Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
XD

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

lalakov
Ha nem omlik össze a rendszer. 😊
w77d
na hörcsögölés indul? 😄

Élelmesek már most elkezdik biztos, ami biztos.<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dj Tommy
Ridge Racer Driftopia szerverei augusztus 15.-én leállnak.
Mondjuk én se sokat játszottam a játékkal, de leírom, hátha valakit érint.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Botond
Már lehet fanyalogni, vagy megvárják vele a hét órát? 😄
ZsZso
Srácok, Miasmata nagyon fosatós?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
<#wink>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Majd elmúlik...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Nálam semmi gond.

Na srácok már most megkezdõdött a steam döglõdése.

Scooter
Nem is komolyan értettem ám ezt a "kicsinek" érzem magamat. Azért tettem idézõjelbe <#vigyor2> Pl. a Limbo-t is sokat toltam és én döbbentem le, amikor jobban élveztem mint egy AAA játékot. Kis indie cuccok is tudnak nagyon szórakoztatóak lenni.
Dzsini
"kicsi" - mindenki találhat olyat, akihez képes kicsinek érzi magát... magadhoz képest érezd úgy magad, hogy jól vagy, és abban elég biztos lehetsz, hogy itt senki nem fog lenézni azért, mert "csak" annyi játékod van, vagy "csak" olyan géped. Attól is függ, hogy tanulsz-e még vagy már van saját kereseted, hogy abból mennyit tudsz vagy akarsz erre a hobbira költeni, van-e családod, és még ezernyi dolog.
És senki nem lesz több vagy jobb, vagy kevesebb vagy rosszabb azért, mert 1 dolláros bundlekat vásárol, vagy mert díszdobozos szobrokkal rakja körbe a szobáját.
Nem olyan butaság ám az az idézet, ami a fejlécben van 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
#214272 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Troger911
Na, be is zsebeltem 😊
Scooter
Persze, csak ilyenkor olyan "kicsinek" érzem magam...de tökéletesen igazad van.
tomsolo
meg kártyás is meg kapsz hozzá egy TF2-itemet is - nem egy nagy cucc, de ezzel is lehet csökkenteni a szörnyû magas árát 😊

Dzsini
Én meg beregisztrálok mindent, ami egy bundleból jön 😊 Nem zavar, hogy tele van mindenfélével a lista, amibõl másodpéldány jön, azt meg odaadom po. unokaöcsémnek, bátyámnak, vagy (már egyszer volt ilyen) ide.

Van itt olyan, aki irtózik attól, hogy tele legyen "hulladékkal" az accountja, az is teljesen érthetõ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Nem verseny ez - a lényeg, hogy jól érezd magad a megvett játékok végigjátszása közben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Direkt ferdítés. Érted: irony.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
rosszul emlékeztem, "csak" 300 felett vagyok (400 rémlett valami miatt...)

Rapid81
Feltételezem, hogy felezési idõt akartál írni, csak félrement. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Scooter
Akkor én kussolok itt az alvégen. 2007. május 19.-óta vagyok steam-es és 133 játéknál tartok. Persze csak azokat lövöm be amik érdekelnek...khmmm <#miaz><#whatever><#nyes>
Troger911
Ez a Gunpoint elég érdekesnek tûnik. Ráadásul playfire rewardokból visszajön majdnem 1 font 😊
Ha ez közismert tény, akkor csak a szánkat jártatjuk. Mondani persze lehet....:-)

grebber
Ez a Stickman game mekkora már<#eplus2> Ahogy a neve is mondja valóban Epic<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
A Magrunnert mindenképp vidd végig - a kezdeti bénáskodás után lesz hol fejet vakarni... 😊

Dzsini
Tudom magamról, hogy a világ összes pénzét el tudnám költeni, mert "egyszer majd még talán jól jöhet" 😊 Így van egy olyan korlát, amit magamnak állítottam, és odafigyelek rá, hogy ne lépjem át.

Most egészen felgyûlt már, úgyhogy ha jön valami olyan a kiárusításokban, ami tetszik, akkor nem kell a fejemet vakarni vagy szomorkodni, hogy lemaradok 😊

ZsZso
Remek technika. 😊

Dzsini
Az FFVII után nem sokkal letettem jó idõre a lantot (nem volt gépem se játszani, meg igazából nem is érdekelt a dolog), és nagyjából a Skyrim környékén "vettem fel" újra. A gépem most se túl erõs, úgyhogy inkább a kimaradt idõszak nagyjait gyûjtögetem össze, amikkel játszottam-játszanék szívesen (pl. új Tomb Raider (meg a Chronicles óta ami kimaradt), Heroes VI, Portalok, és az indie/kisebb játékok világának gyöngyszemei a FEZ-tõl kezdve a Mark of the Ninjan át a Binding of Isaacig)

... emellett pedig várom, hogy a warezban játszott és nagyon tetszõ játékokból kiadjanak olyan változatot, amiért hajlandó lennék pénzt adni (pl. Mass Effect teljes változat)

lalakov
A motorba lövést én sem értem, de engem a tanksapka lövés is zavart. Ok, nehezebb mint eltalálni magát a tankot, de ez sem valóságos. Én is várom, de túl drága még nekem. 😞
Dzsini
GoG-on az "ingyenkapott"-okon kívül talán 3-4 játék van. Alpha Centauri, Heroes 5 complete, Dungeon Keeperek... hm, azt hiszem ennyi, amit ott vettem.

A Steames pedig azért duzzadt ekkorára, mert a bundle-okban sok jó kis platformert, puzzle játékot láttam, és azokkal jött a resztli. Komoly "érték" (amiért önmagában fizettem) nincs olyan sok, és egyre lassabban növekszik, hiszen egyre ritkább az olyasmi bundle-ban, ami még nincs meg, olcsó és kellene.

Ahogy már párszor leírtam, minden hónapban átutalok a webes kártyára egy keretet, és addig, csak addig lehet költekeznem. Ha elköltöm, és beleakadok valamibe, ami kellene, akkor vagy várok, vagy így jártam (az FX Pinball új Star Wars pakkja óta csak kártyapénzt költöttem).

genndy
Leendõ játékos, vagy az eddig warez-játékokat pótlod utólag?
(nem köcsögölés, nekem is sok "utólagos" vásárlásom van, meg ratgab még aki szintén sok játékot vesz meg ezért)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ZsZso
+ ehhez jönnek még a GoG -os játékok (ha jól emléxem, Te azokért is oda vagy). Azon a fiókon hány játék lelhetõ fel? 😊

ZsZso
Te szerencsétlen. 😊 Üdv a klubban!

tomsolo
Nagyon várom ezt a Sniper Elite 3-at bár elég marhaság lett benne ez a belelövök a motorba felrobban az autó. A 2-ben a benzintank sapka vadászat "értelmesebbnek" tûnt.

tomsolo
hát nem hiszem hogy gamefly-os Day of Defeat árat megfogja közelíteni 😊

IMYke2.0.0.0
A Sumér Szél alatt bizonyosan akciós lesz a Narancssárga Doboz, benne minden Fél-Élet játékkal 😊

Troger911
Most meg pótolhatom a HL2-õt, de azthiszem Orange Box lesz belõle 😊 Meg elkelne a HL1+összes kieg. is!
Troger911
És a legdurvább az, hogy ez árban még annyi sem volt, mint egy újabb AAA cím... Összeadom, de az összeg még csak el sem éri az öt számjegyet.
Az elsõ steam accom egyidejû a HL2-vel. 0 day vettem. Aztán nem igazán használtam az accot, nem foglalkoztam a steammel és oda adtam tesómnak a fiókot. Aztán regeltem egy újat, a videokártyához tartozó kupon miatt, de más nem került rá két játékon kívül. És belebotlottam az elsõ bundle csomagomba...
tomsolo
Humbliban még 4 óráig 5 dodó az Age of Empires II. HD....

tomsolo
Jó ez a GOG. 241 MB-os update felrak egy 61 megásat.

IMYke2.0.0.0
Jéééézus! 😊
Igazi Hörcsög 😊

Dzsini
Akkor én meg se szólalok, múlt augusztusban regisztráltam Steamre... és ha jól rémlik közelebb vagyok az 500-hoz, mint a 250-hez (fejbõl nem tudom mennyi).

IMYke2.0.0.0
3 év alatt... <2011 óta vagyok STEAM-es>

IMYke2.0.0.0
Ez tényleg gyors tempó volt 😊

Én 4 év alatt hoztam össze - jómagam és az ajándékozó játékostársaim által - 400 felettit.
Durván nyomod 😊

Troger911
Már most annyi játékom van, hogy nem fogom tudni õket végignyomni. A kicsit több mint 1 hónap alatt mióta rákaptam a hörcsögölésre, több mint 100 játék gyûlt össze a steam fiókomon. Ebbõl csak kb. 10-15% „szemét”, a többi mind érdekel. És most jön a sale...
IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Videó alapján nekem tetszett - kíváncsi vagyok, mit tud a valóságban, ezért is fogadtam el ezt grebbertõl 😊

Troger911
Az volt az elsõ amit aktiváltam a pakkból 😊