Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Ahogy mondod. Kb. nekem is ez volt a reakcióm <#idiota>
Troger911
Gondoltam veszek nektek egy Mass Effect 2-õt vagy 3-at gmg-n, de originesek... Ill. Dragon Age 2 vagy Origins a jobb?
tomsolo
" Pay $25 or more to unlock!"

ahahhaha

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Scooter
IMYke2.0.0.0
Bocs, közben azé' be is szúrtam, spoilerben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Bocsesz, nem tudtam kihagyni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Szerintem rém unalmas volt mindkettõ.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Újra:

Játékokra lebontva, kártyák neve, eladási ára, gyakorisága, összbevétel 2013. június 17 óra, és természetesen az összes extra kártya :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Hát de milyen aréna harc?! A sárkány közbelép egy az egyben, '80-as képminõségben effektezve. Akkora hangulatbomba mint az ég😊

A Nightmare meg egy "standalone" zombis küldetésvonal. Elég hosszú.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem is akartam beszúrni ide... mé' bántasz 😊)))

tomsolo
Ez a Betrayer megéri az ta kevés pénzet?

tomsolo
Engem érdekelne csak a hg meg ne tudja... <#ijedt>

arty
😄D

Forza.

De a legjobb Zodiac is egy sima arénaharc.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
STEAM-kártyázást a Trading topikban!

NA, HOGY LECSAPTAM? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Mutassam meg a kártyázós táblázatomat? 😊

ZsZso
Imy, Te nem semmi vagy 😊

IMYke2.0.0.0
Az árakat ne názd - a táblát régen raktam össze - a tartalmak a lényesek (ezt most nyíltan, hogy másnak is segítsen) - Sleeping Dogs:

arty
kz2 és uc1-2 már meg is van/volt??

Forza.

TBTPumpa
Köszi! <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troger911
Hát bakker tényleg megéri kulcsokból vásárolni. Metro LL Pack 2080 Ft helyett csak 1190 Ft lenne...
MerlinW
Sztori DLC-k:
Zodiac Tournament - legjobb😊
Nightmare in North Point
Year of the Snake

A többi közül meg válogass, többnyire skinek, fegyverek és jármûvek

[merlinw.org]

Igazán egyik se jó. Bõven elég az alapjáték! Én tudom, nekem megvan mind, játszottam minddel.

Ekkora egy mákost...

arty
installnál minek kéne profil?
játékinditás után lépsz be profilmba, nem?

Forza.

Rapid81
Nyári kitûzõt krafoltam és kaptam egy ilyet. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Sleeping Dogs-hoz mely DLC-ket érdemes megvenni?
Kemény 80%-os kedvezményt kaptak.

Fpocok
A LL az csak minimálisan fog változni, ne várj rá. Ha a régit akarnád, arra azt mondanám, hogy igen, de az újra nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Törölt felhasználó
Pont ezzel kapcsolatban akarom kérdezni hogy ez a Metro Komplett, miért nem tartalmazza a Metro 2033-at, csak az LL-t és kiegeit? Vagy az komplett Collection lenne?
Mit gondoltok? Szerintetek megéri ilyen olcsón megvenni a Metro LL-t, vagy inkább érdemes kivárni a felújított verziót és majd azt megvenni egyszer, ha már úgyis lesz olyan?
Botond
Kösz!
TBTPumpa
Nem Imi vagyok, de azért megpróbálok válaszolni:
A Headhunteres DLC-k érik meg az árukat, meg van egy szintemelõ DLC is. A többi pedig karakter skin.

Botond
BL2gotyhoz melyik dlct érdemes még behúzni Imi?
TBTPumpa
Borderlands 2 75%-ot kapott. Bezzeg a Headhunter DLC-k csak 67%-os leárazást! Nem hiszem el! Ezek miatt vártam a Summer Sale-t.

w77d
nna a mai sale sem nagy eresztés.. south park még mindig drága 😞

Törölt felhasználó
Fúúú mennyi finom husi! 😊 Bár nem tudom hogy ezek vadászhatók-e 😊 (Kor, nem, idõszak, stb 😊 )
Prince23
Mennyi a max level a Steam Summer Adventure-nak?

gondolom 10

DarkSector
srácok ha lenne kedves valaki dobna egy kodot egérpadhoz megköszönném, de privibe ha lehetséges, az ezelõttit is valaki valszeg már elhasználta. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
zorrobomber
De nekünk most már nem kell kimenni, lehet a képeket desktop háttérnek használni <#vigyor>

Dzsini
Jobban jártál, mintha a monitort bámultad volna 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Bakker, kilépek egy pár órára kolbászolni a pusztába és 130 üzenet... <#idiota>

Hoztam pár szokásosat. 😊

Tövisszúró gébics

Házi rozsdafarkú

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Jó ár! <#eljen>
DarkSector
Fasza. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Ex játékok jönnek ide szépen majd 😄
tomsolo
Ja csak IOS-re 2 rezsõ, steamen meg 10 euró

DarkSector
Ja hogy mind2-õ megvan azt hittem ezekbõl akarsz 1-et megvenni.

kill3r21
Már megvan! 😊 Szal....kitolom majd 😊
zorrobomber
Ja persze, iOS-re megvan nekem is már, tényleg jó.
Vicces kép:
http://media.giphy.com/media/X1U0FfEBMW9Z6/giphy.gif

ZsZso
Baromi jó játék. iOS -en toltam, nagyon addiktív