Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
1-1.5 kulcsnál többet ne adj érte

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zzeN
Nektek mûködik a Paypal-os vásárlás? Ha rányomok a begin...-re akkor kifagy az ablak és nem történik semmi. Asszem a sale kezdetekor próbáltam és ugyanez fogadott.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok
VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGE! HAHA! EZAZ! ... mármint az elõzõ steam napnak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Originen megvan de mivel ott nincs acsi el sem indítom ott mert minek.
Telefonon már végigvittem steam-en legalább ad valamit cserébe....

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Végre válaszolt a humble:

"Hey there,

We have received your email for help and are currently assigning it to one of our roaming support ninjas. Unfortunately we are experiencing a bit of a backlog, so please be patient! We will get back to you as soon as we can.
"

Fpocok
Ha most megveszed ahelyett, hogy ingyen beszerezted volna, akkor el kell venni a hörcsög jelvényedet.

Redditesek most átállnak a 3 nyertesre. Semmi nem változik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát ezt kicsit elrontották akkor Gog-nál.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Milyen érdekes eddig csak 1 csapat nyert az húzott ez ezermillióval most meg hogy 3 csapat tagjai nyerhetnek érdekes 3 van elõl meglódulva.Mekkora csöves bundás gennyládák.
De legalább a valve-t pénzelik.

IMYke2.0.0.0
Én ezért vártam 4 DLC-t:

Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Figyelem annyit még megér nekem!

Következõ flash sale-ben ha nyer 1,25 euró lesz a plants vs zombies. Figyeljé rá Grebi, hátha!

Nincs negyedik. A japános dolog az inkább már kiegészítõ.

Dj Tommy
Steam sale alkalmából, egy kis ajándék az EJ csoportnak.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Erre lecsaptam én is.

genndy
http://store.steampowered.com/promotion/summer2014faq/

Starting today, more people will win free games!
1st place team: 30 team members who scored points will win 3 games
2nd place team: 20 team members who scored points will win 2 games
3rd place team: 10 team members who scored points will win 1 game

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Link?

Szerintem ezt így akarták elejétõl fogva, de ha hirtelen reakció, akkor még nagyobb pirospont!

Troger911
Igen, megnézem hátha traderen filléres tétel.
grebber
Gog Still Life 2 free akit érdekel!

IMYke2.0.0.0
Értem, de a GOG + 4DLCs-t írt... <#wilting>
Mindegy, ingyen van, és nekem a takarítás elõtti listámon sokáig fenn is volt, így is örülök.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rossz topik.

genndy
Az lesz az a fizetõs japán.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! KI FOGNAK ESNI A KÖCSÖGÖK!

kigyi
😄 Azt hiszem el leszek vele egy darabig hihetetlen élmény újra játszani vele 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Space Hulk-ot nem ismerem, de a másik kettõt kiváló döntésnek tartom.
Az Alice egyedül lenyomja a másik kettõt 😊

IMYke2.0.0.0
7-esen is megy <#bee1><#nevetes1>

tomsolo
hmm... ez a space hulk de csábító <#szomoru1>

sajnos a behúztam a Darksiders-t és a Alice maddness

MerlinW
A Steam-es kiadások mind mennek minden OS-en.

[merlinw.org]

totyak
Nemrég 200Ft-ért adta a dobozos kiadást a Tesco, ha jól emlékszem. Igaz, csak EVM kiadásban, nuku kézikönyvvel.

kigyi
lol win 8.1-en elindul a Tomb Raider 1 😄 poénból rápróbáltam és megy 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Omertához ezt a három DLC-t adja, elméletileg. Mi a 4.?

Omerta - The Con Artist DLC
Omerta - Damsel in Distress DLC
Omerta - The Arms Industry

Fpocok
Ja, akkor ez megmagyarázza, miért nem tudom mi az. Tudtam... csak az agyam blokkolta, hogy megkíméljen a P&C-tõl.

MerlinW
FBI-os nyomozós sötét hangulatú point and click kaland. Az elsõ része nagyon jó, a második szódával.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A Still Life kalandjáték folytatása, és az elsõ részt kedvelõknek erõsen ajánlott. Még ha nem is olyan, mint az elsõ volt.

zzeN
Nem ismered a Still Life-ot? Mondhatni alap point 'n click, mondjuk nem a 2. része.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Troger911
Nagyon jó kaland!
Fpocok
Nana... nem úgy van az. Elõzõ GoG játékot sem "vettem meg".

IMYke2.0.0.0
Megkérhetlek, hogy legközelebb a képet spoiler mögé tennéd? Részben ON, de mégse.

Fogalmam sincs, de kit érdekel? IT'S FREE!!!! 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
*venni, baszod venni

Fpocok
Azt hiszem meg kéne verni a Torchlight 2-t végre.

Fpocok
Ez milyen játék?

Fpocok
Kickstarteres játék. Majd a gyerekeid elmondják, milyen volt.

MoRT2195
Nem tudjátok, hogy a Strategic War in Europe játék miért nem hajlandó elindulni? Elindítom Steamen, bedobja ezt a kis ablakot, majd rányomok, hogy Save and Start, de semmit nem csinál. Már újra is raktam, újraindítottam mindent, ellenõrizem a fájlok épségét, de semmi. Rákattintok a Startra és nem csinál semmit. Mi lehet a gond?
IMYke2.0.0.0
Köszi! <#worship>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0

zzeN
SC: Blacklist-et meg kéne venni, a Brothers-rõl valaki 1 mondatos rivjút tolna?😊

Nyisd meg a linket!

genndy:
Nem elég hozzá a gépem. Na de majd 2-3 hét múlva. <#violent>