Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Azt sejteni lehetett már az eddig látottak aapján hogy ez se nem ügyességi se nem valami nehzéz puzzle se nem akció.

Story, karakterek, élmény legyen jó, szívhez szóló, megható ( ne 1.5 órában ) Én ezt várom, hogy ha végigvittem akkor elakadjon a szavam, hisz a trélerek, maga a történet, kor feldolgozása eddig ezt sugallatta. Ez egy nehéz és szomorú téma.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tomsolo
Gyerekek!

2 TF2 kulcsért vettem THIEF 2014 AMD kupon kulcsot 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Világos háttér rémlik így most hirtelen. Valaki légyszi segítsen, hogy melyik oldal lehetett.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Benne van, de nem mûködik, nem csinál semmit.
Gog-on: 1,5 dolcsi a Fahrenheit, 3 a Brütal Legend, 2,5 dolcsi a Medal of Honor Warchest! Chains of Satinav, Final Cut szintén 2-2 dolcsi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Most akkor megy vagy kivették? Nem értelek 😄

Valamelyik nap valamelyik ismertebb oldalon nézegettem apró kis bundle játékokat, amik 10-11 napra voltak leárazva. Valaki nem tudja véletlen melyik oldalon vannak most ezek?

Volt ott azért egy Child of Light, ami az idei év egyik legjobb címe.
MerlinW
Pedig megy az. Fallout 3-ból pedig tavaly kivették egy patch keretében.

[merlinw.org]

ZsZso
Ó basszus, sajnálom, hogy egy ilyen flémet indukált a végtelenül ártatlan elszólásom 😞.

Hogy ON is legyen. A GoG.com azt írja, hogy 4 flash giveaway lesz egyébként, úgyhogy még 2 -re lehet számítani. Remélhetõleg nem akkor jönnek amikor mi az igazak álmát alusszuk.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Nekem most nem jött be a GFWL.

MerlinW
Azt már egy éve nem fejleszti senki. Git-rõl letöltheted és kézzel becuccolhatod, de nem tudom mennyire mûködik a mai verziókkal

[merlinw.org]

Sirch
Még ugyanúgy benne van a GfWL, viszont a steam már nem ad serial számot a játékhoz.

MerlinW
Pedig nem mai gyermek, topikja is van

[merlinw.org]

Dzsini
van topicja neki az általánosban, nemrég volt is benne hozzászólás, ott olvass egy kicsit vissza, van szó az FF változatról

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
firefoxra honnan szerzem meg a bõvítményt?

Dzsini
Van egy-egy topic, ahol megbicsaklik a fejlécben futó dolgok miatt, ott használjátok a negyedik (pluszjeles) gombot, azzal arra a topicra ki lehet kapcsolni a mûködését. (pl. Steam topic)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Ezzel nem voltál egyedül 😊 Köszi én is!
ZsZso
Köszi! Nagyon imponzáns és rettentõ sok dolgot tud ... hogy én hogy nem tudtam errõl?!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Nekem az volt a kedvenc modom, amivel végre gyerekekre is lehetett lõni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
El is mentem rögtön Little Lamplight-ba rendet rakni a kis mocskok között!
Fpocok
firefox: not found

<#nevetes1>

Fpocok
Szeretnék, de baszod, tényleg kivették 😄

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Már van erre plugin 😊

[merlinw.org]

ZsZso
Fiúk - lányok! Egy ideje cseszekedem már egy Chrome pluginnel, hogy WYSIWYG formában lehessen ide írni (rühellem azt a kínlódást, amit véghez kell vinni egy-egy bonyolultabban formázott poszthoz. Lenne rá érdeklõdés? Egyelõre butuska, bolditalic megy neki, de fejlesztgetem 😊.

Itt egy kép arról, hogy kb. hogy néz ki.

Cáfolj meg, de szerintem már most se kell hozzá. Kivették már belõle a GFWL-t.

tomsolo
Nem bírtam magammal - én is behúztam 1 kulcsért. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fpocok

ZsZso
Hát ez a mai SS akció elég gatya 😞.

zorrobomber
<#eljen>

Fpocok
sorozat off

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kikerült a Flash pilotja a netre!

Csak röviden, mert Imy agyonvág, de én is örömtáncot jártam....XD

Rapid81
Egyszer nekem is kidöglött, de utána másféle PP ablak fogadott. Engedélyezni kellett, hogy használhassa a Steam a PP acc-omat. Így jelszó sem kell, csak vásárlás és megvan. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Scooter
Pont akartam linkelni, de megelõztél. Még 2 lesz.
zzeN
Böngészõbõl jó, de Steam-en valami miatt nem akarja az igazságot. Viszont "váratlan hiba" miatt nem tudom megvenni az SC-t, gondolom a leterheltség miatt.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Rapid81
Szerintetek lesz ez napiban vagy villámban olcsóbban?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
😄DDDDD

errevártam!!! úúúúristen, veled pendülök 1 húron <#ijedt>

Forza.

Bulgarian colossus.... Na az az. Csak az ugye Steamen alapból ingyenes és még nem gyûjtöttem be. Köszi!

Fpocok
Másik böngészõ?

zorrobomber
"4 SECRET FLASH-GIVEAWAYS · 24 HOURS OF EXCITEMENT"

Én majdnem minden nap használom...És mûködik.

grebber
Nem baj nem steam no acsi nem köll onnan semmi ingyen se.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Still Life 2 ingyenes. Más nem valószínû, hogy lesz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
add meg accod, beszerezzük.

IMYke2.0.0.0
Fogadjunk, hogy este még lesz valami fincsi ingyenes a GOG-on és én lemaradok 😞(((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Pedig ott van a GOG-n, hogy ezek a DLC-k: Includes 4 DLC packages: The Bulgarian Colossus, Damsel in Distress, The Arms Industry, and The Con Artist.
Troger911
1et terveztem 😊
genndy
<#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.