Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Ha valakit érdekel egy teljes BeMine 13 pakk 1 USD -ért akkor szóljon. Nekem csak a Nekro kellene belõle.

Én megvettem az egészet 4 USD -ért, úgyhogy most 1 USD -ért vásárolhatom a további pakkokat.

Még max 1 fél órát tudok maradni, privátban tessék jelezni, ha lenne rá igény.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tomsolo
Jó az fõleg ingyen.

A sok itteni fanyalgó meg játszon nyugodtan vmilyen Activision játékkal. <#zavart1><#eplus2>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Na valahogy így kellene minden fejlesztõnek.

Trine tulajoknak itt az Enchanted verzio ingyé

Next PC upgrade: 2022

Botond
Én pénteken kezdem az úszást. Végre találtam vkit, akivel meló elõtt eljárhatok az uszodába. Remelem hamar formába lendülök! 😊
zorrobomber
Valóban Early Access szagú kicsit néhol. 5 map van benne, jármûveket nem tudom, de modolható, és aktív közösség van. Új váltó, 900 fokos kormány támogatás elvileg késõbb lesz. 4 fõs multi megy, bár olvastam pár bugról. Valamiért viszont már most is addiktív, a terep deformálása elképesztõ perspektívákra mutat elõre. Lehet nem ebben a játékban fogjuk konkrétan viszont látni ezeknek a megvalósítását, de kis fantáziával már a SpinTires is egy élvezhetõ cím.

Fpocok
Na inkább térjünk vissza a foci offhoz, mint a futás off.

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Ha már foci. Engem marhára nem érdekel ahogy pár csávó rúgja a labdát.
Inkább elmegyek futni vagy benyomok valami játékot.
Itt jegyezném meg, hogy Tinman és grebber hatására kezdtem el futni és tényleg jó móka. 😊
Még csak pár hete nyomom, napi 5-6km-t. Nem tudom ez mennyire számít gagyinak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ha ez megmondóemberkedés, hogy kérdeztem miért nem fér bele az idõdbe valami (ami elméletileg érdekel is saját bevallásod szerint), akkor megmondó ember vagyok. Mifelénk ezt beszélgetésnek nevezik...

Ez is törölhetõ amúgy nyugodtan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Persze, hogy van, mert kellemetlen a téma. Betörtem a fejed, mert nem érdekel a VB, helyette mást csinálsz. Ha ezzel megsértettelek, akkor sajnálom.

Shep azért sértõdött meg, mert elõvettem a warez kártyát, ami nála mindig betalál.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor visszamenõleg törölj mindent a téma kezdetétõl. Köszi!

IMYke2.0.0.0
Mondom, ne akard nekem megmondani, mit tegyek, fõképp ebben a kevés netes idõben.
Tényleg visszavehetnél ebbõl a "megmondó emebres" stílusból.

Ha már Shep megsértõdik, kell legyen benne valaminek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
SpinTires

Hány jármû van benne?
Mit kell benne csinálni?
Kormány, kontroller?

Egy techdemónak tünt mindig is a dagonya fizikára kihegyezve, mint sem épkézláb játéknak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem kell megnéznem, mert 18-kor mindig van egy. Te is hisztizni fogsz?

zorrobomber
Játékra szánt idõt feláldozni? Közben nálam megy a Fifa...meg a SpinTires 😊

IMYke2.0.0.0
Na, itt álljon meg a nászmenet!

Nézd meg mikor kezdõdnek a meccsek! Nemzeti Sport

S mivel erõsen off topic, mindent törlök, ami focis.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hisztizzél, mint egy kislány. Az a legegyszerûbb. Megérteni hogy mirõl hablatyolunk meg a legnehezebb. Viszlát.

1 hónapig van VB. Ha érdekelne félreraknád a "multitaskingot" addig is, mert gondolom a fordítás nem határidõs, ahogy a zenekészítés és a játék sem (ha tévedek persze javíts ki). Ráadásul amit tudsz nézni élõben az a napodból 1,5 órát vesz el...

De túlbeszéltük, nem kell itt magyarázkodni. Többi elfoglaltságod fontosabb ,mint a VB. Nincs ezzel semmi baj. Folyamatos internetkapcsolatnak ehhez az ég adta világon semmi köze. De nem értem miért magyarázod a bizonyítványt. Nem kell. (Félreértés ne essék semmi támadó szándék nincs bennem... így a védekezésed se értem egy picit sem).

Ui.: Nekem is kevés idõm van internet és gép elõtt lenni és most konkrétan a játékra szánt idõt áldozom fel a VB-ért. Valamit, valamiért.

Fpocok
EDDIG EZ A VB MECCSE! Mekkora csata!

Shep
Marhára nem errõl van most szó de célotokat elértétek, csatlakozok a Bádogos klubhoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Baromi élvezetes egy monitoron nézni ezt... nem. Ráadásul ahogy látom a játék nem is támogatja, mert nem jó.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom - még egyszer: olyan kevés idõm van internet közelében, hogy nem tudom "multitask" mellett nézni is a kivételesen most "emberi idõben" kezdõdõ meccset ... a késõbbieket , meg nem tudom, ha akarom sem.
Szóval... de minek is tépem a számat azoknak, akiknek természetes, hogy akár ágyból is netezhetnek.

IMYke2.0.0.0
1 órányi Gird Autosport - 3 monitoron.

Gondoltam. Nem akarásnak nyögés a vége. :-)

Nincs azzal baj, ha nem akarod nézni, de akkor ne mondd, hogy nem tudod... <#smile>

zorrobomber
Ne fájdítsd 😊

Totti5
Minden meccs élõben nézhetõ HDban, élõ statisztikákkal a telesport.hu oldalon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Mivel sok mindennel foglalatoskodom, míg internet közelében lehetek, így inkább én szabnám meg hogy mivel töltöm ezt a kevés idõt 😊

Törölt felhasználó
Csak Én kaptam alienware-tõl Company of heroes Multiplayer kulcsot Steamhez? 😊
Botond
Félidõ van, szóval a fele már meglehetne. 😊
18:00-tól megy 19:30-ig... Tudtommal 20h körül hagyod el általában a könyvtárat.

IMYke2.0.0.0
Gondolom, te is szeretsz negyedéig megnézni egy meccset...
...én nem.

Ausztrál-Holland speciel most megy, most meg ugye a könyvtárban vagy.

IMYke2.0.0.0
Kábé 5 éve hajtogatom: otthon nincs internetem.

Botond
Számítógép? Telesport.hu adja, én is ott szoktam nézni.
Fpocok

IMYke2.0.0.0
SPINTIRES - Nuuvem-en jó áron lenne, csak régió korlátos.

IMYke2.0.0.0
Foci VB-t itt tényleg ne. Van topikja is, és valóban nem idevaló .

Ausztrália-Hollandia meglepõen kiegyenlített csatát vív, most na de ennyit a foci offról, mert Imy leszedi a fejem.

Kíváncsi vagyok új PES mennyire lesz jó... Elõzõekben kicsit csalódtam. Visszafejlõdésnek éreztem õket.

zorrobomber
Ott a pont. Tegnap-tegnapelõtt elég pocsék meccsek voltak, inkább a Spintires-t toltam. Meg kéne venni...áá

Kettõ megfér egymás mellett is minden további nélkül. Csak mi mindkettõt egyaránt érdeklõdéssel figyeljük és ha tényleg szar, akkor utólag szarozzuk le nem elõre... <#beka3>

Én rigojáknak nevezném inkább <#beka3>.

zorrobomber
Engem érdekel a vásár meg a vb is.

Te mondod mindig, hogy nem kényszervásárolsz. Ennek ellenére mindig játszol a legújabb játékokkal.

Fáj az igazság vagy mi?

Shep
Egyébként meg a tippelés nem negatívoskodás, ugyanis én csak ennyit tettem, mert leírtam ,hogy úgyis ugyanazok lesznek, mint eddig, hogy ti ebbe már megint belemagyaráztok nem létezõ dolgokat az a ti marhaságotok, ráadásul errõl meg ti szokhatnátok már le! Ja és amúgy meg kit érdekel a szar nyári vásár, mikor foci VB van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Milyen saját bevallás, ti mit szívtok amúgy? Remélem nem adtok belõle másnak is!

Fpocok
Miért van ötször is a new releasek között a vikinges játék? Már megjelent.

Fpocok
Elnézést, hogy vannak léceim.

Hát csinálja, akinek kedve van hozzá.

Dzsini
Nem, de õk is olvassák a fórumokat, a netes sajtót... és ha azt olvasták, hogy "40 befejezés", majd 1 héttel megjelenés után - amikor még nem vették meg - azt olvassák ugyanott, hogy "megszámoltuk: 6 különféle befejezés van, itt vannak a részletek", akkor az nem jó reklám. Úgyhogy inkább õk szólnak elõre.

És az már mindegy, hogy ez az információ hogy jött össze, hogy SQJ vett ki szabadságot hozzá, hogy napi 20 órán át tolja és strigulázzon, vagy egy 10 fõs társaság osztja el, hogy "te játszod a jófiút ezekkel a szereplõkkel, én játszom a rosszfiút azokkal, a Béla meg az átlagost váltott karakterekkel". Egy ember lehet, hogy csak egyszer tolja végig, de a közösség nem csak belõle áll.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Már ne haragudj, de te meg egy kicsit szemellenzõs vagy pár dologban (de no offense, nem bántani akarlak... ez tény).

Vannak dolgok, amik téged zavarnak, ami mellett én simán elsiklok.

Rapid81
92 játék van a kívánságlistámon és 501 a fiókomon. Van még mit beszerezni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/