Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Eddigi SS beszerzési lista:
- The Dream Machine Bundle
- LYNE
- Call of Juarez Gunslinger + Far Cry 3 - Blood Dragon
- Papers, Please
- The Stanley Parable
- Alice Madness Returns
- Goat Simulator

Be kéne már fejezni... Sok lesz.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Mindet meg lehet csinálni. 😊 Válassz más stratégiát.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Én meg nem vágom, hogy most miért nem kaptam kártyát, mikor egy szavazást sem hagytam ki...

lalakov
A Defense Grid: The Awakening Lockdown pályát meg tudta valaki csinálni? Esélyem sincs.<#falbav>
zorrobomber
<#eljen> Long live the Queen <#eljen>

Dzsini
Így siessen az ember 😊 köszi!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
A többi is változott a következõ F5-re

Sleeping Dogs -80% 3,99€
Kingdoms of Amalur Reckoning -75% 4.99€
L.A. Noire -75% 3.74€
Skyrim -75% 3.74€

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
L.A. Noire -70% 4,49€ - már csak 3.74 😊

kigyi
Már megint elfelejtettem szavazni az elõzõ-re.............
Váh már 2 szavazat hátrányban vagyok 😞

w77d
már megint a piros csapat vezet... ez már egyhuzamban a harmadik nap..

Dzsini
Villámakciók
Watch_Dogs -20% 47,99€
Ace of Spades battle builder -80% 2,39€
Long live the Queen -75% 1,74€
Prototype 2 -75% 7,49€

A Közösség Választása
Sleeping Dogs -50% 9,99€
Kingdoms of Amalur Reckoning -50% 9,99€
L.A. Noire -70% 4,49€
Skyrim -50% 7,49€

(gratula a közösségnek, olyat szavazott meg, amibõl mind volt már a hét során)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
+1
IMYke2.0.0.0
Jól hangzik - én bevárom a Sniper Elite 4-et, amikor a 3. rész lesz ingyenes 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Jah és grafika szerintem elég jó lett - nincs nagy gépigénye szép színes meg ilyenek.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Egész kellemes ez a Sniper Elite 3. Nem sandbox, de az adott missziók egy viszonylag széles területen vannak mindenféle megközelítési lehetõségekkel. (Nem annyira csõ mint a 2).

#ratgab nem kaptuk meg a Hitleres DLC-t - mert négerek. Steamen 10 euró, ukránok 1600 forint.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

arty
jaja, az a bugos szemét még ott van 😊)

Forza.

Troger911
A City és ez között még van az Origins ugye? Még az is hiányzik, de azthiszem ezeket most hagyom. Elég lesz az elsõ kettõ egyelõre...
Scooter
Nagyon köszi a System Shock 2-õt. <#eljen><#taps><#worship>
5 euróért...<#finom> Azonnal venném!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Megérne.... Ha nem vettem volna elõtte jó pár cuccot. De lehet ha még elõjön berántom 2 euróért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"Fallen Enchantress"-re ránéztem offline régebben és szinte rögtön tudtam, hogy ez idõszipka - mondjuk várható is volt, de akár az is megtörténhetett volna, hogy nem lesz szimpi a játékmenet, de sajnos az volt -, így már tudom, hogy
Kell egyszer majd + vélhetõen nem mostanában jutnék el hozzá = én is ráérek a megvásárlásával... s amikor már kifizethetõ lesz számomra, akkor 4,99-ért a 'zegész csomag becsobbanhat a STEAM fiókomba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Steamworld Dig kimaxolósan kicsit több, de tényleg nem túl hosszú. Viszont szórakoztató, magyarul van, ennyit szerintem bõven megér.

Steamworld dig-rõl csak azért beszéltem le magam, mert nagyon rövidke: 4-5 óra alatt végigtolta az a youtube-r, akitõl néztem a vidit. Egyébként nagyon bejön, de bundle gyanús, addig meg kibírom.

Fallen enchantress továbbra is drága és amilyen játékfelhozatalom van (elég ha csak a mostani közel sem végleges listát megnézzük) közeljövõben nem lesz rá idõm. Ergó esélyes egy árleszállítás mire sorra kerül.

Endless Space: Gratulálok! Ön vett egy újabb timesink játékot, ami egyébként bitang jó!

New Beginning Final Cut: Szívem csücske! Elsõ Daedalic játék, amivel játszottam. Azóta az egyik kedvenc fejlesztõm. Minden érdekel, amihez közük van.

Enemy Within: Alapjátékkal pötyögtem kicsit, kieghez még nem értem el.

Többirõl most nem szólnék, mert vagy nem érdemes, vagy még nem jutottam a kipróbálásig sem.

IMYke2.0.0.0
Lenyûgözõ lista, változatos stílusokkal 😊 <#eljen>

Botond
Szép lista!
w77d
nekem eddig sale alatt:

Far Cry 3 - Blood Dragon
SteamWorld Dig
Banished
Endless Space - Emperor Special Edition
Nether - Chosen
Metal Gear Rising
Unepic
Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion
A New Beginning - Final Cut
Fallen Enchantress: Legendary Heroes
XCOM: Enemy Within
Master Reboot
Marlow Briggs
Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack
Octodad: Dadliest Catch
Amnesia: Machine for Pigs
Slender: The Arrival
DmC: Devil May Cry
NASCAR 2014
Wargame: Airland Battle

és ezzel az 555-ödik cím a steam fiókon a Blood Dragon lett 😄

genndy
Én meg leszek majd az udvari bolondod <#bohoc>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Felrúgom az opera minit már.

Igen légyszíves vedd meg nekem!!!
Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Inner hörcsögöt bennem is megmozgatja ennyiért. Mondjuk az nálam mostanában nem megy csodaszámba...XD

Sale végén összeírom miket vettem... Szerintem fõhamsternek megválasztotok...<#nevetes1>

arty
privi ment

Forza.

grebber
Valaki megvenné nekem a Blackgate-et? Melozok és délutánra tuti nem lesz kulcs vagy akció 😞

Amint hazaértem fizetem paypalon.

DarkSector
FF7 is ugyanannyi. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Final Fantasy VIII 4$ steamre

(reflink!)

Forza.

arty
Batman Blackgate 5$ steamre

(reflink!!!)

Forza.

mooo
Már nincs meg.
DarkSector
Na jó ez nekem sem tetszik és nem változtatja meg a világot, de én azt hittem ahogy gondolom sokan a sok moddolás által pc-s tábor nagyobb.

Mindegy ezt is megtudtuk, még 1 felesleges statisztikai adat. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Több játékos de nem mindegyik hülye hogy ilyen fossal játsszon...

DarkSector
"Minecraft - a konzolok lenyomták a PC-t
Megtörtént az, amirõl azt hittük, hogy lehetetlen. A PC-s játékok királya most már jobban fogy konzolon."

Mondjuk én is azt hittem több fogyott pc-n, hiszen több játékosnak van pc-je, ez nem rossz teljesítmény azért.
Elismerésem. <#eljen>
Mondjuk én nem voltam a vásárlók táborában.

Fpocok
Istenem bazmeg, már megint mi a faszt kavartak a YT-nál? Hogy megyek be videóimhoz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Alice Madness 2.49 euro hoho mióta vártam erre.

Ok. Az igaz, hogy az egész játékot körülöleli egy egyedi hangulat, ahogy egyedül körbejárjuk a házat és hallgatjuk a naplóbejegyzéseket, de emígy... Nem tudom.
Sir Quno Jedi
Gyjó ez a Valiant Hearts. Kõkemény. Fura egy program annyi szent, telis-teli jó ötletekkel. ÉS ez a játék már mûvészet kérem, akárki-akármit mond.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gone Home. Hát öööö. Szóval még délelõtt írtam, hogy szeretem a narrációra építõ játékokat (is). Tudtam, hogy itt kb. semmi se lesz a játékmenet, de akkor azt vártam, hogy esetleg a narráció/sztori része kiemelkedõ lesz, de olyan átlagos. Szóval kb. úgy néz ki, hogy a karakterünkkel first person nézetben (FPS-t vicces lenne ebben az esetben írni) barangolunk egyedül a szülõházunkban, amibe most tértünk vissza és közben (spoilerben csak az alapsztorit írom le, azok ne nyissák csak meg, akik még azt se szeretik tudni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
különbözõ tárgyakat megvizsgálva, leveleket elolvasva elõjön egy történet felmondott formában. Tulajdonképpen egy nekünk szánt, napló formájában, amiben a fõszereplõ 17 éves húga ír arról, hogy egymásba szerettek egy csajjal és hogyan alakulgatnak köztük a dolgok. Szóval kb. ennyi, de az egészben igazából nincs semmi kiemelkedõ vagy érdekes. Kb. a tipikus egymásba szeretés sztori, tinigondok, stb., csak ez esetben két lány között. Max a vége egy kicsit érdekes(?), de az se egy hú, de nagy egyedi ötlet.
mooo
Ha valakinek kellene System Shock 2 az privátba jelezze!
<#vigyor2>
Dzsini

Ha minden évnek valamilyen nevet adnánk gamer szempontból, akkor az idei az Idióta "Szimulátorok" éve lenne.
zorrobomber
Rapid81

Dzsini
Nálunk igen, más régióban meg más (pl. ha amcsi tört változatod volt, akkor xcom - ufo defense volt a kezdõképernyõn) 😊 Ha PS-en játszottál vele, akkor pedig megint más.