Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy Crash Bandicoot Remaster feltétlenül jó ellenpélda. Ott a pénzedért 3 db. játékot kaptál amit régi konzolokról kellett átírni és persze megoldani úgy azokat a fránya textúrákat, hogy az összkép modern legyen. Ezért már az ember örömmel túr a zsebbe, mert itt tényleg kapsz tartalmat a pénzedért. Egy feldsfixelt, pár apró módosítást tartalmazó DaS Remaster nem kerülhetne ennyibe!
Akinek megvan az alap, ne adja ég a teljes trilógiai steam-en, annak max 5€-ért kellene adni. Így lenne fair, így lehet szeretni egy céget. Most jó az a From/Bandai-nak, hogy 6/10-en áll a DaS 1 EGYETLEN PC-s verziója?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.08.30. 13:31:51
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De én azért elővehetem a jegyzetfüzetem és az egyik fejlesztő neve mellé egy piros-, a másik mellé meg egy feketepontot rakok és megfogadom, hogy olyan fejlesztőtől, mint pl. amilyen a Bethesda, soha többé nem veszek játékot (még akkor sem ha a következő Baldur's Gate-et ők fogják fejleszteni). És tudom, hogy egy fecske nem csinál nyarat és kb. 1 millió ember megveszi a legújabb újraforgatott Doom-ot (váljék egészségükre), nekem vannak elveim meg véleményem és büszke is vagyok rá. Pont.
Idevágó Brian élete idézet
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Why so serious?
Nem úgy From-nál, akik a 40€-ért árulják úgy a Remasteredet, hogy a DaS PtD-t eltávolították a Steam-ről! (50% jár a PtD tulajoknak.)
Egyébként a nép véleménye jól tükrözi a PC-s Remastered fogadtatását: 6/10-en áll Steam-en, ez mindent el is mond arról, hogy néha mégsem annyira vakok az emberek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Óriási különbség.
És az a vicc, hogy én sem vagyok teljesen az, pedig én alaposan körberágom a dolgokat, de néha mégis van érzelmi alapú döntésem, pl. páromnak vett iPhone 1.5 éve, amit azóta úgy bánok, hogy az leírhatatlan. Az egyetlen dolog amiért szereti azt a telefont az a mérete. Semmi egyéb, minden másban gyűlöli, pedig ő csak egy sima user, nem egy IT guru.
Ha te vagy én nem (bármilyen okból - tudatosság, pénzhiány, sajtoskifli-allergia, mindenki a maga kedvére elkészítheti a saját érveit), majd másik százezer user igen (bármilyen okból - tudatosság, pénzbőség, sajtoskifli-imádat, mindenki a maga kedvére elkészítheti a saját érveit).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bloodborne-hoz nem tudok mit hozzáfűzni, pár hete vittem végig és továbbra sem értem mi a probléma vele. Az a baj, hogy valószínűleg a többség olyan mint én, pár ember miatt meg gondolom szarnak rá.
Why so serious?
Cirka 4-5 nap alatt Durante elkészítette a Dsfix-et hozzá, ami rengeteget javított a játék összképén és kb. 1-2 hónap múlva már drámaian jobban nézett ki a cucc, mint Day1. Mit tett eközben a From? SEMMIT! Nem érdekelte a mester munkája, nem tették bele egy patchbe a változtatásokat, fostak az egészbe bele, talán már akkor tudván, hogy úgyis lesz belőle majd Remaster.
A lényeg az, hogy nem kell 1-2-3 évente kiadni a munkámnak egy jobb és jobb változatát pénzért, hanem már DAY1 úgy kell kiadni, hogy azzal megtiszteljék a vásárlóikat. Mert a vevő az szent, tisztelni kell. De ezek nem tisztelik a vevőiket, csak kihasználják őket. Tehetségesek, kiváló érzékük van a dark fantasy témához, de technóban bitang nagy n00b-ok és persze ezt nem ismerik el, nem is tesznek ellene.
A Bloodborne rákfenéje PS4-en a frame pacing hibán kívül a kromatikus aberráció. Ezt egy patch-el kb. 1 nap se lenne nekik megoldani. Fosnakbasznakrá évek óta. Igénytelen retkek.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.08.30. 09:31:31
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2018.08.30. 09:18:32
Why so serious?
Szóval a helyzet az, hogy esetleg tervezem a közeljövőben frissíteni a CPU-t (ez persze alaplap-és RAM cserével is jár, kurvaannyát.). A jelenlegi konfig az aláírásomban látható. A kérdésem az, hogy ha az a 4. generációs I7-et cserélném egy 8-9 gen-re, valamint persze a ramokat is, akkor mennyi gyakorlati sebességnövekedést vennék észre konkrétan játékok esetében? Erősen vacilálok a dolgon, hogy megéri-e, ezért érdekelnének a vélemények.
Köszi előre is!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.08.30. 09:11:22
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
- DaS 1 prevgenre
- DaS 1 prevgen PtD DLC
- DaS 1 PtD PC-re (LIVE)
- DaS 1 PtD PC-re (Steam, Live out)
- DaS 1 Remastered
- DaS Trilogy, amiről nekem ráadásul olyan infóm van, hogy az EU piacot torkonszarják, US és Asia lesz only. WTF?
Ellenben minden hányásban van cukorborsó, akkor is, ha nem evett a tulaja olyat hetek óta. Remélem mindenki megtalálja a maga kis cukorborsó adagját az újabb és újabb és újabb rókabőrökben.
...türelmesebb napjaimon sem szeretem sokkal tovább szívatni magam velük.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sekiro: Shadows Die Twice
Available: 22 March, 2019
//Szerk.: FromSoftware
//Tudom-tudom, de ez most nem Sötét Szósz lesz, azt ígérik.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.08.29. 19:20:27
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És az jelen esetben a Remastered.
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2018.08.29. 18:37:32
Why so serious?
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.08.29. 14:31:32
A Deus Ex 1. része zseniális, ha túl tudod magad tenni a mára idejétmúlt látvánnyal rendelkező (megint Unreal 😊) engine-en, bár szerintem jól öregedett és semmi probléma nincs vele. Annak ellenére, hogy mit össze-vissza szórakoztak vele (rengeteget sztori elemet kivágtak belőle, módosítottak rajta a megjelenés előtt nem sokkal) a sztori korrekt és a cyberpunk hangulat remek.
A 2. részt divat szidni (lehet is, mert szinte mindenben visszalépés az 1. részhez képest - kivéve azt hogy az Unreal 2 engine egy korábbi változatát használta és emiatt akkoriban csúcs grafikája volt), de annyira nem rossz, ha túl tudod magad tenni az unalmas kezdésen és eljutsz a játék 2. feléhez, ahol is izgalmassá válik és ahonnan már valóban az 1. rész folytatásáról beszélhetünk.
A Deus Ex Human Revolution-ről csak rövid tapasztalataim vannak, az még végigjátszásra vár, de amit láttam belőle az alapján nagyon tetszik.
A Stalker: Call of Pripyat nekem is megvolt és tényleg a legjobb Stalker játék (annak ellenére, hogy sztori szempontjából a leggyengébb és az első résznek csak az árnyéka), mivel technikailag olyan, mint amilyennek az alap Stalkernek is kellett volna lennie (bár azzal nagyon nem voltam kibékülve, hogy a fegyverek nagy része gyakorlatilag használhatatlan alap kiszerelésben, mod nélkül).
Amúgy a videó közepe felé elhangzik a kulcsmondat: Még ezek a low grafikán is jobban néz ki ez a játék, mint sok early access cím a Steam-en. Kurvára igaz! És amúgy meglepően jól is fut... én idén kukáztam ki a Voodoo 2 kártyám. Fájó szívvel, de megléptem.
Fegyverkezelési statisztikák, mozgás statisztikák xy terepen, stb. Itt aztán attól függően, hogy a játék mennyire realisztikus, mennyire futurisztikus lehet még kismillió hasonló statisztikát mondani.
Ilyen epic AK felszerelve +3 STR meg +3 INT-vel megspékelve egy ilyen "25% chance to stun target for 0.3s on critical hit" mágikus effekttel nálam elég meh érzést keltene egy fps-be.
Ugyanakkor, ha ezt úgy éred el, hogy fel tudod szerelni a fegyvert common/epic/mythic kiegészítőkkel amik ilyen-olyan arányba segítenek a "soft" statokon és a stunt is egy speciális lőszer által éred el, sőt sebzés növekedést is lőszeren keresztül éred el és nem úgy, hogy növeled a str-t és máris 10-el többet sebez az AK, akkor szerintem jobban megmarad az fps érzete a játéknak, de ott az rpg része is elég meghatározóan a játékmenetre nézve.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Deus Ex-ek megvannak ugyan de meg nem probaltam. (Anno kimaradt)
Szamomra amugy a legjobb fps-rpg hibrid a Stalker: Call of Pripyat annak ellenere h abban nincs klasszikus ertelemben vett rpg elem, megis egyszeruen ahogy fel van epitve h mikent tudsz jobb felszereleshez jutni h nehezebb am jobban fizeto kuldiket tudj vallalniolyan mintha xp-t kapnal. Es a harmadik reszre sztem eleg tokeleteskozelire csiszoltak az immerziot + a vilag felepiteset. (Nyilvan a Misery moddal mindez jobban ki tud tunni)
Kifejtened kerlek mire gondolsz hard/soft stat alatt?
Why so serious?
A Remastered annak szól, aki eddig a Holdon élt és most ugrana bele, meg annak aki elvakult From rajongó és minden szart összevesz tőlük <#banplz>#banplz>