Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarlak elszomorítani, de nem fog. Az író már rég ott hagyta a Valve-ot, plusz ki is rakta netre a sztori befejezését. Ami pedig a Valve-ot illeti, ők már nem csinálnak játékokat, csak pénzt. Ez a dotás kártya játék is nem tudom mi a fenének, senki nem ezt kérte tőlük, hanem egy Half-Life/Portal/Left 4 Dead folytatást, de ezeket soha nem fogjuk megkapni.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A lényeg, hogy 9 óra alatt, segédeszközök nélkül (cheat, és walkthrough), én több mint elképzelhetetlennek tartom a cuccot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Shadow of the Tomb Raider" - 50,5% - 28 óra.
Még hogy 9 óra alatt végigjátszás... My ass...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
7.482 Ft volt postaköltséggel együtt. Nekem ennyit ez a cím, ezzel a felszereltséggel bőven megérte.
A nagy bánatom, hogy a 2. részből már sehol nem készült CE, pedig egy Cassia Corapia szobrot erősen eltudnék képzelni a polcon. :-(
@Andule: Köszi :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A King's Bounty eléggé bejött, nagyon csíptem... de abba töredéke volt ennek a sztorinak és RPG jellemzőknek, viszont a harcok tekintetében a BlackG simán hozza a nagyon szintjét.
A BlackG rész letolása után én simán állítom, hogy lehet egy igazán ütős battlemage-et összehozni, pl. a frenzy már alap szinten is nagyon kellemetlen tud lenni az ellenfélnek. A 2. részben a zsoldosok által kapsz egy ügyes csatamágust, az is durva dolgokra képes, szóval nem annyira veszett fejsze nyele ez az irány. Az, hogy én mégis íjász-mágust kreáltam, az az én egyéni perverzióm, mivel szeretek kísérletezni. Azért nem sokan csináltak a BlackG 2-ben sem szerintem a main kariból hardcore meele karit, amikor már Day1 40 manával kezd... és én mégis megtettem, mert ahhoz volt kedvem... és működött... ó de még mennyire. Na most ha egy játék erre lehetőséget ad és az eredmény működik is, akkor azt én eléggé tudom díjazni. Az 1. részben Takate nálam szigorúan dárdás/csapdás/4-es szintű érzékelős arc volt, nyilván kimaxolt dodge értékekkel. (Human és animal ellen is külön!)
A csapdás témában nem fogunk egyetérteni. Tényleg úgy tekintek erre, hogy ha 1 órája letettem egy csapdát, akkor arról én tudok és nem lépek bele, míg az ellen ha arra jár bele fog lépni. Ez így van rendjén szerintem.
"89%, miscast"
Ez egy ilyen rendszer. 11% esélyed van a sertéstelepen disznótrágyába lépni. Nem meglepő, hogy néha bejön. A 2. részből ezt totál kivették. A térkép másik feléről lövöd a tűzgolyót 100%-al... picit fajtaidegennek is hat egy Dark Eye játékban.
Na de ha már ennyit terheltük a topikot a BlackG témával, akkor legyen itt egy kis néznivaló is tőlem :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de h pozitiv peldat is emlitsek a jo harcokra akkor ott van az arena vegig, az opcionalis csatakkal egyetemben. mikor a farkasok/krokik zabaljak a hust neked meg nem is feltetlen az a celod h kinyird oket hanem h blokkold az utjukat vagy fejreallitsd oket. ott pl ha elefelejted A-t felgyogyitani a csata vegere jo esellyel a kovetkezo harcodat nehezited meg 1000el.
Amugy kifejezetten imadom ha egy jatek rendes pnp szabalyokon alapul es van ertelme fejlesztgetni a dodge, stb ertekeket de jobb lenne ha ezt esetleg vmi aktiv skille vagy aktivalando skille tenne a jatek vmi karara es nem irna ki tok foloslegesen h mennyi eselyunk van talalni ha emogott a gep meg szamol csillio kis dolgot amivel mi nem tudunk kalkulalni. (egy ido utan nem is nagyon neztem a %okat csak h van-e nala pajzs, mekkora a merete, stb.)
Az h vki atsetal a csapdan azert hulyeseg sztem mert
a tankomat valoban heal-eltem eleget mert az utolso helyszinig kb 2 healing potit hasznaltam el,
Az h te sem battlemage-et faragtal
A vege meg;
sztem ez meg mindig egy jo indie cucc de a sokszorosan elofordulo mazlifaktor erosen csorbit azon h rendes taktikai jatekkent lehessen ra tekinteni, rpg-nek meg azert nehez mert nevetsegesen keves a valasztasi lehetoseg benne.
/utaztam az időben, gondoltam jobb, ha előre lelövöm a tényt, nem kell majd akkor beírni :-D
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
És igen, arról én is sírtam itt párszor, hogy úgy érzem csal a gép... 60%-os eséllyel criticalt kapok az arcomba, én meg 95%-on, de írtam, hogy 100%-on is mellétrafáltam nem 1x, nem 2x.
Az a
"ha jól fejleszted a partid"
Na ez az. Ahogy korábban írtam is, rohadtul csúnyán mellé lehet ezzel fogni. Ratgab pl. hasonló okok miatt soha nem játszotta végig, mert a varázslójára koncentrált leginkább, de egy varázsló nem csinál nyarat. Igen, amikor már végre fejlettebbek a karik, könnyebbek az átlagos csaták, de ahogy írtad is, vannak azért genyó ütközetek, amikben meg pontosan arra kíváncsik a fejlesztők, hogy minden helyzetben megállja-e a helyét a csapatod. Nekem a karik nem csak 1 dologban voltak jók. A fentebb tárgyalt bossnál is ha csak warriorokkal mész, nem sok esélyed van, később meg ütős tank nélkül nem lehet máshol boldogulni, de van olyan hely is, ahol meg a csapdákhoz, vagy éppen a mérgezések megszüntetéséhez kell ütős kari.
Nincs azzal gond, hogy valaki a varázslót erőlteti, de az a varázsló értsen máshoz is. Nekem pl. k. jó íjász lett belőle és healer/buffer. Gyak. támadó varázslóm nem nagyon volt.
"pl absz nem ereztem azt amit te irtal h mindenre fel kell keszulni"
Nekem volt nem egy olyan helyzetem, hogy a korábbi mentést vissza kellett töltsem és más irányba fejlesztgetni, hogy az előttem álló akadály ne legyen annyira brutál. Mivel te már 2x estél neki, pont, hogy tanultál a korábbi hibádból. Ahogy írtam is anno, nekem is volt egy ilyen kritikus szakaszom, ahol azt mondtam, hogy lehet, hogy az egész játékot nulláról kezdem előröl, mert nem nagyon működött a csapat, aztán átlendültem ezen is. De látod... Te, Ratgab és én sem ma kezdtük az ipart, de ebből 2 félbehagyta a játékot, a 3. meg majdnem. Ez pontosan annak a bizonyítéka, hogy még a rutinos rókát is érhetik itt meglepetések.
Írtad, hogy sok pontot elcsesztél olyan dologra, amit aztán nem is használtál. Igen, ez előfordulhat... nekem a 2. részben már nem nagyon volt ilyen, mert az 1. részből okultam és sokkol jobban figyeltem, jobban átláttam már a rendszert és mégis tudtam a saját stílusomra formálni a karikat, pedig a 2. részben a főkarit egyértelműen mage-nek szánja a játék én meg egy brutál melee harcost csináltam belőle, aki a végén 1-2 spellt is ellőtt, és itt is íjászként is tarolt a mágusom.
Az ellenfél a saját csapdáin nyilván átsétál lol... hát ő rakta le. Rakj le egy csapdát. Azon nem sétál át, te viszont igen, mert tudod, hogy ott van :-D Ajánlom figyelmedbe a Predator 1-et, ahol a Svarci a saját csapdáján átsétált... majd a yautja is, de a 2.-at már beszopta, nyerte is a meccset a human :-D
A csapdázás opció. Nagyon megtudja könnyíteni a nehezebb csatákat, pont úgy, ahogy a fegyóra kenhető mérgek és egyebek is. Ezeket lehet használni, meg nem használni.
Az "i don't need that" talán azért hangzik el túl sokszor, mert túl sokat kellett a tankodat healelni. :-) Magas kitérési értékekkel, komoly páncélzattal nekem a tankomat elég ritkán kellet healelni... ott volt az övében egy poti, néha azt lőttem el.
Nekem good ending ment le, figyeltem arra nagyon, hogy
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
hala az egnek van benne sok olyan harc ami valoban aktiv taktikat, tervezest is igenyel de nekem az volt a benyomasom h ha jol fejleszted a partid akkor kvazi act3 kozepere a normal harcok nem jelentenek absz semmi kihivast, a nem normalok meg azert vannak berakva h szivassak a jatekost direkt es inkabb szolnak a szerencserol mint barmi egyebrol.
anno a Drakensang-al kezdtem a Dark Eye-os ismerkedest es mar ott az jott le h a varazslok ebben a rendszerben magas szinten is inkabb support karik mint felelmetes gyilkologeppe fejlodo entitasok. Nincs ezzel gond igazabol de ha az ember nem erre keszul akkor nagyon pofara lehet esni. (anno mikor elsore tettem probat a BlackG1-el akkor benne volt ez is boven nalam h felbehagytam mert fantasy-ben en biza szeretek mage-t vinni) Nagyon jo varazslot lehet fejleszteni persze de nekem vhogy csak az jott ki vegul h ugyan elengedhetetlen szerepben de ettol fuggetlen fokepp csak tamogatokent maradtak.
Alapvetoen jo jatek ez csak igazan kar a helyenkenti direkt szivatasok miatt, hangok/zenek valoban jok (talan ha kikapcsolhato lenne karakterenkent a reakcio effekt az franko lenne, legalabbis a "stop that, Idon't need that!" tul sokszor hangzik el, de ennyi az ossz negativum) , graf nekem boven elment, sztori egy kellemes kozepes sztem (en legalabbis tobbet vartam es kicsit csalodaskelto volt a vege is), olyan 6,5/10.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2018.09.20. 02:46:24
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Black Mesa ugye megvan? Csak, hogy szebben lásd a HL univerzumot. Talán lassacskán már megkapjuk a Xen pályákat is.
De annak idején az volt. A HL2 volt az első játék, amiben ténylegesen a fizika törvényei alapján működtek a dolgok.
A remény pedig: Project Borealis
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2018.09.19. 17:54:09
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.09.19. 17:17:37
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.09.19. 14:09:05
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezeket a játékokat németül kell játszani, mert az az eredeti szinkron 😛
A Tomb Raidereket elnézve egyébként amúgy is elég igényesek (mármint a német nyelvű szinkronok).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Next PC upgrade: 2022
Ha valami csoda folytán valakinek nem kellene belőle a Guardians of Galaxy (Telltale) dobjon egy p.ü.-t, csere ok, beszállás a pakkba oké. (Az összes többi megvan, kivéve ezt és ez pont érdekel is.)
1$
- Streets of Rage
- Crazy Taxi
- Binary Domain
- OlliOlli2: Welcome to Olliwood
BTA
- Surgeon Simulator: Anniversary Edition
- GRID 2
- Alpha Protocol
- Operation Flashpoint: Red River
9$
- Stronghold Crusader 2
- Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series (Korlátozott darabszám!!!)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.18. 21:07:23
Ez egy tök jópofa játék lenne, ha nem lenne benne ez a nulla, vicc harcrendszer. Elég jó a hangulata és a sztori is egész figyelemreméltó, a karik, szinkronok is tök okésak, a helyszínek is hangulatosak. És akkor elmegy az egész ezen a röhejes gameplay-en. De kár :-(
NAGYON bízom benne, hogy a Styx-ben pozitívan csalódom majd. Kedvelem eléggé a stealth cuccokat és itt is elég korrekt Styx karaktere, hozza a kötelezőt, csak az Of Orcs-ban nagyon limitáltak a lopakodós részek sajna.
Ja és életem kb. első játéka, ahol levettem a nehézséget EASY-re, mert nincs türelmem ahhoz, hogy normalon mindenbe pontosan 2x annyi ütés kell. Ennyibe merül ki a nehézségi fokozat kérdése... fuuuu -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.18. 17:20:32
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Cdkeys-től épp készülök vásárolni:
Football Manager 2018 - 11.39€
Előző részbe is csak belekóstolni volt időm (64 óra), de már ennyivel is beérem 😄
Ha esetleg az merül fel benned, hogy maga Fury kalandjai nem lesznek méltóak az előzményekhez... hát, produkált már ugye a játékipar ilyesmiket.
Meglátjuk.
Én ezt a címet már nem mertem előrendelni mondjuk...
//Szerk.: hint -- a STEAM-en a játék 59,99 juró (azaz ~19500 Ft...)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.09.17. 16:43:51
The 7th Guest
Tony Tough and the Night of Roasted Moths
Wizardry 6 & 7
Bad Mojo: Redux
D: The Game
Shadow Man
Tender Loving Care
The 11th Hour
Wizardry 8
Beletoltam pár órát ebbe az Of Orcs And Men c. játékba, hát azért ez adja rendesen a putri levelt. Végre egy játék ami visszahozta a számomra, az oly rég elfeledett Cursed Crusade, First Templar-féle legalja szarok szintjét. A sztorival és a grafikával nekem most sincs gondom, sőt a 2 kari jelenléte is abs. pozitívum. A kling-klang zenék se zavarnak.
De ez a gameplay, már ha annak lehet nevezni... ez valami iszonyat tufa, igénytelen szar. A legnagyobb gond vele, hogy a készítők azt képzelték, hogy egy real-time csapkodós cuccba jó ötlet betenni úgy az időlassítást, hogy ilyen kör alapú skill mezőből, ott helyben válaszd ki a megfelelőt. Hát ebben a játékban ez tökéletesen szarul működik. A karik gyakran tök távoli célpontot fognak be, átrakni másik célpontra nem is megy elsőre, mert ha vannak 10-en, akkor végigscrolloz az összesen.
Aztán amikor meghal a célpont a kari tovább támadja a nagy semmit, ha még ki volt adva a parancs és mondjuk 3 csapásból, állt, akkor az utolsót is beviszi a hullára. Emlékeztetnék mindenkit az !1987-es! Final Fantasy 1-re, ahol ha kiadtad parancsba, hogy "attack" és az ellenfél közben meghalt, akkor a másik ellenfelet támadtad. Ez annyira alap, mint vizet inni, ha szomjas vagy. Hogy a fszba gondolták ezt?
A hab a torta tetején a használhatatlan védekező állás, amit ha kiadsz, a karid ugyan úgy sebződik tovább elég keményen. WTF? Akkor minek van benne? Ráadásul ezt úgy, hogy direkt a dodge-ra pakoltam a pontokat, hogy esélyem legyen az ütések elkerülésére. Na most a kb. 3-4 órányi játékom alatt eddig 0 elkerülést hajtott végre a kari.
Ami megadta mára a kegyelemdöfést az azért mégiscsak az animációs fázis hossza, amikor átmész bersekerbe! FELÉN volt az életerőm, átmentem berserkerbe automatikusan, majd mire "átértem" meghaltam, mert közben szarrá vertek, cirka 6-7 ütést vittek be. Hint: Ilyenkor sérthetetlennek kellene legyél, mert az animáció hossza az nem a te hibád!
A térképek linearitása legalább ennyire könnyfakasztó... hullámos vonal oszt' kész. Gondoltam a Styx lopakodós cuccok előtt jó ötlet letolni, de belátom tévedtem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT