Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Next PC upgrade: 2022
Itt a The Rewards-nál az Ingyenes játékok.
Valve azt nyilatkozta, hogy kiadótól függ hogy ki hajlandó állni éppen a napi ingyen játékokat, olyat kapnak. Ahogy nézem van itt mindenkitõl.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Van arról infó, hogy milyen játékokat kaptak ajándékba a wishlistrõl a nyertesek?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert ha elõre le van zsírozva melyik team nyerjen nem tartom kizártnak a 30 gyõztes kiválasztását sem.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Itt játékokról szívesebben. Ott kártyákról. Harmadik helyen STEAM-es mizériákról.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Botond: 20 cent a piaci ár, ami azt jelenti 18-ért tudod eladni. Már nem éri meg kártyára hajtani szerintem. 18 centbõl nem veszel 3-5 kártyát a set kiegészítéséhez.
Na de off vége, mert Imy leszaggatja a búránkat.
Szinte csak elõnye van az összefogásnak azok számára, akik tudnak róla.
Idén nekiugrottam egyszer-kétszer huzamosabb idõre.
Fekete csík alul-felül murvagáz, de megszokható. Irdatlan sokat kell benne kutyagolni, de ha Dark Arisened van, akkor tudsz venni pl. fõvárosban teleportkövet bagóért (ez alapjátékban is benne van csak egyrészt nem bagóért árulják, másrészt meg elfogy a kereskedõnél utána már nem fog feltöltõdni a készlete, míg Arisenben végtelen készlete van ebbõl).
Hatalmas nagy a terület, ami jó és kicsit Darksouls-os, ugyanis könnyen összefutsz megüt fekszelalszol ellenségekkel. Ellenben nagyon szórakoztató a játék, de sok idõt kell belevágni, hogy kiismerd. Nagy böszme ellenfelek legyûrése fantasztikus élményt ad az egésznek és úgy egészében a harcrendszer is szuper (Rengeteg támadás van, több kaszt, fejlõdési rendszer is érdekes és a segítõrendszer is jóféle). Kábé olyan 30 órám lehet benne, de egyszer újra is kezdtem, mivel jó japó szokás szerint nem szól semmiért a játék. Véletlen megcsináltam egy fõszálhoz tartozó küldetést és emellett bebuktam egy olyat, amely egy szép nagy területet nyit meg (mellékküldetés volt) és ezt a játék szépen nem közölte elõre, csak mikor már kijöttem a fõszál questjét tartalmazó dungeonbõl.
Ha van konkrét kérdésed megpróbálok rá válaszolni, azonban kb. oylan 1/3-ánál lehetek én is a játéknak. Kimaxolós elsõ végigjátszásra törekszem és elég sok mindent kipróbálok (pl. Warrior kasztból váltottam elõször assassinra, ami egy tõrös, íjas típus, majd mystic knightra, ami egy pajzsos varászolós battlemage gyakorlatilag).
Amúgy maga a kasztrendszer úgy mûködik, hogy a fõvárosban változtathatod a kasztodat. Pl. Átállsz némi fejlõdési pontért Warriorból (3 kezdõ kaszt van ez az egyik) Assassin-ra, akkor a Warrior kasztra bármikor visszatérhetsz és minden addig megnyitott skilled megmarad. Új kasztnál azonban kezdheted a nulláról a fejlõdést, de viszont ugye magas szintû ellenfelek ellen ez viszonylag gyorsan megy.
Apropó ellenfelek: Mindegyik másképp viselkedik. Ilyet se láttál még más játékban. Pl trollnak van egy olyan hülye szokása, hogy a nõi csapattagokat támadja meg elsõnek. Goblinok ha nincsenek túlerõben menekülõre fogják. Kímérák annak függvényében változtatják harci taktikájukat, hogy mennyire sérültek (elõször ugye a kígyófejjel mérgezenk, majd a kossal varázsolnak, végül mikor csak oroszlán van akkor meg nagymacskásan ugrál-karmol a felállás, persze nagyon leegyszerûsítettem most a dolog).
Lootból rengeteg van, ahogy NPC-bõl is. Fegyverek, páncélok fejleszthetõek, igen kiforrot a kraft rendszer is. Dióhéjban ennyi és bocs a wall of textért... Ha too much voltam IMy töröld és átrakom spoiler tagba... Most lementem a szöveget, megoldjuk akkor másképp, ha úgy érzed így nem fér el!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
De látom te is csak kötekedni tudsz ma <#zavart2>#zavart2>
<#idiota>#idiota>
Dzsini: Ez így is van - a kezdõ tõke nyilván kell ahhoz is, de az elv eddig sem volt vitatott.
Igen, a Steamnél most valamennyi pénzre is szükség van, de ha valaki csak annyit tesz, hogy a pontlopó tokenjét nem ma, hanem holnap süti el, vagy a játékból összejött jelvényt aznap használja, amikor az õ csoportja fog "nyerni", ahhoz nem kell külön befektetés, és máris segített a közösségnek egy cent külön befektetés nélkül.
Asszem kraftolok ma valami kis értékût, de ami azért megvan. Antichamber pont ma dobott boostert, jó is lesz, olcsón kijövök.
Ezen a vásáron EREDETI JÁTÉKOT még úgyse vettem (és asszem nem is fogok, bár tegnap a Metro-ra viszketett egy kicsit a tenyerem).
Felpontoztak megfelelõ mennyiségben mindenkit, és az összes többit lepontozták. Eközben persze az "átlagemberek" szavazgattak, de nem sok vizet zavartak. Most is így van ez a Steam pontversennyel. Persze, vannak akik pár ezer pontot hozzátesznek vagy elvesznek valahonnan, de az összedolgozó tömeg bebiztosítja az eredményt.
Így nem lett Chuck Norris / Stephen Colbert híd a Megyeri hídból.
Megtört ma a SS szüzességem, vettem ma egy Mount & Blade Collection-t...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Bár nekem is megvolt Xbox 360-ra.
Engem már az felidegesített, hogy még szélesvásznú monitoron is van alul-felül fekete csík. Szerintem nem érdemes újra elkezdeni. Sokszor unalmas.
Mondjuk azért is sírnak, hogy a Dark Arisen nagyon nehéz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szedem össze nagyon az erõt, hogy mégegyszer belekezdjek, de érzem, hogy megint az lesz a vége, hogy felidegesít és abbahagyom.
Egyébként se okoz gondot szerintem, ha bekerül ide, hátha valakinek épp kimegy a fejébõl rápillantani.