Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a négyes elsõ segítségénél totál elmentem az erdõbe, mert a párokat rosszul írtam fel, mert én ezt láttam meg elsõre:
1+2+3+4+5=5+4+3+2+1=15
5+1+8+6+5=1+9+6+2+7=25
És innen ment minden a lecsóba... 😄DD
Köszi, k. jó játék volt, a megfejtõknek meg gratula <#eljen>#eljen>
Adversus solem ne loquitor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Nulla tenaci invia est via"
A legjobb ha a két csoport nem találkozik, mert csak flame a vége <#vigyor3>#vigyor3>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Köszönöm ezeket a nagyszerû fejtörõket, és gratulálok pkrc-nek.
"Everything that happens, happens for a reason"
Édes jó szentséges szüzmária idesanyám, milyen jó hogy nem töltöttem vele sok idõt.
<#ijedt>#ijedt>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége elég izgis lett sajnos csak egy nyerhetett.
A nyertesnek (pkrc) gratula a többieket vigasztalja az a tudat, hogy talán õk nem csesztek el rá olyan sok idõt. 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
bár attól még hamar végig lesz játszva, mert tetszik.. csak zsetont nem ad majd érte 😄
Összességében nagyon tetszett. Elsõ GoW amire azt mondom esetleg egyszer még nekiülnék szívesen.
Bossfightok nagyon jók voltak, halálok meg még inkább. Brutális elégtételt kaptunk itt kérem szépen! Legalábbis Kratos biztosan!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
AMD csúcskártyáin szarabbul fut, mint az nvidia csúcskártyáin.
Más osztályokat "nem érint" a probléma.
Forza.
"Orcs Must Die! Unchained" Alpha Key: A548-03FE-29C8-4D85
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arra emlékszem, hogy a bundle-ban lévõ játék regisztrálásával kaptam egy másodpéldányt, barát részére.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bár semmit nem jelent mert az ezerm,illió éve beszavazott Depth Huntert azóta se adták ki steam-re<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Ez a kettõ ami érdekel :
Bad Day Rebellion Stalker feeling UE4 modra!
Northern Shadow
Next PC upgrade: 2022
Egy korábbi bundle-ból került a raktáramba, így contributor pontot nem kapok érte, de remélem, azért majd értékeli az, aki megnyeri 😊 Mivel a Library-mban (Raktár) van, ezért az átadás csakis "személyesen" történhet, így holnap este vélhetõen máris kap tõlem egy STEAM-üzenetet a nyertes 😊
Jó tombolázást, és kérlek, vigyétek-vigyétek 😊
Adversus solem ne loquitor
de akkor nem adom fel 😊
"Everything that happens, happens for a reason"
szóval...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo