Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Össze fosom magam milyen rendszer épült ki már steam piacon! <#email>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dzsini
Jövõ héten jön a Deadpool asztal a Pinball FX2-höz 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Isten irgalmazzon azoknak, akik a vásár alatt jelentetik meg a játékukat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
https://store.steampowered.com/account/, vagy jobb felül a nevednél a legördülõben

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Köszi! Ennél egyértelmûbb helyen nem is lehetett volna...
IMYke2.0.0.0
Rákattintasz a nevedre --- xxxxx's account --- a Fõoldalon, jobb felsõ sarok.
Majd "Account details" és ott lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Steamen valahol meg lehet nézni a játék vásárlásaim? Nem találom sehol...
ZsZso
Csak vicceltem. Ha tudod kezelni, akkor persze az a Valhalla. Én nem feltétlenül tudtam 😞.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Nem kell. Én már elmondhatom magamról, hogy megtaláltam A Játékot. És te elmondhatod ezt? 😄

tomsolo
Nem mert már 2000 Ft-ért meg lehet venni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

arty
kösz a tippet! legutóbb (másodikat) véletlen nem-steamsbe vettem meg, ennyit megér, h steamesítsem 😊

Forza.

ZsZso
Sajnállak 😊. 1,5 év után hagytam fel vele (még egyetemista voltam). Életemben egyetlen egy függõségem volt, az a WoW volt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Pedig hajjaj, a kezdetektõl függõ vagyok.

Én 10-ért sokallom, habár nem tudom okosba mennyi lenne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha ez bekövetkezik mindenképp szólj, mert akkor én is beszörcsögölöm.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudtam, hogy te ekkora Wow-os vagy.

IMYke2.0.0.0
Kártyás téma a STEAM Trading Cards - és minden ezzel kapcsolatos - topikban, bizony a csapatverseny dolgot is jó lenne átvinni oda.
Itt a játékok legyenek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Lehet venni olyan tokent. Meg olyat is amivel átkerülhetsz másik csapatba. Jó drága.
További kitárgyalás itt, mert Imy azt a villámot fogja a seggedbe küldeni amit a minap fotóztál.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Hogy a bánatban lehet pontot lopni másik csapattól? <#nemtudom>

Itt egy rakat pontot írnak mínuszban, hogy lopott...

Nem értem én ezt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Volt már 5 is. Lesz is még.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok

zorrobomber
Battlestations Midway - 1.74 dollár

Rég be akartam már hörcsögölni. Második rész 2.24.

grebber
Remélem megkapja a -75%-ot elvileg 2 TF2 kulcsért 3.4 euroért meg lehet majd szerezni.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Minden eurocentje!

Season Pass - 01 - Clash in the Clouds --- aréna jellegû
Season Pass - 02 - Burial at Sea - Episode One - kötelezõ
Season Pass - 03 - Burial at Sea - Episode Two - kötelezõ
Season Pass - 04 - Early Bird Special Pack --- nyilván csak "boost"

Renjike
Bioshock Infinite season pass megéri a 10 euróját?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
Hát, vélhetõen a vége felé 😞

grebber
A Remember Me mikor fog vajon -75%-ot kapni végre? Akkor 7 euro lenne kártyapénzbõl meglehetne venni.

arty
Itt még csak nem is ízlésrõl volt szó, hanem egy elvrõl. Mindenkinek vannak hülyeségei - ez nem tesz senkit alapból ostobává.

Forza.

Fpocok
Azt írta az egyik capcomos, hogy tökéletesen lehet majd irányítani bill egérrel. A gépigény meg... hát... és ha még 60fpst is akar valaki. Jujujj...
Nekem is kéne már gépet fejleszteni, de igazából egy ok miatt nem teszem: ha kijön a WoW kieg, úgy is csak azzal fogok játszani, ahhoz meg elég vagyok 😊

IMYke2.0.0.0
Volt egy "budapesti" kollégiumtársam, aki a heti 1 fürdésre esküdött. 55 milliós, 2 emeletes, 3 fürdõszobás családi lakásban éltek, Budapest közeli településen.
Az volt az elve, hogy az embernek nincs szüksége az állandó tisztálkodásra.

Emellett, imádnivaló fickó, jó barát volt, és nem volt büdös.[/grey]

grebber
Egyetlen olyan Capcom game se volt ami ne lett volna tökéletes billentyûzettel.Most sem lesz ez másképpen.

A gépigény meg next gen már lassan hozzá kell szokni hogy 7970-280X-770 alatt már nem lesz élet (Természetesen annak aki maxon akar küldeni mindent)

IMYke2.0.0.0
Hiszek én neked - de az számomra szemöldök rángató volt <épp a Te videódat néztem meg ebben a témában, soha másét sem>, ahogy darabosan mozog a jármû , belelógnak tárgyak a falba stb.
Kicsit többet vártam.

Ha ez a nextgen , akkor fura sütemény ez.

IMYke2.0.0.0
Nem akarom felmelegíteni a dolgot, csak annyit fûzök hozzá (214796 eleje), hogy nem választható el egy ember ízlése, érvrendszere magától az embertõl 😊

arty
xbox one-on se a valaha megjelent legszebb/legjobban optimalizált játék (és akkor még finom vagyok 😄 ), szóval ez nem a pécésekkel kiszûrás: ez a fejlesztõ ~ennyit tud

és azt is látni kell, hogy mennyi zombi is tud lenni benne a képernyõn egyszerre... a "tömeg" nincs ingyen 😊

Forza.

Akkor megvan a következõ projekt! Szeptember 5-ig meg kell vennem az xbox kontrollert most már.

Totti5
1 millió zombi a képernyõn, nagyon aprólékos város, milió object mindenhol, fizika, meg amúgy elég jól néz ki emmelett. Nyilván kell alá vas.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én is úgy tudom....De a heti 3 sem....<#idiota>

arty
továbbra is csak: #214795

nem ostobáztam le fpockot.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Multitask.

Most olvasom a http://prohardver.hu/-n a "Dead Rising 3" PC-s gépigényét... eléggé trehány, hányaveti módon dobják nekünk, PC-seknek a koloncot...

A hozzászólás.

arty
<#worship>

na, köszönöm, hogy legalább te észrevetted, hogy az effajta érvet tartom ostobának, nem fpockot

Forza.

IMYke2.0.0.0
😊))))

ZsZso
Küzdünk az elnyomás ellen (csak viccelek Imy!)

IMYke2.0.0.0
Mert mindenki elvbõl lázad a Vezetés (általánosságban! A Hatalom szó ide túl erõs lenne) ellen...

IMYke2.0.0.0
Állítólag, a napi 3 fürdés nem is egészséges 😊

Seth
Érdekes, hogy amikor jót akarsz, mindig beindul a szóáradat. Pont azt éred el,ami ellen küzdesz. Nézd meg most is mi lett belõle 😊

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
De hagyjuk - a lényeg a Sumér Szél.

Vaj? Basszus. Lehet többet kéne fürdenem... <#smile>

De egyszerûbb lenne.

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok ennyire galád - ha neked akarok írni, akkor neked írok.
A topiknak üzentem, a késõbb megszólalóknak, és mivel te voltál az elsõ, aki kontrázott, magadra vetted... a vajról nem tehetek a füled mögött 😊

IMYke2.0.0.0
Nem ok nélkül hagyom benn ezeket, elhiheted.