Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet tradelni, csak amikor beaktiválnád jön a meglepetés. Sõt olyan is van, mikor aktiválást még hagyja, de már tölteni nem tudod, sõt olyan is van, amin futtatási védelem van. Hagyja cserélni, hagyja aktiválni, de játszani nem tudsz vele, mert indításkor kiírja, hogy bocsi, de nem jó régióban vagy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ez tényleg fincsibb ár!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
2.5 kulcsért cserélhetõ az:
2 x 1.64 EUR
1 x 0.74 EUR
- - - - - - -
4.02 EUR = 1246,2

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Magamnak csinálom, nem meló. Informatívabb, mint cetlire felfirkantani, azt meg elveszíteni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Hét most kb 3.8€ kártyapénz lenne... 2tf2 kulcs +1 tod ticket
Fpocok
Neked mindenre van táblázatod 😄 Imádsz csinálni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ezért kérdeztem, nem figyelsz, hogy megtudjam, milyen forrásból - egyúttal leírtam a feltételezésem.
Ha csere, akkor bizonyára megérte.

Troger911
Elvileg a régiózárast ajándékozni se tudnák nem? Vagy ugyanúgy lehet tradelni steam trade ablakba?
IMYke2.0.0.0

tomsolo
Simán cseréltem, mi ebben a szürke?

IMYke2.0.0.0
Gondolom, STEAM-en keresztül. Netán szürkéktõl.

tomsolo
Sleeping Dogs Collection

tomsolo
Mai trade results:
Contagion - 650 Ft
Sleeping Dogs - 1050 Ft

genndy
FNV mindig is régiózáras rizikós volt. Azzal volt talán a legtöbb szenvedés. Lehet hogy az Ultimate megjelenésével ezek elmúltak, mert a többi Bethesda játéknál ez volt a helyzet, de szerintem hagyd.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Tinman (is) szokta mondani, hogy STEAM-en szinte nem is vásárol, néha még akciók közben sem.

Saját képemen az Amazon vs. STEAM árak van összevetve pár játék, elméleti síkon, mert ugye PayPal-lel nem tudnék fizetni ott - ellenben, tanulságos:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
"Crysis Trilogy - Nuuvem - Origin - 34,99 brazil reál (101 Ft) = ~3540 Ft.

IMYke2.0.0.0
Én, aki már végigjátszotta az összeset, alá tudom ezt támasztani - és el is felejtem a techdemo kifejezést használni az eddigi részekkel kapcsolatban használni.

IMYke2.0.0.0
"Patkol-nak itt is köszönöm szépen a "Zeno Clash 2" játékot! <#worship>

ZsZso: nem szándékozom megvenni a Delirium Bundle-t, de ha tehetném, akkor nem kérdés, hogy gondolnék Rád! Nem tudtam, hogy a HOLA-n keresztül olcsóbb.
Azt se tudom, mi az a HOLA 😊

arty
Csak mert jol neznek ki, meg nem tekdemok a crytek jatekok.

Forza.

tomsolo
nagyon óvatosan az orosz cserékkel!

tomsolo
"a játék végére elszállt"

Az egész TR-rel az a bajom hogy FC3 sokkal jobb "Tomb Raider" mint ez.

davidka003
Én is élveztem de a játék végére elszállt minden misztikum és átment gagyiba.
De addig egy 9/10-es játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TBTPumpa
Én is élveztem az elejétõl a végéig. Sõt, az utóbbi 3-4 év egyik olyan játéka, amit élveztem, nem bántam meg a 0day vételt és nem Blizzard volt.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Garhasp-ot még bottal se... Borzalmas az a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És akkor azt még nem is említettem, hogy éjszaka a vadonban másfajta lények jönnek, mint nappal és eléggé fel kell kötni a gagyót, hogy ne tépjenek darabokra.

Troger911
Biztos velem van a baj, de én egyelõre élvezem 😊
Misuka963
Ott sem tudta senki sem végig vinni lehet nincs is a végérõl videó XD

Myselor
minek erõlteted ha ilyen fos?xd youtubeon megnézed a végét 😄
Troger911
Bár ugye a steam nálunk is ezt írja:
Megjegyzés: A te régiódban a következõ nyelvek elérhetõk: angol, lengyel, orosz és cseh.
Troger911
Kérdés! Az egyik ukrán tradertõl vennék egy Fallout NW Ultimatet, de csak este tudjuk intézni mert akkor leszek otthon. Kérdeztem, hogy régiófüggetlen-e, azt mondta, hogy igen, de most olvastam egy másik szintén ukrán tradernél ezt: Fallout New Vegas Ultimate seems to be region locked cause it says Eastern version and contains only 4 languages. Ez valahonnan kiderül?
Rapid81
Nem a Gunman Chronicles-re gondolsz?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Delirium Bundle errõl beszélek.
Mondjuk, ebbõl a Scourge-dzsot néztem meg az Amazonon, és Garshshap-ot.

IMYke2.0.0.0
Csak kíváncsi voltam, mert Amazonos árakat nézek, és az egyik játékcímnél a bundle-k között az Enhanced Steam megmutatta a Bundlestars-t.

Troger911
Melyiket szemelted ki?
Troger911
Eddig külön adta kulcs formájában!
kigyi
Elvileg mûködik máshonnan is a top up-nál lehet banki feltöltést választani kívánt összeggel és kapsz egy azonosítót amit be kell írni a megjegyzésbe meg ugye számlaszámot ahova utalhatsz. Nekem ment másik számláról is 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Igen az a játék. Nekem megvan eredetiben, DVD tokosan. Half-Life motoros cucc. Nem egy nagy durranás. 1x végigjátszható típus.
IMYke2.0.0.0
Öööö, Bundle Stars külön adja a játékokat ugye és nem profilra?

Sir Quno Jedi
Hátõ elvileg eredetileg úgy volt, hogy egy founding számlád lehet egy paypal acchoz. Ezzel zárják ki a kereskedõket, hogy ne utalgasson nekik mindenki, miközben sima paypal accuk van. A founding számla még ugyanazon a néven is kell legyen, mint a paypal accod, ha kicsit is eltér már nem engedik. Értsd. ha Kis Boróka néven van a paypal-od, akkor a bankodban is Kis Boróka néven kell legyen a számlád. Namost hogy most hogy van, vagy ez változott-e, azt nem tudom, de én nem hiszem hogy csak úgy lehet vadidegennek utalgatni így. Elõször felutalod a saját paypal-odra (ha lehet founding számlád a számlád) és utána paypal-on keresztül neki.

Aztán lehet, hogy tévedek és már van rá mód...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, igen.

lalakov
PayPalra tudok banki átutalással pénzt küldeni? (nem a saját számlámra)
Törölt felhasználó
Erre gondoltam 😊 Gunman Chronicles
De rájöttem most hogy ez csak Sierra-s nem Valve-os és azért nincs benne az Valve packban a steamen... 😊
Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
A MotoGP13-nál éreztem, hogy valami hiányzik belõle (és az az igazság, hogy az összes motoros játékból). Erre jött a 14- és megvilágosodtam. IGEN. ILYET AKAROK A MOTOROS JÁTÉKOMBA!

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
@genndy, @mulli, @ratgab:
Köszönöm, nem tudtam róluk. Tényleg elég vegyes a felhozatal.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ARGH! Lehet, hogy majd megint belekezdek, mert ez így tök jó, amiket leírtál. Engem is pont azok a dolgok zavarnak, amik téged is. Emellett még az az idegesítõ, hogy sokszor nehezen megyek el a térképen, plusz sokszor nem ad semmi támpontot, hogy merre is kéne menni és nagyon erõs ellenségekbe futok bele. Az a baj, hogy emígy nagyon bejön, csak ez a néhány idegesítõ dolog ne lenne.
genndy
Turok? Ott egy indiánnal voltál.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Carnivores sorozat talán?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Anno mikor a Half Life kijött. Szerintem ugyanazzal a motorral csináltak egy játékot, ahol dinoszauruszokat is kellett ölni. Ilyen jövõbeli western stílusú fegyverek voltak benne. Annak nem tudja véletlenül valaki a címét?