Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
A két csoport tartalmaz azonos párokat. Vagy nem jó helyen kapiskálok 😊

Adversus solem ne loquitor

Komoyl kínálattal nincsen. Kisebbel ott a DotEmu, akik kiadóként jelen vannak Steamen és GOG-on is, de néhány saját játékuk csak náluk elérhetõ, illetve pár egyéb kiadó portékái mellett Mega Drive-játékok vannak még náluk. Ez utóbbiak is ismerõsek lehetnek Steamrõl, de van néhány olyan összeállításuk, mely részelemeit tekintve nem exkluzív, de abban a formában máshol nem létezik.

A Gamersgate-en is vannak viszonylag régebbi játékuk, köztük olyan DRM-free is, ami se Steamen, se GOG-on nem érhetõ el. Nagy szívfájdalmam például a Salammbo (a regényt szeretem), érthetetlen módon az Anuman máshová nem tette még fel, és nem is akciózzák soha. Mindenesetre csordogálnak a mai napig a régebbi játékaik, szóval elõbb-utóbb csak hozzáférhetõ lesz máshol is.
Törölt felhasználó
Végülis nem rossz. De a steames, uplay-es, origines játékokat is le tudom tölteni bármikor. Ennél kicsit olyan érzésem van, mintha egy torrent oldalról húznám le a játékot (mivel nincs kulcs), fõleg ha a letöltõ oldalukat is használom. Igazából olyan játékoknál nem is érdekelne, hogy Gog-on van, amik egyedül állók, de szeretem a rendet és pld a többi AC-t is beaktiváltam az uplayen, hogy ott legyenek, ne szerteszét. Plusz a splinter cellel is szeretném így csinálni, de úgy nem lehet ha az elsõ részek gog-on vannak a többi meg steamen vagy máshol.
A multihoz még annyit, hogy az új kliens egyik funkciója is az lesz, hogy a Steamesekkel lehessen együtt játszani. Hogy ez miként fog kinézni pontosan, azt meglátjuk, ez a kliens- és felületgyártás nem ment az EA-nek, a Microsoftnak és a Ubinak sem, de a Sonynak sem.
Shep
Ne akard, hogy beléd kössek, tudod mire céloztam 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem beszélve arról, ha az ember kedveli a régebbi játékokat, azt tõlük lehet a legolcsóbban, legmûködõképesebben (win 7 támogatás alap, de lehet már win 8 is talán) begyûjteni. Gyakorlatilag ilyen régi játékokkal foglalkozó oldalt én nem is tudnék említeni (bár lehet van).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Annyi különbséggel, hogy ezért fizettél is, tehát nem olyan mint a warez...:-P

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Többnyire, de némelyik direkt ahhoz a részhez kulcsot használ, mert a multi felülete igényli azt. (Tehát ennyibõl nem 100%-ig DRM-free, bár ez egy érthetõ kompromisszum.) Illetve talán egy-két játék is van, amibõl hiányzik a multi. (Steamen is amúgy, a STALKER ott single-only.)
Shep
De van egy AC-d amit bármikor le tudsz tölteni, mi ebben a rossz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
DLC-ket virágboltból és probléma megoldva.
Többet nem igazán érnek amúgy se.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nemrég jelentették be az opcionális kliensüket, a Galaxyt. Ugyan még nem tisztázott, hogy mely játékokat fog támogatni, de így lesz "Steames" felületük.

Éppen az a DRM-mentesség lényege, hogy bármikor letöltheted tõlük a játékodat, odapakolod, - másolod, ahová akarod, akár 120 gépre is stb. Ezért fura, amit számon kérsz. Anmúgy van letöltõkliensük már, de abba is a böngészõbõl lehet bepakolni a dolgokat.

Régi játékoknál amúgy amellett, hogy rendre az övéké a leginkább mûködõképes megoldás, gyakran tartalmaznak olyan extrákat és régebbi verziókat is (pl. Broken Swordból nem csupán az eredetinél szerintem gyengébb DC-t, de a Rune esetében is náluk elérhetõ a felújított változat mellé az eredeti, az I Have No Mouth... mellé adjáka novellát stb.), amit más nem. A felületük és a játékok "nem benyelése" (értsd, ha valami megvan, akkor ha egy olyan pakkot veszel, ami azt tartalmazza, akkor nem veteti meg kétszer, hanem annyival olcsóbban kapod) pedig igencsak kedvezõ.

Ha ragaszkodsz a megszokottakhoz, akkor neked nem pálya. Ha belefér még egy, szabadabb megoldás, akkor viszont a GOG az egyik legjobb alternatív megoldás - eleve nem egy másik, rosszabb Steam, mint az Origin vagy a Uplay. Mivel szoktak idõnként játékokat is osztogatni, így hörcsögként érdemes rajtuk tartani az ember szemét.
Törölt felhasználó
Multis verzióknál is mûködik ez a "warez"-egyébként?
Törölt felhasználó
Én gogon nem akarok vásárolni, ha nem lehet sehol aktiválni a játékot, mert így is 3 helyen gyûjtöm a játékokat, nem kell még 1 hely.
Ha lehet kulcsot kinyerni, úgy hogy ajándékba küldöm el magamnak a játékot és ez a kulcs aktiválható valahol (steam, origin, uplay), akkor vásárolok majd szívesen onnan is.
BTW most van egy olyan acc a Gogon, amihez tartozik egy AC-és ezt az accot kisorsolnám köztetek. Meg lehet változtatni az e-mail címet és a jelszót is, csak a "mulli86" név marad meg. Ennyi
Már vagy 4szer körbeírtam, nem tudom mit nem lehet ezen érteni...
Shep
Annyit tesz ,hogy nincs rajta védelem. Letöltöd és játszol, vagyis olyan ,mint a warez :9

Törölt felhasználó
Tehát a Witcheres ajándékba vett kulcsok aktiválhatók voltak originen?
Shep
Jó persze, azt én is tudom csak nem értem õ mit akar 😊

Törölt felhasználó
Nem tudom mit takar a DRM mentes. De ezek szerint azt, hogy nincs kód, léphetsz be oda is külön. Szóval aki igényli az accot, jelentkezzen és ha több érdeklõdõ is van, akkor random.org-on kisorsolom....
A giftekhez generál kulcsot, de ott nem darabonként, hanem rendeléshez. Bár azt nem értem, hogy ez mire jó neki, hiszen attól még nem lesz Steames a kulcs.

Egyébként a Witcherek kulcsai is aktiválhatók voltak, sõt egy rövid ideig bundle-ben is lehetett venni GOG-ra is.
Shep
Nincsen kód, mihez kellene neked kód, mikor drm mentes a gog?

Törölt felhasználó
Szóval itt azt akartam kérdezni (így utólag visszaolvasva kicsit katyvasz), hogy ha gogon vásárlok, akkor ott nem fogok kapni aktivációs kódot sosem vagy most csak beleszaladtam ilyen esetbe? Mert ha gogon csak ilyen letöltõs dolgokat lehet venni, akkor hanyagolom majd és itt és most lehet jelentkezni az acc-ért, ami a lentebbi játékokat tartalmazza.
Vagy giftként ha megveszem saját e-mailre a játékokat, akkor kódot küldenek?
Törölt felhasználó
Na lecsekkoltam. Megváltoztatható az e-mail és a jelszó is, szóval simán át tudom ruházni az accot
Törölt felhasználó
GOG-on ha veszek valamit, ha ajándékba vesza ha máshogy, mindenképpen az ottani accom-ról fogom tudni letölteni a játékot? Azért kérdezem, mert akkor szerintem onnan nem fogok vásárolni többet... Így is elég hogy 3 programot telepítek és azon gyûjtögetem a játékokat, nem kell még nekem a neten is mentegetni a honlapokat. Így viszont fel tudnám valakinek ajánlani az accountomat egy Assassin's Creed játékkal. Ja meg kaptam pár bonus játékot így potyára...
tomsolo
mit értesz átfedés alatt?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Troger911
Majd megnézem, mert pl. én eddig azt se tudtam, hogy ez mi 😊
Dzsini
"It comes not from a business perspective, but more from a perspective of if it would help us have a stable launch of the game."

Na most akkor az eddig szervezett béták miért is voltak? 😊 És az miben különbözött az Early Accesstõl? Most ez a hívószó, most így hívják.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Én meg most azt nem értem igazán, hogy a Walking Dead-et hogyan lehet a GTA-hoz hasonlítgatni... <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Törölt felhasználó
Belinkelt HSz-edre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pffff
wantonly
Februárban volt, a PH-n terjedt ez infó, de nálunk nem annyi volt, mint ami rá volt írva a dobozra. Ezt írtam anno.
Nem neked címeztem elõsorban. De aki lát az nyugodtan spejzoljon belõle, mert van kereslet ha csak a topikon belüli viszonyokat nézzük még akkor is.

Amúgy sehol nem látok már Bioware pontot itthon.

Törölt felhasználó
Én találtam egy oldalt, ahol 2800-ért adnak 1600 pontot, ez volt eddig a legolcsóbb amit találtam. Most írtam nekik, hogy mennyi van, mert lehet érdekelne másokat is. Meg hogy megoldható-e, hogy digitális formában elküldik a kódot, mert k***a élet, hogy én nem fogok még 1000HUF-ot kitejelni a szállításra is... 😊
Gog-on New Beginning 2 dolcsi, Memoria 4 dolcsi... Mindkettõ Best Buy kategória!

wantonly
Sajnos nálunk a Tesco-ban nem volt, különben hoztam volna nektek.
CDG-nél sincs már Bioware pont....

Lehet amúgy a jófogáson vettem akkor. Jelenleg egyik oldalon se látok.

Törölt felhasználó
Ha nem lennék skót-zsidó hörcsög, én is megvenném õket gondolkodás nélkül. Csak se a személyiségem se a pénztárcám nem enged ilyet 😊
Törölt felhasználó
Ezt mikor láttad? Ha valakinek vannak ilyen esetei, az ne habozzon szerintem! Én legalábbis ha ennyiért be lehet szerezni akkor megvenném az öszes dlc-t, ami 3600 + 4800 = 8400 BW (5*1600 BW + 400 BW) Valszeg egy DLC-t kihagynék 😊 De ha van valahol 2000HUF ért akkor abból is felszipkáznék 2500BW + 3400BW = 5900 BW (~4db*1600). Excelt vezetek arról, hogy melyik DLc fontos, melyik nem, melyik van meg, mit kell még megszerezni, stb 😊 😛
TBTPumpa
Nekem alsó hangon 30 000 Ft-ba került a teljes Mass Effect 3.
15 000 Ft volt a CE 0day és 15 000 Ft a hozzá megjelent DLC-k. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én pl Apródról vettem. Volt azért gyomorideg...

Na erre most én mondom, hogy ilyenkor gondolj a topiklakókra!

Közérdekû felhívás: Aki ennyiért lát 1600-as Bioware pontot az legyen olyan kedves vásárolja fel a készletet. Ha a topikból nem is kell senkinek én szívesen átveszem még akár duplájáért is!

De csak gondoljunk akár Imy-re is, akinek most jól jött volna az a pontmennyiség!

300-400 Ft-os Bioware pontra bármikor vevõ vagyok!

genndy
<#merges2> Hát akkor arra le kellett volna csapni.
Amúgy az ME-EA árképzés belõlem is heveny hányingert vált ki, úgyhogy nincsenek meg a DLC-k. Mégis ismerem a tartalmukat <#miaz> Inkább akkor támogattam a Biowaret úgy, hogy több példányban van meg a DAO/DAO-UE.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Tesco-ban volt 1600 pont 300-400Ft-ért.

Viszont engem annyira irritál a Mass Effect körüli pénzporszívózás, hogy még ennyit se adok érte.
genndy
Mindjárt jön a Summer Sale, biztosan kap ott jó akciót (csak a napit/szavazósat kell figyelni, nem az általános leárazást).

IMYke2.0.0.0
Én már többször (!) eljutottam odáig, hogy leokézom a PayPal-es fizetést a "Mass Effect 3 Digital Deluxe-ra" - legutóbb ma, mert van 6 eurónyi pénz a Pay Palomon, egy kedves támogatóm által -, és megint rálestem erre a listára:

Maas Effect Downloadable Content

Mass Effect 3
=================
* Mass Effect 3: From Ashes -
----- 1 küldetés <+ 1 társ, fegyverek, rucik, 2 achi> - 2012-es - 800 BioWare Pont
* Mass Effect 3: Extended Cut Cinematics - ingyenes, 2012
* Mass Effect 3: Firefight Pack 2 Assault Rifles
----- fegyverek - 2012 - 160 BioWare Pont
* Mass Effect 3: Leviathan
----- 10 küldetés <+ 10 helyszín, fegyverek, tárgy, 4 achi> - 2012 - 800 BioWare Pont
* Mass Effect 3: Groundside Resistance Pack
----- fegyverek - 2012 - 160 BioWare Pont
* Alternate Appearance Pack 1
----- rucik - 2012 - 160 BioWare Pont
* Mass Effect 3: Omega
----- 5 küldetés [2 átmeneti társ, 2 helyszín, fegyverek stb., 3 achi - 2012 - 1200 BioWare Pont
* Mass Effect 3: Citadel
----- 17 küldetés [ 8 átmeneti társ, 5 helyszín, fegyvere stb., 9 achi] - 2013 - 1200 BioWare Pont
* Mass Effect: Genesis 2
----- Interaktív képregény - 2013 - 320 Bioware Pont
=====================
4800 BioWare Pont

Azannyukat!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Elképesztõen ritkán kapnak akciót a BW-pontok <#shakehead>
Magyar boltban lehet leginkább belefutni (talán konzolokszervizénél volt eddig a legjobb akció rá), de saját oldalon szinte soha, vagy max. 50% kap (viszont hogy az alapára nem megy le, úgyhogy még így is drága).
Vagy csencserektõl HWaprón, Vaterán - aztán ki tudja mi lesz a pénzeddel.

Ezt egyrészt örömmel, másrészt elkeseredve olvasom. Öröm, mert nagyobb élményt sejtett az immár tényleg teljes játék (nekem alapjáték is mocskosmód bejött amúgy) és szomorúan mert így látszik, hogy tényleg hatással vannak a Bioware DLC-k az élményre.

Pontok: 1 alkalomra emlékszem, amikor pár éve leárazáták õket. Ettõl eltekintve játékokhoz szoktak adni, amit olcsóért lehet beszerezni, illetve ha mákod van hazai apróhirdetéses oldalakról lehet venni ezeket potom áron (tavaly szereztem be ha jól emlékszem 2000 Ft-ért 1600 pontot ,szerencsére 2 x 1600 pontos kártyája volt, szóval 4000-bõl megúsztam a 3200 pontot, ami ugye alapból bolti áron csak 1600-at jelentett volna).

Amúgy nagyon érne már, hogy ha nem is árazzák le a DLC-ket, de lehessen végre valós pénzért vásárolni Bioware DLC-t (kiválogatván, hogy kinek mi kell és nem menne a felesleges bioware pont a süllyesztõbe) és dobják már a kukába a bioware pont rendszert!

RoboKutya78
esetleg nincs valakinek The Elder Scrolls V: Skyrim engedményes kártyája véletlenül?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Moby
Azthiszem kapiskálom 😄 már csak arra kellene rájönnöm miért van kettõ (vagyis miért van két olyan, amiben átfedések vanak)😊

Adversus solem ne loquitor

Törölt felhasználó
Hááh most néztem végig a Origines acc-om. Az összes játék DLC-it meg lehet venni rendes pénzért. Pld a BF 3 összes kiege egyben ~4500HUF-ért megvehetõ (119 tartalom), míg az ME sorozathoz a "muszáj" DLCk BW pontos értéke kb 10e forintra rúg... mindegyik kb 20e HUF. Még szerencse, hogy Dragon age-bõl meg Crysisbõl a full packos verziók vannak meg. Ja hogy ilyen nincs ME-bõl?! Köszz... -_-'
zorrobomber
A kettõt szerettem de a 3at képtelen vagyok végigtolni, és nem, nem a befejezéssel van gondom(mivel addig el se jutottam).