Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem való.
<#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ZsZso-nak köszönhetõen 1$-ért meglett a Be Mine 13
Itt is köszönöm szépen neki!
Copy-paste vége!
Nekem csak két dolog maradt, mert a többi megtetszett:
Alpha Kimori™ 1
Alcarys Complex - desura kulcs
Ingyen és bérmentve viheti bárki aki privátba jelzi 😊
Ezen kívül van pár desura kulcsom is (egy ember egy játék):
Heileen
Bionic Heart
Eve Burst Error
dUpLicity ~Beyond the Lies~
Little Trus Man
Itt is köszönöm szépen neki!<#worship>#worship>
Ezek maradtak belõle:
Alcarys Complex - desura kulcs (az összes többi steames)
Alpha Kimori™ 1
Journey of a Roach
Legend of Dungeon
Mechanic Escape
Ingyen és bérmentve viheti õket bárki aki privátba jelzi (Annyi a kikötésem,hogy egy ember egy játék)
Next PC upgrade: 2022
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
tomsolo: a szmájli az egész hsz-re vonatkozott. Semmi bajom az indiekkel (utolsó nálam pont a Dear Esther volt, amivel határozottan tervezek még foglalkozni).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már a Titan Questnél is írtam, hogy nem igazán szeretem az ilyet - bár vannak játékok ahol nem zavar annyira. (Pl. KoAR-ban is szorgoskodni kellett, bár ott volt chakram amit nem klikkelgetni kellet.)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ez az AAA vs indiefosozás is egy butaság, mert van jó játék meg rossz játék azt hello.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
(Mark of the Ninja kimaxolva+ (összes acsi), SB még folyamatban, néha nagyon idõzíteni kell a dolgokat...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
<#idiota>#idiota>
#214280: Persze. Amit eddig fosnak tartottál vagy nem izgatott nem fog lázba hozni 5 euroért.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szeretem a stílust.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyébként már látom az estét: mindenki vmi fos, egyszer játszós 3D-s fps árain fog szörnyülködni majd megvitatjuk miért volt régen jobb és hogy a uplay mekkora egy szar. 😄
2. Persze hogy gyáva voltál akkor már legalább a nevét beírni.
<#banplz>#banplz>
//hörcsögötpukkaszt
(faszkivan, hogy kelhettem korán a nyitóbeszéd miatt, aztán fél háromkor kerülök sorra 😛)
Mindig így van. Minden akció (nálunk!) este 7-kor kezdõdik a STEAM-en.
//Óraátállítás - megint csak nálunk - kavar be, de egy idõ után átáll az is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kaptam Gamersgate-re -20%-os kodot egy vásárlásra akinek esetleg kell valamit ,mert lát jóáron jelezze és megveszem neki dollár/font/euroba ahogy kéri 😄
Csak linkeltem hogy olcsó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár szép volt a mentés a gyakorlat végén 😊
Fociban a legjobb a végén készülõ poénképek, mint ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve az 5-6 km futás középtávnak számít. De ha 25 perc felett futod, akkor nem számít közepes teljesítménynek se. 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."