Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 6 euróból akkor a Season Pass-t nézem ki, ha olcsó lesz a Sumér Szél alatt 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mondjuk tutira vannak nálam nagyobb fanok, akik minden kijött moddal végigtoltak minden részt. Ennyire fanatikus nem vagyok, nekem elég volt mindháromból az alapjáték+Completek+SHOC OL.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
anonymous megelõzött
"Everything that happens, happens for a reason"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Én nyertem meg a Batman: Originst - csak most látom 😊
//Ha ismered a Haruhi anime sorozatot, akkor tudod, hogy ez mit jelent: végig tudtam nézni az "Endless Eight"-et is...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pofátlan lehúzás, hogy szinte ugyan azt a 3 napot kell újraélni pici módosítással. Sztorihoz semmit nem adott számomra. Egyedül Mr Scratch videói voltak jók a TV-ken.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Már csak azt kéne tudni, hogy aktiválható-e steamen 😊 Meg láttam a webshopjukba egy BloodBowl Legendary-t is szintén 299 Ft-ért!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Egyértelmûsítettem most ott a segítséget mert nem úgy tûnik mintha átment volna sokaknak.