Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Dehogynem, a friss játékoknál mindig ennyire viszik csak le.
Szerintem frissíts, mert még az alap árakat látod.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Új Bundle Stars! Szeretem ezt a sorozatot 😊
genndy
Lost Alphát már végig is vitted? <#wow2>

genndy
Háháhá, Valve reagált a Reddites csalásra (vagy eleve így akarták a félidõtõl, ki tudja):
Mostantól a második helyezett csapatból 20, a harmadikból pedig 10 ember kap ingyen játékot ha craftolt aznap. Rendesek azért, hogy nem lõtték le az egészet <#nyes>

Prince23
Melyik, a Survarium?

w77d
a steam is egyre gyengébben akciózik... anno ilyen 30%-os leárazások nem kerülhettek volna be a napi deal-be, most meg ez adja ki a nagy részét...

Áh, gyerekek. Pár napja írtam hogy én nagyon szeretem a STALKER-t. Erre most kiderült hogy készül egy közel hasonló játék.

Areal (Kickstarter link)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
Röhej, hogy Ubisoft egy ilyen jó motorral is képtelen normális játékot csinálni (a Rayman-eken kívül) 😊
Valiant Hearts review

Õszintén remélem hogy be fog szippantani a játék.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
Ha az adott játék GfWL patchert használ akkor nem tudsz patchelni, elvileg. Olvasom, nem tapasztalat.

Sirch
A Dirt 3-ról volt szó, nem a Fable 3-ról.
Minden kiadó maga dönthette el, hogy a Marketplace bezárása után továbbra is üzemelteti a DLC letöltési szervereit, még ha nem is tudnak újabb példányokat értékesíteni, vagy nem.

Érdekes, mert FAble 3-hoz én le tudtam tölteni a DLC-ket a nem mûködõ marketplace-rõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

totyak
OK, köszönöm.

Sirch
Akkor utoljára leírom ide összegezve, mi a helyzet a Dirt 3-mal:
- A játék GFWL rendszert használja, akkor is ha steamen veszed, akkor is ha dobozosan, és ez utóbbit nem tudod steamre regisztrálni. A készítõk ígérik, hogy tervbe van véve, hogy lehessen, de ez egyelõre csak ígéret
- A GFWL szolgáltatás teljes supporttal továbbra is mûködik. Tudsz profilt kreálni, regisztrálni a játékodat, patchelni, menteni, online játszani
- Az egyedüli dolog ami nem mûködik, a Marketplace. Tehát nem fogsz tudni DLC-ket vásárolni vagy használni a játékhoz

Fpocok
Januárban írták. Akkor nem kapkodják el 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

totyak
Itt azért nem azt írják, hogy be lehet regelni, hanem, hogy tervben van. Nekem nem fogadja el a Live kulcsot.
Esetleg, ha van, akinek megette, az sikítson.

IMYke2.0.0.0
A Dark Souls 2-höz se kell más, csak egy kis fájl.
A textúra csomagokkal utóbbi esetében lehet szórakozgatni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Ennyi, semmi más nem kell?!?!? Há ez elég régiek?!?! 😄 Köszi az infót!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
"I Have a Boxed Copy of DiRT 3 - What about me?
The current plan is to allow anybody who has a boxed copy of DiRT 3 to redeem their CD key via Steam which will add DiRT 3 to your Steam library - there is a chance the process of how you get your copy might change and we're working with Valve to make sure it's as painless as possible."

Akkor írj a supportnak.

IMYke2.0.0.0
DSfix a neve - v2.2-es az utolsó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

totyak
A Dirt Live kulcsát szerintem nem zabálja meg a Steam. Semmilyen Live kulcsot nem vesz be.

Sir Quno Jedi
Gyárekök, megõrültem! Vettem Dark Souls-ot. Mit tegyek rá hogy szép is legyen, meg jó is legyen, meg menjen 2560x1440-ben?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Ja igen, most már emlékszem... még a megjelenés körül volt valami gebasz a Borderlands 2 orosz kiadójával... nem tudtak másokkal játszani, és akkor így oldották meg, hogy akinek ruszki volt, kapott egy nem régiózárasat.
Meg is találtam.

2K Games and 1C Company have updated the PC versions of Borderlands 2 that are purchased from both retail locations and via digital distribution in Russia, the Baltic states, and CIS territories. Consumers in these countries will now receive a bundle that contains both the 1C Russian language version of Borderlands 2, as well as the 2K Games worldwide (English, French, Spanish, Italian, German, and Japanese) version of the game. This gives consumers in these countries the widest range of options to both choose their preferred language and play with their friends across the world.

Fpocok
Dobozos kódot be tudod regelni STEAM-re. Mondjuk ettõl a GFWL nem lesz jobb 😄

Troger911
Ha nem lesz gondom, akkor megért 1500 Ft-t a GOTY... Köszi a választ! Kicsit meglepõdtem 😊
totyak
De elsejéig még elvileg rendes támogatása van a játéknak, utána lehetnek Live problémák. Ne legyenek.
Olvasom itt írják néhányan a mentési gondokat, az akkor mi?

Nagyon jó lenne, ha foglalkoznának a dobozos Live játékokkal is (nem csak Dirt-tel, többivel is).

Fpocok
Ja... azzal nem lesz gond. Csak ugye ne a RU-val játssz.

Troger911
Nem, sima gift ként jött és rányomtam a könyvtárhoz adásra! Semmit nem írt, de két játékot adott. Egy row és egy ru verziót!
Sirch
A Dirt 3 rendesen mûködik. Dobozos verziót újratelepítettem kb 3 napja. Szépen lefrissítette magát a GFWL rendszeren keresztül, betöltötte az online profilomat, és onnan folytathattam a játékot, ahol a legutóbbi mentéssel abbahagytam.
A DLC-ket ellenben már nem lehet se megvenni, se (ha már korábbról megvolt) letölteni, mert egy éve nincs Marketplace.

Fpocok
Ugye nem VPNel aktiváltad be?

Troger911
Na, lehet jól kicsesztem magammal és ebbõl még lesz gondom késõbb... De akkor csak magamnak köszönhetem!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jelenleg így néz ki a fiókomban!
Dzsini
A HDSentinel ingyenes változatban is teljesen jól mûködik, tedd fel úgy.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

genndy
Kösszi.

Fpocok
Úgy látom nem.

totyak
Mi a helyzet a Dirt-tel gyerekek? Ne haragudjatok, hogy csak így belekotyogok, de nem olvastam vissza. Van valami fejlemény?

Igazából már teljesen elvesztettem a fonalat GfWL ügyben. Elvileg mégis marad, de kiherélten. Némelyik játék átmegy Steam-re, de nem mûködik rendesen. MI lesz a dobozos játékok tulajdonosaival? Le lesznek kakilva, vagy Live kulcsot megeszi a Steam?

grebber
OFF:

Szoktatok linkelni párszor ingyenes programokat.
Most nem fut valahol ilyen akció valami HDD figyelõvel?

Kíváncsi lennék az ezer éves agyontorrentezett agyonhasznált HDD-m-re mit írna. Ez az amin vannak az aktuális játékok amikkel játszok és kb a HDD miatt akad minden.

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Elméletben ezeket a problémákat orvosolniuk kellene... Persze nyilván erre semmi garancia...

grebber
Prohardveren azt írták nincs semmi gond az autosave-el.

Fpocok
Nem lehet menteni. Sokan panaszkodnak, hogy offline profillal nem lehet menteni, onlinet meg nem lehet csinálni.

zorrobomber
De most akkor mi is a gond vele? Az hogy nem lehet kimaxolni?

Fpocok
Ha már benézésrõl van szó... ha Imi nem írja azt a dirtrõl, futottam volna azonnal megvenni és akkor jót szoptam volna.

Fpocok
Uhh... benéztem 😄

grebber
Flatout nem Fallout olvass....

zorrobomber
Flatout 3, szerintem(remélem 😄) az ótósra gondolt

Fpocok
F3 nem a játékok csúcsa, de nagyon jó rpg.

grebber
Ez nem igaz.Ami nagyon nehéz azokat sosem tudom Dark Souls 1-2, Bound By Flame (bár ezzel még küzdök majd ha lesz hozzá gépem) Flatout 3-at se vittem végig mert olyan szar lett hogy nekem égett a pofám.

lalakov
Én se írtam volna be, ha nem szólsz. ;-)

ratgab: Én is tõle vettem. 😊
tomsolo
igen de te nem voltál olyan rendes mint lalakov aki benyomta mint jóáras trade 😉

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Basszus! Te tényleg minden lehetõ játékot végigjátszol, ami csak megjelenik. 😄
Én is olyan áron vettem kb. 5000 Ft volt ugye a Murdered Soul-al együtt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.