Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Én eddig két játékot vettem:

- State of Decay
- Shadowrun Returns

[merlinw.org]

wantonly
Nem rossz, nem rossz. 😄
IMYke2.0.0.0
Motoros? Melyik?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
a motoroson is elgondolkodhatsz egy eurót az is megér

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

MoRT2195
Szintén, és ez így is marad. 😊
DarkSector
Én vásárlásaim:

-
-
-
-
-
-
-

😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Én sem költöttem még a komoly Wallet-összegembõl.
Talán a Briggs lesz az elsõ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
+1

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wantonly
Eddigi SS vásárlásaim:

-

😊
grebber
Marlon Biggset nem néztem még kevés az idöm ,most is melozok 😞

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Szeretném megköszönni a Steam Trader Helper felemlegetését: Köszönom 😊
(komoly diszkonttal csipkedi össze nekem a kártyákat, amiket kinéztem... sima kártyát 10 helyett 6 centért, foilt 30 helyett 20ért...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
A Marlow Biggs elkezdett újra érdekelni - videót néztem újra.

Más körökben mozgunk. Néha anyám elmormol egy-egy bazdmegot, mert ahol õ született ez kötõszó (pedig világ életében irodában dolgozott). Ezen mindig jót derülünk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azért durva hogy én hörcsögöltem eddig a legkevesebbet így a leírások alapján (IMy neked nem ér beírni, hogy te még kevesebbet), legalábbis játék számban mindenképp. Értékben már nem biztos, hogy olyan jól állok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Dolgoztam elég sok helyen, és még a lerobbanásom elõtt fizikai munkás is voltam - a talicska tologatásnál, és a cserép feladogatásnál nem kicsit keményebb meló volt, cserébe ugyanúgy akár 40 fokban is - és eszembe se jutott kocsiul káromkodni... még mindig nem tartom viccesnek, ha valaki így tesz.

De, ne feszegessük ezt a témát, mert rohadt nagy OFF.

w77d
nekem SS alatt eddig:

Wargame: Airland Battle
NASCAR 2014
DmC: Devil May Cry
Slender: The Arrival
Amnesia: Machine for Pigs
Octodad: Dadliest Catch
Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack
Marlow Briggs
Master Reboot

meglátjuk ma este bõvül e a lista...

Most ami vonz a maiból az a Walking Dead season 2 1700 jó magyar pezóért, illetve némi késztetés van a Dynasty Warriors megvételére is 2600 jó magyar valutáért.

Egyelõre még erõsnek érzem magam. A kettõbõl azonban ha este nem lesz más érdekesség a Sétáló Élõhalottak Második Hulláma lehet legyûr ilyen áron...

Miért is lenne a legjobb AC rész ingyenes?

Szigorúan steam summer sale-re korlátozva:

Dead Rising 3

Eddig még féken tartom nagyjából a belsõ hörcsögöt....

De humoros tud lenni, ha már tapasztaltál ilyen szituációkat...:-)

shaddam
Köszönném a kupont arty-nak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

tomsolo
Mondjuk ha én nyernék SS alatt vicces lenne mert ilyen játékok vannak a whistlistbe, hogy: Shelter 1, Shelter 2 😄

tomsolo
Én a saját vásárlásaimra írtam azt amit írtam. 😊

Rapid81
Gunslingerrel én nem találkoztam még 3.7 ojróért. Blood Dragon természetesen ingyen meglett kuponnal, de fujj, nem Steamesen...
Papers, Please még nem volt bundle-ban, Lyne nemtom. Ez Amazonról van meg telefonra ingyen és mocskosul megtetszett. A The Dream Machine-nál meg vedd figyelembe, hogy az összes részt tartalmazza (1-6), míg bundle-okban maximum az 1-2 volt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tomsolo
De, az öbölben. 😄

IMYke2.0.0.0
Még mindig nem ingyenesek ezek a játékok?

///<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

tomsolo

MerlinW
Már sehogy, legalábbis nem ilyen haszonnal. Az elsõ nap 0.2 és alatta voltak az árak, akkor vásároltam be ~100 darabot.

[merlinw.org]

tomsolo
Grebber! Ez a marlow brigs megérte az az egy eurót?

tomsolo
ezeknek kb 70% ss-tõl független, 99% pedig nem a steamrõl lett véve hanem olcsóbban 😄

Rapid81
Én még csupán ennyinél tartok:
Call of Juarez Gunslinger + Far Cry 3 - Blood Dragon
Papers, Please
LYNE
The Dream Machine Bundle

Kivárásra játszom. 😊 Lesz még olcsóbb is, amit én akarok venni.

No, meg nem mellékesen ezt mindig szem elõtt tartva vásárolok:

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Faroknövelõ?😄
DarkSector
Nem sikerült kidobni az ablakon. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Meee olcsó. 😊

IMYke2.0.0.0
Legközleebb szólj, ha ablakon kidobandó pénzed van... 😊

MoRT2195
De ha "Idióta kalapszarság", akkor a mi a francnak kell? Ha 1 centért árulnának egy szar játékot, akkor sem kéne, mert szar, és ingyen sem játszik vele az ember... 😄 Még csak kártyát sem dob, szóval nem is hozza vissza az összeget.
Rendelkezik valaki egy fölösleges kuponnal Zavvira, amit hajlandó lenne rám testálni, ha szépen kérem?
Egyetértek a leírtakkal.
DarkSector
Én megvettem. 😄

DarkSector
Én is ezt mondom, pfuj, szerintem idióta egy kép amúgy. 😊

Mutatok jobbat:

Idióta kalapszarság, de cserébe kibaszott olcsó. Coma Mortuary EP1
Érdemes most megvenni.

tomsolo
Defy Gravity
Don't Starve
Don't Starve - Reign of Giants
Bioshock 1
Bioshock 2
Bioshock 3
Gunpoint
Marlow Briggs - mondjuk ezt grebbernek
Sniper Elite 3
Spintires - thx Rapid81
State of Decay
State of Decay - BreakDown
State of Decay - Lifeline
The Cave

Ez olyan egy huszas és még semmilyen walletpénzt nem használtam el.

IMYke2.0.0.0
...nem kell ahhoz közmunkásnak lenni, hogy az ember úgy káromkodjon, mint egy kocsis... de attól még az nem lesz "menõ" és humoros sem.

...az nem volt még közmunkás. 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

IMYke2.0.0.0
Minden bántás nélkül, aki ilyen humorra vevõ, háááát....

DarkSector
Próbáltam a pokol legméllyebb bugyraival egy magasságba elrejteni, hogy télleg csak annak legyen ingere megnézni aki kapós az ilyenre. 😊

Scooter
<#eljen> Milyen a hörcsög ha éhes <#vigyor>
Szabi
Spintires véleményem 5 óra játék után:

normál játékban könnyedén játszható, de hamar unalmassá is tud válni, szimulátor módban már brutálisan nehéz és leginkább szenvedõs.. de idõvel biztos belelehet jönni és akkor már nem lesz annyira nehéz 😄

játéknak jelenleg még nemigazán nevezhetõ, ez egy játszható techdemó, még sok-sok apróságot kell csinálni hogy normálisan játszható is legyen, de azt már látszik, hogy egyedül értelmetlen játszani vele, csapatban az igazi 😊

a játékmenet aránylag egyszerû, egy garázstól indulunk ahol kiválaszthatjuk, hogy melyik jármûvel akarunk indulni és annak milyen kiegészítõi legyenek, a küldetés minden térképen, hogy eljussunk a fatelepre, a fatelepen felpakoljuk a fát és elvigyük a lerakóhoz.. multiba 4 fõs szobák vannak, szerencsére lehet barátlistásat is indítani.. 2 járgány eltudja vinni a fát, két másik járgány meg kísérheti, érdemes egy szervizkamionnal és egy tartályos kamionnal menni, mert az üzemanyag sose lesz elég ami a tankba van.. a járgányokat meg könnyû törni vagy motorikusan túlerõltetni, tehát gyakran szükség lehet a szerelõre is 😄

rengeteg mód van már most is, és várhatóan lesz is még, illetve hivatalos frissítés és fejlesztés is várható még bõven, szóval idõvel még jobb lehet még.. pl. a belsõ nézet nagyon kéne, mert külsõ nézetbõl gyakran nem látni normálisan elõre

akit érdekel a sárdagasztás, vagy a fuvarozás annak érdemes beszerezni, már jelenleg is van pl. Dakar rallys mód, hogyha nem akarsz a sárba szenvedni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Ilyen magasröptû dolgoktól megkímélhettél volna minket - még spoilerben is :=(

Troger911
Na eddigi ss vásárlásaim:

Dead Island Riptide
The Orange Box
Defy Gravity
Euro Truck Simulator 2 Gold
Shadowrun Returns Deluxe
PayDay 2
PayDay 2: Armored Transport
PayDay 2: Gage Weapon Pack #01
PayDay 2: Gage Weapon Pack #02

Azt hiszem, abba is hagyom, max. csak ha valami kihagyhatatlan jön, akkor vásárolok... Sajna az az érzésem, hogy minden nap lesz ilyen <#falbav>
DarkSector
csak hogy mindenki tudja a kifejezések pontos jelentését ha elkezd dolgozni majd....😄