Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Multi-player
Co-op
Online Co-op"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aquanox Deep Descent
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A DBD egy pofátlan húzás, mivel a Friday ötletét ellopva baromi gyorsan legyártották a játékot és meglovagolták a természetfeletti gyilkos - áldozat játékmenetet (ami mondjuk a Deceit-ben a kretén célzással és mini térképpel elég gyengén muzsikált), a Friday készítői viszont tényleg nem igazán polírozták a játékot és igen valószínű, hogy ez már a végleges állapot. Mindenesetre egyik sem early access már.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az online rank rendszert is reszelgették. A nem licencelt karaktereket már a játék közben szerzett pontokkal is megveheted, ahogy a kozmetika nagy részét is! Mint az AC multijaiban.
0 perc, csak streamek nézegetése alapján:
A F13 kezdetben jónak ígérkezett, de később kiesett az érdeklődésemből, mert a kölykök röhejes módon, képesek lettek egy ütéssel kifektetni Jason-t. Jason egy ütése nem elég az áldozata padlóra küldéséhez!
Ha összedolgoznak, talán, meg is ölhetik!? Vagy azt már javították...
Persze, ha zISTEN ÓVJON A MULTItól a szemlélet, akkor totál mindegy mindkettő! :Đ
Ja, a DbD már volt bundli-ban, jóval olcsóbban, kb. 1 éve! Akkor szereztem be én is. Nekem megérte! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2018.08.22. 23:05:14
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Grim Dawn!
Torchlight 3ra várva(haha sose lesz),kiéhezve kínkeservesen bevállaltam. Lehet nem olyan kidolgozott mint a POE,nem olyan hangulatos mint a DS2,és persze nem olyan fun mint a TL2...mégis annyira ráfüggtem,hogy van benne 20+ órám,3 nap alatt,munka után.
Nem lesz rajta a toplistámon ez már biztos,de most (vagy talán idén? Disgaea5 nem jött ki az nem számít) a legboldogabban elköltött pénzem,amit nem szeszre fordítok. 😄
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
és jövőre jön a következő:
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Friday 13 jó lesz majd olcsóbban abba legalább egyedül is lehet bohockodni single néven botok ellen igaz elég gyér amit singlenek neveznek benne de pár ft-ot majd egyszer megér
Next PC upgrade: 2022
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nyitáskori 10% kedvezménnyel, plusz akinek megvan az első rész, annak még 10% jár egy kuponnal, így ~16 euroért.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.21. 21:06:21
Call of Duty: Black Ops IIII -- 59,99 euro - ~19400 Ft
Call of Duty: Black Ops IIII - DIGITAL DELUXE -- 99,99 euro - ~32330 Ft
Call of Duty: Black Ops IIII - DIGITAL DELUXE ENHANCED -- 129,99 euro - ~42030 Ft
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Persze ha a Bandai rájuk parancsol akkor még minden lehet...
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2018.08.21. 20:46:32
Na de most tényleg tuti komolyan szükség van erre a 34234234. kiadásra? Közben a konzolos topikban, meg az ereiket felvágnák egy BB 2-ért, én meg egy BB chormatic aberration OFF kapcsolóért.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A bundliban (ABC):
* ADR1FT
* Ballistic Overkill
* Batman: Arkham Asylum
* Beat Cop
* Beyond Eyes
* Biozone
* Bomber Crew
* Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD
* Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition
* Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle
* Crusader Kings II
* Dead Age
* Evil Genius
* F.E.A.R. 3
* Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
* Frozen Synapse Prime
* Human Fall Flat
* Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
* InnerSpace
* Insurgency
* Killing Floor
* LEGO Batman the Videogame
* Magicka (1)
* Manual Samuel
* Metal Gear Rising: Revengeance
* Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
* Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
* Mount and Blade
* Mount and Blade Warband
* Mount and Blade: With Fire and Sword
* Next Up Hero
* Peregrin
* Puzzle Chronicles
* Quarantine
* RAGE (1)
* Rocket Knight
* Serial Cleaner
* Sniper Elite 3
* Stable Orbit
* Super Cloudbuilt
* Teleglitch Die More Edition
* The Black Death
* The Flame in the Flood
* The Little Acre
* This War of Mine
* Tower 57
* Toybox Turbos
* War Tech Fighters
* Warhammer: Vermintide End Times (1)
Why so serious?
Még gondolkodom van-e lejjebb a From számára... abs. lehúzás megy náluk a Scholar óta nagyüzemben.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.08.21. 13:58:17
Utána pedig jöhet a Commandos (nem is értem miért nem azzal kezdik) <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.08.21. 12:21:49
A Ubisoft-nál kattant valami. Valakinek eszébe jutott a vezetőségnél hogy hé, kéne csinálni egy kibaszott jó játékot, ami az emberek nagyon tetszeni fog. Így meg is született az AC2, ami számomra a kedvenc részem az egész szériában. Megpróbálom összeszedni azokat, amik miatt nagyon szeretem ezt az epizódot.
A fejlesztők meghagyták azokat a játékelemeket, amik az egyben jók voltak. Sőt, azokat tovább is fejlesztették bizonyos szinten. Például ott a mászás és akrobatika, ami miatt szerintem anno nagyon szórakoztató volt az AC1. Az itt ugyanúgy működik, csak a fejlesztők vették a fáradtságot és dinamikusabbá tették és betettek egy gyors mászás feature-t. A hidden balde-el való interakció is változott. Habár az első részben is volt egy "death from above" féle támadás, de az nem volt egyszerűen kivitelezhető. Itt, a 2-ben ez nagyon le lett egyszerűsítve és akár 10-15 méteres magasságból is le sújthatunk célpontjainkra, csupán ki kell őket jelölni, ki kell választani a hidden blade-et és megnyomni a támadás gombot. A többit megcsinálja maga a játék. Ezen kívül szegélyeken lógva és rejtekhelyeken is el tehetjük láb alól az ellenfeleket, ezekkel is színesítve az ölési kínálatot.
A sztori szintén nagyon jó volt az 1-ben (vagy maradjunk az érdekes jelzőnél, mert sokaknak nem jött be) és ezt is a következő szintre emelték. Dobták az 1-ben lévő TPS nézetes történetvezetést és áttértek a szokásos, hollywoodias átvezetős videókra, ami nagyrészt szerintem egy jó döntés volt. ÉS KAPOTT FELIRATOT!!!! Én mondjuk megértem felirat nélkül is az AC1-et, de tény hogy sokaknak nagy segítség lett volna annak idején. De ez a rész kapott és emiatt mindenki nagyon boldog lehet.
Szóval a történetről annyit, hogy kapunk egy tipikus bosszú sztorit, megannyi érdekes és szórakoztató karakterrel és hát megkapjuk a széria legnépszerűbb assassinját is, Ezio-t.
A jelenkori szál itt is van és hű de jól meg lett csinálva. Nagyon sokan sírtak amiatt, hogy az 1-ben olyan sok időt fektettek Desmond-ba, így most a fejlesztők döntöttek és leredukálták Desmond szereplését. (mondjuk engem ez egyáltalán nem zavart) Az egész játék idő alatt 3x-4x kell őt "elviselnünk", a játék többi része alatt Itália földjeit ropjuk.
Ez az egyik része a jelenkornak. A másik, ami nagyon érdekes, az a "Truth" nevezetű és összegyűjthető puzzle sorozat. Ebből összesen 20 darab van és ajjajj, én KURVÁRA élveztem ezeket a részeket. Nem elég hogy itt már gondolkodni is kellett, de rengeteg jelenkori infót kaptunk arról, hogy a történelem során történt események miért és hogyan is történtek meg. Persze könnyű összekeverni a történelmet a a Piece of Eden nevezetű artifact-ekkel, de én akkor is érdekesnek találtam őket olvasni. Későbbi részekből ezt is nagyon hiányolom.
A fejlesztők meg merték tenni azt a drasztikus lépést, hogy dolgoztak a küldetéseken. És emberek, ezeket a küldiket már nem lehet repetitívnek hívni. Majdnem mindegyik egy nagyon érdekesen kivitelezett misszió, egy nagyon érdekes sztorival körítve. Persze vannak hasonlóak, de az 1-hez képest ég és föld.
A grafikát azt gyorsan le tudnám azzal, hogy szintén változott. Míg az 1, próbált teljesen realista stílussal kinézni, addig a 2 átment félig-meddig "rajzfilmes" grafikába. Főleg az emberek arcán látható. Itt most nem Borderlands-félére kell gondolni, egyszerűen az egész grafika és az animáció is rajzfilmes, mesés lett, én legalább is így tapasztaltam meg. Na most én ezt a fajta grafikát annyira nem szívlelem. Egy Borderlands-nél teljesen okés, de ide nem kellett volna szerintem. Jó hír hogy a Brotherhood-nál és Revelations-nél ez a fajta grafika már nem annyira jön ki.
Sok-sok új fegyvert is kapunk (tényleg sokat) és aszerint választhatjuk ki őket, amilyen stílusban szeretünk harcolni. Én a sima, európai kardnál ragadtam, de simán küzdhettem volna pöröllyel, fejszével, lándzsával, szablyával, kisebb tőrökkel és késekkel stb. A választék megvan.
Ezen kívül kaptunk a hidden blade mellé több kiegészítőt is. Kár hogy a játék nem nagyon használtatta ki velünk ezeket a kiegeket. Gondolok kiegészítő alatt most a méreggel töltött hidden blade-re, az acélgolyókat lövő pisztolyra, a füst gránátra stb.
A főküldikről már volt szó, nagyon érdekesek és változatosak. A mellékküldetések sem lettek elhanyagolva én úgy gondolom. Ezekből is több fajta van és habár nem váltja meg a világot, de aki szeretne mást is csinálni a fősztorin kívül, az megteheti.
Volt róla szó régebben, hogy szerintem az 1-ben nagyon rosszul vitelezték ki a gyűjthetőséget. Itt, a 2-ben már SOKKAL jobb a helyzet. Az 1-ben több mint 400 zászlót lehetett összegyűjteni mindenféle térképes vagy Eagle Vision segítség nélkül. A 2-ben 100 darab madártollat lehet összegyűjteni és habár ehhez sincsen játékbeli térkép, de Eagle Vision-el lehet könnyíteni a dolgunkon. Nem mondom hogy az utolsó daraboknál könnyű dolgom volt, de megtaláltam mind a 100 tollat egyes egyedül. Úgyhogy minden játékba ilyen gyűjtögetést kéne rakni, mert ez szórakoztató, a 400 darab zászló nem az.
Ezen kívül még vannak egyéb gyűjthető cuccok, de azokról nem beszélek, azok is rendben vannak.
A zene nekem már az 1. részben is nagyon tetszett, de Jesper Kyd megcsinálta a saját Mona Lisáját ebben a részben. Nem tudok róla mit írni, csak azt, hogy bármikor el tudnám hallgatni a soundtrack-et. BRAVO!
Egy kis negatívum a megölendő célpontokkal kapcsolatban. Az 1-ben mikor megölünk valakit, kapunk vele egy 1-2 perces beszélgetést hogy mégis miért tették azokat a szörnyű dolgokat, amiket még életükben tettek. Én nagyon szerettem azokat a beszélgetéseket, mert ez is színt vitt a karakterükbe. Hús-vér emberré változtatta a célpontokat. Na, ez a 2-ben nincs jelen. A célpontok egyáltalán nem realista hús-vér emberek, hanem csak Marvel-film gonoszok egytől-egyig. Azért templárok, mert gonoszak akarnak lenni. Ennyi.....hát ez aztán kiábrándító, de tényleg.
Most jöjjön a legnagyobb bajom a játékkal. ROHADT KÖNNYŰ. De úgy, tényleg. Egyetlen egyszer haltam meg ennél a végigjátszásnál és az is csak azért történt meg, mert a nem tökéletes mászás közben Ezio gondolt egyet és leesett a magasból. A harcrendszert próbálták színesíteni különböző kaliberű ellenfelekkel, de a helyzet ugyanaz mint az 1-nél, alig lehet meghalni. A játék vége felé egy TELJES PERCIG életben lehet maradni úgy, hogy körbevesz több ellenfél is és te hagyod hogy püföljenek. Úgyhogy ez nagyon nem tetszett. A harcrendszer valamiért mindig is kritikus pontja volt a szériának, ha jól tudom a Unity-nél tettek meg radikális változtatásokat, de az még odébb van. Addig marad ez a casuel féle harc.
Összesítve én 90%-ban baromira élvezem ezt a játékot, nagyon szeretem a főszereplőt, nagyon szeretem a mellékszereplőket, plusz egy-két célpontot. IMÁDOM a zenéjét, a hangulatát, Firenzét és Velencét. A sztoriját évente ki tudnám játszani. Csak hát ne lenne neki ez a fránya könnyűsége neki.
Számomra ez egy stabil 9/10-es termék.
Nem spoileres, statisztikai képek: imgur
A 97,88%-os szinkronizáció azért lehetett, mert nem csináltam meg 3 darab DLC-s missziót. De ezeket amúgy se tudtam volna megcsinálni, mivel nem rendelkezem azokkal a DLC-kkel.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.08.20. 10:11:15
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Blackguards.
Ha egy játék felállít egy szabályrendszert és elvárja, hogy annak minden benne található gépi és player karakter megfeleljen, az úgy rendben van. Ezzel szemben most akkorát csalt a Blackguards, hogy én szégyellem a pofámat a fejlesztők helyett.
A lényeg a szokásos videojátékos húzás, hogy magaddal küzdj meg. Igen, ezt be is veszi addig a gyomrom, amíg nem történik meg az, hogy az A.I. main karija valamiért alapból poisonnal sebez és 2x is gyógyít nagyobb HP potival, miközben annál a karimnál semmi ilyesmi nem is volt! Eleve poisonos fegyóm még nincs, szerem van, de azt 1 kör rátenni a fegyóra és ez nem tett rá semmit, ez rögtön poisonnal jött. Ez milyen mirror meccs már? Megmondom: csaló.
Nyilván így is elvertem, de undorodva.
Két óra alatt háromszor fagyott le a játék, a harcrendszer se jön be és nem igazán értem mi értelme van annak, hogy ha meginditok egy támadást akkor a kari még akkor is arra megy mikor már nem kéne / ez állitólag a frencsájz egyik védjegye de bödületes nagy marhaságnak tartom /
Nem véletlen, hogy a kezdeti euforia után szép lassan átmegy negativba a steames értékelése a játéknak.
Csak röviden milyen problémák vannak a játékkal:
- No option to disable DOF
- No option to disable Motion blur
- No option to disable or adjust Bloom
- No option to disable Mouse Acceleration
- No option to adjust FOV
- No option to rebind buttons for Controllers
- Very limited Antialising
- Limited granulatiy in other graphics settings
- No 21:9 Screen Ratio support
- Bugged Full Screen support
- Bug of High Resolution Textures not loading at max settings
- Bug of Screen Space Reflections not displaying but still consuming system resources
- Bugged DOF Distance Detection causing erratic blur on objects that should be in focus
- Rediculous number of Menu Layers
- Bad Connection Stability causing frequent drop outs and disconnections from server even when playing solo
- Awkward Multiplayer Lobby arrangement
- Bonus complaint, No Nargacuga :-P
Ennyi, én teljes áron nem ajánlom megvenni.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2018.08.18. 20:17:36
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.18. 19:16:07
Úgy halottam egyébként hogy ilyen 200-300 órát simán bele lehet ölni első karakterrel, úgyhogy lesz mivel játszani az elkövetkezendő hónapokban. 😄
Más téma: Emberek, nekem ez a Metro Exodus - Aurora Edition KELL. Remélem itthon kapható lesz majd PC-re.