Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Killzone esetében annyi hogy szép, de ez inkább akkor volt nagy dolog amikor a 2. rész megjelent, most meg a nextgen végett, de amúgy megbánnád ha arra költenéd elsõnek a pénzedet.
Szerintem a régi generációba a Halo 4 már rendesen lesöpörte látványban a játékot. Most meg ugye majd kiderül melyik lesz jobb, szebb, mármint ami a látványt érinti.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Uristen viccelsz, Uncharted 3, ez nem kérdés, a Killzone egy nagy , kibaszottnagy vicc.
Túlságosan nagy jelentõséget adnak a ps fanok annak a hulladék játéknak.

Uncharted egyértelmûen, vagy God of War vagy a The Last of Us.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
(fél-off) Pogba Football Manager-ben leigazolta magát a Chelsea-be 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kill3r21
Vagy a Killzone 3 vagy az Uncharted 3, nehéz a döntés 😄
zorrobomber
A tegnapi akciós Plague Inc: Evolved.

Ha szabad kérdeznem ez milyen játék?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Ö, ez easter egg vajon? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Jó azért messze több jó volt mint manapság.

TBTPumpa
Ne fórumozz, hanem a Last of Us-t nyomasd! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ZsZso
Tele a pofánk játékkal, nem tudunk válaszolni 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wesker24
Jaja de eddig elég szegényes volt a felhozatal ! 😄

Mert eddig csak ezt vettem Summer Sale alatt !

- Dead Rising 3
- Blood Rayne 1-2

A többi vagy nem érdekelt vagy már megvolt.
kill3r21
Na mizu srácok, hörcsögöltök keményen? 😄
Scooter
Köszi az infót, <#eljen> csak kár, hogy nem steam-es <#wink>
tomsolo
Installnál nem enged mást választani. Ha offline profilt választasz visszadob a töltõképernyõre.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
A BloodRayne 1, és 2 talán az erõs középmezõnyt erõsíti, de azért akkoriban is voltak ám "bottal se" játékok. Csak sokkal kevesebb. A piac sem volt ennyire telített , a tempó sem volt ennyire feszített ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen, szürkébõl beszerezhetõ kevesebb, mint a STEAM-es ár feléért... csak ugye maga a STEAM-es ár a bicskanyitogató. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Akkor még játékokat gyártottak. 😊

Scooter
<#eljen> BloodRayne-eket imádtam. Jó kis kaszabolós játék.
Bloodrayne 1 és 2 került együtt 1600-ba. Ami még így sem kevés egy 11 éves játék eseténe. Pedig ez ahogy mondtad, csak szürke zónából való. Egyébként maximálisan igazad van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy szürke zónából szerezted, és nem közvetlenül STEAM-en, és nem is errõl szólok: azért az durva, hogy még leárazással is <50%> egy 11 éves játék 1600 Ft-ba kerül...

DarkSector
azt hittem nyert a csapatod. 😄

arty
???

mi történik, ha offline profillal akarnál belépni?

Forza.

arty
amit az MS terjesztett

Forza.

tomsolo
Mondjuk most belenéztem: Bulletstorm még az offline profile-t se fogadja el.

arty
offline nyomhatod majd

Forza.

arty
tipp: mégse lövik majd le ... 😊

Forza.

wesker24
Na mai Summer Sale vásárlásom ! 😄

Walking Dead Season 2 nem az enyém 😄 hanem az Mr RatStein-é 😄
DarkSector
Bocs félrenéztem az elõbb azt hittem azt mondod hogy steam sale-nál jobb az esély. 😄

Rowlend
Nem lesz vége a GFWL-nek, csak egy pletyka volt.

GET OVER HERE!

DarkSector
igen elõbb?
mennyivel nagyobb az esélyed?

csak kíváncsíságból, 500.000:30

Steamgifts-en szokott 2000:1-hez kb ami azt jelenti hogy 11000-bõl nyertem 16x.

Most hogy is vagyunk? 😄

wantonly
Jó, de mennyi esély van erre? Szerintem minimális.

Elõbb nyered meg SG-en és ott még áldoznod se kell rá. 😄
DarkSector
Na ez uj fénybe helyezheti a dolgokat akár
😄

Preorder játékot is nyerhetsz. EGy kritérium van, hogy már vásárolható legyen. Tehát ha nincs ára, mint pl. a GTA 5-nek akkor nem nyerheted meg, de ha van mint pl Shadow of Mordor, akkor igen. Legalábbis én így értelmeztem.

július 1-el lelövik. Nem volt bizonytalan.

Köszi. Pont szabin vagyok, akkor meg lezongozárom a Fable 3 végigjátszást.

Nemrég vittem végig a Hangar DLC-t... felejthetõ volt.

zorrobomber
Jogos...

tomsolo
> de logikus az õ érvelése is, hogy miért kockáztatna ennyi rep-et 5 kulcsért

Mert talán lehet feltörték az acc-át és nem is õ vele beszélsz. Például.

zorrobomber
Értem, de logikus az õ érvelése is, hogy miért kockáztatna ennyi rep-et 5 kulcsért... Na mindegy, ezt elnapolom, pedig jó ajánlat (AoM:EE).

tomsolo
Pl. ha két különbözõ eszközzel egyszerre akar tradelni

DE

gyanús ügyletbe nem megyünk bele akkor is ha maga Gaben kínlódik a túl oldalon.

IMYke2.0.0.0
Direkt csinálod?
Kérlek szépen, fogd vissza magad - nem kell kiabálni, nem kell ilyesmit csinálni, hiszen mindenki el tudja olvasni normálisan megformázva is.

DarkSector
Jut eszembe steam-es csereajánlat:

ARRA FIGYELJETEK, hogy a csereajánlatkor, illetev a másik félnek az elfogadáskor, egy HIBAÜZENET jön elõ, de NEM KELL VELE FOGLALKOZNI a tranzakció attól még végbe megy, szóval nem kell többször próbálgatni!!!

DarkSector
adj neki csereajánlatot, ha nem tudja elfogadni ne küld semmit elõre!
és mielõtt elfogadsz bármit, az egérrel állj rá a kapott termékre és olvasd el hogy télleg azt kapod-e amit akarsz is.

zorrobomber
Azt hogy így nyilván csak giftben tudom elküldeni a kulcsokat, õ cserében pedig a játékot, ha úgy tartja kedve.

Egyáltalán miért lehet steamrtades ban-t kapni 1 hétre?

ZsZso
Kaptain Brawe: Episode 1 ingyenes (DRM Free)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Gyors help kéne, akarok steam-en Mortal Kombat-ozni.

Tegnap játszottunk neten, minden beállítás minimumon volt.
Ma pedig a logo bejön azt jóéccakát.

Valaki gyors tipp?
Mindent ujraindítottam már. <#help>

ZsZso
Srácok ez az unepic nagyon ott van a szeren. Ha valaki szeretne coopozni vegyen fel barinak.

ZsZso
Pici, kivéve ha az az 1 negatív is úgy kezdõdik, hogy "azt mondta 1 héting nem tud trédelni" 😊

tomsolo
Miét értesz átvágás alatt?