311803
-
https://www.indiegala.com/friday
Happy Hour - Bundle:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na Driveclub-ba is megjött végre a rosszidő. :D (időjárás peccs)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.08. 18:54:13 -
Nem baj. Csak legyen jó. Legalább több időm lesz kipörgetni a 2-t a másik úton (az 1 megvolt).
Helyzetjelentés:
Black Mesa-ba ugrottam bele, végigtoltam. Természetesen easy fokozaton. Hát... vért hugyoztam, megizzadtam, káromkodtam, visszatöltöttem. Sokszor. Rohadt nehéz, sokkal keményebb mint az eredeti HL volt. Viszont elképesztően jó, talán a legjobb rajongói mod amivel játszottam (a másik a Skyrim-Falskaar, de nehéz lenne döntenem közöttük). Az első 5 perces rész (amíg fölvesszük a ruhát és bemegyünk a reaktorba) nekem kb. egy óráig tartott, mert mindenkivel beszéltem, mindent megnéztem, megnyomogattam. Hihetetlen jó a hangulata, és jók a poénok is. Utána persze fölpörög, és elég cső is lesz belőle, de változatos (mint az eredeti játék is volt), pörgős, a harcolós részek meg izgalmasak. A katonák ugyanolyan taktikus rohadékok mint az eredetiben voltak, kőkemény ellenfelek. Jó volt, na. Most még kicsi achivadászat, aztán félreteszem amíg nem jön a Xen.
Illetve Walking Dead 1-be kezdtem bele, de egyelőre nem szippantott be, csak már akartam Telltale zombizni, de kicsit talán hirtelen volt a váltás, furcsa még a stílus. -
Hogy lehet billentyűzetet ragadni? A zsebedben tartod és előragadod? Nekem csak le van téve az asztalra és pötyögök rajta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Neked is -
zsotesz #233391 Ha egy Final Fantasy XIII meg esetleg egy sleeping dogs belekerül az már nekem jó, murdered-re számítok én is bár az nekem már megvan dobozosban. -
Ezért kár volt billentyűzetet ragadni... -
Rájöttek ,hogy 2 Titan is kevés neki így elkezdtek optimalizálni :D -
Valve Complete Pack G2A - 3449,04 Ft -
Rony94 #233387 Hűha. Hajrá! :) -
Kicsit én is örülök... hátha lesz addigra új gépem. Hátha :) -
Ezt kell csinálni e!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.08. 17:40:59 -
"The Witcher 3" - csúszik...
Képen a nyílt levél:
Nem baj ezekből egy sincs meg jöhetnek :D
Max elajándékozom a kolléganő fiának, ha olyan lesz ami már meg van. A South Park mellé úgy is kell valami még :)
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2014.12.08. 17:34:16 -
Murdered Soul Suspect tuti benne lesz, többire csak tippelni lehet. Deus Ex HR is esélyes szerintem, esetleg Final Fantasy-k? Nem nagy a választék igazából.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.08. 17:29:38 -
zsotesz #233381 bekockáztattam, legfeljebb kapok pár haszontalan játékot
-
Ezzel csak még nagyobb reklámot csinálnak a játéknak. -
Majd meglátjuk mi fér bele ebbe a gépigénybe :D
AMD Radeon™ HD 3870 512MB RAM / Nvidia GeForce 8800GT
DirectX® 10 -
Újra Square Enix karácsonyi meglepetés csomag - €6.49
Emlékeztetőül, tavaly ezek voltak benne(steam kulcsok):
Just Cause 2
Hitman: Blood Money
Tomb Raider
Dungeon Siege III
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.08. 16:47:21 -
Szerintem nem elsősorban a GTA létével van a baj, hanem a reklámokkal, a hype gépezettel. Unokaöcsémen látom, hogy csak azért játszana már GTA5-el, mert az összes osztálytársa kb. azt tolja. Ráadásul nem is a kokós kurvák érdeklik elsősorban, hanem az élő világ, és a furikázás. Ergo az is baj, hogy nincs igazi alternatíva gyerekeknek. Igen, van lego izé, meg Crackdown, meg Forza, de olyan ami hasonló minőségben modellez le egy élő várost és közben "gyerek kompatibilis", nincs. A Bully nem rossz, de már elég koros és nincs benne ótókázás. -
mester1987 #233376 Valakit érdekelhet a cikk: Vélemény: erőszakos játékok -
MerlinW is rengeteget játszott a DaS részekkel, de tudtommal a DeS-t maximum videón látta. Ennyi előnyöm van, ill. még annyi, hogy ő konzolos DaS 1 és a konzolos DaS 2 részeket sem tolta.
A DeS egyszerűen "oldschoolabb", nehezebb, a CT/WT tendency témát értelmezni külső segítség nélkül pedig lehetetlen, mert a játékban kb. zéró infó van róla, pedig a játék szerves része. A legkevésbé casual rész a sorozatból. -
Ne vedd sértésnek, de továbbra is Tinmannek hiszek.
Nekem ezen a téren hitelesebb az ő véleménye.
-
A leírtak alapján tényleg nagyon érdekes! Meglátjuk, hogy a megvalósítás milyen lesz! -
Nagyon érdekesnek hangzik, de még messze van. -
Last Year - sikeres kickstarter -
Az, hogy casualabb lett nekik volt fontos és nem a törzsközönségnek. Egyszerűen több embert akartak behúzni, több profitot akartak. Végül is érthető, csak olyan érzés, mintha újabb "embert" vesztettünk volna a fronton...
A DaS 2 még így is egy remek játék, csak ugye van mihez mérni házon belül és úgy már kevésbé. SOKKAL több időt tettem a DeS-be, mint a DaS 2-be, de 1000x szívesebben mennék neki újra a DeS-nek, mint a DaS-nak. A 2 játéknak teljesen más hangulata van, holott mind a 2 állítólag dark-fantasy. A DaS 2 már Grey Fantasy inkább. Nagy szerencsétlensége, hogy léteznek az elődei. -
Oka van annak, hogy nem szimpatikus az irány, 3 is:
1. Megtévesztő bemutató képek, majd teljesen más eredmény, volt is háborgás a rajongók részéről... én ezt még benyeltem, mert csak a gameplay érdekelt.
2. Nem lesznek DLC-k. Lett 3 is, melyek minősége elmarad az alapjátéktól, de a AotA DLC-től meg aztán baromira.
3. Vedd meg PC-re újra, ha a valóban Definive Edition-el akarsz játszani. Az 1. pont tükrében viszont kifejezetten fel vagyok háborodva, mert ez innentől már vegytiszta moneyhat! Élek a gyanúperrel, hogy azok a képek anno a Definitive kiadásból voltak, csak előbb elsütötték a prevgent is PC-re...
Aki ezt Souls kedvelőként szó nélkül vigyorogva benyeli és nem látja, hogy úgy tűnik a From is beáll a sorba, az kérem vegye le a szemüveget és lásson...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.08. 08:25:02 -
Told le a DeS-t és vesd össze a 3 Souls részt.
Nehézség szerinti sorrend (persze ne sorcival CoD-ozd végig):
1. DeS
2. DaS
3. DaS 2
Egyértelmű, az irány... a Bloodborne-ban gondolom lesz quicksave is -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.08. 08:19:51 -
Ezt a hsz-t te sem gondolhatod komolyan. Mondd, hogy egy percet sem játszottál a DaS2-vel és csak beszélsz feleslegesen a nagyvilágba:)
Én egyébként egy kicsit sem értek egyet Tinman véleményével DaS2-vel kapcs. A DLC-k szuperek lettek (nekem jobba tetszenek, mint az első részé), a játék nem lett könnyebb, viszont volt egy nagy hiba a mágus kaszttal, amit azóta már javítottak.
A linkelt videó meg bullshit. Mármint megpróbálhatod te magad is amit a kislány művel a videóban, de ne számíts sok sikerre:) Természetesen egy megrendezett videóról van szó ezt mindenki tudja és látja, aki játszott már a játékkal. -
hahaha. :D -
Talalkoztam ket rokonoddal. :D
Rony94 #233364 Nem számít, mert az multi volt. Ott BÁRMI megtörténhet. (főleg a király laggok miatt, még a legjobb kapcsolatnál is vannak mikro laggok) Nem akarok kegyetlen lenni a kislánnyal szemben, de az is lehet hogy az ellenfele szimplán egy noob volt. -
Azoké a pofáraesésis. :)
A szerencse a hülyéké. :D -
npolos #233362 bátraké a szerencse :) -
Amazonban egy csöppet jobban bízom, itt max akkor vásárolnék ha valaki nekem megvenné. -
npolos #233360 itt http://acheterclecd.com ki lehet hozni ezzel a kóddal "goclecd5", ennyire 17,43 $US
-
Ja persze ugy cakk-pakk drága, de szerintem ha a single DLC-t most vakvágányra tesszük (későbbi beszerzés céljából), eléggé szimpatikus a dolog. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 20:07:23 -
5000 píz sok kicsit a fullos csomagért. -
Castlevania LoS 2 $10
Castlevania LoS 2 Revelations DLC $8
Castlevania LoS 2 Relic Rune Pack DLC $1
Castlevania LoS 2 Armored Dracula Costum DLC $1
Castlevania LoS 2 Dark Dracula Costum DLC $1
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 19:50:13 -
Zóanagyvarázsló #233356 Én ezt írtam egy másik hozzászólásomban, hogy a harc a korábbiakban nem tetszett, annak a fejlesztésével nincs is baj. Más elemek megcsonkítása,a fókusz áthelyezése viszont már más kérdés.
A Max Payne 3-nál én egyébként nem éltem meg a hatalmas fejlődést, sőt szerintem 9 évvel az előző felvonás után alig tudott valamit hozzátenni az alap bullet-time mechanikához, pláne ha azt nézzük, hogy volt időközben egy Stranglehold is, mely ugyan más szint, de több belassulós újdonságot hozott. Az MP3 egyensen lopott is tőle (pl. lengedezős-belassulós támadások, háton felve gurulgatva lövöldözés), hogy a topik mai szavával éljek.
A fedezékhasználat egy másik dolog, ha úgy játszod, csak nehezebb, talán vontatottabb is lesz tőle a játék komolyabb szinten*. Belassulva ugrálva összevissza, az a nyerő taktika. Persze ez pozitív dolog is, mert így nem lett belőle cover shooter.
*A blindshot például semmit sem ér. Kilősz a fedezékből, nem találsz el senkit, ha mégis, minimálisat sebzel. Ellenben úgy kilövik a csuklódat, mint az Unchartedben a koponyádat, ha bámészkodsz. Olralra is bajos kilőni, márpedig ha kuksolsz, akkor úgyis onnan támadnak előbb-utóbb. Ez igaz az UC-re is, de ott több a gránát, talán többször is kínálja fel magát a fedezékben búvó ellen, és - általában - több helyed van átgurulni másik fedezékbe. Hardon röpködésre, futkározásra kényszerítve éreztem magam, amit nem is feltétlen bántam. Plusz elemnek jó volt azért a fedezék, ebben a dózisban.