Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.03. 11:15:07
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ettol fuggetlenul, ahogy szebb a ps4 verio mint a ps3as, bar nem is az volt a kerdes.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Most már jó lenne tudni mi a tényleges igazság Yakuza 0 ügyben.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Légy erős, a reaktornál valójában csak 1 van 😊
Ott csak a hangok miatt keletkezhet az a képzeted, hogy több van (természetesen a sztori szerint ott több tucat vagy akár száz is van), de a képernyőn soha nem fogsz egyszerre kettőt látni... arctámadó persze akad bőven, érdemes inkább kikerülni a zárt tojásokat, mert az azok megsemmisítésével járó hangok a nyakadra hozzák az alient. Persze a már kikeltek ellen nincs mit tenni, egy rövid fújás a lángszóróval ilyenkor elengedhetetlen.
Szerintem is butaság ebben a formában a sebezhetetlen alien, a játék egyetlen komoly hibája ez. A már említett összetákolt fegyveres megoldás kiküszöbölte volna mindezt, furának is tartom, hogy nem jutott ez valakinek az eszébe. Az alien irodalomból ismert, hogy egy nagyobb erejű pisztoly - mint amilyen a játékban is szerepel - már gond nélkül átlyukasztaná az alien páncélját, így tehát valóban hülyén hat a futkározás. Az androidoknál is furán néz ki, hogy a fejüket szinte ronggyá lehet lőni vele, míg a szögbelövővel (ami mondjuk éppen egy barkácsolt valami) egyből összeesnek, még a turbó verzió is. Kár ezért.
Az ágy/asztal alatti elrejtőzés kulcsfontosságú (a szekrényt szinte soha nem használtam, noha a rettenetes nagy hangja ellenére nem hallják meg, csak akkor van gáz, ha meglátnak amikor beugrassz, illetve ha már benn vagy és nem dőlsz hátra - ez nagyon fontos és érdekes, hogy szinte sehol nem említik, csak a lélegzet-visszatartós részt, de az már rég rossz ha arra kerül a sor), mert szinte mindenhol akad belőlük pár darab és a főhősnő elég kicsi ahhoz, hogy szépen elférjen bármelyik alatt. Arra azért vigyázni kell, hogy messziről belátnak az ágyak/asztalok alá is, ekkor tehát értelemszerűen érdemes ezek mögé elbújni inkább. Persze itt is fennáll egy logikai hiba, mivel az alien elvileg szagmintát "lát", de ekkor ugye megint az a hiba, hogy van egy mindent-látó lény, ami elől nem lehet elbújni...
Nem tudom milyen nehézségi fokozaton játszod, a legmagasabbnál bizony van egy "hatodik érzéke", tehát elég nagy valószínűséggel melletted fog kiugrani a szellőzőnyílásból... éppen ezért érdemes ezeket (is) elkerülni és az abszolút biztonságos utakat használni, minél több ágy/asztal közbeiktatásával. Ez mondjuk elég nehéz a már említett Quarantine nevezetű pályán, ahol konkrétan alig van valamid (ha nagy gond van el lehet dobni egy jelzőfáklyát, amire sokáig rá fog csodálkozni, de az fontos, hogy ne akkor dobd el amikor már észrevett, hanem amikor úgy érzed, hogy meg fog látni) és tereptárgyból sincs sok, csupán az ideiglenesen lezárható szobák nyújtanak némi fedezéket. Ezért is mondtam, hogy toronymagasan ez a legnehezebb rész a játékban, a gond csupán annyi, hogy ez szinte rögtön az elején van.
A lángszóró tényleg nagyon megkönnyíti a játékot, de ahogy te is mondtad érdemes vele spórolni, hiszen nem feltétlenül sűrűn fogsz hozzá találni kerozint. Érdemes mindig maxon tartani a cipelhető mennyiséget, hiszen sosem tudod, hogy mikor akad olyan szituáció, ahol feltétlenül szükséged lehet rá. Ne felejtsd el használni az összeállítható kütyüket (itt főleg a hangkeltőre gondolok, ami rendkívül hasznos, mégis tapasztalataim szerint alig használják), persze módjával, azokkal is érdemes spórolni. A csőbomba pl. iszonyatosan hatékony az androidok ellen és a közelükben sem kell lenned a használatához, tehát nem adja el a rejtekhelyed.
A scriptelt részekből szerintem meglepően kevés van, amikor másodjára leugrik az orrod elé, ott a Quarantine pályán, az orvosi részlegben, az pont ilyen (bár ott engem inkább a hangulatkeltő zene idegesített, mert baromi hangos volt), de az ilyesmire azért van szükség mert ezzel a játék jelzi, hogy itt most "jelen lesz" az alien és érdemes óvatosnak lenni. Jó néhány pályán viszont nyugodtan lövöldözhetsz, éppen ezért, mert nincs efféle jelzés és nem fog a lövések zajára a nyakadba ugrani.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ma az átjárhatóság könnyebb, mindenhol elérhetőek lettek a low level apik, mindenhol sokmagos cpu-k dolgoznak, és bár vannak exkluzív feature-ök, ezzel együtt is jóval közelebb vannak egymáshoz, mint korábban bármikor.
Pláne nem ad magyarázatot a ps3 portolás a szar teljesítményre, az akkori gpu-k shderkódjai őrületes sebességgel futtathatóak a mai gpu-kon, de sem a ps3 sem a ps4-é nem használható közvetlenül pc-n.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.02. 09:37:50
Köszi-csá!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ettől még dolgoztak vele arra a platformra, amin épp nyúzod.
Mocskos Steam és Activision. /jól esett
Why so serious?
Olyan a stílusom amilyen ezen nem fogok változtatni ,nem tudom te hogy vagy a real életben ,de mifelénk ha balfaszok ugatnak baromságot kurvahamar leoltja a közösség.
Why so serious?
2. Mondom hogy nem érdekelnek
3. A PS4-es verzió szebb a PS3-nál ezt te is látod a kicsi szemeddel, mégis egy PS3-ról csinált port. Az assetteket kicserélheted, attól a kód eredete adott.
Ez a vételes dolog meg elég gagyi ezt kár felhoznod. Attól hogy én veszek egy repülőgépet még nem leszek elit pilóta és a repülőgépekkel kapcsolatosan minden téren zseni....Azáltal ,hogy te veszel valamit nem leszel jobb/több senkinél sem bármennyire is szeretnéd.
Kis antiszociális b*nkócskám!
1 - küldtem neked PS3-as eredeti videót
2 - küldtem neked PS3 vs PS4 verzió összehasonlító videót
3 - leírtam neked, hogy élőben látom, hogy néz ki - én ugyanis megvettem, veled ellentétben kis sóher ingyenélő b*unkócska!
Ezek után még mindig vergődsz a monitorod előtt egy idegen(?) fórum hozzászólás(á)t idézgetve, tényként kezelve mindazt, amit összehordott neked.
Jó lenne, ha visszahúzódnál a barlangodba, és inkább nem erőltetnéd a másokkal való írásbeli kommunikációt, főképp akkor, ha semmid sincs a témában!
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A paraszt nehéz. Elhiszem. Te bunkó vagy Buxxy.
"Nincs ps4-es portja a Yakuza 0-nak fogd már fel."
Nyilvánvalóan egy internet huszár ezt biztosan tudja a gémer monitora mellől... Oké, kicsi huszár, mondom, menj anyuci ölére sírni, hogy
- nincs PS4 port
- nincs PC port
- nincs ingyen Yakuza 0 bundliból neked.
Pápápá b*nkókám!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.01. 21:15:19
Bunkókám, nézd meg már azt a szaros videót, utána próbálj mások szavaival okosnak tűnni!
Emésztgessed továbbra is:
"A SEGA nem rendelkezik PS4-ről PC-re portolást lehetővé tevő eszközökkel. Viszont PS3-ról PC-re portolásra vannak tooljaik. A PS4-es Yakuza 0 portot amúgy sem ideális alapként elővenni, mert fibereket használ, ami PC-re nagyon nem jó."
Értem kis bunkókám, menj és sírj a maminak, hogy nem kapod meg ingyen ezt a "szar" Yakuza 0 portot, és hagyd a felnőtteket felhőtlenül fórumozni...!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.01. 20:06:12
Ha annyira viszket valamid, akkor azt ne itt, hanem húzz a PH-ra, hátha ott értőbb emberkék fognak bólogatni a stílusodra, hogy közben jól kiröhögjenek az összehordott hülyeségeid és a sóherséged miatt.
A stílusodon csiszolgass még kicsit!
<#banplz>#banplz>
//Széljegyzetre:
Hiába pörögsz a port-nem-port témán, mikor szart se vásárolsz, nem költesz hardverre, és nem 4K-ban akarsz játszani. Akkor meg minek rángatódzol habzó szájjal a monitorod előtt?
Lábjegyzetnek itt hagyom....
Xbox 360 éra? ps3 éra? Portokat kaptunk évekig... melyik nézett ki ugyanúgy mint xbox 360-on vagy ps3-on?
PC-n 99,99%-ba minden szebb volt vajon miért hiába voltak portok... Ha nem látod a szemeddel tudom küldeni a xbox 360-am és a ps3-am azt kurd mellé a pc-n meglévő ugyanazon szarjaidat és láthatód melyik a szebb.. Ja és nem mellesleg az xbox 360-as portokban is rengeteg van amiben lehet 4k-t állítani. Tudod a pc már csak ilyen vannak extra beállítások
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.01. 19:59:48
Ne feledd: Egy igazi jakuza kontrollert használ
😊
Mindig is tudtam, hogy egy bunkó paraszt vagy, de tudsz meglepetéseket okozni.
Kis butuska emberke: indítsd el a fasza kis gépeden azt a két szaros linket, amit lejjebb löktem, és told fel maxra a JuhTyúkon amit csak tudsz, vedd hozzá, hogy a tömörítés ront rajta, és utána menj el WC-re, zsebkendővel...
Ja, és legközelebb, ha nem megy normálisan, akkor inkább sehogy se szólj hozzám!
//És még mielőtt: a stílusom azért lett ilyen, mert amilyen a jó napot, olyan a fogadj isten...
Köszi Imy, Fanaticalról berántva. 😊
Égesd bele az agyadba bár ez lehetetlen ahogy elnézem: "A Sega nem készített még erre a motorra ennek megfelelő fejlesztőeszközöket."
Te tényleg ennyire nem olvasol?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.01. 19:41:37
Tökéletesen, bizonyíthatóan ellent tudok mondani ennek, még úgyis, hogy messze nem 2018-kompatibilis, azaz hulladék PC-vel futtatom.
Emlékeztető:
- Intel Core i5-4690 (4. generáció)
- 16 GB RAM
- R9 390 (sima, 8GB GDDR5)
- nincs SSD
- nem 4K
Ultrán. Ha lenne SSD-m, akkor zéró akadásom lenne.
A nem fut ideálisan pc-n a 4k icc hir képen betettem ide is...alant
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.01. 19:32:41
"Yakuza 0 is coming to PC on August 1st, and Kiwami is coming later in the year. Expect 4K resolution options and unlocked framerate."
Továbbá, én élőben látom, hogy a PC-s verziónak semmi köze ehhez: PS3
A PC verzió a bal oldali PS4-es verzió pimpelt változata.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.08.01. 19:26:29
Az e-mailes kóddal 25%-ra lehetett tekerni.
2 és fél órányi játék után azt kell mondjam: egyetlen nanoszekundumra sem bántam meg, hogy impulzus bevásároltam.
Hard nehézségen indítottam, és eddig még nem láttam kárát (nyilvánvaló, hogy még csak a felszínét sem karcolgatom a történetnek és az eseményeknek), stílusos, szórakoztató, és bár nem hájtek a techno, de látszik, hogy csinosítottak a PC-re portoláskor: Ultrán is szépen fut, de nálam már érezteti a hatását az SSD hiánya (olyan 15 percenként meg-megáll kicsit a játék).
Később visszaveszem a grafót, kiderítem úgy mit nyújt.
Itt tilos szürke boltokat reklámozni, és linkelni
OFF topikjuk --- "Eredeti játékok OFF topik"
Én itt vagyok aktív, itt linkelek/ünk szürkéket is.