem tudok a játékról.

Ellenben, a két korábbi, és teljes játék eleve a koopra épült.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ebben van coop, nem?

IMYke2.0.0.0
Aki mégsem tud élni az "Orcs Must Die! Unchained Alpha" nélkül, annak tudok adni egy kódot.
Igényeltem egyet saját kontómra, direkt ajándékozási célból, a topik lakóinak - már ha akad valaki bátor, és negyed-kész (se) játékkal akarja elütni a drága idejét és tesztelni.

ZsZso
MMOknál én nagyon sok jó tapasztalatot szereztem régen, egészen más mint amit pár Early Access játék tud nyújtani.

Sir Quno Jedi
+1

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso

IMYke2.0.0.0
Alpha és Béta verziókkal játsszon az, akit két anyuka szült - szerintem.

grebber
Orcs Must Die! Unchained alpha key-t osztogat az alienware!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Gratula neki!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kill3r21
Gratulálok LostProphet-nek! Õ nyerte a Thiefet! 😊
tegla

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

shaddam
Van egy 20%-os gamersgate kuponom. Valakinek?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Gratulálok a "Thief" nyertesnek.

//Anonymous. Dobjuk össze a pénzt, és küldjünk rá bérgyilkost erre az Úrgére😊

Fpocok
Co-op game-sharing will be a PlayStation-exclusive feature. Reports from Eurogamer and Gamespot details the steps that PS3 & PS4 owners will take to invite their friends to the Himalayas. If you've got a PlayStation Plus subscription, you'll get ten invites to pass out when Far Cry 4 hits retail. The experience is referred to as a "trial"