Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- The Dream Machine Bundle
- LYNE
- Call of Juarez Gunslinger + Far Cry 3 - Blood Dragon
- Papers, Please
- The Stanley Parable
- Alice Madness Returns
- Goat Simulator
Be kéne már fejezni... Sok lesz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sleeping Dogs -80% 3,99€
Kingdoms of Amalur Reckoning -75% 4.99€
L.A. Noire -75% 3.74€
Skyrim -75% 3.74€
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Váh már 2 szavazat hátrányban vagyok 😞
Watch_Dogs -20% 47,99€
Ace of Spades battle builder -80% 2,39€
Long live the Queen -75% 1,74€
Prototype 2 -75% 7,49€
A Közösség Választása
Sleeping Dogs -50% 9,99€
Kingdoms of Amalur Reckoning -50% 9,99€
L.A. Noire -70% 4,49€
Skyrim -50% 7,49€
(gratula a közösségnek, olyat szavazott meg, amibõl mind volt már a hét során)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
#ratgab nem kaptuk meg a Hitleres DLC-t - mert négerek. Steamen 10 euró, ukránok 1600 forint.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kell egyszer majd + vélhetõen nem mostanában jutnék el hozzá = én is ráérek a megvásárlásával... s amikor már kifizethetõ lesz számomra, akkor 4,99-ért a 'zegész csomag becsobbanhat a STEAM fiókomba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fallen enchantress továbbra is drága és amilyen játékfelhozatalom van (elég ha csak a mostani közel sem végleges listát megnézzük) közeljövõben nem lesz rá idõm. Ergó esélyes egy árleszállítás mire sorra kerül.
Endless Space: Gratulálok! Ön vett egy újabb timesink játékot, ami egyébként bitang jó!
New Beginning Final Cut: Szívem csücske! Elsõ Daedalic játék, amivel játszottam. Azóta az egyik kedvenc fejlesztõm. Minden érdekel, amihez közük van.
Enemy Within: Alapjátékkal pötyögtem kicsit, kieghez még nem értem el.
Többirõl most nem szólnék, mert vagy nem érdemes, vagy még nem jutottam a kipróbálásig sem.
Far Cry 3 - Blood Dragon
SteamWorld Dig
Banished
Endless Space - Emperor Special Edition
Nether - Chosen
Metal Gear Rising
Unepic
Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion
A New Beginning - Final Cut
Fallen Enchantress: Legendary Heroes
XCOM: Enemy Within
Master Reboot
Marlow Briggs
Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack
Octodad: Dadliest Catch
Amnesia: Machine for Pigs
Slender: The Arrival
DmC: Devil May Cry
NASCAR 2014
Wargame: Airland Battle
és ezzel az 555-ödik cím a steam fiókon a Blood Dragon lett 😄
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Igen légyszíves vedd meg nekem!!!
Köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
Sale végén összeírom miket vettem... Szerintem fõhamsternek megválasztotok...<#nevetes1>#nevetes1>
Amint hazaértem fizetem paypalon.
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
Forza.
Mindegy ezt is megtudtuk, még 1 felesleges statisztikai adat. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megtörtént az, amirõl azt hittük, hogy lehetetlen. A PC-s játékok királya most már jobban fogy konzolon."
Mondjuk én is azt hittem több fogyott pc-n, hiszen több játékosnak van pc-je, ez nem rossz teljesítmény azért.
Elismerésem. <#eljen>#eljen>
Mondjuk én nem voltam a vásárlók táborában.
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)