Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Nekem a 7870 oc-val 40-50 tressfx-szel, minden ultrán beállításokkal. Miyen proci van neked alatta?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Egy HD7850-em van, annak rendesen odavág. De szerencsére eddig minden játéknál tudtam kompromisszumot kötni, hogy még szépek maradjanak, de jól is fussanak. Persze egy-két kivétel van, de az inkább optimalizálatlanság.
TBTPumpa
TressFX még az izmosabb csúcs VGA-kat is megizzasztja. Persze szebb vele Lara, de nem mindenkinek ér meg annyit. Konkrétan a felére csökkenti a teljesítményt játék közben.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troger911
Nem, Maak-al boltoltam.
Fpocok
Ott vetted, ahol mondtam?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Troger911
Elkezdtem a Tomb Raidert. át tényleg szép, eddig tetszik is, de, hogy ez a TrashFX mennyire odavág a videokártyának... Ki kellett kapcsoljam. Minden már lehet maxon, így hoz 40-50 Fps-t, de ha azt benyomom, akkor 5–20-ig... Szerintem élvezni fogom a játékot, bár még nagyon az elején vagyok.

Más: Ha esetleg több EJ csoport tagot is érdekelne egy Warhammer 40,000: Dawn of War GOTY, akkor megkérem IMYke-t, hogy rakja fel giftsre 😊
IMYke2.0.0.0
Szívesen - köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezért van sokszor, hogy megjelenés elõtt már vannak kártyák a piacon adott játékból. Az is a teszterek miatt van. És igen, méri a játékidõt már a press verziónál és a bétánál is általában.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Hogy így szoktak, hogy azt méri a steam, de logikus végülis, csak sose gondoltam bele.
Fpocok
Már mint mit nem tudtál? Hogy a játékokat szoktál tesztelni kiadás elõtt?

Botond
Nm, nem tudtam, hogy van ilyen. Ma sem hiába keltem fel, megtudtam vmi újat.
Teszterek. Ezért látsz ennyi játékidõt ilyen korán.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Egyike a játokoknak amit többször végigvittem.Minden szar cuccot maximumra fejlesztettem 5-6x végigvittem!

Next PC upgrade: 2022

Troger911
Na, végignyomtam a Dead Space 1-et. 8 óra játék idõt adott sztori. Végig élveztem. Jól megkomponált jeleneteket tartalmazott, a történet is tetszett. Páran írták, hogy egy bughalom. Hát jelentem, én grafikai buggal nem igazán találkoztam, néha a fizika viccelõdött, amikor kicsit ugráltak a hullák (pár eset). Az irányítás V-sync kikapcsolása után teljesen jó lett, de addig késett egy kicsit, hiába stabil 60 fps-re állította be (kikapcsolás után 200 fps, nem egy friss darab na...). Lassan neki is állok a következõ résznek, de elõtte lehet megnézem a Tomb Raidert, mert arra is kíváncsi vagyok.
TBTPumpa
Ha korábban az adatlapjára néztél - akkor is láthattad, hogy volt már aki játszott vele. Azt hiszem az elsõ, aki értékelést írt - 20 órát tolt a játékba, mindezt úgy, hogy hivatalosan meg sem jelent.
Gondolom kapott valami early acces-t.

Dzsini
Az Origin (és bármelyik nagy üzlet amúgy) online boltja leárazások nélkül nem a mi zsebünkre van méretezve. Nem véletlenül adtak ki például a SimCitybõl HU-PL-RU nyelvû lokalizált változatot, amit boltban 7 ezerért (limitedet 8-ért) meg lehetett venni, és nem véletlenül mûködik ezer külsõ oldal, ahol folyamatosak az akciók.

Steamen is van pár drága eset, Originen is csak az exkluzív tartalmas, Deluxe változatok vannak 70 euron. Uplay se tragikus.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Originen kissé elvannak szállva már az árak basszus! Láttátok? 70 euros játékok! Nálam idáig is 20 eu volt a határ, etalonnál 30.
Botond
~60 órája jelent meg rise of nations, de egyik értékelõnek már benne van 42 órája. 😄
DarkSector
nemaz csak mondja hogy megnyomom és egy ideig mutatja, és én irtam hogy ami számokat megadott nem jó a megfejtéshez....érdekes.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egy sudokura? Végtelen variáció? Beírod a megadott számokat, és a solve gombra kiadja a megoldást, mi ezen a bonyolult?

steam, origin: ACE_hun

Fpocok
8K ME3 kép
Azért, mert 4K már a múlté. A linken egy 7680 x 4320 kép van. Imi ne kattints rá, mert befagy a géped 😄

Moby
Hát izé...semmi 😄 várom, hogy valaki megfejtse, érdekel a megoldás 😊

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
jah de akkor nem segít mert végtelen variáció van nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
mert amíg nyomva tartod csak addig mutatja
btw millió+1 solver oldal van

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
hallod de nem adja ki a solve a helyes számokat, mert ha aszerint irod be nem lép tovább. 😊

tomsolo
annyira nem, de 3-4-5 feladathoz már nem elég az ilyen trükköcske 😊

DarkSector
De ez akkor igy sportszerû? 😄

DarkSector
😄 ez igaz. 😄

tomsolo
Igen, de az õ linkjében lévõben ott benga nagy solve gomb is 😛

DarkSector
Nem rossz, de itt átalakítottam egy kicsit a dolgot hogy legyen benne segítség is...a sorokat meg oszlopokat ellenõrzi magától, és kiírja ha végeztél a feladattal. 😄

2. feladathoz kis segítség (javítva)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha bundle-ben volt egy játék, akkor az érte kapott contri pontok szánalmasan alacsonyak.

Milyen pontok?

tomsolo
kb igen. persze folyamatosan csökken ez miatt az érte kapott pontok száma

Hogy lehetek ilyen contributor? pl. veszek egy 1$-os Bundle-t, abból párat (vagy az összeset) elajándékozok, akkor az jó?

Tényleg könnyû ez a 3-as feladat. Lövésem nincs mi a kombinció...XD Rengeteg féle gondolatmenet alapján meg lehet alkotni egy ilyen kódot...

Ezzel egyszerûbb:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.phon.ucl.ac.uk/home/mark/sudoku/workpad.html

😄

Rapid81
Te legalább látsz benne valamit... 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tomsolo
Öööö... írd le már magadnak egy papírra amit te mondasz most, meg ami a segítségben van...

DarkSector
😊

TBTPumpa
Nem kell nekem évente Tomb Raider, elég nekem 2 évente 1.
De azért ezt a Definitive Edition-t megnézném nextgen konzolon. De csak emiatt és a Last of Us Remastered miatt fölöslegesnek érzek PS4-et venni. <#idiota>

Moby
Hát nem biztos, hogy azt fedeztem fel 😄 amit én megláttam azonnal a feladatban azt 2db 2jegyû számot eredményezett. A probléma az, hogy nem tudom mihez kezdjek velük 😄

Adversus solem ne loquitor

arty
nekem ilyen kis árkádból az 5-6 óra már simán elég 😊

Forza.

Elvileg õ sandbox lesz és legjobb tudomásom szerint még ha rövid lenne is kurvasokat lehet benne hallni, ergó nem lesz rövid...XD

tomsolo
hotline miami2 - jöhet, csak legyen hosszab mint az 1 és hasonló vagány zenék

arty
a rossz ízlésedrõl nem a játékIPAR tehet 😛PP
+nem lehet évente két túmbréder 😛

Forza.

tomsolo
hátha felfedezted, akkor nem értem miért nem oldod meg - bizonyos szempontból egyébként a négyes feladat a legkönnyebb, persze az biztos, hogy elég stresszelõ mert minden számjegynek stimmelnie kell és van belõle szép számmal

grebber
Egyik lotr game e volt olyan hüdehosszú... csak tippelem majd kiderül ha végigvittem 😄

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Grebber 10 óra alatt bármilyen játékon végigfut. Ezért írta gondolom...

TBTPumpa
Dragon Age hosszú lesz. Az egyik fejlesztõ mondta, hogy CSAK a történeti szál 50 óra. Persze ez bullshit, de azért jól hangzik. Még ha a fele - 25 óra - lesz csak a történeti szál, már akkor jobb és hosszabb lesz, mint a második rész volt. <#idiota>

Mordor 10 órát honnan veszed amúgy?