Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
A végére megfejtettem a négyest, de így már le sem kell ellenõriznem 😄 Az ötösre a megfejtést kis csalással elõre tudtam (a kép url-je lekérhetõ volt), azt tudtam a 30 számból, hogy ascii-t kell majd keresnem 😄
De a négyes elsõ segítségénél totál elmentem az erdõbe, mert a párokat rosszul írtam fel, mert én ezt láttam meg elsõre:
1+2+3+4+5=5+4+3+2+1=15
5+1+8+6+5=1+9+6+2+7=25
És innen ment minden a lecsóba... 😄DD
Köszi, k. jó játék volt, a megfejtõknek meg gratula <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

Hát ez tényleg könnyû volt (dehogy volt az....<#wow2>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Vezetek magamnak egy kis listát azoktól, akiket csaláson kaptam az SG-n. Most tartok egy tucat névnél. Nagyon szomorú ez...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Persze sokan inkább hazudnak saját maguknak, mert úgy kényelmesebb elviselni a csalást.

Szabi
a legszebb hogy új írja mintha utána arra verném a mellem hogy én feloldottam ezt az acsit.. addig érdekel amíg GMG kifizeti aztán törlöm is ezeket az acsikat.. majd utánna feloldom újra amikor lesz rá idõm 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Nincs olyan, hogy kicsi csalás meg nagy csalás. Csalás van és fair.

genndy
Fpocoknál az, a legkisebb is, úgyhogy nem fogod meggyõzni. Valakinél ez már az (fõleg ha a pénzrõl szól), valakinek meg belefér. Fpocok az elõzõ csoport, te/én az utóbbi.
A legjobb ha a két csoport nem találkozik, mert csak flame a vége <#vigyor3>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Mégis melyik univerzumban nem csít ez?

Szabi
a SAM nem csalás.. és amúgy is egy eredeti játékomról van szó.. 😄

Rapid81
A 3. feladatnak ennyi erõvel lehetett volna az is a megoldása, amit itt valamely kolléga leírt, hogy szorozd kettõvel, oszd el hattal, majd vonj belõle gyököt és emeld a köbre... Nem elég, hogy bele kellett vonni a második feladatot, de a négy alapmûveletbõl tippeljük be a szorzást is, majd vagy jobbra vagy balra kezdjük el forgatni a tárcsát... Na szóval, inkább nem fejtegetem tovább. Szerintem érthetõ... <#ticking>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

áh, a 4 pofont így már értem 😄
Köszönöm ezeket a nagyszerû fejtörõket, és gratulálok pkrc-nek.

"Everything that happens, happens for a reason"

genndy
Végigolvastam a megoldások menetét, csak ennyit tudok reagálni:
Édes jó szentséges szüzmária idesanyám, milyen jó hogy nem töltöttem vele sok idõt.
<#ijedt>

Fpocok
Jajj ne. Akkor most nem tudsz CSALNI?

Szabi
közbe kipróbáltam manuálisan a listához adni és a SAM szerint nincs meg nekem a játék, de a Steam szerint meg igen, ezek szerint itt is van egy kis átfedés amíg frissül, a frissítés gombot hiába nyomogatom 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

genndy
Micsoda, PlayFire? Asszem 12 óránként szinkronizál, ha van még az akcióból 24 óra, akkor azért sanszos. Nem baj, a "First Time"-játszásért járó 0,1£-t azért megkapod 😉

tomsolo
Nekro Negro - megoldások

A vége elég izgis lett sajnos csak egy nyerhetett.

A nyertesnek (pkrc) gratula a többieket vigasztalja az a tudat, hogy talán õk nem csesztek el rá olyan sok idõt. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sirch
300 forintért kár kihagyni. Majd rájösz, mikor végeztél az alapjátékkal, és még akarnád folytatni...

Szabi
akkor ez bukóvári, mert ha még végig is játszanám a Dishonoredet amit nyertem, már akkor se szinkronizálná holnap estig :S

bár attól még hamar végig lesz játszva, mert tetszik.. csak zsetont nem ad majd érte 😄

Troger911
Köszi! Akkor azt hiszem csak az AW megy wishlistre 😊
God of War 3 credits-e legördült. Eddig a legjobb Gow, amivel eddig játszottam. Kevés volt az agyvérzéses rész (talán 2 vagy 3 egész játék alatt, ami igen jó arány!)

Összességében nagyon tetszett. Elsõ GoW amire azt mondom esetleg egyszer még nekiülnék szívesen.

Bossfightok nagyon jók voltak, halálok meg még inkább. Brutális elégtételt kaptunk itt kérem szépen! Legalábbis Kratos biztosan!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Nem mindet látja. Amihez kell valami külsõ bejelentkezés is, azokat asszem nem. De lehet hogy más a kínja, lényeg hogy nem látja mindet.

MerlinW
Nálam high-on 40-50fps

[merlinw.org]

Szabi
off: az vajon mitõl lehet hogy SAM nem látja az új játékomat, Steam-et és SAM-et is újraindítottam már, SAM-et többször frissítettem de semmi.. :-/

zorrobomber
Köszi!

arty
AW:AN egy köpedelem, repetitív, erõltetett dlc, az AW pedig egy zseniális játék 😊

Forza.

arty
Ez így nem igaz.

AMD csúcskártyáin szarabbul fut, mint az nvidia csúcskártyáin.
Más osztályokat "nem érint" a probléma.

Forza.

arty
sghu-s és még így is alig jelentkezte(-k/-tek rá! 😊 )

Forza.

arty
kösziiiiiii

Forza.

wantonly
Gratula! Most értem haza, mindjárt küldöm. 😊
genndy
<#eljen>

Fpocok
A kulcsot nem a steamen kell beregelni, máshonnan kell letölteni a játékot.

grebber
Mivel nem steam-es nem is csodálkozom. (Legalábbis úgy tudom nem az)

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Ezt is megértem 😊 Elsõ Gamma amire senki nem jelentkezett 😊
Ma végre végigjátszottam a Burial at Sea 2. részét. Eddig valahogy mindig közbejött valami más. Hát, hatalmas volt. Lopakodós Bioschock DLC Elizabethet irányítva. Maga az álom. Megért minden fillért.
IMYke2.0.0.0
Mivel senki sem jelentkezett érte, így legyen egy nindzsáé:

"Orcs Must Die! Unchained" Alpha Key: A548-03FE-29C8-4D85

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen, a csoportnak szól - ezért bocsánat -, és a játék bár elsõre nem tûnik nagy vasztiszdasznak, de keményedik szépen 😊

Arra emlékszem, hogy a bundle-ban lévõ játék regisztrálásával kaptam egy másodpéldányt, barát részére.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Ha akarnám se tudnám elvinni 😛 Nem nagyon érdekel plusz EJ csoportos 😊
Törölt felhasználó
Szupi, megnézzük 😊Köszi!
IMYke2.0.0.0
Valaki majd vigye el tõlem, tényleg 😊

IMYke2.0.0.0
😊))

Törölt felhasználó
Én is megnyertem! (A nuuvemrõl AA val és AC vel együtt! 😊)
grebber
Új Greenlight cuccok

Bár semmit nem jelent mert az ezerm,illió éve beszavazott Depth Huntert azóta se adták ki steam-re<#falbav><#boxer><#gun>

Ez a kettõ ami érdekel :
Bad Day Rebellion Stalker feeling UE4 modra!

Northern Shadow

Next PC upgrade: 2022

Troger911
Berakom ide is, hátha valakit érdekel innen is. Gondolom szinte mindenki sg csoport tag 😊

IMYke2.0.0.0
Van egy ilyen játékom a raktáramban: "All Zombies Must Die!"

Egy korábbi bundle-ból került a raktáramba, így contributor pontot nem kapok érte, de remélem, azért majd értékeli az, aki megnyeri 😊 Mivel a Library-mban (Raktár) van, ezért az átadás csakis "személyesen" történhet, így holnap este vélhetõen máris kap tõlem egy STEAM-üzenetet a nyertes 😊
Jó tombolázást, és kérlek, vigyétek-vigyétek 😊

tomsolo
persze, lesz majd megoldás magyarázás 😊

Moby
Majd a 4. megfejtését elárulod? 😊 A 2. Segítségnél nyilvánvalóvá vált, hogy totál tévúton járok, és amit én láttam benne az valszeg véletlen eredménye.

Adversus solem ne loquitor

õszintén szólva fogalmam sincs, hogy hol nézzem.
de akkor nem adom fel 😊

"Everything that happens, happens for a reason"

tomsolo
még nem sikerült neki teljesen megfejteni - de már tudom ki az 😊
szóval...

IMYke2.0.0.0
Nem - korábban (lejjebb) írtam, hogy PayPal-re küldött egy támogatóm pénzt, és a sarc után kb 6 eurónyi felett rendelkezhetem.

genndy
Két nappal ezelõtt még csak 2€-d volt. Bejött pár fóliás kártya? 😊