Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3-al szemvedek éppen. Tudom minek kell kijönnie, csak azt nem tudom még hogyan. Azért van pár variációs lehetõség.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Július:

Sniper Elite III - Egynek biztos jó lesz ,bár annyira nem érdekel ,de mindenképpen végigjátszom majd egyszer valamikor.

Elvileg valamikor idén:

The Vanishing of Ethan Carter - Ki....ott mondon várom a grafika miatt.

Szeptember:

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments -Szeretem várom ,végigtolom.

Október:

Middle-earth: Shadow of Mordor 8-max 10 órás lesz egybõl letolom majd.
Assassin's Creed Unity: Ezt tervezem megvenni majd,mert a coop érdekel.De elõbb végigviszem egyedül és meglátom érdemes-e többször végigvinni.

Alien: Isolation - Ez a bujkálós szarság nem nyerte el a tetszésem de végigviszem.

Evolve - Nem szeretek multizni de ez egyelõre tetszik és a vételén gondolkozom.

Dragon Age: Inquisition: Majd ha lesz hozzá magyarítás végigjátszom

The Evil Within: Nem tünik nagy eresztésnek ez sem. 7-8 órás lesz tuti.Egynek elmegy.

November:

Far Cry 4 - Szinte együltõ helybe egybõl letolom majd 12-14 órásnak tippelem ezt is mint a FC3 fõszálat.

Call of Duty: Advanced Warfare -Szokásos egybõl végigtolos tuti nem lesz ez se töb 6-7 óránál sõt...

Next PC upgrade: 2022

MoRT2195
A Call of Duty 12-t kihagytad. Az 100% hogy lesz jövõre. <#vigyor2>
Én amúgy a Cyberpunk 2077-et várom nagyon, de sajnos az E3-on se mondtak/mutattak róla semmit. :S Bár nyilván most a Witcher 3-ra koncentrálnak jobban, de azért valamit benyöghettek volna.
TBTPumpa
Számomra, smafu. Ezek közül egyiknél sem érzem égetõ szükségességét annak, hogy játsszak velük. Talán a GTA 5, amire majd ránézek, de ha ugyanolyan híresen szar PC-s portja lesz, mint a negyedik résznek...

Watch Dogs-ot és GTA 5-öt egy hozzászólásban megemlíteni! Inkább ne menj be a Watch Dogs topikba. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
a 2. feladathoz, a SODOKU-hoz, akinek kell itt van egy tábla Excel-be itt könnyebb kitöltögetni meg belejavítani. 😊

2. feladat

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tomsolo amúgy ez a Too Hard Puzzle, hogy mûködik? Aki megfejti megkapja a játékot vagy a megfejtõk közt sorsolsz?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
hotline miami2 (!!!!!!!!!!!!!!!!!), alien isolation, broforce(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), wolf, watchdogs, éves cod, éves bf, deadrising3, destiny, projectcars, asettocorsa, , the crew, driveclub, forzahorizon2, farcry4, gta5pc smafu? 😛

Forza.

TBTPumpa
Dobozos verziót kedvelõknek:
Thief (2014) - 5 990 Ft
(PC játék, ajándék fémdoboz, poszter, soundtrack kód, Bank Heist DLC)

TBTPumpa
Persze, biztosan nem fognak megjelenni, csak ki kellett böfögniük valamit az E3-on. Majd 2016-ban visszatérünk rájuk. <#idiota>

Shep
Megnézem én azt a TR-t meg a ME-et jövõre 😊 Ráadásul mindkettõ bitnag hosszú lesz, gondolom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ebbõl engem BAttlefront érdekel a legjobban. Witcher 3 is, meg a Batman is azért.

TBTPumpa
Witcher 3, Division, Rise of the Tomb Raider, Batman Arkham Knight, SW Battlefront, talán Mirrors Edge és talán StarCraft II: Legacy of the Void.

És érkezik új NFS is! <#idiota>

Jövõre mik is jönnek, amik "elárasztanak"? Most csak a Witcher-t tudnám említeni így hirtelen.

Moby
Ha jól értelmezem a segítséget, én ezt már egy napja felfedeztem, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek vele 😄

Adversus solem ne loquitor

TBTPumpa
Jó lesz az jövõre is. Ez a 2014 a várakozás éve.
Persze volt egy kellemes Thief februárban, egy baszottjó Diablo 3 RoS márciusban, na meg egy szintén kellemes és mûvészi Child of Light játék a tavasszal és ennyi. A folytatásban érkezik egy Dragon Age, ami vagy jó lesz, vagy pedig nagyon nem és ezzel le is húztam a 2014-es évet.
Ez így baromi kevés cucc, kiindulva az elõzõ évekbõl.
De legalább jövõre ismét el leszünk árasztva nagyobb címekkel.
Sims 4, Far Cry 4, AC5 játékok nálam nem játszanak.

Én kérlek alásan manuálisan oldottam meg.

TBTPumpa
Mondtam már, hogy borzalmas mentési rendszere van ennek a Resident Evil 6-nak?
Komolyan, ilyet már vagy 10 éve nem láttam játékban. Legyõzöm a bosst, elmenti az állást a játék, kilépek - folytatnám késõbb, erre vissza dob a pálya elejére a Bossfight elé. Most megint lehet szívni vele. Fuck my life rly.

3. kulcsa is megvan már, csak a kódot nem tudom, hogy kell összerakni hozzá.

tomsolo
Hát az internet világában nem nagyon van olyan hogy "nehezített" sodoku... 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
majd kiderül ha végigértem vele. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
persze nem egyszerû de azért nem bonyolult annyira
😄

Jó felé kapizsgálsz. Amúgy ez egy nehezített sudoku, ahol nem tudsz átlagos módon haladni. Mondom ezt úgy, hogy nekem az átlag sudoku megoldása 2-3 perc max.

3-ason agyalok amúgy most, de már van ötletem.

Rapid81
Neked persze, hogy az...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tomsolo
mind könnyû

DarkSector
Tudom, csak megjegyeztem hogy a elsõ elég könnyed.
a 2.-nál középen kell kezdeni ennyit már most látok. Lerajzoltam egy papira meglátom mennyi idõ mire meglesz. 😊

tomsolo
<#eljen>

Ez a kettes...

DarkSector
az egyes nagyon könnyû volt.
kb 1 perc.

Troger911
Shadowrun Returns 3.99€ még 22 órán keresztül a Humble Storeban!
Szabi
köszi <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

kill3r21
Srácok, ismeri valaki a Trove cimû játékot? 😄
Fuckyeah megvan!

DarkSector
Jó, írtam hogy nekem.

grebber
Cseppet sem idézi fel hangulattalan okádék.Cod 2 fényévekkel jobb!

DarkSector
Ja és meglepõdve hallom hogy CryEngine 3-as. 😄

DarkSector
Jesszusom, ez a játék kicsit nekem felidézi a COD2-es korszakot. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jah. Felraktam egyet SG csoportnak is, szóval arra is lehet jelentkezni.

grebber
Köszönöm szépen.
Kártyazsetonból akkor majd akciósan berántom a kieget!
De elsõ körben majd beszerzek még egy SSD-t játékoknak mert ez a vinyóm annyira szét van terhelve hogy minden game amiatt akad<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

kill3r21
Grat Grebinek 😊
És az Outlast nyertese. *dobpergés* grebber
Törölt felhasználó
Egyébként GMG-n hogy kell vásárolni Paypallal? Mindig bedobott az accountom oldalára, hogy valamit regisztráljak be, de ott nem kért se paypal, se semmit. Erre bankkártyáról kellett adatokkal vásárolnom. Elvileg ugyanaz, de majd kiderül a végelszámoláskor.
kill3r21
Grat 😊
kill3r21
Nekem tök úgy tûnik hogy random emberektõl, ott vettem a Thiefet és a kulcs mellet kaptam egy reklám facebook oldal linket, ami egy külföldi srác gamer oldala volt...
tomsolo
köszi 😊

de szerintem rá fogsz jönni - messze nem olyan bonyi mint amilyennek látszik

Ezen gondolkodok már egy napja 😄
és sajnos az új segítséggel sem jutottam elõrébb

egyébként nagyon elmés feladatok voltak eddig, jót szórakoztam a kitalálásukban 😊

"Everything that happens, happens for a reason"

Törölt felhasználó
Pfff faja. Elsõ alkalom hogy "beszoptam" egy vásárlást.
Shep
Legalább valaki értékelte 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

2-essel mit össze nem szenvedek azt el nem tudod képzelni... Pedig sudoku-ban jó vagyok ,de ez nagyon nyögvenyelõsen megy.

arty
aztamindenit! még sose láttam ekkorát! 😮OO

Forza.

arty
Mobilon olvastalak (ezért nem reagáltam, kínszenvedés lett volna), nagyon jót derültem a szópárbajon 😊)

(mivel pontosan tudom, h kb milyen éllel mondhattad, ahogyan azzal is tisztában vagyok, h ratgab megengedhetne magának jobb gépet - ha akarna)

Forza.