Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Tán majd 1x kijön a folytatás."

Nem akarlak elszomorítani, de nem fog. Az író már rég ott hagyta a Valve-ot, plusz ki is rakta netre a sztori befejezését. Ami pedig a Valve-ot illeti, ők már nem csinálnak játékokat, csak pénzt. Ez a dotás kártya játék is nem tudom mi a fenének, senki nem ezt kérte tőlük, hanem egy Half-Life/Portal/Left 4 Dead folytatást, de ezeket soha nem fogjuk megkapni.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Más: Elkezdtem, vagyis 4 órát játszottam már a Celeste-et. 896 halál. Nem könnyű. 😄
Ahogy olvastam a Steames értékeléseket, nem a játék hosszával van a legtöbb negatív kritikának a baja.
IMYke2.0.0.0
Már leírtam korábban: nem tudsz a "külön" sztorit futni, bármennyire is vezet a játék, vannak dolgok, amikhez kellenek a mellékes dolgok (spoiler, ezért nem írok róluk) - különösen ahhoz, hogy Lara mindent tudjon és kibírjon.
A lényeg, hogy 9 óra alatt, segédeszközök nélkül (cheat, és walkthrough), én több mint elképzelhetetlennek tartom a cuccot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Senki nem mondta, hogy 100% 9 óra. Simán lehet annyi a sztori.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Eddig:
"Shadow of the Tomb Raider" - 50,5% - 28 óra.

Még hogy 9 óra alatt végigjátszás... My ass...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Sziasztok! Ki szokott játszani aktívan a War Thunderrel?

Scooter
Azt tudom, hogy a Daedalic német cég, de azt hittem angol is van belőle. Az rohadt jó ár! <#eljen>
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Tinman
Ebből tudtommal nem létezik angol kiadás. A Das Schwarze Auge (Dark Eye) rendszer eleve német, ha jól tudom amik a világban szétszóródtak példányok, azok is mind német nyelvűek. A játék term. angol, ha azt választod ki.

7.482 Ft volt postaköltséggel együtt. Nekem ennyit ez a cím, ezzel a felszereltséggel bőven megérte.

A nagy bánatom, hogy a 2. részből már sehol nem készült CE, pedig egy Cassia Corapia szobrot erősen eltudnék képzelni a polcon. :-(

@Andule: Köszi :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
JÁJJJ, ez iszonyat durva!!!!! GRATULA hozzé!!!!!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
Mennyi-e volt? Látom nem English.
gratt, jol nez ki 😊
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A végéről kezdem :-)Természetesen ez nem egy RPG. Na de egy TBS-hez képest szerintem pazar mennyiségű RPG elem volt benne! Én pont ezt is tudtam benne nagyon szeretni, hogy szinte már RPG-ként néztem rá, amiben TBS alapú a harc. Pedig ez egy TBS.

A King's Bounty eléggé bejött, nagyon csíptem... de abba töredéke volt ennek a sztorinak és RPG jellemzőknek, viszont a harcok tekintetében a BlackG simán hozza a nagyon szintjét.

A BlackG rész letolása után én simán állítom, hogy lehet egy igazán ütős battlemage-et összehozni, pl. a frenzy már alap szinten is nagyon kellemetlen tud lenni az ellenfélnek. A 2. részben a zsoldosok által kapsz egy ügyes csatamágust, az is durva dolgokra képes, szóval nem annyira veszett fejsze nyele ez az irány. Az, hogy én mégis íjász-mágust kreáltam, az az én egyéni perverzióm, mivel szeretek kísérletezni. Azért nem sokan csináltak a BlackG 2-ben sem szerintem a main kariból hardcore meele karit, amikor már Day1 40 manával kezd... és én mégis megtettem, mert ahhoz volt kedvem... és működött... ó de még mennyire. Na most ha egy játék erre lehetőséget ad és az eredmény működik is, akkor azt én eléggé tudom díjazni. Az 1. részben Takate nálam szigorúan dárdás/csapdás/4-es szintű érzékelős arc volt, nyilván kimaxolt dodge értékekkel. (Human és animal ellen is külön!)

A csapdás témában nem fogunk egyetérteni. Tényleg úgy tekintek erre, hogy ha 1 órája letettem egy csapdát, akkor arról én tudok és nem lépek bele, míg az ellen ha arra jár bele fog lépni. Ez így van rendjén szerintem.

"89%, miscast"

Ez egy ilyen rendszer. 11% esélyed van a sertéstelepen disznótrágyába lépni. Nem meglepő, hogy néha bejön. A 2. részből ezt totál kivették. A térkép másik feléről lövöd a tűzgolyót 100%-al... picit fajtaidegennek is hat egy Dark Eye játékban.

Na de ha már ennyit terheltük a topikot a BlackG témával, akkor legyen itt egy kis néznivaló is tőlem :-)

Alapvetoen jo jatek ez (nalam a 6,5ben az meg siman benne lehet) csak a fapadossaga es a folosleges vackai tudnak irritaloak lenni, en orulok h ajanlodtad es ujrakezdtem/vegigvittem. anno emlekszem ott hagytam abba elsore mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a varazslo csajat kellett kiszabaditani a minket uldozo csavo karmai kozul es a fenenek nem volt kedve xedjere is ujrakezdeni mert egy kritikus ponton tobb sebzest szedtunk be mint a sikerhez kellett volna. annyit tanultam belole h ne varazsloval kezdjek 😄 az a harc pl tokeletes iskolapeldaja a folosleges szivatasoknak mert az ember hiaba dolgoz ki egy tok jo taktikat akar ha az egesz arrol szol h a varazslo el tudja-e cast-olni az adott varazslatot es nem veszteget el egy kort foloslegesen, ergo egy az egyben szerencsealapu. es emiatt emlekeztem h ne szenvedjek mage-el mert elsore arrol szolt az egesz h "na, mindjart ater a torpe csak kell neki egy heal. 89%, miscast ... kezdhetjuk ujra az elejetol :/
de h pozitiv peldat is emlitsek a jo harcokra akkor ott van az arena vegig, az opcionalis csatakkal egyetemben. mikor a farkasok/krokik zabaljak a hust neked meg nem is feltetlen az a celod h kinyird oket hanem h blokkold az utjukat vagy fejreallitsd oket. ott pl ha elefelejted A-t felgyogyitani a csata vegere jo esellyel a kovetkezo harcodat nehezited meg 1000el.

Amugy kifejezetten imadom ha egy jatek rendes pnp szabalyokon alapul es van ertelme fejlesztgetni a dodge, stb ertekeket de jobb lenne ha ezt esetleg vmi aktiv skille vagy aktivalando skille tenne a jatek vmi karara es nem irna ki tok foloslegesen h mennyi eselyunk van talalni ha emogott a gep meg szamol csillio kis dolgot amivel mi nem tudunk kalkulalni. (egy ido utan nem is nagyon neztem a %okat csak h van-e nala pajzs, mekkora a merete, stb.)
Az h vki atsetal a csapdan azert hulyeseg sztem mert
a legtobb az mozgasaktivalos, az az eleg kozelmenni hozza. megertem h egy bukozsinoron atlep az ember de igen, a mozgasa jo esellyel elarullja h ott van vmi specko szal az ember figyelmesebb lesz, plane ha az adott spoton kenytelen harcolni a delikvens. a madzagnal nagyobb csapdakon meg azert vhol erdekesebb atlepni sztem akarmennyire is tudod h hol raktad le.

a tankomat valoban heal-eltem eleget mert az utolso helyszinig kb 2 healing potit hasznaltam el,
ott viszont mar boven kellett mert ugye egyedul maradt a varazslom es h hozzam az isteneknek is tetszo tesztprobakat alt nem volt ido varni, menni kellett elore es kozben inni ha kellett.ott volt elosszor az is h hasznaltam a provisiont mert addig egyszerubb volt fogadoban aludni. (eppenhogy meglett az achi is hozza 😊 ) probaltam mindent meg harcon belul megoldani igy nem igazan kellett vasarolnom semmit, volt is della boven vegig. (ami mikor az arenaba kerulve kellett uj felszerelest venni jol is jott)

Az h te sem battlemage-et faragtal
Z-bol sztem eleg jo visszajelzes h nem is eri meg nagyon abba az iranyba menni mert marha sok AP a sokszor semmiert. Poen volt a Flying Foxos csavot kiprobalni egy csata erejeig h mire jo a maxos tuzmagia de meggyozo volt h milyen gyorsan elfogyott a manaja es h igazabol a hatasfoka is vitathato volt.

A vege meg;
en is igyekeztem mindig A melle allni, levettem rola a maszkot az elso adando alkalommal, megvedtem mikor kellett de rpg-s szemmel neztem sokszor szal pl az orokke ideges torpe hadd kerdezze mar meg h most mikor is hazudik nekunk ill ha az az alapmotivaciom h nem tudom mi tortent velem akkor hadd menjek mar melyebbre az emlekekbe kideriteni a dolgokat vagy h Z-re biztam a nev tudasat az inkabb annak szolt h o az elejetol velem volt meg h nagyobb volt a tulelesi faktora mint A-nak. (szemely szerint en mindenkinek elmondtam volna h barki murdel meg a tobbi meg befejezhesse a dolgot). steam-en legalabbis ezeket olvastam mint sarkalatos pontok h visszaallithato-e vagy sem. amugysem tunt tul logikusnak nekem h miert futott el tolunk a vegen mikor pontosan tudta h csatlakozva mi var ra (agymosas) ill U gyozelme eseten mi var a regiora. (de "poen" volt latni h attol h prophet lett hirtelen duplajara nott a hp-ja, manaja es olyan varazslatokat maxolt ki 5 perc alatt amiknek korabban a kozelebe sem szagolt)

sztem ez meg mindig egy jo indie cucc de a sokszorosan elofordulo mazlifaktor erosen csorbit azon h rendes taktikai jatekkent lehessen ra tekinteni, rpg-nek meg azert nehez mert nevetsegesen keves a valasztasi lehetoseg benne.
Tinman
Ugh... ez az RDR 2 azért még elég bugos.

/utaztam az időben, gondoltam jobb, ha előre lelövöm a tényt, nem kell majd akkor beírni :-D

3Error
Hehe, úgy ám ! <#nyes> A HL1 is ütött, de a 2, főleg amit te is említesz (az ep2 vége) az kalandjátékokat is aláz, nem, hogy FPS-t. <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Bocsi, ha csalódnod kellett, nekem nagy öröm volt egy régebbi vágású classic harcrendszerrel átitatott játékkal tolni. Túl sok volt mostanában a casual vacak, talán ez is benne volt a lelkesedésemben, noha én is tudom, hogy eléggé indie-like a cucc.

És igen, arról én is sírtam itt párszor, hogy úgy érzem csal a gép... 60%-os eséllyel criticalt kapok az arcomba, én meg 95%-on, de írtam, hogy 100%-on is mellétrafáltam nem 1x, nem 2x.

Az a
növény
az elég spec. Rendkívül magas az elkerülési értéke, ettől volt hangos anno a BlackG fórumok egy része. A 95%-os találati arány azt jelenti, hogy ha a növénynek nincs pl. semmi dodge képessége, akkor 95% valószínűséggel találod el. Na most annak ott pont van. Elég magas. Az lejön a 95%-ból. Hogy ezt miért nem írja ki a progi? Mert sooo hardcore... vagy nem tudom én, de a 2. részben rengeteget magyaráz, az elsőben meg gyak. semmit. Ez valóban nagy hiba, hogy nem elég, hogy kacifántos a harcrendszer még csak nem is érted, mert utána kell olvasnod.

"ha jól fejleszted a partid"

Na ez az. Ahogy korábban írtam is, rohadtul csúnyán mellé lehet ezzel fogni. Ratgab pl. hasonló okok miatt soha nem játszotta végig, mert a varázslójára koncentrált leginkább, de egy varázsló nem csinál nyarat. Igen, amikor már végre fejlettebbek a karik, könnyebbek az átlagos csaták, de ahogy írtad is, vannak azért genyó ütközetek, amikben meg pontosan arra kíváncsik a fejlesztők, hogy minden helyzetben megállja-e a helyét a csapatod. Nekem a karik nem csak 1 dologban voltak jók. A fentebb tárgyalt bossnál is ha csak warriorokkal mész, nem sok esélyed van, később meg ütős tank nélkül nem lehet máshol boldogulni, de van olyan hely is, ahol meg a csapdákhoz, vagy éppen a mérgezések megszüntetéséhez kell ütős kari.

Nincs azzal gond, hogy valaki a varázslót erőlteti, de az a varázsló értsen máshoz is. Nekem pl. k. jó íjász lett belőle és healer/buffer. Gyak. támadó varázslóm nem nagyon volt.

"pl absz nem ereztem azt amit te irtal h mindenre fel kell keszulni"

Nekem volt nem egy olyan helyzetem, hogy a korábbi mentést vissza kellett töltsem és más irányba fejlesztgetni, hogy az előttem álló akadály ne legyen annyira brutál. Mivel te már 2x estél neki, pont, hogy tanultál a korábbi hibádból. Ahogy írtam is anno, nekem is volt egy ilyen kritikus szakaszom, ahol azt mondtam, hogy lehet, hogy az egész játékot nulláról kezdem előröl, mert nem nagyon működött a csapat, aztán átlendültem ezen is. De látod... Te, Ratgab és én sem ma kezdtük az ipart, de ebből 2 félbehagyta a játékot, a 3. meg majdnem. Ez pontosan annak a bizonyítéka, hogy még a rutinos rókát is érhetik itt meglepetések.

Írtad, hogy sok pontot elcsesztél olyan dologra, amit aztán nem is használtál. Igen, ez előfordulhat... nekem a 2. részben már nem nagyon volt ilyen, mert az 1. részből okultam és sokkol jobban figyeltem, jobban átláttam már a rendszert és mégis tudtam a saját stílusomra formálni a karikat, pedig a 2. részben a főkarit egyértelműen mage-nek szánja a játék én meg egy brutál melee harcost csináltam belőle, aki a végén 1-2 spellt is ellőtt, és itt is íjászként is tarolt a mágusom.

Az ellenfél a saját csapdáin nyilván átsétál lol... hát ő rakta le. Rakj le egy csapdát. Azon nem sétál át, te viszont igen, mert tudod, hogy ott van :-D Ajánlom figyelmedbe a Predator 1-et, ahol a Svarci a saját csapdáján átsétált... majd a yautja is, de a 2.-at már beszopta, nyerte is a meccset a human :-D

A csapdázás opció. Nagyon megtudja könnyíteni a nehezebb csatákat, pont úgy, ahogy a fegyóra kenhető mérgek és egyebek is. Ezeket lehet használni, meg nem használni.

Az "i don't need that" talán azért hangzik el túl sokszor, mert túl sokat kellett a tankodat healelni. :-) Magas kitérési értékekkel, komoly páncélzattal nekem a tankomat elég ritkán kellet healelni... ott volt az övében egy poti, néha azt lőttem el.

Nekem good ending ment le, figyeltem arra nagyon, hogy
a csaj mellé álljak mindig a vitákban
... nem volt gondom a végével.

Atisz
Én még mindig nem játszottam az Episode 2-val... szerintem a játékmenet teszi naggyá az egész sorozatot, mert a sztorit tekintve, hát, átlagon aluli, nem szól semmiről.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Az ajanlasod vegett tettem egy ujabb probat en is a Blackguards-al, az elsovel es most sikerult befejeznem. Azt kell mondjam h az X-com2-vel nem veszekedtem ennyit mint ezzel a jatekkal, neha kepes volt eleg tisztessegesen felbosszantani, az ahogy a kockadobasoknal "csal" a gep kiakaszto sokszor.
pl "noveny" elleni harc, fix spell effectel rajta amitol mindegy milyen jok vagyunk max 60% eselyunk van talalni. Nem az elso alkalom h talalkozik a parti ezzel a mobbal szal 3an inkabb csak messzirol lovoldoznek, elso korben 2en kapnak is +1 / +1 action-os gyorsitast ergo az elso korben 3 loves megy ki, onnantol 5 koronkent. a 10ik korben talalt be az elso nyilvesszo :/ a kiirt 90-95%os talalati aranyt nyugodtan lehet 60%kent kezelni, az ennel alacsonyabbit meg ehhez merten ... ebben gyanitom van szerepe a talent pointos izenek is amit szamol a hatterben a gep de errol sehol semmi info.

hala az egnek van benne sok olyan harc ami valoban aktiv taktikat, tervezest is igenyel de nekem az volt a benyomasom h ha jol fejleszted a partid akkor kvazi act3 kozepere a normal harcok nem jelentenek absz semmi kihivast, a nem normalok meg azert vannak berakva h szivassak a jatekost direkt es inkabb szolnak a szerencserol mint barmi egyebrol.
anno a Drakensang-al kezdtem a Dark Eye-os ismerkedest es mar ott az jott le h a varazslok ebben a rendszerben magas szinten is inkabb support karik mint felelmetes gyilkologeppe fejlodo entitasok. Nincs ezzel gond igazabol de ha az ember nem erre keszul akkor nagyon pofara lehet esni. (anno mikor elsore tettem probat a BlackG1-el akkor benne volt ez is boven nalam h felbehagytam mert fantasy-ben en biza szeretek mage-t vinni) Nagyon jo varazslot lehet fejleszteni persze de nekem vhogy csak az jott ki vegul h ugyan elengedhetetlen szerepben de ettol fuggetlen fokepp csak tamogatokent maradtak.
biztos nagyon jol lehet szorakozni az egesz palyas -dexes, -dodge-os debuffokkal, jeges sebzos vackokkal de vhogy sztem sokkal egyszerubb elloni 1-2 +action-os gyorsitast es nezni ahogy az ijasz/landzsas es mas kozelharcos egysegek hogyan cincaljak szet az ellent, neha kis heal es a ketto kozott meg lehet lovoldozni az ijjal/nyilpuskaval
Ebben a felallasban pl absz nem ereztem azt amit te irtal h mindenre fel kell keszulni mert arra ott volt a varazslo aki leszedte a negativ effekteket a tobbiek meg fejlodhettek marha gyorsan abba az iranyba ami a fo profiljuk volt alapbol. pl. az h a harcossal a leheto leggyorsabban kihuztam az adott fegyveres skillt maxra eleg latvanyos volt mennyivel egyszerubbek lettek a csatak.
pl fokarakterkent harcost vittem. marha sok pontot csesztem el foloslegesen olyan dolgokra amiket aztan alig hasznaltam. pl a dual wielding egy rakas szar mert nem lehet vele skilleket hasznalni es akkor mar egy alap power strike ugyanannyit sebez mint a ket fegyver kozosen csak elobbivel pajzsot is lehet hasznalni ami meg ugye elegge noveli a tulelokepesseget. ill a weaponmastery miatt kitanultam meg 2 fegyvert 16ra amiket nem hasznaltam mert a majdhogynem alap kard vegig jobb volt. igy aztan a warcraft-ra rakott osszes pont is haszontalan volt mert vele sosem kellett csataban valtogatni. lehet ertelmes lett volna masodlagosnak neki is ijaszatot tanulni de igazabol legtobbszor kellett min 2 kozelharcos aki vedte a tobbieket, ezek egyike volt a fokari, mig a masik a torpe. (akinek meg pl tok foloslegesen volt act3 elejetol kezdve min 20as magic res-je mert soha nem allt ellen egy debuffnak sem)
Amit en hasznosnak talaltam az a perception volt, mar csak a passziv bonuszai miatt is megeri de ugye sokszor jol jon ha aktivan is hasznaljuk, meg a 3as fokig felvitt bodyres h ne essunk hanyatt a specko tamadasoknal, a tobbi elegge toltelek sztem. (willpower meg jol johet de igazabol a lenyeg h ugy hozzuk a csatakat h ne kapjunk be wound-ot vagy meg rogton gyogyitsuk is azt ki.) csapdat egyszer hatastalanitottam de igazabol az is megoldhato lett volna nemi sebzodessel, lerakni meg soha nem raktam egyet sem. (itt jegyeznem meg h amugy sztem marha nagy baromsag h az ellenfel siman atsetal a sajat csapdain)
Alapvetoen jo jatek ez csak igazan kar a helyenkenti direkt szivatasok miatt, hangok/zenek valoban jok (talan ha kikapcsolhato lenne karakterenkent a reakcio effekt az franko lenne, legalabbis a "stop that, Idon't need that!" tul sokszor hangzik el, de ennyi az ossz negativum) , graf nekem boven elment, sztori egy kellemes kozepes sztem (en legalabbis tobbet vartam es kicsit csalodaskelto volt a vege is), olyan 6,5/10.
azert volt csalodas mert en spec "bad endinget" kaptam annak ellenere h sztem nem toltam tul Aurelia-val a dolgokat es igyekeztem pozitivan viszonyulni a dolgaihoz ... a korulmenyekhez kepest legalabbis, szoval azert rakerdeztem a dolgokra h akkor miert is meg hogyan, stb. es ahogy utolag most olvastam ez eleg is volt ahhoz h a vegen le kelljen vernem. ami csata megjegyzem sokkal nagyobb szivatasfaktorra volt allitva mint a legutolso mert iszonyat hp/mana-t adtak neki (65/100) es olyan dam resist-et ami a lovagvertes torpenek nem volt szoval miutan meguntam probalgatni h vissza tudom-e allitani az oldalamra elosszor a jatekban hasznaltam par merget es ugy szegeny mozdulni sem tudott mar.

Utoljára szerkesztette: Andule, 2018.09.20. 02:46:24
Rapid81
Fönt van ModDB-n, bakker! Akkor én ezt most letöltöm. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Ha akarsz még korabeli nagyon jó játékkal játszani, ami amúgy a GoldSrc motoron (HL1 motorja) fut, akkor kerítsd meg valahonnan a Gunman Chronicles-t. Én imádtam. Mondhatni, még a HL-nél is jobban tetszett.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Black Mesa még nem volt meg. Ki akarom várni a teljeset. Ezért is játszottam inkább az alap HL1-et.
Rapid81
Az első rész is nagyot ütött annak idején. 😊
Black Mesa ugye megvan? Csak, hogy szebben lásd a HL univerzumot. Talán lassacskán már megkapjuk a Xen pályákat is.

Az első részről beszéltem. A második fantasztikus lett.
Rapid81
" Azért élveztem, de nem világmegváltó."

De annak idején az volt. A HL2 volt az első játék, amiben ténylegesen a fizika törvényei alapján működtek a dolgok.

A remény pedig: Project Borealis
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2018.09.19. 17:54:09

20, illetve 14 év késéssel végigjátszottam a Half Life-ot, valamint a Half Life 2-t és az Episode 1, 2-t. Az első rész nem öregedett olyan jól. Mármint grafikailag logikus, h nem, de a játék többi része is elég oldschool. Gondolom, h 20 évvel ezelőtt nagyobbat ütött. Azért élveztem, de nem világmegváltó. A második rész viszont, valamint a 2 DLC, még ma is megállja a helyét. Mind sztoriban, karakterekben, hangulatban, pályadesignban, játékmenetben remekel. Most már értem, h miért várják olyan sokan a HL3-at. Az a cliffhanger, amivel az Episode 2 zárul... <#merges2> Tán majd 1x kijön a folytatás. Legutóbb a Dreamfall TLJ cliffhangeres befejezésekor éreztem így. 11 éves késéssel, de az megkapta a záró epizódot. Szóval ez esetben se adom fel a reményt. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.09.19. 17:17:37
Scooter
<#eljen> Már mind volt ingyen, csak nem akarom állandóan fölöslegesen tépni a számat. Nekem minden megvan régről ingyen. Viszont annak jó akinek kimaradt.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.09.19. 14:09:05
zorrobomber
Nekem is csak a Shadow Warrior hiányzott, úgyhogy gyanús volt hogy rerun-ok, ettől függetlenül másnak jól jöhet. Főleg a Tyrian-hoz fűződnek nekem is kellemes emlékek 😊

IMYke2.0.0.0
GOG-fiók regisztráláskor ezeket (részét) ingyen adta -- ettől függetlenül: <#eljen>

Dzsini
Hú, a Tyrianbe sok-sok hónapot belegyilkoltam, mire minden titkot és egyebet megtaláltam.... <#email>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
zorrobomber
Elvileg az OlliOlli2 is jó kis cucc, csak az meg nekem PS Vitára kell majd 😊

Atisz
A Streets of Rage jó kis cucc, de az alap ára amúgy is tök alacsony, a Binary Domain pedig egy kiváló és méltatlanul alulértékelt akciójáték, de benne volt már a SEGA egyik ingyenes csomagjában.

Ezeket a játékokat németül kell játszani, mert az az eredeti szinkron 😛
A Tomb Raidereket elnézve egyébként amúgy is elég igényesek (mármint a német nyelvű szinkronok).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Az bizony egyetlen jó dolog benne a 2$-os wallet. De ahhoz az kéne hogy mindre legyen vevő ami kizárt mert kb bundleszökevény mind 1-2 kivételellel

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Rég láttam számomra ennyire érdektelen pakkot 😞

Tinman
Új humble pakk

Ha valami csoda folytán valakinek nem kellene belőle a Guardians of Galaxy (Telltale) dobjon egy p.ü.-t, csere ok, beszállás a pakkba oké. (Az összes többi megvan, kivéve ezt és ez pont érdekel is.)

1$

- Streets of Rage
- Crazy Taxi
- Binary Domain
- OlliOlli2: Welcome to Olliwood

BTA

- Surgeon Simulator: Anniversary Edition
- GRID 2
- Alpha Protocol
- Operation Flashpoint: Red River

9$

- Stronghold Crusader 2
- Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series (Korlátozott darabszám!!!)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.18. 21:07:23

Scooter
Valakinek nem maradt véletlenül egy Torment: Tides of Numenera-ja a Humble Unity Bundle-ból. Érdekelne. Ezért az 1-ért nincs kedvem megvenni a 15$-os pakkot és 41 perc múlva lejár a csomag. Megegyeznénk.
Tinman
Of Orcs and Men.

Ez egy tök jópofa játék lenne, ha nem lenne benne ez a nulla, vicc harcrendszer. Elég jó a hangulata és a sztori is egész figyelemreméltó, a karik, szinkronok is tök okésak, a helyszínek is hangulatosak. És akkor elmegy az egész ezen a röhejes gameplay-en. De kár :-(

NAGYON bízom benne, hogy a Styx-ben pozitívan csalódom majd. Kedvelem eléggé a stealth cuccokat és itt is elég korrekt Styx karaktere, hozza a kötelezőt, csak az Of Orcs-ban nagyon limitáltak a lopakodós részek sajna.

Ja és életem kb. első játéka, ahol levettem a nehézséget EASY-re, mert nincs türelmem ahhoz, hogy normalon mindenbe pontosan 2x annyi ütés kell. Ennyibe merül ki a nehézségi fokozat kérdése... fuuuu -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.18. 17:20:32

Voltan
"Jó lesz bundliba öccázé, várjuk" 😊😊😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
A játékra gondoltam... nagy sóhajt vettek ugye a harmadik rész előtt, emiatt érzem rizikósnak, túl sok info sincs. A preorder sose logikus döntés, de mondjuk egy akármilyen sorozat sokadik részét, pl. Tomb Raider trilógia harmadik részét még csak-csak meg tudom érteni (én is egy sorozat 6. részét preordereltem idén ugye).

Cdkeys-től épp készülök vásárolni:
Football Manager 2018 - 11.39€

Előző részbe is csak belekóstolni volt időm (64 óra), de már ennyivel is beérem 😄

IMYke2.0.0.0
szídíkíjsz azé' --- és egyelőre --- messze van a dzsituéj.kom "hírnevétől", ha erre gondolsz... <#nevetes1>

Ha esetleg az merül fel benned, hogy maga Fury kalandjai nem lesznek méltóak az előzményekhez... hát, produkált már ugye a játékipar ilyesmiket.
Meglátjuk.
Én ezt a címet már nem mertem előrendelni mondjuk...

zorrobomber
Csak nehogy aztán az is keresse majd az uborkafát aki ezt megveszi 😊

IMYke2.0.0.0
Hátha felizgat valakit, hogy a sima Darksiders III (azaz: nincs +2 "paid story DLC" meg extra) a CDKeys-től elvihető potom ~10400 magyar valutáért.

//Szerk.: hint -- a STEAM-en a játék 59,99 juró (azaz ~19500 Ft...)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.09.17. 16:43:51

zorrobomber
Remute XX RETURN Groupees
The 7th Guest
Tony Tough and the Night of Roasted Moths
Wizardry 6 & 7
Bad Mojo: Redux
D: The Game
Shadow Man
Tender Loving Care
The 11th Hour
Wizardry 8

Tinman
Wuhuhuhuhuuuu :-DDD

Beletoltam pár órát ebbe az Of Orcs And Men c. játékba, hát azért ez adja rendesen a putri levelt. Végre egy játék ami visszahozta a számomra, az oly rég elfeledett Cursed Crusade, First Templar-féle legalja szarok szintjét. A sztorival és a grafikával nekem most sincs gondom, sőt a 2 kari jelenléte is abs. pozitívum. A kling-klang zenék se zavarnak.

De ez a gameplay, már ha annak lehet nevezni... ez valami iszonyat tufa, igénytelen szar. A legnagyobb gond vele, hogy a készítők azt képzelték, hogy egy real-time csapkodós cuccba jó ötlet betenni úgy az időlassítást, hogy ilyen kör alapú skill mezőből, ott helyben válaszd ki a megfelelőt. Hát ebben a játékban ez tökéletesen szarul működik. A karik gyakran tök távoli célpontot fognak be, átrakni másik célpontra nem is megy elsőre, mert ha vannak 10-en, akkor végigscrolloz az összesen.

Aztán amikor meghal a célpont a kari tovább támadja a nagy semmit, ha még ki volt adva a parancs és mondjuk 3 csapásból, állt, akkor az utolsót is beviszi a hullára. Emlékeztetnék mindenkit az !1987-es! Final Fantasy 1-re, ahol ha kiadtad parancsba, hogy "attack" és az ellenfél közben meghalt, akkor a másik ellenfelet támadtad. Ez annyira alap, mint vizet inni, ha szomjas vagy. Hogy a fszba gondolták ezt?

A hab a torta tetején a használhatatlan védekező állás, amit ha kiadsz, a karid ugyan úgy sebződik tovább elég keményen. WTF? Akkor minek van benne? Ráadásul ezt úgy, hogy direkt a dodge-ra pakoltam a pontokat, hogy esélyem legyen az ütések elkerülésére. Na most a kb. 3-4 órányi játékom alatt eddig 0 elkerülést hajtott végre a kari.

Ami megadta mára a kegyelemdöfést az azért mégiscsak az animációs fázis hossza, amikor átmész bersekerbe! FELÉN volt az életerőm, átmentem berserkerbe automatikusan, majd mire "átértem" meghaltam, mert közben szarrá vertek, cirka 6-7 ütést vittek be. Hint: Ilyenkor sérthetetlennek kellene legyél, mert az animáció hossza az nem a te hibád!

A térképek linearitása legalább ennyire könnyfakasztó... hullámos vonal oszt' kész. Gondoltam a Styx lopakodós cuccok előtt jó ötlet letolni, de belátom tévedtem.

darkSectorxxx
simasima. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Melyik verziót akarod, simát vagy a fullosat?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."