Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoRT2195
A 2. részben is imádtam, amikor lassítva darabokra törte a golyó az emberek csontját, jól meg lett csinálva. Azt hiszem itt is kiélhetem ezt a perverz csonttörõ hajlamom. <#idiota> Amúgy vannak benne új fajta kivégzések? Pl. az elõzõ részben imádtam azt is, amikor szépen megvártam, hogy egymás mellé menjen 2 ember, és akkor az egyiknek kilõttem a gránátját, és felrobbantak. 😊 Vannak itt is hasonlók, vagy mindig csak heccsát, és hasonlókat kell osztani?
ZsZso
Ezen az SG-s WYSIWYG -en lenne mit módosítani ...
ezt akartam írni:

<#wilting> fúúj de gusztustalan <#beka3>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
<#beka3>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tomsolo
A tv-t is egész jól bírja az SE3. Mondjuk levettem sima HD-re mert supersampling jobban kell mint a felbontás.

(NSWFkép !)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem tudom miért achilles sarok ez a tradereknek. Nincs ezzel semmi baj. Az orosz és ukrán verzió is ugyanúgy megbízható. Ilyenért nem szoktak bannolni Valve-ék. VPN-ezésért igen, nagyüzemi kereskedésért is csak trade bann jár általában.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyszer játszottam és nem is teljesen végig (jó pár dungeon és quest szál kimaradt) + az összes DLC-t megnéztem és így volt 120 óra. És ebben mod aztán nemigen volt. És ez csak egy karakter.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kigyi
Nem tudom nekem teljesen mindegy honnan van a kulcs, ha az legálisan lett beszerezve nem hinném, hogy kötekedne a steam. Mondjuk én nem sokat vásárolok ilyen megoldással egy évben.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Megnéztem. Két legolcsóbb verzió az orosz és az ukrán a legendary-bõl. Mindkettõ beszer ára 1600-1800 forint. Minden más, még a brazil steamrõl származó (az is olcsó szokott lenni)verzió is az általad írt ár feletti beszer árral rendelkezik.

100% ukrán vagy orosz példány. De ezt ne hangoztasd az eladónak mert morcos lesz. Pedig olyan csúnya dolog részükrõl, hogy hülyének nézik a usereket.

"Ráadásul a srác azt írta, hogy nem orosz forrásból."

Steamprices-en ezt könnyen lehet ellenõrizni. Ha a beszer ára máshol közel ugyanennyi, akkor tuti, hogy olcsóbb forrásból való.

99%-ra mondom, hogy vagy orosz vagy ukrán forrásból van. Púdert meg nem szabad bevenni, mert akkor is rámondják, hogy nem az, ha mégis csak az.

kigyi
2000 Ft-ért vettem a Legendary-t akkor az nem is volt olyan rossz érte.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

genndy
250 + 10+15+40. Ez óra. Kb.
+a quest modok, amik úgyis igénylik a DLC-ket. De ez a legtöbb modra is igaz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

arty
kösziiii!

Forza.

arty
7.3% ?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Igazat adok neked - s közben én még mindig a lehetõ legtöbbet akarom a pénzemért , így az aktuális tartalmakkal együtt látom szívesebben a tulajdonomban ezeket a digitális javakat. Így = marad a kivárás.
Egyáltalán nem sürgõs nekem a Skyrim. Ráér ez 2-3 év múlva is, ha úgy jön ki a lépés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Skyrimnél ez szerencsére több, jók és tartalmasak a DLC-k.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ZsZso
BAROMI jó Android appok ingyen az Amazonon.

arty
lekõ szavazni az extrákat és az alapot játszani

+5% kontent nem ér +300% pénzt.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nekem meg semmi pénzem nincs erre.
Csak PayPal (ezer) és Wallet játszik, erõsen kevéshez konvergáló pénzösszeggel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
2200 Ft-ért van Hardveraprón!
Sõt, valaki 2400 Ft-ért is hirdeti Hardveraprón - természetesen Steam-es változat. Ráadásul a srác azt írta, hogy nem orosz forrásból.

Ha lenne még pénzem behúznám, de már túlléptem a Summer Sale-ra (az utolsó pillanatban) összekuporgatott pénzem. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ZsZso
Csatlakozom!

IMYke2.0.0.0
Rohadt drága - mesterségesen - még a Legendary. Akcióval is.

Troger911
Mindenkinek aki ma tart valamit, minden boldogot!
IMYke2.0.0.0
Szülinapokra szoktunk ugrani - azt látni a fórumban.

Törölt felhasználó
HBD Minden ünnepeltnek!
Törölt felhasználó
Skyrmet meg akartam venni, de úgy döntöttem én is kivárok. Plusz a legendary edition nincs még 75%-se...
wesker24
Köszi Gabikám ! <#wink>
Itt is sok Boldog Névnapot Kívánok Wesker kollgénak! BNK Lacikám! <#smile>

Fpocok
Kössz MINDENKI.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
VAT?!

"pay at least$1.00to get these games also"

és ha nem fizetek annyit, akkor mit kapok?!?! 😊

Boldog Szülit Pocok!

IMYke2.0.0.0
Amúgy meg: Boldog születésnapot Fpocok! 😊

Fpocok
Így most plusz egy klikk, hogy ugyanazt csináljam.
És köszi. Nem találtam volna meg.

IMYke2.0.0.0
Nézd csak:

zzeN
Sikerült megint jól elb@szni az egészet. Bal oldalon van a saját csat, fav. stb.

ratgab: Kb. 1-2 órája írta ki a Steam hogy játszható. Érdekes hogy nem este 7-tõl.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nem úgy volt, hogy este 7-tõl játszható? Mondjuk amúgy is a Watchdogsra vagyok rágyógyulva.

Fpocok
Én még továbbra sem találom a videólistámat. Régen jobb felsõ sarokban csak rányomtam és bementem. De most hol?

zzeN
BF-en kívül van más real 60fps-es videó? Mondjuk az meg senkit se érdekel😄 Már csak az kéne, hogy ne tömörítse agyon a YT a videókat azt jóccakát.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Maak
neoffolj szulinapos <#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Ugye megvan, hogy befrissült a youtube és lehet nézni 60 FPS videókat?

zorrobomber
Sakk 2 trailer

IMYke2.0.0.0
Köszi - most már csak az árát kell figyelnem. Mivel "új" termék, ezért vélhetõen télen lesz belõle vásárlás, de a figyelõlistámon hagyom.
Van bõven játék addig is 😊

MerlinW
Jó lett, visszatértek a 2D-s mûvészi megvalósításhoz

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Köszi az emlékeztetõt a Broken Sword 5 - the Serpent's Curse-re!

MerlinW
Yesssss 😄

[merlinw.org]

MerlinW
Várj, késõbb megkapod.

[merlinw.org]

MerlinW
Én így állok:

Dishonored GOTY
Testament of Sherlock Holmes
Broken Sword 5 - the Serpent's Curse
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition
Metro Last Light Complete
Hitman Absolution
Van Helsing II
Van Helsing II: Ink Hunt
Skyrim
State of Decay
State of Decay - Breakdown
State of Decay - Lifeline
Shadowrun: Dragonfall
Shadowrun Returns

Total Spent: 1,734.69€ (A teljes fiók) Most kérem vissza a pénzemet! 😄

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én csak a Focal Point-ig játszottam vele - de addig nem is okozott komolyabb gondot.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Én már lassan össze se merem számolni 😞
lalakov
Már lehet vele játszani? Azt hittem csak este 7-tõl. Most meg valami tetû lassan frissít. És persze most kell kimennem füvet vágni. 😞