Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyesek nagyon ráérnek kockulni... De a fizetõsképes kereslet nem azok, akik tanulást színlelve 0-24-ben játszanak, hanem azok, akik örülnek, ha egy éven belül kétszer végigtolnak egy játékot.

Bioware-t és EA-t se fogja érdekelni a picsogók hada, amíg a fizetõképes kereslet tejel a programért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Legyen más, más storyval, helyzettel ez természtes ( GTAk esetében is ), meg másik város. Játékmechanika persze ez marad, többet, jobban tudva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Csak azt hidd el, amit én mondok. Sosem hazudok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tud érdekelni. Nem hiszek én már el senkinek semmit. A hiszem ha látom elvet vallom. Marketing bullshitet meg nem nyalom be egyáltalán, mert némileg szakmába vág és tudom mekkora hatalma van a reklámgépezetnek és mennyi igazságtartalom van mögötte.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha nem akarok személyeskedni, akkor csak annyit mondok, hogy az általános negatívkodásba bizony piszkosul igaza.

Csak neked is észre kell még venni ezt a dolgot.

Ui.: És még meg se szólaltam, hogy olyan dolgot szidsz, amire többnyire részt se veszel ugye saját bevallásod szerint.

Dzsini
A Mass Effect 3 befejezése után biztos lehetsz benne, hogy az elsõ dolog lesz, hogy mindent végigpróbálgatnak. Pár napon belül fent lesz valahol a részletes felsorolás minden változatról.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Alien: Isolation - a hosszúságra nem lesz panasz

"Ha egy stúdió úgy dönt, hogy a mai DLC-kkel és sokszor szükségtelenül odaragasztott multiplayer módokkal tarkított játékvilágban egy kizárólag egyjátékos módra koncentráló anyagot ad ki, akkor elvárjuk, hogy azért a hosszúság rendben legyen."

"Gary Napper, az új Alien játék vezetõ tervezõje elmondta" <...>

"Vannak olyanok, akik akár órákat is tudnak majd haladni anélkül, hogy egyáltalán látnák az idegent, mert elég óvatosak, és elég ügyesen tudnak lopakodni. Ha semmi olyat nem tesznek, amivel felhívnák magukra a szörny figyelmét, akkor nem is fog odajönni. Ha nem robbantasz fel semmit, akkor az alien sem jelenik meg megnézni, hogy mi is történt."

"Egy hosszú történetet írtunk, ami folyamatosan bontakozik ki. Egyéb (nem alien) veszélyek is leselkedhetnek rád az ûrállomáson. Az egész kicsit olyan, mint egy Metroidvania-játék, ahol a történet ugyan lineáris, de visszamehetsz felfedezni korábban már bejárt pályarészeket, összegyûjteni, amit esetleg ott felejtettél, és új pályarészeket megnyitni. Tehát lesz tennivaló bõven."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Szerintem simán hülyék voltak. Hagyták volna a 40 végkifejlet látszatot a földön nincs olyan elvakult ember aki annyiszor végigtoltam volna mindig másokat választva ergo nem derült volna ki úgyse!

Next PC upgrade: 2022

Ott van valószínûleg hátszél, némi maffiakapcsolat, meg egy kis kenõpénz itt-ott, némi megfélemlítéssel tarkítva. Mert, hogy véletlenek a mai világban márpedig nincsenek.

TBTPumpa
Nem az EA hazudott, hanem a Bioware. A producer mondta azt, hogy fcking awesome 40 féle befejezés lesz és 50 órás történeti szál.
Gondolom az 50 óra is legalább annyira igaz, mint ez a 40 féle befejezés. Engem csak az lepett meg, hogy 1 héttel a "bejelentés" után már meg is cáfolták. Mi lesz itt még a késõbbiekben. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tegye fel a kezét, akit ez meglepett...

zorrobomber
Igen! 😄 (nem)

Botond
Ennyire lázba hozott a summer sale? 😄
zorrobomber
Holnaptól szabin vagyok hétfõig! <#buck>

Shep
Neked üldözési mániád van, szerintem, vegyél ki egy hét szabit, menjél el a világtól jó messzire, pihend ki magadat valahol az erdõ közepén, madárcsicsergés közepette, mert ha így folytatod csak az agyvérzéses halálok számát fogod gyarapítani!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
zorrobomber
A beböfögéseknek ez az elõnye, hogy mivel nem túl hosszúak, és érvekben elég hiányosak általában, így könnyû utólag valami okos dologgal kiegészíteni õket.

Hozzáteszem, lehet igen, igazad van, lehet szar lesz az akció, nem veszek semmit, de kezdem már unni ezt az általános negatív közhangulatot. Legalább egy nyomorult steam sale-t tudjak már kicsit várni, és ne érezze már mindenki azt hogy ebbe is jó elõre bele kell szarni, mert úgyis rossz lesz 😞

Igenis, van pár játék amit várok, és ha azok kapnak egy kis akciót(netán a konkurencia price matchel), akkor én már elégedett leszek.

Hozzáteszem, hol az Amazon? Mióta Tony lelépett, azóta a kanyarban sincsenek az akciókkal!

IMYke2.0.0.0
Magrunner meg is érkezett a profilra:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Na de ki mondta, hogy az õ hibájuk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
+ez <#eljen>

zorrobomber
Mindenesetre szerintem a GOG Galaxy-ra valamit lépniük kell.

Botond
Azé mindig csak sikerült vmit venni mindenkinek. De nyilván az elsõ 2-3 sale az izgis mindenkinek, amikor beharácsolja a wishlistje 90-95%-át utána a már annyira nem is fontos cuccokból nyilván nem vesz tucatszám. Ez nem a steam hibája, ez a normál hörcsögciklus. 😄
zorrobomber
Oké, de ha nincs akció, az akkor sem a steam hibája. A steam csak a platformot és a lehetõséget adja.

Fpocok
Hé! Engem hagyjál ki ebbõl. Én csak akkor csinálok olyat, ha tényszerûen bizonyítható, hogy valami nem úgy van. Márpedig igazad van, az utóbbi egy két évben semmi izgalmas nem volt, csak ugyanazok a címek.

Botond
Most divat szídni a steamet. Persze egyszerûbb szídni, mint uplayre vagy originre váltani. 😄

Mindegy, csak anno1404 50-66-75% off legyen és akkor szép lesz minden.

Scooter kösz az infót, annyi idõ alatt hazaérek, és akkor én se maradok le az ingyen jóságról!
Shep
Õszintén szólva nem értem a kirohanásodat de ha neked ettõl most jobb, hát egészségedre! Te is valami mindenre felpattanó alkat lehetsz, mint Pocok.

zorrobomber
Mer mi kéne? Ingyen sorozatgyilkosszimulátor Crysis 5? Duke "kurvázok és disznókat gyilkolok" Nukem -88%-ban? Half-Life 3?

Az árakat az adott játék kiadója állítgatja. A CoD akciók hiánya miatt se a steam-et szapulják, de ha szar a sumér sale akkor mindenki azt mondja hogy de "szar aze a steaom!! blõõõ".

Harmadrészt, beböfögsz ide egy viccesnek szánt, a tapasztalatodon alapuló(hõ de drága ez a haloween sale izé) hozzászólást, úgy hogy bele se gondolsz hogy azóta volt már egy GOG Galaxy bejelentés ami kvázi a Steam közvetlen konkurense akar lenni, úgy hogy helyzeti elõnybõl tervezi a startot.

No offense, de ez kijött mint a három napja tartogatott hagymás bab fing.

MerlinW
Pedig a Portal 2 milyen zseniális alkotás...

[merlinw.org]

Shep
Igazad van, lesz 3-4 újabb játék is 25%-ban 😊

Fpocok
Kössz. A portal sem érdekelt, ez sem. Még ingyen sem.

Scooter
Scooter
Érdekes, hogy amikor rányomtam a GOG-on, hogy kell, még a keresõben meg lehetett nézni az adatlapját, de más nem találja meg.
IMYke2.0.0.0

Scooter
Olyan Portal szerû Magrunner: Dark Pulse
Egész jónak néz ki!
Botond
Meddig? 😊
ZsZso
Nemmind1? Ingyéééééééé vaaaaaaaan! 😊 <#vigyor2>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Emmeg milyen játék?

Scooter
Magrunner: Dark Pulse ingyen van a GOG-on!
ZsZso
Magrunner ingyenes a GoG -on.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Moby
Tudja, csak nehéz elfogadnia 😄

Adversus solem ne loquitor

Sir Quno Jedi
Én mindenesetre figyeltem játék közben mi folyik, ha ti nem, arról nem tehetek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Basszátok meg a dedsec feltörte már régen a cTOS-t így volt Aiden-nek is hozzáférése. Nem szenvedek delíriumban vaze?! Errõl is szól a sztori többek között, a dedsec meg is keres a végén, hogy mosmá aztán hagyd ezt rájuk stb. Szal. aki a cTOS-hoz hozzáfér az gyakorlatilag elég sok mindenre képes. Mivel ez a sztori központi eleme, hogy abszolút ellenõrzést építenek ki és illegálisan figyelik meg az embereket stb., gyûjtik a terhelõ bizonyítékokat a zsarolásokhoz stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Én ebben nem lennék annyira biztos.

IMYke2.0.0.0
Nekem is hasonló gondolatmenet suhant át a buksimon.
Sir Quno Jedi túl jószívû és naiv, ha azt hiszi, hogy a juniszofty is így gondolkodott... 😊)

ZsZso
De azt tudod, hogy õk csak kitalált karakterek, ugye? 😊

Shep
Ugyanazok a már százszor lerágott akciók lesznek mint, mindig.

Moby
Mindenestere édes, ahogy ebbe az inkozisztens roncsba megpróbálod beleírni az értelmet 😄
Egy biztos, sokkal jobban csinálod, mint a buziszoft! <#eljen> Támogatnám, hogy inkább te írd ezeket 😊

Moby
>Azt is meg kéne érteni..

Te Kúnó, figyumán, az hogy van, a CSÁVÓ, aki ugye MINDENHOL ott van, mer trójait rakott az elnök titkárnõjének a bugyijába is, a rendõrõket mán nem tudja meghakkolni, hogy rá se bírjanak menni, mer széjjelhakkolja a rendõrségi kommcentert?
Régi a telójában a zandroid? 😄

zorrobomber
Jogos, lehet az lesz. Egyébként hardverapro-n ayo 5500-ért árulja.

kekeN7
-10%? Az semmi, vedd meg a CD Galaxisban, ott csak 5900, Steames.
Egyébként nekem is óriási pozitív csalódás.