Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Szerintem az 0.001 mp-hez a DeLorean DMC–12 is kevés 88 MPH-val 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, az a szép*, hogy a Subaru-nak semmi esélye ezen a pályán (Dubai), annyira kicsi a végsebessége a Corvette-hez, Alfához, és úgy a többi autóhoz képest (miközben a helyből gyorsulása jobb).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.08.26. 19:03:09

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Igen, az az 1 ezredmásodperc azért elég konkrét. Sima rajt-cél győzelem 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hirtelen mondok 2 olyan játékot amibe "kimagasló" eredményeket értem el de a fossácsítelt eredménytábla úgy elvette a kedvemet,hogy azóta se foglalkozom vele.
Mirrors Edge : 100xedik voltam azon a mapon ahol Youtube WR szerint harmadik.
Musihimesama : Annyi volt a csaló,hogy a shmup scene forum szavazatokkal eldöntötte,nem használják az online részét a játéknak. (ennyire rétegjátéknál azért durva 😮 )
IMYke2.0.0.0
Ha már online cheaterek.

GRID2 Online Global Challenge Cheaters 20180826 -- az első 4 csaló.

A kihívás körülbelül 1 perc 30 és 1 perc 32 között teljesíthető a felsőházba kerüléshez. Enyém 1 perc 31,882.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem vagyunk egyformák. Én pont ezek hiánya miatt szoktam rengeteg játékot (nem mindent) kihagyni 😊

Annyira sajnálom, amikor van egy jó játék de még Co-op sincs benne, hogy haverokkal játszhassuk együtt.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.08.26. 09:50:07
GTA V-ben tapasztaltam hasonlókat. Multit kerültem, mint a pestist, mert tele van csíterekkel (vagy csak talán volt), de a szingli részben is a különböző időre teljesíthető aktivitásoknak (versenyek pl.) van ranglistája és láttam olyant, h másodpercek alatt teljesítettek emberek több körös versenyeket. Vicc.
Atisz
Azzal könnyű dolgom lesz, mert RE 6-hoz nincs is meg a DLC... nem is lesz, ha rajtam múlik, az 5-ét is megbántam, mert kb. 3x annyiba került mint az alapjáték: a 2 halvány 1-1 órás sztori és a multiplayer - ami gyakorlatilag halott, meg édeskevés. Persze mindenki akar játszani (legalábbis ezt írják a fórumokon), de ha odakerül a sor már kilépkednek (ha a host lép ki, akkor a többi játékos is automatikusan exitál). Úgy meg elég nehéz.

IMYke2.0.0.0
Resident Evil 6-ban is remekül lehet 1 millió körül, felett teljesíteni. Még a multija teljes halála előtt tapasztaltam.
A gép elleni harcban (hullámok) meg ugye a rutinod és a gyorsaságod segíthet a dologban (tartani a kombó szorzót).

Atisz
Értem én, de vannak olyan multi-only játékok ahol szintén nagyon alacsony %-nak van meg 1-2 dolog (ami nekem megvan, de nem azért mert annyira nehéz, hanem mert hosszú, kitartó "munkát" igényel) és amihez tudom, hogy legalább 10+ óra szükséges és "természetesen" néhány embernek 3-4 óra játékból van meg ugyanez (tehát még egyszer: multi-only, nem lehet offline unlockolni).

De egyébként egyetértek azzal amit írtál, csak nem az igazán extrém esetekre vonatkozóan (pl. amit Tinman is említett).
(+amióta láttam, hogy Resident Evil 5 Mercenaries-ben tényleg el lehet érni a közel 1 millió pontot... és még csak nem is annyira nehéz, "csak" tudni kell az útvonalat és figyelni kell, na és persze a megfelelő karakterrel, akinek gyors és nem mellesleg erős a melee animációja 😊)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.08.25. 16:27:33

IMYke2.0.0.0
Bizony-bizony.
A Hard Reset (sima és Redux is megvan) nekem jó példa volt erre annak idején.
Azt hittem, hogy tökös csávó vagyok, hogy nem egy pályát szinte maximumra teljesítettem (a simát 3 vagy 4 alkalommal, a Redux-ot már csak 2-szer játszottam végig, töviről-hegyire ismerem a játékot), és amikor megnéztem a global listát...
Tragédia, ami néhány ilyen címnél megy, valóban.
A Fortix c. játékra emlékszem, hogy a világranglista 15. helyére kerültem anno, de felettem az első 10 tuti cheater volt.

Tinman
A majdnem nagyon jogos.

Nem egy játékban teljesen fizikai képtelenség eredmények vannak a hall of fame-be. Pl.: 15 percnyi úszás 0.01 mp alatt, vagy 45 perc alatt 999999999 számú XP begyűjtése. Ilyenkor szokott elmenni a kedvem az adott játék multijától, vagy kihívásaitól. És ezeket évekig benne hagyják a t. fejlesztők -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"Remember one thing!
No matter who you are, no matter how hard you work, or how good you think you are and what you do.
There will always be an Asian who takes it to the next level!
"

Én ennek fényében majdnem (!) mindent el tudok hinni a Leaderboards-okon. Majdnem.

Atisz
Az jó, ha van 2 elérhető következő pont is.
Ezekben a játékokban általában pont a bossfightok azok, amik elveszik a kedvemet, mert kb. 3-4x meg kell halni ahhoz, hogy valami rálátásod legyen, kiismerd a trükkjeit. Akkor jó egy játék, ha - kellő ügyességet feltételezve - halál nélkül, megizzadva, egy halálközeli élmény után, a sorokat rendezve egyből le tudod csapni az adott főellenfelet.
Az Odallus főgonosza egyébként annyira eldobta a sulykot, hogy Dark Souls-t megszégyenítő módon 3 (!) alakját is le kell csapnod (varázsital nem létezik, életerő fix) a végső győzelemhez. Az a poén, hogy én odáig a kezdő páncélban mentem (van egy olyan achievement, ami arra vonatkozik, hogy az alap vadász bőrpáncélban vidd végig a játékot és ez majdnem meg is lett), de a főgenyót sajnos még pro játékosok sem tudják lenyomni a legjobb páncél nélkül (azzal viszont annyira tényleg nem gáz, ha a 2. formát le tudod rendezni).
Az a vicc, hogy 0.6%-nak megvan (vagyis 1000 emberből 6-nak sikerült), ami már baromi kevésnek tűnik, konkrétan a lehetetlen kategória és ehhez képest nagyon is sok. Csak érdekesség, de szerintem tuti használnak valami trainer progit egyesek, amit én mondjuk nem mernék, de úgy tűnik működik (talán offline unlock, aztán sync).

grebber
Ha már nem hoz annyit egy idő után inkább dobják a kukába a game-et mert a licenszek többe kerülnek....

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
De ez már Play Anywhere cím. Erre is vonatkozhat a visszavonás? Vagy csak az XBox Only cuccokra?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
...én mint "mindent" ingyen mester ennek ellent kell mondanom..

Forza Horizon 2-t most vették le...: 2014 szeptember 30-án jelent meg majd 4 évet húzott le..
Adták gamepad mellé ingyen ajándékba (nekem ingyen van meg freebe haver adta)
Adták livehoz is "ingyen"
+ adtak hozzá raklap dlc-t is ingyen (ide nem kellett live sem)

1. Várom a FH3-at is ebben a kivitelben <#idiota><#idiota>
(Sajnos mivel jön az új Forza kb elhalnak a FH3-as csomagok és helyüket a FH4 + FM7 veszik át...)
2. Venni kellene végre Xbox One X-et hogy tudjam is tolni végre ha már több mint 1 éve megvan a játék<#idiota><#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.25. 15:00:31

IMYke2.0.0.0
Ráadásul: piszok gyorsan leveszik ezeket a játékokat a Store-ból... mire eljönne a tényleges "olcsóság" = leveszik, és veheted az újat, drágán.

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
Hegyezem a szemem <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Egy kedves ismerősöm fiának lesz, akit nem vet fel a pénz. Ezért lenne fontos bármekkora kedvezmény rá, mert igazuk van, nagyon drága a játék... 20k az alapváltozat :-(

TBTPumpa
A marketing mondatja veled, hogy az kell neked. De higgy nekem, baromira ráér az, mert a megjelenéskor úgyis halálszar lesz a PC-s változat.
Forza Horizon 3-nál és Motorsport 7-nél is megmondták, hogy nem lesz PC-n para. Ehhez képest a Horizon 3 csak fél évig volt rosszul megcsinálva (addig csak álom és kiváltság volt PC-n a fix 60FPS). A Motorsport 7 PC-s változata pedig a mai napig bugparádé, teljesítménybeli hibáktól hemzseg és erre még rájön ez a csodás Windows Store keretprogram is, aminél fölöslegesebb dolgot még nem nagyon látott a PC-s piac. És nem vagyok ezzel egyedül, rengeteg negatív visszajelzést olvasni a Motorsport 7 PC-s változatának teljesítményével még a játék, Store adatlapján is.

Jövő nyáron megkapod féláron a fullos kollekciót a Horizon 4-ből (addigra a kiegészítői is megjelennek és talán a gyermekhibáit is javítják). Az idő neked dolgozik. PC-n jelenleg egyik Forzát sem tudom javasolni a teljes áron történő megvásárlásra.
Addig meg itt van ez a 400 Ft-os XBox Pass, amivel ki tudod próbálni anélkül, hogy komolyabb összeget ráköltenél a játékra.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.25. 13:50:11

Dzsini
A Holllow Knight szándékosan nehéz, de tanulható, okosan felépített, és van bőven nem-kötelező tennivaló is benne (a main story az alap befejezéssel olyan 12-15 óra, a 106% (talán több most a 3. kiegészítéssel) ennek legalább a duplája, ha nagyon profi vagy a bossfightokban, nekem több, mint 80 óra volt). Sose érzed nagyon bezárva magad, több ágon is haladhatsz (általában van legalább 2 elérhető következő pont, amiről tudod is, hogy ott van), úgyhogy ilyen szempontból korrekt.
Spoiler mögött a térkép - nagyon lekicsinyítve, hogy ne lehessen semmi konkrétumot leolvasni róla, csak ízelítőnek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy-egy helyszínre, területre sok úton el lehet jutni, jól fel van építve.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
A -34% azért nem akkora húzás, nagyon érik egy 50-60% tekintve, hogy másfél éves játék. Egyébként ezek a "metroidvaniák" elég vért pisilősek ahogy elnézem, nekem legalábbis az Odallus sok problémát okozott, éppen azzal, hogy vissza kellett másznom 1-1 elérhetővé vált felszerelés miatt, ami nélkül lehetetlen volt a továbbjutás.

Atisz
Az Oxenfree is tetszett (kösz Ξrror) bár legkevésbé a grafikája miatt...

Atisz
A Cognition: An Erica Reed Thriller tetszett, bár pont az engine-nel és rajzfilmszerű/cell-shading-es grafikával voltak gondjaim és most már legalább tudom miért rossz a Deus Ex: The Fall is 😛

A Firewatch-t és az Ori-t elfogadom (meg még a Layers of Fear-t mert arról is tudom, hogy azt használja) a felsorolt kb. 300 címből.
Szóval a véleményem továbbra is tartom a Unity-ről 😉

Tinman
Feltétlenül a Standard Edition kellene véglegesbe :-/

TBTPumpa
Gamepass? Annál többet úgy sem fog érni. <#hehe>

Voltan
Igen, újrakezdem én is. A Hollow Knight-ot mindenki vegye most, aki egy kicsit is kedveli a metroidvania stílust, és a darkos settinget. Kibaszottul zseniális a játék.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nem ment át amit írtam, ám ok, legyen!
De ha azt veszed, illetve vesszük (akiknek megvan), akkor az event-ekkel hozzájuthatsz plusz kozmetikához. Nem létkérdés, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy folyamatosan piszkálják... Persze, ha csak a "miért ne vegyem meg" a szempont, akkor megint nincs miről beszélni! :Đ
A játék jó!
Még ha nem is úgy tűnik, nem ügynökként akarom bárkinek eladni! Próbáltam, tulajdonoskén, "belső infókat" közölni. :Đ
Olvass vissza a fizetős DLC-k dologgal kapcsolatban! Licence a kulcsszó!
Kérdés: egyébként, mit várnál el a játék tartalommal való bővítését illetően? Sz'al, mit kellene tartalmaznia, hogy dalolva megvedd? Illetve, definiáld a tartalom fogalmát!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

IMYke2.0.0.0
"Már végigjtászható állapotban van a Cyberpunk 2077
A fejlesztők nem olyan rég elértek egy fontos mérföldkövet, ami hat év fejlesztés után közelebb hozhatja hozzánk a végleges játékot."

"De talán a legfontosabb: a körülbelül hat éve fejlesztés alatt álló játék nemrégen elért egy fontos mérföldkövet: most már a teljes játék végigjátszható az elejétől a végéig. Persze a munka jelentős része még hátra van: sok a nem végleges grafikai elem, finomhangolni kell mindent a játékmechanizmusoktól kezdve a történetig, és folyamatosan mennie kell a tesztelésnek."

//ipon.hu

zorrobomber
<#eljen>

Sajnos olyan kevés időm van most már játékra, hogy ha mégis szakítok rá valamicskét, akkor a backlogot gyűröm. Witcher Chapter III lenyomva, jöhet a "végjáték". Őszintén szólva remélem hogy a többi résznél kevésbé fogom azt érezni hogy az Errand Simulator 2011-et nyomom, de összességében hangulatbomba, így meg tudom neki bocsájtani 😊

szerk.: a lényeg lemaradt, hogy ha nem backlogoznék, akkor ennyiért simán venném már. Kár hogy a Shovel Knight jóval drágább, az is kéne már, elsősorban Vita-ra.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.08.24. 21:15:55

Dzsini
A Hollow Knight teljesen teljessé vált, megjelent az utolsó bővítmény, ennek örömére kedvezményesen kapható.
Gyönyörű, baromi nehéz, fantasztikusan hangulatos játék.

volt olyan bossfight, ami 2 hétvégémbe telt, mire megtanultuk egymást... megérte

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Forza Horizon 4 Standard, ha Winstore-on kívül lesz majd picivel barátibb áron, pls. ne tartsátok magatokba! Thx!

Jim Morrison
persze mivel egy kis jatek mondjuk eleve unity logoval indul, akkor mar rudod mire szamits. 1 fejleszto nem optimalizalt darabjaara. a jo jatekoknal viszont nem tunik fel hogy unity mivel szakik csinaltak.

Mivel regota ingyenes es minden kezdonek ez az elso, meg jo hogy viszonyaiban keves jo unitys jatek jott ki

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Life is Strange BtS, Thomas Was Alone, The Room 1 és 2, Max: The Curse of Brotherhood, a 3 új Shadowrun játék, Never Alone, Oxenfree. Csak, h én is hozzáadjak valamennyit a listához.
IMYke2.0.0.0
Meglehetősen kevés a jól sikerültek száma, a Unity sztárolásához képest.
Személy szerint (egyéni okokból) nagyon-nagyon nem szeretem a Unity Engine-t.

Dreamfall Chapters is jöhet szerintem.

Why so serious?

Én a Grow Home-ot és az Inside-ot tenném hozzá.
zorrobomber
Ghost of a Tale
Battletech
Subnautica
Pillars of Eternity
Hollow Knight
Cuphead
Yooka-Laylee
Endless Space 2
Overcooked
Firewatch
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Aragami
Ori and the Blind Forest
Cities: Skylines
Getting Over It with Bennett Foddy <#idiota>

"...Its not going to be as fine point detail as Unreal or a dedicated FPS based engine but you can still get alot of detail.

Also it doesn't help that alot of the "Advanced Lighting/Rendering" options are disabled in Unity until you buy the Lisense. So most people develope the game under the Free version and then buy the lisense just before they put the game on the market. Limits options."

Dzsini
azért van bőven választék - és ez csak a "notable" games, szerintem találsz közöttük olyat, amiről nem tudtad és tetszett neked is. Én találtam 😊

Atisz
Mindig elmondom, de cáfoljon meg aki tud: még nem találkoztam Unity engine-es játékkal, ami jó is lett volna... ingyenes indie horrorok alá való motor.

Atisz
Jóféle, ha egy normális sztorit is kerekítenek mellé.

zorrobomber
Kapitalizmusban ritkán látni olyat hogy valaki odajön egy céghez hogy figyu akarsz még több pénzt csinálni? - és a cég azt mondja hogy köszi de elég az ami most van. Mi is épp ebben vergődünk hogy sokat markoltunk aztán most meg keveset fogunk.

Tinman
"nem egészen úgy jött össze nekik, ahogy szerették volna"

Hazugság. Ha nem kaptak volna bele újabb és újabb címekbe, már futó IP-k mellett, akkor nem kellene most szabadkozni, hogy egyre silányabb terméket adtak ki a kezeik közül.

IMYke2.0.0.0
"Telltale: cserben hagytuk a játékosainkat
Az innováció hiányát sokan kérték már számon a stúdión.

A GamesCom alatt az Eurogamer tudott beszélni a Telltale-től Brodie Andersennel, a The Walking Dead producerével, amiből kiderült néhány érdekes dolog. Leginkább az, hogy a Unity motorra való átváltásról jelenleg nagyon nem akar nyilatkozni a stúdió, úgy látszik, hogy az ezzel kapcsolatos meglepetéseket inkább megtartják a jövőben.

A Telltale saját fejlesztésű motorját (amit egyszerűen csak Toolnak hívnak) azonban idénre alaposan tovább fejlesztették. "Egyértelműen úgy gondolom, hogy a múltban egy kicsit cserben hagytuk a játékosainkat, ezért nagyon fontos volt változtatnunk" - mondta Andersen.

"A változások egyaránt kényelmi szempontokat és grafikát is érintenek. A rendermotor volt az egyik legfontosabb, hiszen most már teljesen dinamikus bevilágításunk van, változott a grafikai stílusunk is, amitől a játékok úgy fognak kinézni, mint egy élő képregény, és az animáció is sokat fejlődött, főleg az arcok tekintetében. De ezen kívül bekerült a váll fölötti kameranézet, valamint a harc többé nem QTE-alapú szkriptekre épül."

Andersen hozzátette, hogy mindig törekednek az innovációra, de ez az utóbbi években nem egészen úgy jött össze nekik, ahogy szerették volna."

ximix
Hmm, rég volt jó volt, AquaMark3 fent van, néha nosztalgiából elindítom 😊
Voltan
Dettó, én sem élek ezekkel. Haverokkal nagy ritkán lezavarunk pár rund Killing Floor-t, és ez ki is elégíti multibeli igényeimet...
Igényes single tartalmat kérünk, köszönjük.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Ennek csak örülni tudok. <#eljen>

Tök ki van már a mindenbe szosül erőltetésével.

grebber
Szerencsére ez csont single cucc várólistás régóta.