Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kalózöböl kezdõlapját lessétek meg.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Viszont nem szeretem a horror/ijesztgetõs játékokat, úgyhogy nyerje más <#vigyor0>#vigyor0>
Next PC upgrade: 2022
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Más:
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Hát ez még mindig egy baromi jó játék, még így sok évesen is (2007-ben jelent meg). Complete moddal 10 óra alatt csak gyorsan átszaladtam a fõszálon, meg pár fontos mellékküldit megcsináltam. Még mindig bazi jó az a sötét, nyomott, komor, kelet-európai hangulata, meg persze az egész Zóna horrorisztikus, parás atmoszférája. Lövöldének is jó, jó fegyver- lövedék- és sérülésmodellezéssel, meg lehet szabadon kóborolni, meg küldetéseket megcsinálni, meg képzõdményeket keresgélni, vagy egyszerûen csak túlélni, amihez kedve van az embernek.
A millió moddal föl lehet turbózni a grafikát, a fegyvereket, a küldetéseket, mondjuk ilyennnel most nem tököltem, a Complete 2009 elég kiforrott modcsomag, javított küldetésekkel meg szebb textúrákkal, az bõven elég volt, fõleg hogy magyarítás is van hozzá. Meg amúgy is vagy 6x játszottam végig, úgyhogy azért sem volt már kivesézõs. Klassz, na. Jöhetne már egy újabb single player STALKER.
RF Armageddon DLC-t meg befejeztem a harmadik küldetésnél, kiharcolt magának egy szõrös bunkót (shift+del) az állandó kifagyásával. Nincs kedvem már nekem ilyennel szarakodni. Inkább végigviszem a Staler COP-ot újra <#nyes>#nyes> (CS már korábban megvolt, most játékbeli idõrend szerint akartam haladni)
* Orcs Must Die (1) -STEAM szerint- = Single Player
* Orcs Must Die (1) -STEAM szerint- = Single Player / Coop
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ellenben, a két korábbi, és teljes játék eleve a koopra épült.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igényeltem egyet saját kontómra, direkt ajándékozási célból, a topik lakóinak - már ha akad valaki bátor, és negyed-kész (se) játékkal akarja elütni a drága idejét és tesztelni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
//Anonymous. Dobjuk össze a pénzt, és küldjünk rá bérgyilkost erre az Úrgére😊
Parasite Eve 2, best game EVER!